50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

akşam yemeğin nerde evcadısı, öğlen de bişey yememişsin zaten, aç gezmişsin bugün galiba :)

lachesis bugünlerde inanılmaz bir şekilde iştahım kapalı eyvahedigeldismile
nedendir bilmiyorum ağzımı aç içine dök ancqa öyle yiyorum yemek ..
ama bana arada oluyo böyle..bir sürü beslenme takviyesi alıyorum..belki de ondandır..

bu menü çok az değilmi, kaslar hasar görmesin. öğle yemeğine yoğurt, akşam yemeğine kıymalı sebze yemeği ekleyebilirsinkaydirigubbakcemile5

canım ben düzenli besleniyorum normalde diyetisyen eşliğinde verdim kiloları da ama arada dediğim gibi iştahım kapanıyr..yeme isteği gidiyor...kendimi de zorlamak istemiyorum çok fazla..midem bulanıyo o zaman da.

yok baktırmadım ama ondan değildir diye düşünüyorum. ben haftada bir falan tatlı krizi yaşayıp bir çılgınlık yapıyorum ondan mafoldumben

hımm o zaman zorlama tabi. beslenme takviyesi ne alıyorsun?

canım ben düzenli besleniyorum normalde diyetisyen eşliğinde verdim kiloları da ama arada dediğim gibi iştahım kapanıyr..yeme isteği gidiyor...kendimi de zorlamak istemiyorum çok fazla..midem bulanıyo o zaman da.

bende diyetisyen yardımıyla kilo veriyorum ama az yemek kontrolsüz zayıflama, protein hiç almıyorsun su kaybı yaşarsın dikkatli olmalısın

bulantıı zor ya ,zorlama kendinii tabiii.ben diyet amaçlı öyle beslendiğiğini sandım..,,bir ara ben et yiyemiydoumm ne zmam nyesemmm çıkarıyodumm,1 yıl kadarr yemedimm,sonra sadece öğlene indiidmm,şimdi akşamlarıı yiiyince yine oluyoo,ben de öğlen yiyiomm...

yine de bi baktır lachesiss bence..+ttalı çılgınlığına ben de de çare yokk...ama şimdii eskiisi gibi canım çekmiyooooo

şöyle ki metabolizmam çok yavaş olduğu için gün içinde aldığım besinler yetmeyebiliyor bu yüzden vitamin alıyorum sadece ..
bende diyetisyen yardımıyla kilo veriyorum ama az yemek kontrolsüz zayıflama, protein hiç almıyorsun su kaybı yaşarsın dikkatli olmalısın

Ben verdim korumaya geçtim..sağlıklı beslenme eğitimleri aldım...bedenimde neler olduğunu ve ona nasıl davranmam gerektiğini çok iyi biliyorum...Eğer midem bir şeyi istemiyorsa ona zorla veremem...bulanmasına rahatsız olmasına izin veremem..dolayısıyla 1 kaç günlük bu molanın bana faydası olduğunu düşünüyorum
tavsiyeler için teşekkürler

yine de bi baktır lachesiss bence..+ttalı çılgınlığına ben de de çare yokk...ama şimdii eskiisi gibi canım çekmiyooooo

inşallah benim de istemez.

şöyle ki metabolizmam çok yavaş olduğu için gün içinde aldığım besinler yetmeyebiliyor bu yüzden vitamin alıyorum sadece ..

anladım canım.

neyse kızlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıcam. iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tatlım....
ben her şeyi yiyorum ya..haftada 3 kere en azından balık 3 kere et geri kalanda da sebze yiyorum...balığı hiç atlamam mesela...çok düzenli baklagil yerim..öyle kendime bakarım işte =).

günaaydın kızlarrr.
bu haftadan itibaren dikkat emeye başlıyorum yine.2 kilo almıştım tatilde. dün avm ye gittim. orda burda aynalarda görünce kendimi sinir oldum.

gunaydin nilufertcimmm..

yine kimse yok buralarda dimi?pazartesi yogundur herkesin işi.

şu anda kaçsın canım? biz senle hep aynı gidiyorduk, hadi koş yetiş bana.

ben de haftasonu çok yedim yaaa...bi de regliyim. korktum valla sabah tartılmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…