50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@pepermint : Merhaba pepermint :) Elbette dediğin gibi her türlü sporu yaparken dikkatli olmak ve vücudumuzu dinlemek gerekiyor.Isınma ve gerinme de önemli haklısın.

@MeleGim : canım internette gezerken nes

fitle 14 gün videolarına rastladım tamamen karnı düzleştirmeye yönelik hareketler var onlara da bakabilirsin istersen.

kızlar sitede sorun var heralde nasılsınız bugun. ben bugun bittim cok yorgunum sabah 7:30 da evden cıktım aksam 8:00 da geldım ayaklarım agrıyor yaa

merhaba kızlar. eve yeni geldim,yorgunum yediklerimi yazıp çıkacağım.

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğiyle, peynirli,maydonozlu tost

ara: 1 yeşil elma

öğle:1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 dolma,2kaşık yoğurt

ara: yarım şeftali,çeyrek armut

ara: yarım kurabiye

akşam: 2 kepçe çorba, 3 köfte, cacık, yarım dilim çavdar ekmeği

ara: limonlu soda

çok da yemedim aslında ama şişim. kilo almış gibi hissediyorum.

Vücudu yavaş yavaş alıştır canım, öyle birden yüklenme. Esneme hareketlerini de ihmal etme sakın kaydirigubbakcemile5 Çok güzel kilo vermişsin, tebrikler, darısı bana, ben vermek bi yana aldım çünkü -tatlicadiarzu-

Bu değil.. yaw biz seni napacaz kaydirigubbakcemile3 problemini daha net söyle de çözüm bulak.

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Kilo fazlamız aynı sayılır. Öncelikle sen kendine yardım et ve hemen spora başla.. tabi yediğine dikkat et. Gerisi kendiliğinden geliyo hihoyyyt

Aslında çok uzun değil, hareketi anlatmaya baya vakit harcanmış
Nivea nın videosunu da yaptıydım bi dönem. O da gayet güzel ama yere yatmayı hiç sevmiyorum spor yaparken bayanssulusmile :) Dediğin gibi en güzel sürekli dğeiştirmek :dance:

kızlar sitede sorun var heralde nasılsınız bugun. ben bugun bittim cok yorgunum sabah 7:30 da evden cıktım aksam 8:00 da geldım ayaklarım agrıyor yaa

Watercım dün evle ilgili mesajına yanıt yazdıydım, bakarsan bi ara yerimseniben Duş al, sıcak bişiler iç ve arkasında yat uyu kaydirigubbakcemile3

62 kiloyum yakında aranıza katılıcam inşş:Saruboceq:

Hİç bekleme şimdiden katıl aramıza opuyorumnanaktan

hadii yaaaohaoldumsmile onlardan biri kesin zumbaa laelaelaelaelae

hadii yaaaohaoldumsmile onlardan biri kesin zumbaa laelaelaelaelae

Tontişkom senin gönderdiğin link de zumba da benim dediğim videolar farklı. Piyasaya sürülmüş hali benim dediğim. Hem görüntü kalitesi de güzel

Tanıtım videosu:
ZUMBA TOTAL BODY TRANSFORMATION SYSTEM DVD SET on Vimeo

Kırık linkleri fileserve den indir, part numarasına bakıp. Ay evimiz yakın olsa gelip sana öğreteceğim şu işi valla kaydirigubbakcemile3

Aaaa ben bugünkü sporlarımı söylemedim sanırım. Sabah yeşil çaydan sonra 20 dk Zumba - Flat Abs... Kahvaltıdan 1,5 saat sonra da 40 dk Zumba Live. Toplam 60 dk PEPPERCİM.

günaydın kızlar

bugün midemle pek barışık değiliz
hiç birşey kabul etmiyo
umarım öğlene kadar geçer
açım ama yemeye korkuyorum
3 kere çıkardım sabahtan beridir

canım yaa dikkat et kendine belli süre sonra düzene girer biraz sabret iştahın oyle acılacakki zamanla.yani etrafımdaki hamileler böyle oluyor bende deneyim yok gözlemlerimin sonucu bu : )

canım tv karsısında ne yesem diye dusunurken oyle uyumusum ki duş almaya falan vaktim kalmadı:)) bugun carsıda oyle dolandık ki pantalon ve ayakkabı aldım kot mont cok begendım biraz pahalı oldugu için alıp almamak konusunda dusunuyrm

