50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay dolmuş olayı öyleyse çok güzelmiş watermış. Çok düşünüp evi kaçırma da Rica ederim canım...
(Okula 20 dk yürümek demek, evde spora ayıracağım vakti azaltmak demektir. Gayet cazip bişi yürümeyi sevenler için - ben çok severim - )

canım evet burdaki dolmuslara ben ılk geldıgımde cok sasırmıstım 1 tane bos koltuk varsa yolda bekleyen 2 kişiyi almazlar ama super bısey bence. yaa yurumeye bende bayılırım bu ev daha merkezi oldugu ıcın heryere yuruyerek gıderım eve gelince uyuyup kalmamın asıl sebebi bu:)) işte şimdi ayın 15 ini beklyrm cunku buranın kırasını verdım ve bu ayı gecırmelıyım

Oh be çözüm bulundu kaydirigubbakcemile5

Vaaaaaaaaaay 70 dk en az toplamda buyrunnnnnnnnn Bu gidişle sana tontişkom demeye yüzüm tutmayacak yahu kaydirigubbakcemile3
baktım herkez dışarıda yürüdüğünü yazıyo yoksa normalde mecburen yüruyecetim:tomato: :ecrin_bebek:

yok canım ben her daim tontişim

kıyaslamaya kalkarsak laelaelaelaelae

54 ü bllursam eh o zaman bi derece:gitme: e bide orda kalmak var senin anlıycaaan işim zor:çok üzgünüm:
ya 28 beden zar zor giyiyorum şu ara
27 e girdimmi olay bitmiştir derim artık:teytey:

dulci sen neler yapıyorsun. kocum yorumlar yazıyor heralde sesi cıkmıyor kocum iddaa noldu şimdilik kilo durumu nedir kocan kandırmadı senı ınsaallah. yasemıncım nasılsın

koçummm gözün aydınnn...

zukseddin canım gözün aydın yerimseniben
bizi unutma :ecrin_bebek:

ZUKSEDDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN gözün aydın canım, eşine kavuşmuşsun sonunda :lepi:

kızlar hepiniz çok saolun çooookkkk teş. ederim.
evet sonunda kavuşum eşime,hepinize binlerce kez teş.ü bi borç bilirim sizler sayesinde bu topik sayesinde zayıfladım,burası olmasa asla bu şekilde zayıflayamasdım,eşim beni görünce gözlerine inanamadı(sen nolmuşşun yaa dedi)çok zayıflamışın inanılmaz incemişinn vb laflar söledi,yani bildiğiniz şok ettim adamı:kedi:bütün o çektiğim sıkıntılara değdi..
çevremdeki insanlar zaten sürekli zayıfladıb ettin diolardı ama eşimin ne diyeceğini merak ediodum ve bana dedi ki: ben senden asla böle bi azim beklemiodum,ben olsam hayatta başaramasdım,helal olsun kızım sana valla,dedi.
ama kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr daha benden kurtulmadınız:jeyyar: bi 3 kilo yada 2 kilo daha vermek istiorum ki benim gibi boğaz düşkünü bi insan için bu zayıflık garanti olsun,çarşambadan sonra sizleri ihmal ettim koçluk yapamadım kusurabakmayın emi:kedi:öptüm çok herbirinizopuyorumnanaktan

ben bugun 34 beden pantalon aldım 34 beden oldugu ıcınde 60 tl lık pantalon 10 lıraya ınmıstı ama 34 beden mı bence degıl daha buyuktur kalıpdan dolayı bence. asıl evde 34 bedenım var ona gırmem gerekyr ona gırebıldımmı benım dıyet olayı bıter zaten ama cok zor gıbı

Normalde kanunlarda da olması gereken öyle ama burdakiler felaket. Geçen arkadaşımın bindiği minübüsü şoför tıka basa doldurmuş. Artık adam alınacak gibi değilken bi yolcu uyarmış. Şoför adama inmesini şöylemiş, adam itiraz edince tutup yakasında dışarıya atmış. Yolcular polisi arayıp şikayet etmelerine rağmen hiçbişi olmamış, adamlar çete gibi valla. Yarın tatil diye uyku düzenini bozmasan iyi olur aslında canım. O zaman kısa sürede kararını verip diğer tarafla anlaşırsın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 En tabi hakkın şekerim, ben öyle yapıyorım, diye boşa gitsin tempolu yürüyüşümüz bayanssulusmile

