Buarada aldıklarını güle güle giy kaydirigubbakcemile2
site içinde guzvenlik problemi olmaz dedi kapıcısı evet resmen 200 lira karım var ve yakıt dahıl degıl buna tabiki tesisat sorunu cıkarmı bılmem onu hatırlattıgın ıyı oldu sorarım dıger apartmandakılere. eve yuruyerek cıkmak zor ama ınerken yuruyebılırım. burda dolmuş sorunu yoktur 5 dakıka da bır yenı dolmus alır 1 tane bıle fazla yolcu almaz ayakta yolcu gıtmez. off neyse ben bırazdaha dusunup olmazsa tasınırım cok sagol dulcim yardımların için .
Ay dolmuş olayı öyleyse çok güzelmiş watermış. Çok düşünüp evi kaçırma daRica ederim canım...
(Okula 20 dk yürümek demek, evde spora ayıracağım vakti azaltmak demektir. Gayet cazip bişi yürümeyi sevenler için - ben çok severim - )
baktım herkez dışarıda yürüdüğünü yazıyo yoksa normalde mecburen yüruyecetim:tomato: :ecrin_bebek:Oh be çözüm bulundu kaydirigubbakcemile5
Vaaaaaaaaaay 70 dk en az toplamda buyrunnnnnnnnnBu gidişle sana tontişkom demeye yüzüm tutmayacak yahu kaydirigubbakcemile3
vayyyy ne guzel ama sen iddia için uğraqsıyordun senı pes ettırmeye calısabılır sakın kanma bunlarayaa insan bazen surprızlere sınır oluyor benım sevgılı de bazen yapar evde paspal paspal otururken canım ben geldım dıye arar bende aaa ne guzel cook sasırdım derım ama ıcımden ınsan hbr verır bır hazırlanırım daha ıslerım var ne zaman yetıstırecegım dıye dusunurum.senın yıne 2 saatın varmıs gözün aydın.
peppercım ben spor yaptım hemde rump it up bu liste olmasaydı bugun yapmazdım ınan cok sagolun
selam herkese...koçum gözün aydın..çok sevindim senin adına sen şimdi kocan geldi diye bizide unuturusun ya neyse değer unutulmayazemuszemus
bende spor listesine katılmak istiyorum benide alın bugün okulda nöbetçiydim 7000 adım atmışım + evde leslie 4 mil+ slim pack 6 yaptım
menüme gelince...
sabah tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost bir bardak süt domates salatalık
ara bir elma
öğle 1 dilim tam buğday ekmeği yoğurtlu salata dünden kalan
akşam bir tabak patlıcan yemeği 2-3 kaşık pilav ve hosaf
spordan sonra meyveli yoğurt yedim
2 büyük bardak elmalı çay içtim ( selahattin dönmezin metabolizma çayı)
az öncede meyvemi yedim kapattım günümü birer elma şeftali armut ( eşimle ortak yedik)
koçummm gözün aydınnn...
zukseddin canım gözün aydın yerimseniben
bizi unutma :ecrin_bebek:
ZUKSEDDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN gözün aydın canım, eşine kavuşmuşsun sonunda :lepi:
baktım herkez dışarıda yürüdüğünü yazıyo yoksa normalde mecburen yüruyecetim:tomato: :ecrin_bebek:
yok canım ben her daim tontişim
kıyaslamaya kalkarsak laelaelaelaelae
54 ü bllursam eh o zaman bi derece:gitme: e bide orda kalmak var senin anlıycaaan işim zor:çok üzgünüm:
ya 28 beden zar zor giyiyorum şu ara
27 e girdimmi olay bitmiştir derim artık:teytey:
canım evet burdaki dolmuslara ben ılk geldıgımde cok sasırmıstım 1 tane bos koltuk varsa yolda bekleyen 2 kişiyi almazlar ama super bısey bence. yaa yurumeye bende bayılırım bu ev daha merkezi oldugu ıcın heryere yuruyerek gıderım eve gelince uyuyup kalmamın asıl sebebi bu:)) işte şimdi ayın 15 ini beklyrm cunku buranın kırasını verdım ve bu ayı gecırmelıyım
baktım herkez dışarıda yürüdüğünü yazıyo yoksa normalde mecburen yüruyecetim:tomato: :ecrin_bebek:
yok canım ben her daim tontişim
kıyaslamaya kalkarsak laelaelaelaelae
54 ü bllursam eh o zaman bi derece:gitme: e bide orda kalmak var senin anlıycaaan işim zor:çok üzgünüm:
ya 28 beden zar zor giyiyorum şu ara
27 e girdimmi olay bitmiştir derim artık:teytey:
dulci sen neler yapıyorsun. kocum yorumlar yazıyor heralde sesi cıkmıyor kocum iddaa noldu şimdilik kilo durumu nedir kocan kandırmadı senı ınsaallah. yasemıncım nasılsın
kızlar hepiniz çok saolun çooookkkk teş. ederim.
evet sonunda kavuşum eşime,hepinize binlerce kez teş.ü bi borç bilirim sizler sayesinde bu topik sayesinde zayıfladım,burası olmasa asla bu şekilde zayıflayamasdım,eşim beni görünce gözlerine inanamadı(sen nolmuşşun yaa dedi)çok zayıflamışın inanılmaz incemişinn vb laflar söledi,yani bildiğiniz şok ettim adamı:kedi:bütün o çektiğim sıkıntılara değdi..