canım işte kira tek kişi için cok gereksiz 450 hatta kapıcıyla 500 ve evde 3+1 bense sadece 1 odasını kullanıyrmdiğer odalar misafir gelince falan guzel oluyor rahat oluyor tek işe yarar yanı bu buldugum ev 275 ve sıfır kullanılmamıs yakıttada yarı yarıya fark var.bu cevreden bu fıyata sobalı ev bıle bulamam.bulundugum cevrede catı katı sobalı ev bıle 350 birazdaha asagıda 1+1 klimalı eve 600 dedi yaa sankı evi satın alacagım. burda benım evden daha uygununu bulamam.herkes teksin bosver git tasın dedi de kafam karıstı. birde bugun magzalara o kadar guzel seyler gelmıskı evı degıstıreyım de aradaki farkla bunları alayım dıye dusundum bu kadar alısverıs manyaklıgı olmaz yani:)) uff ne cok konustum yaaa

Watercım bu sıralar o kadar yoruluyorsun ki... o evin yol yorgunluğu da eklenecek, bi de bunu düşün. Piyasayı anladığım kadarıyla bundan daha iyi fırsat yok yani... Hımmmmmmmmmmmmm :) Ben senin yerinde olsam taşınırdım. Her ay 200 lira artsa, hiç düşünmeden beğendiğin cicileri alırsın, onun mutluluğu da ayrı oluyo ne de olsa Ama giriş katları problemli olabiliyor. Özellikle tesisatı düzgün değilse wc den pis su taşan evler bile oluyo, bunu iyi araştır 3+1 cidden çok gereksiz.

Kızlar bugün kuzu evleniyor :lepi:

ne guzel bugun ne heyecanlıymıstır canım yaa insaallah cok mutlu olur. gelinlikle nasıl oldu ki gelsin fotolara bakarz

Aaaa ben bugünkü sporlarımı söylemedim sanırım. Sabah yeşil çaydan sonra 20 dk Zumba - Flat Abs... Kahvaltıdan 1,5 saat sonra da 40 dk Zumba Live. Toplam 60 dk PEPPERCİM.

seni sardı bu zumba heralde herkesde zumba arayısında zumba liderimiz:)) ben bugun cok yurudum 1 saat yuruyus desem spora callan yapacaktım da yarın temızlık yapacagım kendımı yormayayım yoksa bahaneler uretıp temızlıgı ertelerım:)) acaba bu da spor yapmamak ıcın bır bahanemi ki acaba??

Yanlış anlaşılmasın, gece 12 yi geçtiği için bugün dedim, daha evlenmedi yane sempatiksalakcinni Şu sıralar heyecandan uyuyamıyordur bence, yatakta dönüp duruyordur kaydirigubbakcemile3

Aşırı sevdim watercım valla, düşünsene gülümseyerek spor yapıyorsun :dance: Bugün zaten yorulmuşsun boşver callanı. Bu sıralar ben de callana niyetliyim aslında. Ama yere yatmak istemiyorum yaw bilmiyorumkismile Vücudum baya yağlanmış, kardioyla biraz incelem, sonra yerde debelenirim

ya tam öğreniyodum okul bittii:roflol:

neyse bizim cadıya yaptırırım bu saatte kafa basmaz

ay bende yaptım sporcularımı :1ninca: 20 dk tempolu yürüyüş 10 dk esneme 20 dk da kaslara yönelik çalıştım 20 ters mekik 30 yarım mekik 50 iç bacak yanlar falan delikafadulden
10 dk yine esnedim :bbo: e yeter:teytey:

acaba uyuyomuuusempatiksalakcinni

bende ha bre debeleniyom

site içinde guzvenlik problemi olmaz dedi kapıcısı evet resmen 200 lira karım var ve yakıt dahıl degıl buna tabiki tesisat sorunu cıkarmı bılmem onu hatırlattıgın ıyı oldu sorarım dıger apartmandakılere. eve yuruyerek cıkmak zor ama ınerken yuruyebılırım. burda dolmuş sorunu yoktur 5 dakıka da bır yenı dolmus alır 1 tane bıle fazla yolcu almaz ayakta yolcu gıtmez. off neyse ben bırazdaha dusunup olmazsa tasınırım cok sagol dulcim yardımların için .

Oh be çözüm bulundu kaydirigubbakcemile5

Vaaaaaaaaaay 70 dk en az toplamda buyrunnnnnnnnn Bu gidişle sana tontişkom demeye yüzüm tutmayacak yahu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…