50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa o kala ne beter bişeymiş tatilde 15 gün kadar bayaa içtim kolayı sonra bayram tatili kafamçokkarıştı
geçen gece rüyamda selilütlerimi gördüm gerçi rüya değil kabustu yani tes edildi onaylandı kola felaket selülit yapıyo:1closedeyes:
yazın spor pek yapamadım canım haziranda biraz işte o

benım sevgılı de yazın cok zayıf gordukten sonra 3 gun once gelmıstı yanakların kılo almıs cok ıyı olmus dedı nasıl yanı kılomu almısım dedım evet ama yanakların ve gobegın almıs sadece dedi.ama o zaman reglimin ilk gunuydu ondan bence:)) bende o gun bugundur daha dıkkatlıyım bazen erkekler işe yarıyor cıdden.

dolgu topuklar çok rahat oluyor bende topuklu çok severim dolgu topukla bayaa rahat ediyorum çarşı pazar banamaısın demiyo
yarın benimde temizlik var gerçi son 4 gündür bişeyler yapıyorumda bi bugün mola vardim yarında genel şöyle siler süpürürümguclubacismile

canım bende onu lisede kullanmıstım ve o zaman bayagı kılo almıstım annem ve ablamda onaylamıstıve bende ilacı bırakmıstım sonra başka doktora gıtmıstık bunu kullanmamın geregı olmadıgını yanlıs tedavı oldugunu soylemıstı 1 ay sonrada hormon duzensızlıgım gecmıstı.

bence aksam yemegınden sonra kacta yatarsan yok daha sonra meyveden başka bırsey yenmemeli yada süt içilmeli karnın acıktıkca bol su iç daha da mı gecmedi yat uyu yazın karnım acıkınca uyuyrdum ben ama spor yapmayınca vucut kalınlastı tabıkı

Ben kolaya da fastfood a dönüş yaptım, bırakmaya da hiiiiiiiiiç hazır değilim bu sıralar... Ama bi tek haftasonları :kedi:

Doğru diyon canım, benim de çoğaldı sanki. O yüzden spora iyice yüklendim. İkimiz de çok ihtiyacı var toparmak için spora. Kilo ikinci planda bence.

doğruu hemen anlıyorlar bide çevredekiler acıyan gözlerle bakmıyorlarmı deli oluyorum alsanaalsanasmile
bazen insan bitkin oluyo benim o dönemde yüzüm çöküyor :bbo:
hastasın bak zayıfladın ondanalsanaalsanasmile
yok canım ben eskiden daha narindim şimdi en azından vücudumun neye ihtiyacı var biliyorum
meselaa bugün her yanım dökülüyordu bi magnezyum içtim normale döndüm
başkası olsa ağrı kesici alırdı
aaaa ne çok konuştum yineesırnaşık şey

canım dolgu topukda aldım o da cok agrıttı birde okul kıyafetlerının altına dolgu topuk kaba duruyor gıyemıyrm. benım ev uzun suredir ilgi gormedi benden yarın bayagı işim var yanı temızlık camasır ütü vsvsvs.....

Benim kesin ihtiyacım var ne yazık ki watercım. İlacı bi önceki bırakışımdan bu yana elimden geleni yaptım ama düzelemedim.

Zaten hep öyleydim ben. Bu sıralar evdekiler geç saatte önüme sofra kuruyorlar ve uzun süre kalabiliyor. Çok zamansız bi döneme denk geldi benim için bu. Ama sanırım ilacın etkisi geçmeye başlıyo. Mesela ilk gün mide bulantısı yapmıştı o geçti... Bu gece de yemeden durabildim (akşam geç yedim ama :kedi: 9 Öyle işte, yavaş yavaş besleneme de yoluna girecek umarım desteğin sayesinde Şeniz

Kızlar muhabbetinize doyum olmaz... ama ben kaçıyorum izninizle. Filme başlamazsam çok geç kalacağım. (izlemeden duramıyorum )

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

yaa canım sormuşsunda gece gece en güzeli meyva yada bitki çayı
eğer meyva yirsen 2 kaşıkta yoğurt ye yada süt iç

bugün bende yeşil çayımı içmedim daha doğrusu unuttum:1rolleyes:
o bayaa toparlıyoo vücudubayanssulusmile

Doğru diyon tontişkom...

Gün en az 2 bardak yeşil çay içmeliyiz bu arada. Ben içtiğim dönem daha rahat kilo vermiştim :lepi:

İyi geceler opuyorumnanaktan

oo fast food kola bu menuleri goremıyrz bız amalmaz: canım yaa bunlar cok saglıksız hijyenik degıller nasıl yapıldıkları bılınmyr

evet yazın aynen o sekıldeydı herkes sen kendıne ne yaptın dedı sonra donuste de benım yanaklarımı sısırıp rahatla gonderdıler:))) bende agrı kesıcı alırdım hıc vıtamınlerle ugrasmıyrm aslında en saglıklı olanı bu aferım sana

iyi geceler kızlarr öpüldünüzzzzŞeniz

dulcim sen bunu basarmıstın sımdıde kesın duzene sokacaksın beslenmenı.kızlar bende optum sızı ıyı geceler guzelleropuyorumnanaktan

Dulcinea
ne ilacı kullanıyorsunuz?

4 kilo vermişsiniz ne zamandır diyet ve/veya spor yapıyorsunuz?Zaman zaman insanların kırılma noktaları olabiliyor, en iyisi devam etmek :)

geceden suda beklettiğim 2 cevizi yedim ve suyunu içtim diyetisyenim önerdi sanırım yağları yakıyor bilginize ..olumunekankayizsmile

günaydın fıstıklar
liste yarınmı yayınlanacak
ben bugün daha iyiyim ya çok şükür
hep böyle gider

teş.ederim canım,bak ben kaçırmışım o olayı desene yada muhtemelen ben bu forumda değilimdir o zamanlar

çok saol canım,benimde ya biraz daha zayıflayıp korumam lazım iicene garanti olsun,sıkıldm artık etli butlu dolşmaya
bu arada arkadaşlar bu cumada aynıyım ben kilo vermemişim,yapmama gerek yok o yüzden bildirimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…