çevremdeki insanlar zaten sürekli zayıfladıb ettin diolardı ama eşimin ne diyeceğini merak ediodum ve bana dedi ki: ben senden asla böle bi azim beklemiodum,ben olsam hayatta başaramasdım,helal olsun kızım sana valla,dedi.
ama kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr daha benden kurtulmadınız:jeyyar: bi 3 kilo yada 2 kilo daha vermek istiorum ki benim gibi boğaz düşkünü bi insan için bu zayıflık garanti olsun,çarşambadan sonra sizleri ihmal ettim koçluk yapamadım kusurabakmayın emi:kedi:öptüm çok herbirinizopuyorumnanaktan
dulci sen neler yapıyorsun. kocum yorumlar yazıyor heralde sesi cıkmıyor kocum iddaa noldu şimdilik kilo durumu nedir kocan kandırmadı senı ınsaallah. yasemıncım nasılsın
canım o kadar verdın 3 kılomu veremıyeceksın sen bu iltifatların verdıgı gazla 3 kloyu bır anda verırsın biz zaten senden kurtulmak istemiyoruzki
evet sonunda kavuşum eşime,hepinize binlerce kez teş.ü bi borç bilirim sizler sayesinde bu topik sayesinde zayıfladım,burası olmasa asla bu şekilde zayıflayamasdım,eşim beni görünce gözlerine inanamadı(sen nolmuşşun yaa dedi)çok zayıflamışın inanılmaz incemişinn vb laflar söledi,yani bildiğiniz şok ettim adamı:kedi:bütün o çektiğim sıkıntılara değdi..
çevremdeki insanlar zaten sürekli zayıfladıb ettin diolardı ama eşimin ne diyeceğini merak ediodum ve bana dedi ki: ben senden asla böle bi azim beklemiodum,ben olsam hayatta başaramasdım,helal olsun kızım sana valla,dedi.
ama kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr daha benden kurtulmadınız:jeyyar: bi 3 kilo yada 2 kilo daha vermek istiorum ki benim gibi boğaz düşkünü bi insan için bu zayıflık garanti olsun,çarşambadan sonra sizleri ihmal ettim koçluk yapamadım kusurabakmayın emi:kedi:öptüm çok herbirinizopuyorumnanaktan
Normalde kanunlarda da olması gereken öyle ama burdakiler felaket. Geçen arkadaşımın bindiği minübüsü şoför tıka basa doldurmuş. Artık adam alınacak gibi değilken bi yolcu uyarmış. Şoför adama inmesini şöylemiş, adam itiraz edince tutup yakasında dışarıya atmış. Yolcular polisi arayıp şikayet etmelerine rağmen hiçbişi olmamış, adamlar çete gibi valla. Yarın tatil diye uyku düzenini bozmasan iyi olur aslında canım. O zaman kısa sürede kararını verip diğer tarafla anlaşırsın yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 En tabi hakkın şekerim, ben öyle yapıyorım, diye boşa gitsin tempolu yürüyüşümüz bayanssulusmile
Yaz boyu ne kadar spor yaptın bilmiyorum canım ama spor yapmadıysa ekstra kalınlık sağlamıştır, kendimden biliyorum. Bulursun bu tempoyla :lepi:
yaww orda cok felaketmiş çete kelimesi az kalır bence mafya falan desek. orda olsam otururdum evımde tasınmazdım bıryere:) bakacagız artık canım zamanım var tabıkı bu zamanda ev tutuulmazsa amann nasıpse olsun dıyorum zaten.
Canım valla aynı tas aynı hamam. Bu sıralar iştahım çok açık değişiklik olarak. Eskiden kullandığım ilacı kullanıyorum - o zaman böyle bi etki yoktu - Ama şu an ilaçtan dolayı diye korkuyorum açıkçası. Uzuuuuun süre kullanacağım çünkü. Dün yazdım o kadar kimse yorum yazmadı :sinifsinif: Ben de hep sana yakınıyorum bu sıralar
Özetle geçtiğimiz iki gece saat 12 de tıka basa yedim ve biri ben durdursun -tatlicadiarzu-
Canım ya, şu yaşadıklarının birebir aynısını erkek arkadaşımın askerden gelmesini beklerken yaşadıydım burda olumunekankayizsmile
Ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
merhabaa canımm iyiym işte bugün sözde erken yatıcaktım bilmiyorumkismile
sen nasılsın geçen gün keyfin yoktu biraz toparlandınmı:teselli:
Hayırlısı watercım. Depozitoyu önceden verirsen hallolur bence
canım ne ilacı bu canım demir için bir ilaç kullanıyrdun bir ara o mu acaba? ooo dulci gece 12 de ye sonra nasıl kılo vereceksın zaten 12 den sonra metabolizma daha yavas calısıyor o da dınlenecek ve sonra yedıklerın sen uyurken yağ oluyorlar sonra bugun dedıgın 100 gr gelıyr bunlar kılo oluyorlmaz: vucudunu bir makina gıbı dusun mesela bılgısayarın dıyorsunki bilgisayarım ısındı kapatıp dınlendıreyım ben cıkıyrm peki vucudun ne zaman dınlenecek dulcim gece 12 de bıle tıka basa yersen bu vucutdan nasıl kiloyu vermesini beklersın ltfen bilgisayarına verdiğin degeri vucuduna da göster midemize yazık degıl mi dinlensin yazıııkkkkkkeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?