50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusacım tatilde aşırı hareketten kasların şişmiş bence o yüzden senin kilolar.....

gün içinde çok hareket ettiğimizde tartıda çok çıkıyoruz.az çıkmamız gerekirken.... bir kaç günde düzelirsin.....1 haftada 4 kilo mümkün değil

evet ablamda ayni seyi soyledi az once telefonda

kızlar mevsim değişiminden filan olabilir mi ya...ben de 700 gr fazla görünüyorum. o kadar da yemedim.
sözde kilo sabitledim. pfff...

bence sıkı bir program yapalım kızlar.

anchusacım bence sizin tartı bozulmuştur kesin.

ayyy kızlar her sabah tarytıya çıkıyorum ve en az 200 gram gitmiş oluyor.korkmaya başladım çok mu hızlı veriyorum acaba?eyvahedigeldismile

günaydınlar herkese....... nasılsınız bakalım bugün......

peppermintcik yoğunmuşun istersen spor listesini ben devralabilirim.sana uygun olursa......

cnm cok cok iyi olur gercekten
benim 2 hafta siteye girmem bile imkansiz neredeyse.

cnm hosgeldin

insallah guzel bir tatil gecirmissindir

cnm 2 kilonun sislik oldugunu saniyorum ben..

aa fotolardan haberim yokkk

arkadaşlar spor listesi artık ben yapıyorum..... kimler katılıyordu. bugünden itibaren yeni bir liste yapayım.....

bide şunu teklif edeyim bölgesel zayıflamak istediğiniz yer varsa bel, basen, kalça, göbek gibi onların ölçülerini verin en çok bölgesel zayıflayanıda seçelim ne dersiniz?????

ben bugün 5 km yürüdüm. 1.5 saat kayıtlara geçsin lütfen Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

herkese iyi günler arkadaşlar,nasılsınız canlarımm
sabah 11de kalktım 11 buçukta kahvaltı yaptım
*1dilim kepek ekmeği
*1 tane üçgen şeklindeki light peynirlerden
*3 dilim domates yedim
dün süt içmem gereken yerde onu dondurmayla değiştirdim,çokçok azcık da kuruyemiş yedim,pek kaçırıdm denemez ama bugün dikkat etmeyi planlıyorum dengelenmesi için.. arkadaşlarla gezcez bugün hadi bakalım hayırlısı ... 30 dakika egzersiz yaptım kendimi süper hissediyorum ve yeşil çayımı içtim sizlertleyimm yorumlarınızı bekliorum

ya sabah kendime katmer almıştım bir tane yedim ama tadı çok acıydı sonra diğerlerine baktım rengi acaip geldi, bozulmuş sanki. attım ben de bu bana bir uyarıydı sanırım, umarım zehirlenmem eyvahedigeldismilene yapsam acaba?

bişey olmaz canım zaten çok yememişsindir.tahini bozulmuştur. çok mu yedin yoksaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bişey olmaz canım zaten çok yememişsindir.tahini bozulmuştur. çok mu yedin yoksaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tahin mi, yok tahinli bişey değil börek gibi bişeydi bu. çok yedim sayılmaz. 2 dilim ekmek boyutunda falandı yuvarlak hamur. son kullanma tarihi de geçmemişti ama tadı pek hoş değildi

tamam şulecim ben varım azda olsa fayda fayda :lepi:
2ci alternatifte çok iyi bir fikir a.s

gayet güzel canım birde kahvaltına yeşillik ekleyebilirsin c vitamini zayıflamaya büyük destek sağlıyorvereliniortak

mrbb,,
nasılsınzı kızlar?keyfiniz yerindedir umarım.
menüm:sabah:1 abrdk süt+peynir+maydonoz+ym urta+1 dilim kepek ekmek+1 ecviz
ara:1 salkım üzüm
öğle:erişteli ,kıymalı yeşil mercimke yemeği+yoğurt
ara:çok kötüü çerezzaa yedimm
ara:1 türk kahevsi+1 parça bitter
akşam:yine öğlenkii yemek
hareet:55dk yürüryüş+tibet(dün yapmamıştımmm)+biarzdann 3 mil lesli yapcamm(en son ayalkakbıısız yapmıştım ve ayağaımın altı şiştiii)

kizlar selammmm

nasil gidiyor

ben pek diyet yapamiyorum kac gundur,

isler cccoookk yogunnn . kosturuyorum

optum,

iyi aksamlarr
slmm,,benim de yoğun geçiyo,2 aylıkk dinelnemden sonra bu yoğunluk ağır geliyo bana ve ben de çok yiyyorum+kötü besleniyorummm...

bu arada listeyi yayinladim dun
ama kimsenin ilgisini cekmedi sanirim.

:-(
bakarımm ben şimdiii.çok girememiştimm....

slm kızlar uzun zamandır gene aranıza katılamadım zaten bırakmıştım da diyeti eşim tatilde oldumu diyet falan hakgetire bende yaz dönemi boyunca yapmadımmm amaaa kilo da almadım hala 60 olarak devam ediyorum dünden beri tekrar dikkat etmeye başladım hadi hayırlısı bakalım,bugün yediklerime gelince 1 kase nesfit kahvaltı,ara yeşil elma,öğlen 1 kase mercimek çorbası kızıma yapmıştım yağsız salçasız falan ama tavuk sulu,ara olarak 2 badem,akşam yemeğim bol salata olucak yıkıyrum şuan:))
booolll su içiyorum birde 1 fincan yeşil çay içtim.nasıl sizce

ben önceden sizin hızınıza yetişemezdim oyüzden de aranıza pek katılamıyodum ama şimdi kimseler görünmüyo arkadaşlar nerelerdesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…