cnm oklava cevirme isi biraz sakat;
ben gecen kis bel rahatsizligi gecirdim; fiizk tedaviye gittim; oraya gelen bir bayan vardi, zayiflamak icin sopa cevirirken sirtini sakatlamis.
dikkatli olmak lazim.
mekigi bile isinmadan cekmemek lazim. isinma cok onemlş
optum byeee
teter dimi delikafadulden
bugünüm uyuyarak geçiyo her yerim ağrıyo kafamçokkarıştı
şimdi ocağa yemek koydum birazdan dışarı çıkıcam gelince hemmen sporumuda yaparım :dance:
bende gçen haftadan beri 300 gr vermişim :icecream:
zumbanın videosunu indirmeyi 1 kere denedim olmadı bende videosu var dur onun linkini bi vereyim aynımı bir bak bakalım
selam kızlar bend zayıflaamak istiyorum 55kiloyum 52 51 olmam lazım cok değil 4kilo vermem lazım basaramıyorumm bana yardım edin kızlar lütfen....belki kilom fazla değil ama 60kiloymuscasına bir göbegim var.....nasıl ericek bu offfff
Teşekkürler dulcinea hoşbuldukopuyorumnanaktan
Önerilerin için teşekürler.Ben de 1 kiloluk dambıl alayım o zaman.Callanetics'i deneyeceğim ama bayağı uzun galiba bir müddet sadece onu yaparım.
Zumba'yı da merak ettim şimdi:) "Nivea ile dinamik sabahlar" videolarını da indirmiştim.Sıkıldıkça değiştirerek yaparım artık:)
kızlar sitede sorun var heralde nasılsınız bugun. ben bugun bittim cok yorgunum sabah 7:30 da evden cıktım aksam 8:00 da geldım ayaklarım agrıyor yaa
62 kiloyum yakında aranıza katılıcam inşş:Saruboceq:
Vücudu yavaş yavaş alıştır canım, öyle birden yüklenme. Esneme hareketlerini de ihmal etme sakın kaydirigubbakcemile5 Çok güzel kilo vermişsin, tebrikler, darısı bana, ben vermek bi yana aldım çünkü -tatlicadiarzu-
Bu değil.. yaw biz seni napacaz kaydirigubbakcemile3 problemini daha net söyle de çözüm bulak.
hadii yaaaohaoldumsmile onlardan biri kesin zumbaa laelaelaelaelae
günaydın kızlar
bugün midemle pek barışık değiliz
hiç birşey kabul etmiyo
umarım öğlene kadar geçer
açım ama yemeye korkuyorum
3 kere çıkardım sabahtan beridir
Vücudu yavaş yavaş alıştır canım, öyle birden yüklenme. Esneme hareketlerini de ihmal etme sakın kaydirigubbakcemile5 Çok güzel kilo vermişsin, tebrikler, darısı bana, ben vermek bi yana aldım çünkü -tatlicadiarzu-
Bu değil.. yaw biz seni napacaz kaydirigubbakcemile3 problemini daha net söyle de çözüm bulak.
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Kilo fazlamız aynı sayılır. Öncelikle sen kendine yardım et ve hemen spora başla.. tabi yediğine dikkat et. Gerisi kendiliğinden geliyo hihoyyyt
Aslında çok uzun değil, hareketi anlatmaya baya vakit harcanmış
Nivea nın videosunu da yaptıydım bi dönem. O da gayet güzel ama yere yatmayı hiç sevmiyorum spor yaparken bayanssulusmile :) Dediğin gibi en güzel sürekli dğeiştirmek :dance:
Watercım dün evle ilgili mesajına yanıt yazdıydım, bakarsan bi ara yerimseniben Duş al, sıcak bişiler iç ve arkasında yat uyu kaydirigubbakcemile3
Hİç bekleme şimdiden katıl aramıza opuyorumnanaktan
Ayy canım ya, yorgun düşüp uyuya kalıyorsun demek :1hug: Bi süre sonra bünyen alışır... Watercım kiran çok fazla değilse bence değmez. Tamam hepimiz spor yapmayı, yürümeyi özellikle çok seviyoruz, ama olay mecburiyete binince işler karışır. Bi de sen topuklu giyiyorsun okulda kaydirigubbakcemile3 Mecbur dolmuşa binersin çoğu zaman. Dolmuşa binmekse apayrı bi eziyet. Bence daha yakın ve şu an oturduğun evden daha ucuz evler çıkacaktır karşına, bu hiç uygun bi alternatif değil. Düzenini bozman için daha cazip edici olmalı. Ev aramaya devam kaydirigubbakcemile5
Buarada çok az yemişsin bi taraftan ikaz ediyorum ama bi taraftan sana özeniyom valla. Ben tabiri caizse hayvan gibi yiyom sempatiksalakcinni Kahvaltıyı hiç aksatma zaten
Kızlar bugün kuzu evleniyor :lepi:
Aaaa ben bugünkü sporlarımı söylemedim sanırım. Sabah yeşil çaydan sonra 20 dk Zumba - Flat Abs... Kahvaltıdan 1,5 saat sonra da 40 dk Zumba Live. Toplam 60 dk PEPPERCİM.
