sportmen hanımlar..... yokmu başka spor yapan listeye dahil olacak olan
oooo çok azimli gördüm seni.... ekleyimmi 50 dk diye....
yok canım ya karnıma çok fena ağrı girdi, regl oluyorum sanırım
selamss herkese..
uzun zamandır giremedim karabatak gibiyim..kocken netim arızalandı sonrasında depresyon gibi bişi yasadım cok kotuydu ramazanda kızım geceleri hic uyumadı hersey ustuste geldi ama ancak toparladım hatta iş kurma planı içindeyim ..bu bile kendimi toparlamama yetti diyebilirim..2kg aldım totalde ama cabalamıorum nedense vermek icin:))sizden naber degişiklik varmı
yaa bu kadınların işi zor diyeti sporu regli hamileliği offf kadın olmak güzel ama cok zor. canım yat dınlen sıcak bırseyler iç
neyse ben yatcammm,lchesis,, sen de kendinii sıcak tut,çorap giy+sıcak bişeyler iç(melisaa çayı ağrılara iyi geliyomuşş),yat güzelce.....iiyi hgeceelr tatlı rüyalar..
geçmiş olsunn lachss,bababymoom hoş geldinn,waterciğimm nöbet zatenn hareetttt,ben de cumaları nöbetçiyimm o günlerede spor yapmıycamm...yarın veli toplantım varr,ona hazırlandımm,+bugün çok formumdayımmm darsısıı hepinizee++benim için de diğer günlere.....
+bi de kadınlıktan istifa edebilsek.......
neyse ben yatcammm,lchesis,, sen de kendinii sıcak tut,çorap giy+sıcak bişeyler iç(melisaa çayı ağrılara iyi geliyomuşş),yat güzelce.....iiyi hgeceelr tatlı rüyalar..
iyi geceler kızlar bende dusumu aldım sımdı atayım opuldunuz
evet su uc kilo da sislik olsa da her sey gitse ne guzel olur.........çok güzel anchusa cık daha ne olsun hergün 1 kilo versen...... ohoooo ne güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?