herkese iyi günler arkadaşlar,nasılsınız canlarımm
sabah 11de kalktım 11 buçukta kahvaltı yaptım
*1dilim kepek ekmeği
*1 tane üçgen şeklindeki light peynirlerden
*3 dilim domates yedim
dün süt içmem gereken yerde onu dondurmayla değiştirdim,çokçok azcık da kuruyemiş yedim,pek kaçırıdm denemez ama bugün dikkat etmeyi planlıyorum dengelenmesi için.. arkadaşlarla gezcez bugün hadi bakalım hayırlısı ... 30 dakika egzersiz yaptım kendimi süper hissediyorum ve yeşil çayımı içtim sizlertleyimm yorumlarınızı bekliorum
ya sabah kendime katmer almıştım bir tane yedim ama tadı çok acıydı sonra diğerlerine baktım rengi acaip geldi, bozulmuş sanki. attım ben de bu bana bir uyarıydı sanırım, umarım zehirlenmem eyvahedigeldismilene yapsam acaba?
uzun süredir üzerini örttüğüm bir konu tatlım hani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hikayesini yaşıyorum resmen arada kaldım alsanaalsanasmile
biribirilrini sömürüyor ve sen seyirci kalıyorsun
şimdi işi dahada azıttılar laelaelaelaelaemal mülk ne varsa satılsın borç bitsin diyorlarkötükedihüso
ve bunları yaşayanlarda annemler:çok üzgünüm:
neyse bende kendi hayatımı ve ailemi çocuklarımı ihmal etmeden bunun üstesinden gelmek durumundayım bilmiyorumkismile
sağol canım sende dikkat et kendine olumunekankayizsmile
aynen dediğim gibi salla dertleri başı dönsün :teytey:
ben önceden sizin hızınıza yetişemezdim oyüzden de aranıza pek katılamıyodum ama şimdi kimseler görünmüyo arkadaşlar nerelerdesiniz...
canım ayran iç cok kotu olduysan.
huhu kimseler yokmu .
sporum kayıtlara geçti mi şule hanım :)
hı hı büyük bir özenle hemde....zaten tek bildirim yapan sensin........
yaşasın birinci ben olucam o zaman hihoyyyt
ben teşekkür etmiştim tatlımmyerimsenibenbu arada listeyi yayinladim dun
ama kimsenin ilgisini cekmedi sanirim.
:-(
mrbb,,
nasılsınzı kızlar?keyfiniz yerindedir umarım.
menüm:sabah:1 abrdk süt+peynir+maydonoz+ym urta+1 dilim kepek ekmek+1 ecviz
ara:1 salkım üzüm
öğle:erişteli ,kıymalı yeşil mercimke yemeği+yoğurt
ara:çok kötüü çerezzaa yedimm
ara:1 türk kahevsi+1 parça bitter
akşam:yine öğlenkii yemek
hareet:55dk yürüryüş+tibet(dün yapmamıştımmm)+biarzdann 3 mil lesli yapcamm(en son ayalkakbıısız yapmıştım ve ayağaımın altı şiştiii)
slm kızlar uzun zamandır gene aranıza katılamadım zaten bırakmıştım da diyeti eşim tatilde oldumu diyet falan hakgetire bende yaz dönemi boyunca yapmadımmm amaaa kilo da almadım hala 60 olarak devam ediyorum dünden beri tekrar dikkat etmeye başladım hadi hayırlısı bakalım,bugün yediklerime gelince 1 kase nesfit kahvaltı,ara yeşil elma,öğlen 1 kase mercimek çorbası kızıma yapmıştım yağsız salçasız falan ama tavuk sulu,ara olarak 2 badem,akşam yemeğim bol salata olucak yıkıyrum şuan:))
booolll su içiyorum birde 1 fincan yeşil çay içtim.nasıl sizce
hı hı büyük bir özenle hemde....zaten tek bildirim yapan sensin........
zor bır durum ınsan annesıne babasına kıyamaz ama ailenin de bu durumdan etkılenmesıne ızın verme işin bayagı zor
hoşgeldin, ne güzel avatar.
kötü olmadım korktum sadece bişey olmadı etki etmedi galiba :)
sporum kayıtlara geçti mi şule hanım :)
+50 meik çektimmmm,dü bişeyu yapmadım ya bugün telafi ediyorumm+çerezza yı eritmem lazımmm..........
sportmen hanımlar..... yokmu başka spor yapan listeye dahil olacak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?