ne guzel bugun ne heyecanlıymıstır canım yaa insaallah cok mutlu olur. gelinlikle nasıl oldu ki gelsin fotolara bakarz
seni sardı bu zumba heralde herkesde zumba arayısında zumba liderimiz:)) ben bugun cok yurudum 1 saat yuruyus desem spora callan yapacaktım da yarın temızlık yapacagım kendımı yormayayım yoksa bahaneler uretıp temızlıgı ertelerım:)) acaba bu da spor yapmamak ıcın bır bahanemi ki acaba??
ya tam öğreniyodum okul bittii:roflol:Tontişkom senin gönderdiğin link de zumba da benim dediğim videolar farklı. Piyasaya sürülmüş hali benim dediğim. Hem görüntü kalitesi de güzel
Tanıtım videosu:
ZUMBA TOTAL BODY TRANSFORMATION SYSTEM DVD SET on Vimeo
Kırık linkleri fileserve den indir, part numarasına bakıp. Ay evimiz yakın olsa gelip sana öğreteceğim şu işi valla kaydirigubbakcemile3
Tontişkom senin gönderdiğin link de zumba da benim dediğim videolar farklı. Piyasaya sürülmüş hali benim dediğim. Hem görüntü kalitesi de güzel
Tanıtım videosu:
ZUMBA TOTAL BODY TRANSFORMATION SYSTEM DVD SET on Vimeo
Kırık linkleri fileserve den indir, part numarasına bakıp. Ay evimiz yakın olsa gelip sana öğreteceğim şu işi valla kaydirigubbakcemile3
Yanlış anlaşılmasın, gece 12 yi geçtiği için bugün dedim, daha evlenmedi yane sempatiksalakcinni Şu sıralar heyecandan uyuyamıyordur bence, yatakta dönüp duruyordur kaydirigubbakcemile3
Aşırı sevdim watercım valla, düşünsene gülümseyerek spor yapıyorsun :dance: Bugün zaten yorulmuşsun boşver callanı. Bu sıralar ben de callana niyetliyim aslında. Ama yere yatmak istemiyorum yaw bilmiyorumkismile Vücudum baya yağlanmış, kardioyla biraz incelem, sonra yerde debelenirim
Watercım bu sıralar o kadar yoruluyorsun ki... o evin yol yorgunluğu da eklenecek, bi de bunu düşün. Piyasayı anladığım kadarıyla bundan daha iyi fırsat yok yani... Hımmmmmmmmmmmmm :) Ben senin yerinde olsam taşınırdım. Her ay 200 lira artsa, hiç düşünmeden beğendiğin cicileri alırsın, onun mutluluğu da ayrı oluyo ne de olsaAma giriş katları problemli olabiliyor. Özellikle tesisatı düzgün değilse wc den pis su taşan evler bile oluyo, bunu iyi araştır 3+1 cidden çok gereksiz.
sağada selam canımcımmAaaaaaa kalabalıklaşmışız, hoşgeldiniz SEVGIM, yasemn76+, zumruti
ya tam öğreniyodum okul bittii:roflol:
neyse bizim cadıya yaptırırım bu saatte kafa basmaz
ay bende yaptım sporcularımı :1ninca: 20 dk tempolu yürüyüş 10 dk esneme 20 dk da kaslara yönelik çalıştım 20 ters mekik 30 yarım mekik 50 iç bacak yanlar falan delikafadulden
10 dk yine esnedim :bbo: e yeter:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?