50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar ben spormu öğlen yapmıştım,sizlere kolay gelsin
2 bardak şekersiz siyah çay
1 fincan form çay içtim
2 3 adet badem fındık 4 5 adette kuru üzüm yedim
umarım yarın sabah birazdaha hafif uyanırım,ilk günler tartı çabuk değişiyo ya insana moral oluyo

selamss herkese..

uzun zamandır giremedim karabatak gibiyim..kocken netim arızalandı sonrasında depresyon gibi bişi yasadım cok kotuydu ramazanda kızım geceleri hic uyumadı hersey ustuste geldi ama ancak toparladım hatta iş kurma planı içindeyim ..bu bile kendimi toparlamama yetti diyebilirim..2kg aldım totalde ama cabalamıorum nedense vermek icin:))sizden naber degişiklik varmı

evet sporumu yaptım 49 dakıka rump sonra callanın karın kalca ve bacak hareketlerını yaptım bunlara da 20 dakıka dersek toplamda 70 dakıka sporum var

anchusa tartıda fazla cıktıgını yazmıssın yaa salla o tartıyı tekrar tartıl ben yapardım onu salayınca cıdden farkedıyrdu 1kılo falan :))) bende artık tartı alsam ıyı olacak tartılmadan olmuo

selam canım hoşgeldin, merak ettik seni, iyi döndün, şimdi iyi olmana sevindim. biz de bir değişiklik yok bildiğin gibiyiz.

yaa bu kadınların işi zor diyeti sporu regli hamileliği offf kadın olmak güzel ama cok zor. canım yat dınlen sıcak bırseyler iç

gerçekten çok zor ya şimdi daha iyiyim, birden balon gibi şiştim sadece

geçmiş olsunn lachss,bababymoom hoş geldinn,waterciğimm nöbet zatenn hareetttt,ben de cumaları nöbetçiyimm o günlerede spor yapmıycamm...yarın veli toplantım varr,ona hazırlandımm,+bugün çok formumdayımmm darsısıı hepinizee++benim için de diğer günlere.....

neyse ben yatcammm,lchesis,, sen de kendinii sıcak tut,çorap giy+sıcak bişeyler iç(melisaa çayı ağrılara iyi geliyomuşş),yat güzelce.....iiyi hgeceelr tatlı rüyalar..

canım bende salıları nobetcıyım ayda bır öğle nöbetide oluyr o zaman hıc oturamıyrz aynen bugun ki gıbı ama yınede sporumu yaptım cunku dun yapmamıstım. benımde yarın toplantım var hazrlanılacak bırsey yok bende ıste klasık sene bası toplantısı ama bu sene cok sınırlıyım bayagı sert olacagım toplantıda herseye karısıyrlar bıraksam sınıf baskanını bıle onlar sececek, oturma duzenıne karısıyrlar yeterrr yarın kızacagım hep.

+bi de kadınlıktan istifa edebilsek.......

öyle bir imkan olsa bugun istifa ederdım
neyse ben yatcammm,lchesis,, sen de kendinii sıcak tut,çorap giy+sıcak bişeyler iç(melisaa çayı ağrılara iyi geliyomuşş),yat güzelce.....iiyi hgeceelr tatlı rüyalar..

iyi geceler kızlar bende dusumu aldım sımdı atayım opuldunuz

selam kızlar ya bende tartıda fazla çıkıorum yiyorum aama sporumuda aksatmıorum.bi haftada çat die kilo alınmaz takmayın kafanıza havalardan herhalde herkeste aynı sorun var baksanıza
şu spor listesi çok ii olmuş,yarından itibaren bende başlıyım spor bildirimine,sabah kalkıp hemen rump yaparım bildirim yaparım buraya

selam kızlar uzuzn zamandır yazmıyodum ama bundan sonra devam.bu arad bu ay bebek çalışmalarına başladık.hayırlısı bakalım.o yüzden kiloma dikkat etmem hatta vermem gerekiyo...çok özledim sizleri. dün yediklerimi yazmkla başlayım tekrar.
sabah:
1 dilim ekmek azcık peynir
1 tatlı kaş.reçel
4 kaşık kadar yoğurt.
öğlen:
1 kase çorba
1 tavuk but fırın
1 tb salata.
1 dilim ekmek
akşam.
1 kase şeh.çorba.
3 parça yumurta büyüklüğü kuzu bonfile ızgara.
az pat.kızartma.... ekmek yok.

bugün sabah:
yarım porsiyon sarıyer böreği.
1 fincan çay.

Dunki menumu yazayim hemen:
Kahvaltim:
Yarim domates
1 biber
yarim kk kasar peyniri
1/5 cekirdekli simit

ara:
1 erik, 1 mandalina

Ogle:
Az cig kofte ve lavas ekmegi (Ya ben hic sevmem cig kofte ama evde yiyecek birsey yoktu mecbur kaldim, yuzumu eksite eksite yedim)

Ara: 1 top sade dondurma

Ara:1 erik

Aksam: 2 adet kofte ve biraz patates( firinda pismis domates soslu)
Yarim kase ezogelin corbasi

Ara:1 mandalin

çok güzel anchusa cık daha ne olsun hergün 1 kilo versen...... ohoooo ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…