50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canım öğretmenliğin zor yanı bu işte eve iş getirmek okulda çalış evde ugraş allahtan bızım zumre 5 kişi de paylaşıyrz tabı yazılı ve odevler verılmeye baslandımı daha da zorlaşacak.sızın sınıf hazırlıgıda zor. bende carsamba veli toplantısı yapacagım tam cümbüş kimbilir kacta biter.

kızlar ben bugun zayıflama konusunda ıyıce hırslandım bılmem nıye bır an once 47 yı gormek ıstyrm psikolojım mı bozuk bılmıyrm ama cok sıkıldım. sebze yemegı ve balık tavuk agırlıklı beslenecegım zaten farklı degıldı ama cıkolata ve abur cuburu hayatımdan cıkaryrm hedef kurban bayramı:)))))

nesmecim menünü beğendim tatlım yerimseniben
kolay gelsin canım sende arada fındık fıstık atıştır ceviz falan tüket beyne güç veriyor boshayallersmile
benimde sinirlerim bozuk canım :çok üzgünüm:
bu hayatın ben ...........

neyse güzel bir karar yılmak yok en azından bi hedef kafayı bu tarz işlerle yormak en iyisi:ecrin_bebek:

RAHAT ulaşırısnn hedefineee,,sanan inanıyoruzz.....derler ya öğrtemn 3 ay tatili var,rahatal diyee ,hiiçte öyle değill aslında,,eve iş getirenn nadir mesleklerden +taiitlin acsııs fazlasıyla çıkıyooo,..özlleile şu ııvır zıvır gerekksiz belgelr formlarr öldürüyoo insnaıı,,...çarşamba benim de veli toplantım var,öğle arası yapcamm..perşemb de 2.öğrtemenler toplantıısı o da 2 saat faaln sürer dersten sonra...ayyyyy........

sevindimm canım menümüü beğenemenne,iiiykii yazmışım....moral oldu bana..aklıma geldikçe yiyorumm ceviz+fındıkk,,ben onalrıı kışın yemeyii sveerim...ama yememliyimm demii,,evevtt yiycemm....bu hayata dair düşünceelrine ++++ katılıyorumm canım..

Şeniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

canım noldu niye uzgunsun neyin var. sıkma canını işte hayat birgun guzel bır gun sıkıcı bende sıkıldım bu aralar hersey ust uste gelıyor kiloyu bari hemen versekde derdin biri bitse:)

o belgeler dosyalar cok gereksiz kağıt israfı sadece o kadar teknoloji diyrlar hala cıktı al dosya hazırla. toplantı en sıkıcı sey zaten udur sadece sunu yapın bunu yapın ıster de ıster bazen dıyrm hersey bızden ıstenyr bunlar napıyor acaba:))) aramızda mudur olan yok dımıkaydirigubbakcemile3 sana allah sabır versin kolay gelsin

canım noldu niye uzgunsun neyin var. sıkma canını işte hayat birgun guzel bır gun sıkıcı bende sıkıldım bu aralar hersey ust uste gelıyor kiloyu bari hemen versekde derdin biri bitse:)

uzun süredir üzerini örttüğüm bir konu tatlım hani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hikayesini yaşıyorum resmen arada kaldım alsanaalsanasmile
biribirilrini sömürüyor ve sen seyirci kalıyorsun
şimdi işi dahada azıttılar laelaelaelaelaemal mülk ne varsa satılsın borç bitsin diyorlarkötükedihüso
ve bunları yaşayanlarda annemler:çok üzgünüm:

neyse bende kendi hayatımı ve ailemi çocuklarımı ihmal etmeden bunun üstesinden gelmek durumundayım bilmiyorumkismile

sağol canım sende dikkat et kendine olumunekankayizsmile
aynen dediğim gibi salla dertleri başı dönsün :teytey:

günaydınlar herkese....... nasılsınız bakalım bugün......

peppermintcik yoğunmuşun istersen spor listesini ben devralabilirim.sana uygun olursa......

herkese merhaba.tatilden yeni dondum. dun gece rve girer girmez esimle birlikte tartinin uzerine zipladik.ve ikimizde dort kilo fazla ciktik. tamam ikimizde yemek yerken kendimizi kaybettik ama o kadar yuzme hic mi ise yaramadi ona sasirdim. bir haftada dort kilo cok fazla...
koc kim bu hafta?
beni iyice denetime alin lutfen.
kahvaltimi yazayim ben
beste bir kadar simit (susamsiz cekirdekli)
yarim kk kasar peyniri
bir adet biber
yarim domates
filtre kahve

sizler nasilsiniz

günaydınlar herkese....... nasılsınız bakalım bugün......

