canım ben geçen koçluk yaptım geçen haftaKizlar bir de haftanin kocunu secmemiz gerekli....
Ben yenilerden birini secelim diyorum. Gonullu var mi, yoksa ben havadan kondurmak zorunda kalacagim...zukseddin,oranje, edatuccar aranizda gonullu var mi?? Ya da daha once hic kocluk yaptiniz mi?????
misir ekmegi tam tahilli ekmege gore daha kalorilikızlaaar günaydııın bugün evdeyim yupiiiihemen düzgün bir kahvaltı yaptım sonunda ve şimdi yeşil çayımı içiyorum..Size bir şey soracağım kızlaaar mısır ekmeği de diyet içinde yenebilir mi.Buğday ya da tam tahıllı çavdar yerine mısır yesem olur mu ki??
gunaydingünaydın kızlarrr
canım ben geçen koçluk yaptım geçen hafta
tamam bir sonraki haftaya seni yaziyorumanchusa cnm onumuzdeki hafta cok yogun olmasam ben olurdum koc;
ben daha sonraki haftalarda olayim cnmm
kizlar regli iken pilates sakincali mi?
dun benim reglimin ilk gunuydu ve aksam pilates yaptim.
gece cok fazla olmusum acaba pilatesten mi diye dusundum
tamam bir sonraki haftaya seni yaziyorum
ben hep yapiyorum regliyken... bir sakincasi yok eger agrin yoksa.....su ana kadar bir sakincasini gormedim ben en azindan...
tamam sonraya atalim senicanim biraz daha ileriye at sen beni. 2-3 hafta sonraya.
aslinda ben de yapardim regliyken hep, hatta agrilarima cok iyi geliyor.
ama bu kez suphe dustu icime gece oyle rahatsizlaninca
---------
tatil fotosu ekledin mi canim?
nasildi tatilin hic anlatmadin?
kaldiginiz yer nasildi? memnun kaldiniz mi?
adam&eve'e mi gittinizz?
heyyyyyyyyyyy ben geldim
şişko lachesismafoldumben
hosgeldin. Benim de hala 2 kilo fazlam var.....
hoşbulduk, benimkiler yapıştı ama galiba ya gitmiyor
tamam sonraya atalim seni
yok eklemedim unuttum eklemeyi. dur hemen ekleyeyim
tatil cok guzeldi. cornelia diamond resort a gittik. Voyage dan bir tik daha iyi bir otel, standartlari cok yuksekti.. Belek voyage a cok yakin zaten..Yemekler muthisti. Hic bir yerde gormedim karides daglarini, havyar daglarini orada gordum... havuz basinda sushi servisi falan var o derece yani...Havuzlari falan da daha guzel ve buyuktu, hic sezlong sikintisi yoktu. Seneye insallah side voyage a gidleim diyoruz.
hosgeldin. Benim de hala 2 kilo fazlam var.....
aaa ben de onumuzdeki yil icin orayi istiyordum,
buraya cok kisa sureli ugrayan bi arkadas bahsetmisti; balayi icin oraya rez. yaptirdik demisti;
ben de netten arastirmistim da. gercekten guzele benziyordu,
ozellikle havuzun icinde kalan odalarda kalmak istiyorum ben de, hani kapiyi acinca onune havuz cikiyor ya onlarda.)
tabi seneye kadar fikir degistirmezsek, bir de seneye hamilelik durumlari falan olup da evde oturmak durumunda da kalabiliriz...)
cok sevindim tatilinin iyi gecmesine canim..
bak gec oldu ama temiz oldu,
kocisin snei enn guzel yerlere goturdu
selam cimcimeler nasılsınız bakalım.....yarın için hazırmısınız tartı gününe!!!!!!!!
ben hiç hazır değilim((((
3 gündür oruç tutuyotum akşam yemeklerin hafif geçiriyorum spor olarak sadece yürüyürüş yapabiliyorum ama gel gör tartıda tık yok....bakalım sabah ne olacak.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?