50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler bayagı kilo vermişsiniz.Ben de içicem ceviz suyu galiba:)))

iyi akşamlar kızlar...

ben de 64 kiloyum ve 3 gün önce diyete başladım... henüz diyet moduna girmemsem de haftaya buraya geçeceğim inşallah...
hepinize kolay gelsin kızlarrrrr...

Merhaba hoş geldinzi maibeyaz,en kısa zamanda görüşmek üzere:)

Çok geçmiş olsunna.s.

zukseddin kuşum, eşin gelmiş gözün aydın, bir daha hiç ayrılmazsınız umarım tatlım, ben tatilde olduğumdan pek giremedim ama koçluğun için çok teşekkürler. a.s.
yeni haftamızın koçu da yasemin olsa gerek, nerelerdesin yasemin hatun aklinialirimsmile

inş. canım benim en büyük temennim ve azmim 60ın altına düşmek

inşallah düşersin canım, zor değil zamanla o da olur emin ol.

peacock sen de hoşgeldin canım aramıza a.s.

ben de yatıyım artık geç oldu, herkese iyi geceler opuyorumnanaktan

iyi geceler ewet zamanla herşey luyormuş buraya gelmesem bilmicektim zayıflamak neymiş iyki kk var sizlerin desteği var

günaydın kızlar zemuszemus nasılsınız a.s.
siteye ara ara grmeye çalıştım benden mi siteden mi anlayamadım..pc baya bi yavaşladıda benim...nese sonunda başardım hihoyyyt salıdan bu yana toparladım kendimi yeniden spora başladım ama ilk günler feciydi hamlamışım delikafadulden

gunaydın kızlar dun augrayamadım evde komple temızlık ıkı makına camasır derken bıtmısım resmen ama sabah derterjan kokularıyla uyandıgında degmıs dıyrsn:))) şimdi kahvemi içtim 1 tane elma yedim spor ıcın hazırım heralde sonra kahvaltı yapıp carsıya yuruyerek gıdıp gelecegım

selam kızlar ben geldiim ameliyatımı oldum hemencik geldim çok zor geçti ama kurtuldum henüz tartılmadım bakalım kaç kilo indim çok merak ediyorum biraz iyileşeyim rejime devam bu ara pek diyet yapamayacağım çünkü ameliyat sonrası kan değerlerim düştü iyi beslenmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum kan yapıcı neler yiyebilirim???

hoşgeldin bebek yine nereye kayboldun?

canım çok geçmiş olsun, kurtuldun bu yükten, gittikçe daha iyi olcaksın ferahlıycaksın inşallah. iyice iyileşmeden diyet yapma.
kan yapıcı gıdalar şunlar :

Hayvansal gıdalar : karaciğer, dalak, organ etleri, kırmızı et, yumurta, çiçek balı.
Bitkisel gıdalar : Üzüm, pekmez, kuru meyveler, yeşil sebzeler, kuru baklagiller, fındık, fıstık, susam, hurma.

aç karnına kahve içmedin umarım :) kolay gelsin canım.

aç karnına kahve içmedin umarım :) kolay gelsin canım.

evet aç karnına bu cok zararlı bılıyrm ama okul basladımı ben sabahları kahve içmeden kendıme gelemem ama bugunkü sütlüydü diğer gunlerde hepsını ıcıp bıtıremıyrm zaten psikolojik sanırım bazen 1 yudumu bile yetiyor:))))))))))))

geçmiş olsun canım. bencede yaraların tam iyileşmeden bünyeni zayıf bırakma

bende sabah sporumu yaptım rump it up 49 dakika

sonra kahvaltı
kepekli ekmek ile yağsız ama kaşarlı tost
4 küçüçük zeytin
şekersiz çay

şimdi çarsıya yuruyecegım

Hayırlı pazarlarrr
Bu sabah qeç kalktım .. kahvaltım saat 11.45teydi
1 dilim kepek ekmeği
1 adet light beyaz peynir ( üçgen şeklinde olanlardan )
4 dilim domates
saat 12.40'da 15 dk egzersiz yaptım
akşama kadar ara ara yoğurt ve meyve yiyeceğim,akşama da sebze yemeyi var.. yemekten sonra arkadaşımla dışarı çıkacağız , orda da birşeyleri abartıcağımı düşünmüyorum en fazla dondurma felan yerim herhalde diye düşnüüyorum .. inşallah da öyle olur aklinialirimsmile bu arada artık geceleri yatmadan 1 bardak süt içmeye de özen gösteriyorum.. akşama gezmekten geldiğimde süt içerim yine .. canım tatlı birşey istersede birkaç hurma yemeyi planlıyorum.. yorumlarınızı bekliyorum..öpüyoruuuuuuuum :hulya:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…