selam kızlar ben geldiim ameliyatımı oldum hemencik geldim çok zor geçti ama kurtuldum henüz tartılmadım bakalım kaç kilo indim çok merak ediyorum biraz iyileşeyim rejime devam bu ara pek diyet yapamayacağım çünkü ameliyat sonrası kan değerlerim düştü iyi beslenmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum kan yapıcı neler yiyebilirim???
ayyy şekerim doru dedin valla sporumu yapıom ama yemek maş. hiç dikkat etmiom şu bi hafta dediğin gibi yemekle takılayım ki dediğin gibi yemeksiz olmuo,sonra sıkarım biraz dişimi.tartılma işini çok doru dedin uzaklaşmamak lazım tartıdan hakkaten öle oluo salllıosun kiloyu uzaklaşınca tartıdan ayy bu fikir işime yarıcak aklıma gelmesdi valla sölemesen,ben yemeğe başladım mı tartıdan hemen uzaklaşırım çünküBak şöyle yapalım canım, sen 1 haftalığına eşinle güzel güzel, hiiiç kilo olayını düşünmeden ye... (yemek hayatı güzelleştiriyo valla :lepi: ) Sonra yine spora ve dikkat etmeye başla. kaydirigubbakcemile5 Açıkçası ben uzun süre dikkat etmedim ve bu ayda patladı. Yavaş kilo verdiğimiz için kolay kolay gelmiyor kilolar. Azcık dikkat edip sporu aksatmasan bile korursun. Ama her zaman dediğim gibi, kilo korumada kilit nokta düzenli tartılmak. Ben ne zaman tartıdan uzaklaştım, o zaman kilo aldım. Çünkü diyelim ki bi iki gün dikkat etmedin yediğine, o tartıya yansıyınca hemen dikkat ediyon ve yine bi iki gün içerisinde olmak istediğin kiloya geliyon. Benim düştüğüm hataya sen düşme kaydirigubbakcemile3 Ben 2 kilo fazlayla dönüş yaptığıma şükrediyom valla. Ama sporu asla bırakma, vücut cıvıyo sempatiksalakcinni
:1shok: Amanııııııııııın, maşallah arzucum. Çok da güzel kilo vermişsin cidden. Tebrikler, şahsen kalan 10 kilonu da çatır çutur vereceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile3 Ama muhtemelen o kadar hızlı veremezsin. Zaten sen miktar olarak sınırda bi hızla vermişsin (sağlıklı kilo vermede sınır var bence, ben ayda ortalama 2 kilo verdim (toplamda 8 kilo vermiştim, 61 le başladım) ve ancak büyük çabalarım sonucu 2 kilo almayı becerdim sempatiksalakcinni ) Kilo azaldıkça daha yavaş kilo veriyo insan.
Spor yapıyor muydun??
teş.ederim canım benimopuyorumnanaktanİyi akşamlar kızlarrr
Zukseddin minnoş gözücen aydın kocen gelmiş...truf az kaldı demi mide bulantılarının yok olmasına hadi bakalım.. diğer kızlar nasıllar bakalım...
MENÜM
sabah
tost
öğlen
3 ızgara köfte
2 lokma ızgara piliç eti
salata
1 dlm ekmek
ara
domates biber
1 dlm ekmek
akşam
5 yk kuru bamya
ara
taze üzüm
ayyy senin maşşalahın var çizelgende görüldüğü üzre baya vermişssin takdir ettim valla,hakketen arkadaşında dediği gibi sen bizi geçersin bu azimlekızlar sizin gruba baktıkça içim açılıyor çıtıra adım kala topiği olsaydı keşke süpersiniz hepiniz en kısa zamanda bende sizin grubunuzda olurum umarım
çok teş.ederim caın,amin darısı başınaolumunekankayizsmileMerhabalar zukseddin.Ben gruba yeni katıldım:)Eşiniz dönmüş gözünüz aydın.Ayrıca bayağı kilo vermişsiniz tebrikler.Darısı başıma:))
ne demek tatlım son 2 gün ilgilenmeedim ama çok isterdim ilgilenmek ama malum...ii dileklerin için çok teş. ederimopuyorumnanaktanzukseddin kuşum, eşin gelmiş gözün aydın, bir daha hiç ayrılmazsınız umarım tatlım, ben tatilde olduğumdan pek giremedim ama koçluğun için çok teşekkürler. a.s.
yeni haftamızın koçu da yasemin olsa gerek, nerelerdesin yasemin hatun aklinialirimsmile
canım çok geçmiş olsunselam kızlar ben geldiim ameliyatımı oldum hemencik geldim çok zor geçti ama kurtuldum henüz tartılmadım bakalım kaç kilo indim çok merak ediyorum biraz iyileşeyim rejime devam bu ara pek diyet yapamayacağım çünkü ameliyat sonrası kan değerlerim düştü iyi beslenmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum kan yapıcı neler yiyebilirim???
evet aç karnına bu cok zararlı bılıyrm ama okul basladımı ben sabahları kahve içmeden kendıme gelemem ama bugunkü sütlüydü diğer gunlerde hepsını ıcıp bıtıremıyrm zaten psikolojik sanırım bazen 1 yudumu bile yetiyor:))))))))))))
herkes nerde? niye kimse yok?
:)
çok mutlyuyum sonunda kalan o tek ,bi tane ama yerinden pek bir memnun gitmeye hiç niyeti olmayan kiloyu da verdim:)))
artık formumu korumak için devam edeceğim.
gözlemlediklerime göre akşam yemeğini,ekmeği,şekeri (tamamen olmasa da ) ,kesmem yeterli olacak gibi.tabii meyve ve yoğurt ara öğün olarak değerlendirilecek.lifli içecek ve yiyecekler tercih edilecek.pirinç pilavı,dolma,mantı bir kaşık dahi yenilmeyecek.geçenlerde kepekli makarna gördüm markette tadı iyi ise bundan sonra onu tüketirim.
çok mutluyum çooook.opuyorumnanaktan darısı sizin de başınıza.
burda ınsan gercekten motıve oluyormus.. benı tanıyan arkadaslar hala burdadır umarım... verdgm kıloları gerı aldım yenıden baslıyorumm tabı kolay olmyacak bırden baslayamam yavas yavas azaltıcam menulerıı
sabah 2 dılım ekmek le klasık kahvaltı bı bardk vısne suyu
oglen tutku ve bır meyve suyu
ara su
aksam bır kase yogurt kırmızı pul bıberlı
neyse nasılsa sabah bir gören olur...
ben menümü yazayım...
Sabah:1 domates
1 kçk dilm peynir
1 zeytin
3 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle:1 kase çorba
ara:20 tane üzüm
akşam:2 adet kuru kayısı
bol bol su =)
güys kilo korumadaydımmmmm:1 aydırr ii gidiyodumm ..gerçi ben 50d e koruma kararı alıp,sonra 48e inmitimm.ama 48i daha ço sevdimm atbikii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?