50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de indirdim zumba'yı kızlar. pazartesiden itibaren yapmak istiyorum.
eğlenceli birşeye benziyor. çok kalori yaktırıyor muymuş peki?

pepper 70 dakika leslie yaptım ben şimdi de yürüyüşe çıkıyorum, hepinizi geçicem lülülülülülü

Teşekkürler dulcinea hoşbuldukopuyorumnanaktan
Önerilerin için teşekürler.Ben de 1 kiloluk dambıl alayım o zaman.Callanetics'i deneyeceğim ama bayağı uzun galiba bir müddet sadece onu yaparım.
Zumba'yı da merak ettim şimdi:) "Nivea ile dinamik sabahlar" videolarını da indirmiştim.Sıkıldıkça değiştirerek yaparım artık:)

3 saat uyuduk kızımla
ve 1 nutellalı ekmek dilimi yiyebildim bugün ilk defa
midem bulanmadığı zamanlar çok yiyorum
bulanırken hiç
çok dengesiz
neyseki 3 hafta kaldı sonra herşey daha güzel olacak

Herkese merhabalar,dün ilk günümdü ve biraz abartmıştım.Tabi acısı çıktı bugün bacaklarım çok ağrıyor:)Galiba bugün evde videolarla çalışıcam:) Evime yakın bir koşu yolu var orda 40 dakika tempolu yürümüştüm.20 dakika kadar da oordaki aletlerle çalıştım.Eve gelince de AbRocket'la çalıştım.(Mekik çekmeyi kolaylaştıran aletlerden,şu sırtı destekleyenlerden)
Şimdilik sorunlarımdan biri öğleden sonra uyanmam ve haliyle sabaha kadar oturmam.10 gün sonra okulum açılacak,o zaman haliyle düzene girecek ama ben şimdiden düzenlemek istiyorum.Malum sağlık için en önemli şeylerden biri düzenli uyku.O yüzden sadece öğle ve akşam yemeği yiyorum:)
Henüz bir diyet listesi yapamadım,zaten normalde de çok sağlıksız beslenirim.Ailemle yaşıyoruym ve çok düzenli bir hayatımız yok,yeme-içme düzenimiz de yok haliyle.Galiba en çok bu konuda zorlanıcam:ss

Merhaba MeleGim,hoş geldin.Ben de gruba yeni katılanlardanım.Bence grubu takip et kesin kurtulursun kilolarından.Bakasa herkes bir şeyler yapıyor,deneyimlerini paylaşıyor.İnsana gerçketen ilham veriyorlar.
Sorunun özellikle göbek bölgende ise mekik cekmeyi deneyebilirsin bence.Hatta yarım mekik hem daha kolay hem de göbek bölgesini gerçekten çalıştırıyor.Onun dışında omuzlarına bir oklava alıp belini çevirmek de işe yarıyor gerçekten.Bu hareketler o bölgeyi sıkılaştırıyor.Kilo kaybetmesen bile inceliyorsun.Kilo da kaybetmek için bir diyet yapabilirsin.En kötü ihtimalle akşam 8'den sonra yemek yemezsen sadece su ve yeşil çay tüketsen bile istediğin kiloya ulaşırsın bence

Merhaba damlaselen hoşgeldin:)Ben de yeni katıldım.
Bence mutlaka spor yapmalısın,kilo vermek için değilse bile daha sağlıklı olmak için.
A yrıca diyetini sporla desteklediğin zaman hem daha kısa sürede sonuç alıyorsun hem de vücudun çok güzel şekilleniyor.Burada paylaşılan farklı egzersizler var belki bazıları dikkatini çekebilir.Mesela arkadaşlar zumba diye bir egzersiz yapıyorlarmış yukarıda linklerini paylaşmışlar.Ben de callanetics diye bir egzersizin videolarını indirdim henüz başlamadım ama :)
Doktorum programında Uğur Dündar bahsetmişti;Mehmet Öz Show'da da izlemiştim,internette de bazı sitelerde karşıma çıktı.Tempolu yürüyüş ve ağırlık kaldırmak insan bedeni için en faydalı egzersizlermiş.
opuyorumnanaktan

cnm oklava cevirme isi biraz sakat;

ben gecen kis bel rahatsizligi gecirdim; fiizk tedaviye gittim; oraya gelen bir bayan vardi, zayiflamak icin sopa cevirirken sirtini sakatlamis.

dikkatli olmak lazim.

mekigi bile isinmadan cekmemek lazim. isinma cok onemlş

optum byeee

herkese iyi akşamlar kızlar ben de yediklerimi paylaşayım sizlerle hemen ( bu arada dün birazcık kaçırdığım için bugün daha az yemeye özen gösterdim canım da pek istemiyor zaten bilindiği üzre )
sabah geç kalktığım için kahvaltı saat 11.30a kaldı
1 dilim kepek ekmeğiyle yarım domates yedim , saat 12 buukta 20 dakika egzersiz yaptım yarım mekik tam mekik bacak kol göğüs popo hareketleri yaptım bütün kaslarım bool bool çalıştı ayrı olarak boll bolll 15 dk boyunca danss ettimm baya hreketliydi saat
-- saat 2 de yarım kase yarım yağlı yoğurt yedim
-- saat 3 buçukta 1 adet sert naneli şeker(olips) ve bitter çikolata yedim 40 gr.
-- saat 4 buçuk- 5gibi mandalina yedim ama misket kadardı mandalina demeye 1000 şahit ister yanee sositososito
--saat 6'da 2 kaşık ıspanak yemeğiyle 1 dilim kepek ekmeği yedim
-- yatana kadar ara ara bikaç hurma,bikaç erik,üzüm gibi yiyecekleri dengeli olarak paylaştırmayı düşünüyorum
nasıl kızlarr ? yerimseniben

wwoowwww valla gectin bile..

apperin benim arkadasima.

ben cok yapamiyorum kizlar ya, isten cok yorgun gidiyorum eve uhuhuu:çok üzgünüm:

işteyken çok zor gerçekten, bilmiyorum çözümü nasıl olur evde akşam tv izlerken yattığın yerde bacak aç kapa vs gibi hareketler yapabilirsin belki.

evet o kötü birşey elden bişey gelmiyor, anlamıyorum seni.

anlıyorum mu olacaktı cnm bu anlamıyorum :)

evet canım yanlış yazmışım kusura bakma

kötü. çok az yemişsin yine.

bugünkü menüm
sabah: biraz kilo verince tost yaparak şımarttım kendimi.yanında yarım domates
ara : bir elma
öğlen:3 küçük dolmabiber,2 kaşık yoğurt,minicik bi milföy(olmuşmu die baktım)
ara :1 top kakaolu dondurma
akaşm: girip oluyorum sanırım ne yemek yapasım var nede yiyesim...1 bardak süt içeceğim beni idare eder
ara:2 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…