Yaz boyu ne kadar spor yaptın bilmiyorum canım ama spor yapmadıysa ekstra kalınlık sağlamıştır, kendimden biliyorum. Bulursun bu tempoyla :lepi:

dulci sen neler yapıyorsun. kocum yorumlar yazıyor heralde sesi cıkmıyor kocum iddaa noldu şimdilik kilo durumu nedir kocan kandırmadı senı ınsaallah. yasemıncım nasılsın

iddiayı züküşünüz kazandı şekerleriddiada bişi yoktu sadece bi inat uğruna girmiştik,ahh şimdiki aklım olsa bişiler isterdim,sade inadına girmiştik,çünkü bana asla inanmıodu,haklıydı,sürekli diyete başlayıp sonunu getiremeyen bi tiptim o dönemler ama şimdi beğenilme duygusunun verdiği hazzı hiçbi hediye bana veremesmiş zaten bunu anladımbayanssulusmile

canım o kadar verdın 3 kılomu veremıyeceksın sen bu iltifatların verdıgı gazla 3 kloyu bır anda verırsın biz zaten senden kurtulmak istemiyoruzki

canım o kadar verdın 3 kılomu veremıyeceksın sen bu iltifatların verdıgı gazla 3 kloyu bır anda verırsın biz zaten senden kurtulmak istemiyoruzki

eşim yokken verdimde inş o varkende veririrmde (ikimizde yemeğe çok düşkünüz) yanındaykende nası kilo verdiğimi görür,çok kızdırmıştı beni zamanında çokalsanaalsanasmile
ben kaçar ders çalışıp yatıcam ii geceler hepinize:enbuyukkk:

Canım valla aynı tas aynı hamam. Bu sıralar iştahım çok açık değişiklik olarak. Eskiden kullandığım ilacı kullanıyorum - o zaman böyle bi etki yoktu - Ama şu an ilaçtan dolayı diye korkuyorum açıkçası. Uzuuuuun süre kullanacağım çünkü. Dün yazdım o kadar kimse yorum yazmadı :sinifsinif: Ben de hep sana yakınıyorum bu sıralar

Özetle geçtiğimiz iki gece saat 12 de tıka basa yedim ve biri ben durdursun -tatlicadiarzu-

Canım ya, şu yaşadıklarının birebir aynısını erkek arkadaşımın askerden gelmesini beklerken yaşadıydım burda olumunekankayizsmile

Ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

yaww orda cok felaketmiş çete kelimesi az kalır bence mafya falan desek. orda olsam otururdum evımde tasınmazdım bıryere:) bakacagız artık canım zamanım var tabıkı bu zamanda ev tutuulmazsa amann nasıpse olsun dıyorum zaten.

merhabaa canımm iyiym işte bugün sözde erken yatıcaktım bilmiyorumkismile
sen nasılsın geçen gün keyfin yoktu biraz toparlandınmı:teselli:

Hayırlısı watercım. Depozitoyu önceden verirsen hallolur bence

canım ne ilacı bu canım demir için bir ilaç kullanıyrdun bir ara o mu acaba? ooo dulci gece 12 de ye sonra nasıl kılo vereceksın zaten 12 den sonra metabolizma daha yavas calısıyor o da dınlenecek ve sonra yedıklerın sen uyurken yağ oluyorlar sonra bugun dedıgın 100 gr gelıyr bunlar kılo oluyorlmaz: vucudunu bir makina gıbı dusun mesela bılgısayarın dıyorsunki bilgisayarım ısındı kapatıp dınlendıreyım ben cıkıyrm peki vucudun ne zaman dınlenecek dulcim gece 12 de bıle tıka basa yersen bu vucutdan nasıl kiloyu vermesini beklersın ltfen bilgisayarına verdiğin degeri vucuduna da göster midemize yazık degıl mi dinlensin yazıııkkkkkkeyvahedigeldismile

bravooo vallahaaa işte olay bu kaydirigubbakcemile5
canım benim bide 1 yada 2 sene kadar koruman lazımki kalıcı olsun kıs senden niye kurtulalımkiidelikafadulden burda birbirimize lazımızolumunekankayizsmile
benim eşimde aynısını diyor senden beklemezdimbayanssulusmile

merhabaa canımm iyiym işte bugün sözde erken yatıcaktım bilmiyorumkismile
sen nasılsın geçen gün keyfin yoktu biraz toparlandınmı:teselli:

buraya takılınca cıkıp yatamıyoruz degılmı sozde bende erken yatıp yarın erken kalkıp temızlık yapacaktım. canım toparlandım da sımdı okul yorgunlugu topuklu gıyıyrm cok gezıyrm ve yoruluyrm acıkcası

Hayırlısı watercım. Depozitoyu önceden verirsen hallolur bence

insaallah canım bakacagm işte. birde ev tasırsam ben kesın 1 kılo da orda verırım bunu bıle kıloya baglıyrz yaa

Yok canım Yasmin - doğum kontrol hapı - , hormon düzensizliği için kullanıyorum. Daha önce 2 yıl kadar kullandım, böyle bi etki olmamıştı.
Ben makineyi nasıl olsa ortalama 4 te kapatıyorum diye kendimi kandırdım watercım. Çok doğru söylüyorsun. Kaçta yatarsam yatayım o saatte yemezdim normalde ama çok fazla acıkıyorum şu sıralar.

Uyku düzenimi tekrar düzeltmeye çalışıyorum watercım. Diyelim ki saat 3 te yatacam, en son kaçta yemeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…