anchusacım tatilde aşırı hareketten kasların şişmiş bence o yüzden senin kilolar.....
gün içinde çok hareket ettiğimizde tartıda çok çıkıyoruz.az çıkmamız gerekirken.... bir kaç günde düzelirsin.....1 haftada 4 kilo mümkün değil
günaydınlar herkese....... nasılsınız bakalım bugün......
peppermintcik yoğunmuşun istersen spor listesini ben devralabilirim.sana uygun olursa......
herkese merhaba.tatilden yeni dondum. dun gece rve girer girmez esimle birlikte tartinin uzerine zipladik.ve ikimizde dort kilo fazla ciktik. tamam ikimizde yemek yerken kendimizi kaybettik ama o kadar yuzme hic mi ise yaramadi ona sasirdim. bir haftada dort kilo cok fazla...
koc kim bu hafta?
beni iyice denetime alin lutfen.
kahvaltimi yazayim ben
beste bir kadar simit (susamsiz cekirdekli)
yarim kk kasar peyniri
bir adet biber
yarim domates
filtre kahve
sizler nasilsiniz
günaydın canım.
günaydın canım hoşgeldin, tatil güzel geçti galiba beğendin mi mekanı?
fazla çıkman normal, ben tatilde az yiyip çok yüzdüğüm halde fazla çıktın. yüzünce kasların artmasından da olabilir, şişlik oluyor bir de 2 kilo falan sıkma canını gider o.
bu hafta koç yasemin.
ben de yeni resim ekledim, sen de ekle bekliyoruz :)
arkadaşlar spor listesi artık ben yapıyorum..... kimler katılıyordu. bugünden itibaren yeni bir liste yapayım.....
bide şunu teklif edeyim bölgesel zayıflamak istediğiniz yer varsa bel, basen, kalça, göbek gibi onların ölçülerini verin en çok bölgesel zayıflayanıda seçelim ne dersiniz?????
ya sabah kendime katmer almıştım bir tane yedim ama tadı çok acıydı sonra diğerlerine baktım rengi acaip geldi, bozulmuş sanki. attım ben de bu bana bir uyarıydı sanırım, umarım zehirlenmem eyvahedigeldismilene yapsam acaba?
bişey olmaz canım zaten çok yememişsindir.tahini bozulmuştur. çok mu yedin yoksaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
arkadaşlar spor listesi artık ben yapıyorum..... kimler katılıyordu. bugünden itibaren yeni bir liste yapayım.....
bide şunu teklif edeyim bölgesel zayıflamak istediğiniz yer varsa bel, basen, kalça, göbek gibi onların ölçülerini verin en çok bölgesel zayıflayanıda seçelim ne dersiniz?????
herkese iyi günler arkadaşlar,nasılsınız canlarımm
sabah 11de kalktım 11 buçukta kahvaltı yaptım
*1dilim kepek ekmeği
*1 tane üçgen şeklindeki light peynirlerden
*3 dilim domates yedim
dün süt içmem gereken yerde onu dondurmayla değiştirdim,çokçok azcık da kuruyemiş yedim,pek kaçırıdm denemez ama bugün dikkat etmeyi planlıyorum dengelenmesi için.. arkadaşlarla gezcez bugün hadi bakalım hayırlısı ... 30 dakika egzersiz yaptım kendimi süper hissediyorum ve yeşil çayımı içtim sizlertleyimm yorumlarınızı bekliorum
slmm,,benim de yoğun geçiyo,2 aylıkk dinelnemden sonra bu yoğunluk ağır geliyo bana ve ben de çok yiyyorum+kötü besleniyorummm...kizlar selammmm
nasil gidiyor
ben pek diyet yapamiyorum kac gundur,
isler cccoookk yogunnn . kosturuyorum
optum,
iyi aksamlarr
bakarımm ben şimdiii.çok girememiştimm....bu arada listeyi yayinladim dun
ama kimsenin ilgisini cekmedi sanirim.
:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?