selam kızlar
akşam yemeğin nerde evcadısı, öğlen de bişey yememişsin zaten, aç gezmişsin bugün galiba :)
bu menü çok az değilmi, kaslar hasar görmesin. öğle yemeğine yoğurt, akşam yemeğine kıymalı sebze yemeği ekleyebilirsinkaydirigubbakcemile5
Senin de spor ve beslenmen çok güzell,ilginççg erçeketenn,dememkii bu metabolizma denen şeyin çok yavaş çalışıyooo..+tiroidden d eolabilir mi?ölçtürdünmü hiççç?seninki daha gııck bir durmm..
lachesis bugünlerde inanılmaz bir şekilde iştahım kapalı eyvahedigeldismile
nedendir bilmiyorum ağzımı aç içine dök ancqa öyle yiyorum yemek ..
ama bana arada oluyo böyle..bir sürü beslenme takviyesi alıyorum..belki de ondandır..
canım ben düzenli besleniyorum normalde diyetisyen eşliğinde verdim kiloları da ama arada dediğim gibi iştahım kapanıyr..yeme isteği gidiyor...kendimi de zorlamak istemiyorum çok fazla..midem bulanıyo o zaman da.
yok baktırmadım ama ondan değildir diye düşünüyorum. ben haftada bir falan tatlı krizi yaşayıp bir çılgınlık yapıyorum ondan mafoldumben
hımm o zaman zorlama tabi. beslenme takviyesi ne alıyorsun?
bende diyetisyen yardımıyla kilo veriyorum ama az yemek kontrolsüz zayıflama, protein hiç almıyorsun su kaybı yaşarsın dikkatli olmalısın
yine de bi baktır lachesiss bence..+ttalı çılgınlığına ben de de çare yokk...ama şimdii eskiisi gibi canım çekmiyooooo
şöyle ki metabolizmam çok yavaş olduğu için gün içinde aldığım besinler yetmeyebiliyor bu yüzden vitamin alıyorum sadece ..
lachesiscim oneaday weight smart ..metabolizma hızlandırıcı etkisi de var...tavsye ederim
bulantıı zor ya ,zorlama kendinii tabiii.ben diyet amaçlı öyle beslendiğiğini sandım..,,bir ara ben et yiyemiydoumm ne zmam nyesemmm çıkarıyodumm,1 yıl kadarr yemedimm,sonra sadece öğlene indiidmm,şimdi akşamlarıı yiiyince yine oluyoo,ben de öğlen yiyiomm...
sağol canım aklımda bulunsun, kaçtım şimdilik
bu kilo çizelgesi için mesaj sayısı şartımı var olmuyor format falan diyor puff:sinifsinif:
canım sadece belli sitelerden yapılabiliyor...bildiğim kadarıyla ticker factoryden yapılıyor..
nbr water-melahat nasılsınızz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?