ben de indirdim zumba'yı kızlar. pazartesiden itibaren yapmak istiyorum.
eğlenceli birşeye benziyor. çok kalori yaktırıyor muymuş peki?
pepper 70 dakika leslie yaptım ben şimdi de yürüyüşe çıkıyorum, hepinizi geçicem lülülülülülü
Hoşgeldin peacock opuyorumnanaktan Menü ve sporlarını ayrıntılı yazarsan daha iyi olur1000 kalorinin dışından mı yürüyüş? Tebrikler alkisalkisalkis
Aylar önce yapmıştım callanetics. Çok güzel bi program. Kasları inceltiyor, vücuda esneklik kazandırıyor, selüliti azaltıyor, vücudu sıkılaştırıyor... daha ne olsun bayanssulusmile Yine aynı dönem 1 kiloluk dambılla da çalışıyordum. Çok fazla ağırlıkla dambıl çalışma sakın, kaslar şişer. Şu anda sadece zumba (danslı bi kardio :dance: )yapıyorum. Yakın zamanda bu ikisini de dahil edeceğim spor programıma guclubacismile
Bilgiler için teşekkürler (diğer uzun yazıyı henüz okuyamadım ama :)) Spor yaparken spor videolarında faydalanmak seni daha çok hırslandırabilir ve daha eğlenceli bi hal alır spor yapmak.
Daha ne olsun tontişkom, 45 dk eder. Ben dün 30 dk spor yapyım sadece yerimseniben Zumbayı ne yaptın, hala indiremediysen yardımcı olayım, çünkü çok seveceğini düşünüyorum.
Hoşgeldin damla opuyorumnanaktan Öğle yemeği nerde... Çok geç mi kalkıyorsun benim gibi yoksa :) Öğle yemeğinin eksikliğini saymazsak menün çok güzel. Ama kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş, onn yerine tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeğini (hiç yemedim) tavsiye ediyorlar.
Öyle tembelim deyip sıyrılamazsın bu işte. Sporsuz güzel bi vücuda sahip olman imkansız, öncelikle bunu aklına sok. İlk etapda bi kaç spor videosu indir. Latin danslarını seviyorsan zumba tavsiye ederim:
Denemek için 20 minutes ekspress i indirebilirsin ilk etapta.
selam kızlar bend zayıflaamak istiyorum 55kiloyum 52 51 olmam lazım cok değil 4kilo vermem lazım basaramıyorumm bana yardım edin kızlar lütfen....belki kilom fazla değil ama 60kiloymuscasına bir göbegim var.....nasıl ericek bu offfff
selam arkadaşlar ben de aranuza yeni katıldım bende dün yediklerimi yazayım önce
kahvaltı
kepekli ekmekten 1 adet tost az kaşarlı
zeytiin
domates 1 adet
ara öğün
meyve
akşam
domates çorbası
ızgara salata
bu günde kahvaltı aynı ara öğün elma akşamada salata falan heralde kızlar ben malesef hiç spor yapmıyorum o konuda bi raz tembelim
Merhaba MeleGim,hoş geldin.Ben de gruba yeni katılanlardanım.Bence grubu takip et kesin kurtulursun kilolarından.Bakasa herkes bir şeyler yapıyor,deneyimlerini paylaşıyor.İnsana gerçketen ilham veriyorlar.
Sorunun özellikle göbek bölgende ise mekik cekmeyi deneyebilirsin bence.Hatta yarım mekik hem daha kolay hem de göbek bölgesini gerçekten çalıştırıyor.Onun dışında omuzlarına bir oklava alıp belini çevirmek de işe yarıyor gerçekten.Bu hareketler o bölgeyi sıkılaştırıyor.Kilo kaybetmesen bile inceliyorsun.Kilo da kaybetmek için bir diyet yapabilirsin.En kötü ihtimalle akşam 8'den sonra yemek yemezsen sadece su ve yeşil çay tüketsen bile istediğin kiloya ulaşırsın bence
3 saat uyuduk kızımla
ve 1 nutellalı ekmek dilimi yiyebildim bugün ilk defa
midem bulanmadığı zamanlar çok yiyorum
bulanırken hiç
çok dengesiz
neyseki 3 hafta kaldı sonra herşey daha güzel olacak
kızlaar slm nasılsınız??kilo bildirimi kime yapılıo bu hafta
evet o kötü birşey elden bişey gelmiyor, anlamıyorum seni.
anlıyorum mu olacaktı cnm bu anlamıyorum :)
nesmecim alıştın mı okula canım?
ndrcn en kısa zamanda geri dön aramıza.fazla uzak kalma .
wwoowwww valla gectin bile..
apperin benim arkadasima.
ben cok yapamiyorum kizlar ya, isten cok yorgun gidiyorum eve uhuhuu:çok üzgünüm:
evet o kötü birşey elden bişey gelmiyor, anlamıyorum seni.
anlıyorum mu olacaktı cnm bu anlamıyorum :)
herkese iyi akşamlar kızlar ben de yediklerimi paylaşayım sizlerle hemen ( bu arada dün birazcık kaçırdığım için bugün daha az yemeye özen gösterdim canım da pek istemiyor zaten bilindiği üzre )
sabah geç kalktığım için kahvaltı saat 11.30a kaldı
1 dilim kepek ekmeğiyle yarım domates yedim , saat 12 buukta 20 dakika egzersiz yaptım yarım mekik tam mekik bacak kol göğüs popo hareketleri yaptım bütün kaslarım bool bool çalıştı ayrı olarak boll bolll 15 dk boyunca danss ettimm baya hreketliydisaat
-- saat 2 de yarım kase yarım yağlı yoğurt yedim
-- saat 3 buçukta 1 adet sert naneli şeker(olips) ve bitter çikolata yedim 40 gr.
-- saat 4 buçuk- 5gibi mandalina yedim ama misket kadardı mandalina demeye 1000 şahit ister yanee sositososito
--saat 6'da 2 kaşık ıspanak yemeğiyle 1 dilim kepek ekmeği yedim
-- yatana kadar ara ara bikaç hurma,bikaç erik,üzüm gibi yiyecekleri dengeli olarak paylaştırmayı düşünüyorum
nasıl kızlarr ? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?