.

günaydın canım.

günaydın canım hoşgeldin, tatil güzel geçti galiba beğendin mi mekanı?
fazla çıkman normal, ben tatilde az yiyip çok yüzdüğüm halde fazla çıktın. yüzünce kasların artmasından da olabilir, şişlik oluyor bir de 2 kilo falan sıkma canını gider o.
bu hafta koç yasemin.

ben de yeni resim ekledim, sen de ekle bekliyoruz :)

gunaydın kızlarrrr.bende 66 kılodan 55 kılo olmustum fakat 1 aydır dıkkat etmıyorum ve tam 2 kılo almısım.bende aranızdayım artık. sabah ıse gec kaldıgım ıcın kahvaltı yapamadım bende domates corbası ıctım sımdıde bıtkı cayımı ıcıyorummm.

hoşgeldin canım hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz bi tatil en az 3 kilo bunun en az %30 u yapışık kiloohaoldumsmile

kahvaltını hafiif buldum ara öğününe dikkat etlmaz:

sanada günaydın ayşemmm aramıza hoşgeldina.s.
bravoo nasıl başardın 66 dan 55 e anlatırmısınboshayallersmile

yasemincim selam tatlım. olumunekankayizsmile

ben erken kalkmışken gidip biraz yürüyüş yapıcam kızlar, çok öptüm sizi gelirim yine opuyorumnanaktan

anchusa canımmm hoşgeldin.ya bende 2 kilo fazla çıktım tatilde moralim sıfırlandı va hala kendimde değilim. bu hafta sonuda otele seminere gidicem. iice koptum bende.kendimize gelmemiz lazım.
bende o kadar yüzdm yürüdüm tatilde hiçbir işe yaramadı

ayy bir tek ben değilmişim demekki tatil dönüşü kilo alan...acaba bu normal bir durum mu?.....

ya oturup bizim tarti bozuldumu diye bile dusunduk.bir iki kiloyu anlarim da 4 kilo cok fazla geldi....bben cok ciddi bir sekilde baslayacagim bugun diyete...
ayy bir tek ben değilmişim demekki tatil dönüşü kilo alan...acaba bu normal bir durum mu?.....
bilemiyorum normlami ama 4 kilo alabilmem icin 28.000 kalori fazladan almam lazim. bunu yapmam mumkun mu yaaa. bir de sozde en hafif seyl;eri yedim. patates kizartmais hic yemedim baklava hic yemedim, yani mumkun oldugunca hafif seyleri secmeye calistim.
hoşgeldin canım hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz bi tatil en az 3 kilo bunun en az %30 u yapışık kiloohaoldumsmile

kahvaltını hafiif buldum ara öğününe dikkat etlmaz:
evet kahvaltim hafifti... zaten bir haftadir mide fesati gecirdigimiz icin canim birsye yemek istemedi sabah sabah...
gunaydin... evet tatil guzeldi...ayrintili rapor veririm. yeni foto ekleyeyim ama yarin ekleyeyim. fotolarin bir kismi esimin cep telinde cunku....
sizin nasildi???
ben en az gunde 4-5 saat yuzdum inan ki...yerken de herseyi yedim ama hafif seyler secmeye calsitim. anlamadim bu dort kiloyu...

Kizlar esimde tutturdu bizim tarti bozuldu diye... asla 4 kilo almis gibi durmuyorsun diyor. bir fotolarimi ekleyin de bakin yarin

garip bi durum bu tatilde kilo amak ben de o kadar haraeketliydimki. aqua parkk vardı sırf hareket olsun diye merdivenleri kaç defa çıktım kimbilir . aşırı da yemedim. ama makarnaaya çok takmıştım biraz ondan galiba. şimdide kendimi durdursmıyorum. yok yo ben anladım burdan uzaklaşınca da oldu benim kilo almam. yeni iş yerim kalabalık odaya giren çıkan misafirliğe gelen giden pek açamadım forumu ondan da oldu

uff napalim. bundan sonra duzene gireriz umarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…