50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın, kahvaltım:
geceden suda beklettiğim 2 ceviz ve suyu
3 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 etimek ve yeşil çay
merhaba
şu ceviz suyu gün içerisinde hareketlerini aftifleştiriyormu acaba ben
ben dikkatsiz beslendiğim günlerde çok bitkin hissdiyorum:bbo: süreklide vitamin kullanmak istemiyorum :1ninca:
kahvaltın güzel canım yerimseniben

aramıza hoşgeldin canım:))
sabahki meyve suyu neysede
öğlenki meyva suyu ile tutku olmamış
akşamda çorba yada az yağlı sebze yemeği oda
olmadı bi tabak yeşillik yeseymişin harika olucakmış tatlmyerimseniben

tatlım menülerin güzelleşmeye başladı olmadı günlük tut kendi kendine değerlendirme yaparsın
bi sıkıntın vardı noldu o durum??

selam kızlar. pazartesi yoğunluğu var sanırım.

yasemincim ilk aradaki armutun yanında süt içimiştim 1 çay bardağı kadar yazmayı unutmuşumm :))

ben de kalkıp yemek yapacağım şimdi.yediklerimi de yazayım.

evden çıkmadan 1 sb süt

kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğiyle yağsız tost

ara: 1 armut

öğle : 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kaşık erişte

ara: yeşil çay

akşam : fırında kabak ve ayran içmeyi düşünüyorum.1 dilim de ekmek yerim

melehat canım bence çok güzel bir menü meyva yemeyi unutma tatlım ben genelde evde meyva yokken kilo alıyorumfisfisfis

ceviz suyu zaten kahvaltıdan yarım saat önce içiliyor ve cevizler yeniyor,normalde çok halsiz ve bitkinimdir demir düşüklüğümden dolayı ama diyete başlayalı öyle bi sorunum yok. .kendini bitkin hissedersen 6-7 fındık ve 2 tanede kuru kayısı öneririm kan şekerini dengeler tabi ara öğündebuyrunnnnnnnnn

Canım yumurta sevmem hiç,ama bazen peynir yerine tüketmeye çalışıyordum,ramazanda ne güzel alışmıştım halbukii ohaoldumsmile
salata yok yemeğin yanında sadece mercimek yemeği ve kepek ekmeği var, ama ben bir saat sonra felan meyve felan yediğim için sorun olmaz diye düşünüyordum, gerekir diyorsan tüketmeye özen gösteririm canım guclubacismile
valla öğle yemeği nasıl kaynadı bilmiyorum canım benim haklısın ama saat 1 de yoğurt yedim sonra 2 buçuk-3 arası bitter çikolata atıştırdım 4buçuk-5 arası meyve yedim birazdan yemek yiycem boshayallersmile
saol canım çok teşekkür ederim yardımların için

menülerimin güzelleşmeye başladığını duymak çok güzel canım günlük tutmak yerine zaten buraya yazıyorum o bana moral oluyo,sizlerinde destekleriyle tabii bayanssulusmile çok teşekkür edrim zemuszemus sıkıntım hala devam canım ah ah :gitme: senağlama senağlama senağlama
neyse boşverelim bunları yemek yiycem birazdan cokacimcoook mercimek ve kepek ekmeği .. öpüyorum çok , görüşürüz

ayy saol cnmcım hemen yiyorum bunları ağırlıklı olarak çok sağol bugün daha iyiyim ama çok güzel oldu yaa valla zor oldu ama değdi cnm kurtuldum sonunda hihihihihi kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize teşekkür ederim biraz ara vereceğim diyete bu aralar kayıp olabilirim malum dinlenmem gerek tekrar diyet yapmaya başlayınca dönerim aranıza hepinizi çok öpüyorum sağolun desteğiniz için görüşmek üzereee seviom sizi :gitme:

yaseminko....canikom...koç mu olmuş...
saol bebem yorumun için:lepi:

sabah çok geç kalktım hatta öğlendi.bir bardak süt içtim şekerde koydum
saat 2 gibi bir büyük yeşil elma yedim
4 te çeyrek ayva
6 da tavuklu patlıcan yemeği 3 kaşık,birazda makarna salata ve 2 kaşık yoğurt
ara meyveli soda içerim

sabah geç kelkınca baya bi kötü menü oldu uyduramadım.

Herkese iyi akşamlar hatunlar
MENÜM
sabah
çeyrek simit
4 zeytin

öğlen
130 kcallik yarım diyet pizza(TADIM PİZZA)

ara
közlenmiş mısır

akşam
ızagara tavuk
yağsız salata
10 parca parmak patates(fırında)

ara
2 draje çikolata

kızlar bende haftasonu ve bugun cok dengesiz beslendım artık bır denge kurmam gerekıyor ve bugunden ıtıbaren gercek anlamda dıyete baslıyrm saglıklı beslenme falan degıl resmen dıyet yapacagım .

vallaa bu fikir tamda bana göre bu ara tam bir çerez canavarıyım
tabii azda olsa kendimi frenliyorum galiba günlük ölçülere ayırırsam hiçte fena olmuycak birde geçen kış bir ara yer fıstığını çok tüketmiştim kendimi bomba gibi hissttiğim ender durumlardan birini yaşadım
ahh canım benim menülerimin kopyasısırnaşık şey
evet kötü olmuşaklinialirimsmile
akşam yemeğin güzelde meyveli sodayı tercih etmemeye bak sen en iyisisengözlerimebaksanab

e sana ne diyeyim tatlım
sabahtan akşama kadar yetersiz bi menü buakannehir:umursamaz:
en azından aralarda meyvanı sütünü yoğurdunu yeseydin canım:hulya:

yaseminko....canikom...koç mu olmuş...
saol bebem yorumun için:lepi:

he yaa cadıcım :kedi( ama ne koç ne koç))kelin ilacı olsa kendi başına sürer:roflol:
bu arada yeniden hoşgeldin fıstığım:dance:
özledik yaaaa delikafadulden

ayyy çok sevindim.diyetteki ilk haftamdı o yüzden en çok veren ben olmuşumdur :teytey:

tebrikler canımmkaydirigubbakcemile5

mrb hereksee,
ben de menümü ayzayımm,belgeelrlee uğraşıyorumm ..
sabah:1 etimekle+1 haşlanmış yumurta+peynir+zeytin+maydonoz(2 gündür ekmek alamadımm eve..)
ara:1 elma
öğle:ıspanak kavurması+yoğurt
ara:1 peynirli börek
ara:1e rik
akşam:tavuk sote+salata
ara:1 türk kahvesi+1 baklava
h<reket:..........malaleseff tibet bile yapamdımmm+oulda yoğunndumm çok yoruldummm,sanrımm yatana kadar da yapamma,,yapmam gerekn ço işim varr çünküüüü....

evet çerez enerji veriyor gerçekten, yoksa halsiz kalırızboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…