cnm üstelik regl dönemindeyim, regl döneminde yarım kilo vermek bile mucize ama 3 gündür ceviz suyunu içiyorum tabi cevizleride yiyorumbelki inanmayacaksınız ama 1 kilo gitti. kahvaltıdan yarım saat önce önerdi diyetisyenim 4 seans gittim 10 kilo verdim 2 ayda, 10 kilo daha vermek sitiyorum bundan sonrasını siiznle burda halledicem olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar...
ben de 64 kiloyum ve 3 gün önce diyete başladım... henüz diyet moduna girmemsem de haftaya buraya geçeceğim inşallah...
hepinize kolay gelsin kızlarrrrr...
günaydın kızlar
hastayımmm doktor 2 ilaç verdi tok karnına.eczanede gülüştük bu aralar pek doymuyorum die.sabah iyice doyurdum karnımı ilaçlar midemi bulandırırmış yoksa.yerimseniben
dün sporumu yazmamıştım.10 dk zumba nasılmış die baktım.20 dk da yürüdüm.
kızlar sizin gruba baktıkça içim açılıyor çıtıra adım kala topiği olsaydı keşke süpersiniz hepiniz en kısa zamanda bende sizin grubunuzda olurum umarım
teş.ederim canımopuyorumnanaktan
sen bu azimle kısa sürede burada olur, bizi de geçersin canım :)
inş. canım benim en büyük temennim ve azmim 60ın altına düşmek
inşallah düşersin canım, zor değil zamanla o da olur emin ol.
peacock sen de hoşgeldin canım aramıza a.s.
ben de yatıyım artık geç oldu, herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
inşallah düşersin canım, zor değil zamanla o da olur emin ol.
peacock sen de hoşgeldin canım aramıza a.s.
ben de yatıyım artık geç oldu, herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
Evet onu benim annem de uyguladı bir süre.Kolesterolü düşürmek için kullanıyorlarmış
günaydın kızlar zemuszemus nasılsınız a.s.
siteye ara ara grmeye çalıştım benden mi siteden mi anlayamadım..pc baya bi yavaşladıda benim...nese sonunda başardım hihoyyyt salıdan bu yana toparladım kendimi yeniden spora başladım ama ilk günler feciydi hamlamışım delikafadulden
selam kızlar ben geldiim ameliyatımı oldum hemencik geldim çok zor geçti ama kurtuldum henüz tartılmadım bakalım kaç kilo indim çok merak ediyorum biraz iyileşeyim rejime devam bu ara pek diyet yapamayacağım çünkü ameliyat sonrası kan değerlerim düştü iyi beslenmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum kan yapıcı neler yiyebilirim???
gunaydın kızlar dun augrayamadım evde komple temızlık ıkı makına camasır derken bıtmısım resmen ama sabah derterjan kokularıyla uyandıgında degmıs dıyrsn:))) şimdi kahvemi içtim 1 tane elma yedim spor ıcın hazırım heralde sonra kahvaltı yapıp carsıya yuruyerek gıdıp gelecegım
aç karnına kahve içmedin umarım :) kolay gelsin canım.
selam kızlar ben geldiim ameliyatımı oldum hemencik geldim çok zor geçti ama kurtuldum henüz tartılmadım bakalım kaç kilo indim çok merak ediyorum biraz iyileşeyim rejime devam bu ara pek diyet yapamayacağım çünkü ameliyat sonrası kan değerlerim düştü iyi beslenmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum kan yapıcı neler yiyebilirim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?