merhaba kızlar.
zükseddin gözün aydın canım. eşini de şaşırtmışsın çok sevindim.
ben de kahvaltımı yaptım. mutfağımı toparladım. çamaşırlar yıkandı. şimdi şöyle bir temizlik yaparım.sonra da eşimle gezmeye gideriz. bugün kendimi çok iyi hissediyorum. güzel bir gün.
Çok haklısın watercım :kedi: Belli düzeyde alıştım ama dışarda yapılan tavuklara hiç dayanamıyorum. (yeni favori gıdam) Aynısını alıp evde yapmak istiyorum cokacimcoookoo fast food kola bu menuleri goremıyrz bız amalmaz: canım yaa bunlar cok saglıksız hijyenik degıller nasıl yapıldıkları bılınmyr
Teşekkürler canım Şenizdulcim sen bunu basarmıstın sımdıde kesın duzene sokacaksın beslenmenı.kızlar bende optum sızı ıyı geceler guzelleropuyorumnanaktan
Yasmin... hormon düzensizliği için.
Dulcinea ne ilacı kullanıyorsunuz?
4 kilo vermişsiniz ne zamandır diyet ve/veya spor yapıyorsunuz?Zaman zaman insanların kırılma noktaları olabiliyor, en iyisi devam etmek :)
Önerin için teşekkürler. Baya işe yarıyor ki tavsiye etmiş. Ama ben hiç suya koymuyorum cevizi, denemedim. Su çok tatsız bişi olmuyo mu? Ne amaçla suya koymak gerek?geceden suda beklettiğim 2 cevizi yedim ve suyunu içtim diyetisyenim önerdi sanırım yağları yakıyor bilginize ..olumunekankayizsmile
teş.ederim canım,bak ben kaçırmışım o olayı desene yada muhtemelen ben bu forumda değilimdir o zamanlar
Çok haklısın watercım :kedi: Belli düzeyde alıştım ama dışarda yapılan tavuklara hiç dayanamıyorum. (yeni favori gıdam) Aynısını alıp evde yapmak istiyorum cokacimcoook
Teşekkürler canım Şeniz
Aslında 61 kilodan başlayıp (şubatın başı) 53 kiloya kadar düşmüştüm (mayıs ortası). Tamamıyle düzenli beslenme, spor ve yeşil çay sayesinde. Ama düzenli dediğime baktım, elimden geldiğin düzenli beslendim diyeyim sempatiksalakcinni O dönem o kadar istikrarlı kilo vermemin sebebi: erkek arkadaşım askerdeydi (dışarda yemiyordum bu sayede) ve ona süpriz yapmak istiyordum. Motivasyon çok önemli. Mayıstan eylüle korudum kilomu hatta 52 li kilolara bile düştüm. Ama eylülde çok kötü beslenince bu noktaya geldim -tatlicadiarzu-
Çok doğru diyorsun, en iyisi devam etmek :lepi: Sen de aktif bi şekilde katılsana aramıza, sanki çene çaldıkça zayıflıyoruz
Önerin için teşekkürler. Baya işe yarıyor ki tavsiye etmiş. Ama ben hiç suya koymuyorum cevizi, denemedim. Su çok tatsız bişi olmuyo mu? Ne amaçla suya koymak gerek?
Evet canım, muhtemelen sen o dönem yoktun burda. Mayıs ayında geldi. Sen yakın zamanda gelmiş olmalısın. Bi baktım yesa tembel zukseddine kafayı sarmış bu sefer kaydirigubbakcemile3 (senden önce belalısı truf du)
TRUFCUM, daha iyi olmana sevindim
dulcicim demekki senin geldi askerden benimki gitti,bende benimki gittiğinde nisan ayında buraya takılmaya başlamıştım zaten,gene geldi gene yemeklere dadanıom,salmamak lazım yav:S
cnm üstelik regl dönemindeyim, regl döneminde yarım kilo vermek bile mucize ama 3 gündür ceviz suyunu içiyorum tabi cevizleride yiyorumbelki inanmayacaksınız ama 1 kilo gitti. kahvaltıdan yarım saat önce önerdi diyetisyenim 4 seans gittim 10 kilo verdim 2 ayda, 10 kilo daha vermek sitiyorum bundan sonrasını siiznle burda halledicem olumunekankayizsmile
Bak şöyle yapalım canım, sen 1 haftalığına eşinle güzel güzel, hiiiç kilo olayını düşünmeden ye... (yemek hayatı güzelleştiriyo valla :lepi: ) Sonra yine spora ve dikkat etmeye başla. kaydirigubbakcemile5 Açıkçası ben uzun süre dikkat etmedim ve bu ayda patladı. Yavaş kilo verdiğimiz için kolay kolay gelmiyor kilolar. Azcık dikkat edip sporu aksatmasan bile korursun. Ama her zaman dediğim gibi, kilo korumada kilit nokta düzenli tartılmak. Ben ne zaman tartıdan uzaklaştım, o zaman kilo aldım. Çünkü diyelim ki bi iki gün dikkat etmedin yediğine, o tartıya yansıyınca hemen dikkat ediyon ve yine bi iki gün içerisinde olmak istediğin kiloya geliyon. Benim düştüğüm hataya sen düşme kaydirigubbakcemile3 Ben 2 kilo fazlayla dönüş yaptığıma şükrediyom valla. Ama sporu asla bırakma, vücut cıvıyo sempatiksalakcinni
:1shok: Amanııııııııııın, maşallah arzucum. Çok da güzel kilo vermişsin cidden. Tebrikler, şahsen kalan 10 kilonu da çatır çutur vereceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile3 Ama muhtemelen o kadar hızlı veremezsin. Zaten sen miktar olarak sınırda bi hızla vermişsin (sağlıklı kilo vermede sınır var bence, ben ayda ortalama 2 kilo verdim (toplamda 8 kilo vermiştim, 61 le başladım) ve ancak büyük çabalarım sonucu 2 kilo almayı becerdim sempatiksalakcinni ) Kilo azaldıkça daha yavaş kilo veriyo insan.
Spor yapıyor muydun??
geceden suda beklettiğim 2 cevizi yedim ve suyunu içtim diyetisyenim önerdi sanırım yağları yakıyor bilginize ..olumunekankayizsmile
Aslında 61 kilodan başlayıp (şubatın başı) 53 kiloya kadar düşmüştüm (mayıs ortası). Tamamıyle düzenli beslenme, spor ve yeşil çay sayesinde. Ama düzenli dediğime baktım, elimden geldiğin düzenli beslendim diyeyim sempatiksalakcinni O dönem o kadar istikrarlı kilo vermemin sebebi: erkek arkadaşım askerdeydi (dışarda yemiyordum bu sayede) ve ona süpriz yapmak istiyordum. Motivasyon çok önemli. Mayıstan eylüle korudum kilomu hatta 52 li kilolara bile düştüm. Ama eylülde çok kötü beslenince bu noktaya geldim -tatlicadiarzu-
Çok doğru diyorsun, en iyisi devam etmek :lepi: Sen de aktif bi şekilde katılsana aramıza, sanki çene çaldıkça zayıflıyoruz
TRUFCUM, daha iyi olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?