50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım merak ettımde sende ogrenci yazıyor ya uni öğrencisimisin. hergun 11 gıbı kalktım yaıyrsunda ondan dıkkatımı cektı. bu arada menulerın bayagı duzeldı ama domatesden korkma 3 dilim yazmıssın 1 domates yesen bıle bırsey olmaz.

canım ayran iç cok kotu olduysan.

zor bır durum ınsan annesıne babasına kıyamaz ama ailenin de bu durumdan etkılenmesıne ızın verme işin bayagı zor

bu arada listeyi yayinladim dun
ama kimsenin ilgisini cekmedi sanirim.

:-(
ben teşekkür etmiştim tatlımmyerimseniben

kahvaltnı süper canım
öğle ve akşam yemeklerinin yanına salatayı tercih edebilirdin aklinialirimsmile
zaten mecimek proteğin ağılıklı artı içinde kıyma ve erişte var yoksa çerezza dışında hiç bir sorun gözükmüyorduşakkıdı
sporlar için tebriklervereliniortak

sanada selam canımboshayallersmile
hatırladım canım senisengözlerimebaksanab
akşam salatanın yanında yoğurta tüketebilirsin
ara öğünüde unutma:1closedeyes:

iyi akşamlar kızlar, bugün yediklerim;
sabah 11:00 1 dilim ekemk,bir salatalık,küçücük bi peynir parçası,1 zeytin
ara : çeyrek dilim ayva
öğlen: dünden kalan yemeklerim vardı onları yedim.patlıcan yemeği 3 kaşık,5 çatal atabildiğim makarna ve cacık
ara : bi tane bayram şekeri
akşam: aşağı komşuya inmiştim oarada atıştırdım.patates salatası,turşu, mercimekli bulgur pilavı. ne kadar yediğimi bilmiyorum ama çok değildir.konuşurken farketmedim.
ara yeşil çay içeceğim

spor yapamıyorum kızlar benim hastalığım geçmedi halsizim hala

mrb kızlarr nasılsınız??bizim okul gezileri devam ediyo iice cozuttum yaa (( inş kilo almadan atlatırım bu haftayı.cuma günü bitiyo haftaya ben gitmeyeceğim.bi atlatsak şu haftayı da off off..vicdanım da çok rahatsız ama elimden gelen tek şey aburcuburdan kaçınmak ve mümkün olduğunca az yemek..sabah öğlen akşam aralar hepsi birbirine girdi.akşam geliyorum yemek bulaşık ve uyuyakalıyorum inanın ama taktım kafaya bugün start it up kesin yapacağım ve gücüm kalırsa slim in mekiklerini de...

selam kızlar..

bugün yediklerimi yazayım.

sabah evden çıkmadan 1 sb süt

kahvaltı: 2 tane kepekli gevrek(etimek gibi bi şeydi) ,şekersiz çay(tostumu yapşmayı unutmuşum)

ara: 1 armut

öğle: bol tavuklu salata ve soda

ara: türk kahvesi, etinin ince uzun çikolatalarından 55 kalori mi ne

ara: yarım armut - activia

akşam: 5 köfte, 1 dilim kepek ekmeği, domates, biber,büyük bardak ayran

ara: soda

sportmen hanımlar..... yokmu başka spor yapan listeye dahil olacak olan

oooo çok azimli gördüm seni.... ekleyimmi 50 dk diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…