50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar,dün yediklerimi yazamadım.arkadaşım evleniyor 2 hafta sonra, kendi aramızda kız kınası yaptık dün gece.akşam çok geç yemek zorunda kaldım ve o canım dolmalara tatlılara melül melül baktım birer parça hepsinin tatlarına baktım.sabaha kadar kuru yemişler dondurmalar gitti gitti geldi.hiç oynamayı bilmeyişime rağmen ve hasta olaraktan azıcık göbecikler attım yediklerimi yakayım die.
uykusuzummmm

Merhaba demircik,çok çok geçmiş olsuna.s.Umarım biran önce toparlanırsınız.

Benşm annemde kansızlık vardı bir dönem,doktor kuru üzüm tavsiye etmişti.Ama kara olanlarından,şöyle biraz büyük olanlardan ama çekirdeğiyle birlikte yemek gerekiyormuş.

:)

çok mutlyuyum sonunda kalan o tek ,bi tane ama yerinden pek bir memnun gitmeye hiç niyeti olmayan kiloyu da verdim:)))

artık formumu korumak için devam edeceğim.

gözlemlediklerime göre akşam yemeğini,ekmeği,şekeri (tamamen olmasa da ) ,kesmem yeterli olacak gibi.tabii meyve ve yoğurt ara öğün olarak değerlendirilecek.lifli içecek ve yiyecekler tercih edilecek.pirinç pilavı,dolma,mantı bir kaşık dahi yenilmeyecek.geçenlerde kepekli makarna gördüm markette tadı iyi ise bundan sonra onu tüketirim.

çok mutluyum çooook.opuyorumnanaktan darısı sizin de başınıza.

burda ınsan gercekten motıve oluyormus.. benı tanıyan arkadaslar hala burdadır umarım... verdgm kıloları gerı aldım yenıden baslıyorumm tabı kolay olmyacak bırden baslayamam yavas yavas azaltıcam menulerıı

sabah 2 dılım ekmek le klasık kahvaltı bı bardk vısne suyu

oglen tutku ve bır meyve suyu
ara su

aksam bır kase yogurt kırmızı pul bıberlı

ayyy şekerim doru dedin valla sporumu yapıom ama yemek maş. hiç dikkat etmiom şu bi hafta dediğin gibi yemekle takılayım ki dediğin gibi yemeksiz olmuo,sonra sıkarım biraz dişimi.tartılma işini çok doru dedin uzaklaşmamak lazım tartıdan hakkaten öle oluo salllıosun kiloyu uzaklaşınca tartıdan ayy bu fikir işime yarıcak aklıma gelmesdi valla sölemesen,ben yemeğe başladım mı tartıdan hemen uzaklaşırım çünkü
teş.ederim canım benimopuyorumnanaktan
kızlar sizin gruba baktıkça içim açılıyor çıtıra adım kala topiği olsaydı keşke süpersiniz hepiniz en kısa zamanda bende sizin grubunuzda olurum umarım
ayyy senin maşşalahın var çizelgende görüldüğü üzre baya vermişssin takdir ettim valla,hakketen arkadaşında dediği gibi sen bizi geçersin bu azimle

Merhabalar zukseddin.Ben gruba yeni katıldım:)Eşiniz dönmüş gözünüz aydın.Ayrıca bayağı kilo vermişsiniz tebrikler.Darısı başıma:))
çok teş.ederim caın,amin darısı başınaolumunekankayizsmile
ne demek tatlım son 2 gün ilgilenmeedim ama çok isterdim ilgilenmek ama malum...ii dileklerin için çok teş. ederimopuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun

psikolojiktir, çalıştığımda bende de oluyordu, ama aç karnına içmem asla çok zararlı.

herkes nerde? niye kimse yok?

haftasonu sendromu:)

hayatın boyunca hiç mantı dolma pilav yemeyecek misin, öyle hayat geçmez yahu

aaa iki tane sylviaplath arka arkaya :)

mrbbb,,
naslsınzzz?umarımm ehkesin keyfi yerindneri...
sabah:45 dkk yürüüyş+ardından 2 baedak yeşil çay yarım saat sonra kahvaltıı
1 dilim kkpek emek+peynir+zeytin+yumurta+maydonoz+domates+yumurtasız melemen
ara:1e rik
öğle:1 etimek+1 armut(evde ekmek yoktu daa+yalnızdımmm bunlaral geçiştirdimm)
ara:2kurabiye ev yapımı+1 türk kahvesi
ara:1 elma
akşam:1 etimekel klasik kahvaltı+3 baRDAK YEŞİL ÇAY
hareket:asdaece yüryüşşş.........

merhabalar nesme nasılsın?aşağıdasın:))

yediklerimi yazıp çıkacağım.malum erken kalkıyorum.

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğiyle klasik kahvaltı.biraz balla kuşburnu pekmezi de yedim

ara 1: yarım armut

ara 2 : 3 kuru kayısı

ara 3 : yeşil elma

ara 4 : 1kuru kayısı

akşam: balık çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, birazcık makarna

ara5: yarım kurabiye

iiyim canımm ders çalıştımm biraz,
sunu falan indirdimm nettenn...
güzel beslenmşşisnn...ben bu hafta 600 gr almışımm ya,,yuhh banaa,,okul açılınca daha harektelndimma slında ama kilo aldımm,,çok ilginçç..

neyse nasılsa sabah bir gören olur...
ben menümü yazayım...
Sabah:1 domates
1 kçk dilm peynir
1 zeytin
3 dlm ekmek
ara:1 elma
öğle:1 kase çorba
ara:20 tane üzüm
akşam:2 adet kuru kayısı
bol bol su =)

güys kilo korumadaydımmmmm:1 aydırr ii gidiyodumm ..gerçi ben 50d e koruma kararı alıp,sonra 48e inmitimm.ama 48i daha ço sevdimm atbikii....

selam kızlar

akşam yemeğin nerde evcadısı, öğlen de bişey yememişsin zaten, aç gezmişsin bugün galiba :)

ev cadısıı ben yorumalyımm,il gören olarak..çohaifi beslenmişdisnn,bnece yetresizzz..öğl+akşam yemekelrin kötüü,fdaha besleyiici şeyler yeemlisinn sanki...

bu menü çok az değilmi, kaslar hasar görmesin. öğle yemeğine yoğurt, akşam yemeğine kıymalı sebze yemeği ekleyebilirsinkaydirigubbakcemile5

güys kilo korumadaydımmmmm:1 aydırr ii gidiyodumm ..gerçi ben 50d e koruma kararı alıp,sonra 48e inmitimm.ama 48i daha ço sevdimm atbikii....

ya ben ya ben korumaya geçmeden paso geriliyorum 1 sene oldu diyete başladı 1 kilo vermişim bir sene de, büyük başarı alkisalkisalkis

ne yapıcam ben ya mafoldumben

Senin de spor ve beslenmen çok güzell,ilginççg erçeketenn,dememkii bu metabolizma denen şeyin çok yavaş çalışıyooo..+tiroidden d eolabilir mi?ölçtürdünmü hiççç?seninki daha gııck bir durmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…