ya hep fazla çıkıyorum tartıda, umarım regldendir offf bunaldım yani, liposuction yaptırcam artık yeter kaydirigubbakcemile3
öyleymiş galiba ben hiç bilmiyordum, geçen ben de iş görüşmesine gitmiştim bir yere, orda tanıştık bir kızla pek şirindi, sağolsun pek de konuşkandı bana baya derdini anlattı, sonra görüşmeden sonra karşılaşamadık görüşmesi nasıl geçti bilmiyorum.
Benimkisi süper geçti 2 saat ama sonra ben şartları beğenmedim geri döndüm.
Kpssye giricem yeniden o geçince bakarım artık. ne bitmez kpss çilem varmış, durdu durdu ben girdiğim sene iptal oldu
kızlar selam
bugün hiç iştahım yok anlamadım sabahtan beri sadce yarım kase k-flexs ve 1 yeşil elma yedim su içiyorum çok acıkmıyorumda oysa dün hep açlık hissettmiştim..40 dk platesimi yaptım,30 yarım mekik çektim
kızlar selam
bugün hiç iştahım yok anlamadım sabahtan beri sadce yarım kase k-flexs ve 1 yeşil elma yedim su içiyorum çok acıkmıyorumda oysa dün hep açlık hissettmiştim..40 dk platesimi yaptım,30 yarım mekik çektim
bende hastayim dis kulak enfesiyonu dedi doktor. ilaca basladim ama bas agrisi gecmek bilmiyor......dun butun gun yattim. bugun biraz ayaklandim....cok gecmis olsun..
ya hep fazla çıkıyorum tartıda, umarım regldendir offf bunaldım yani, liposuction yaptırcam artık yeter kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Çok geçmiş olsun watercım... O geçtiğimiz günlerin acısı şimdi mi çıkıyor acep. Spor falan unut, iyi bak kendine. Spordan sonra terliyorsan mutlaka duşa girmek gerek zaten.
bılmıyrm canım ben cok zor hastalanırım demekkı gercekten bunye savunmaya gecmıs o donemlerde ve artık savunamıyr:)) yani hasta olmama bende sasırdım pek alısık degılım ateşimin cıkmasına falan. yaa banyo yapıyrm da banyo yapana kadar terli dolanıyrm evın ıcınde hemen gırmek gerekıyr aslında.
kızlar ben yatayım bıraz aksam gorusurz
anchusa fotolarina bayildim cnm.
fizigin cok duzgun gercekten.
hicbirimiz senin kadar ince degiliz dogruya dogru - pardon sen ve spatz kadar. idealine ulasan sen ve spatz oldunuz icimizde.
ama ben bu gel-gitlerle ulasamam da zaten. bi basliyorum bi birakiyorum biseylere..
cok tesekkur ederim, donunce tartidaki rakami gorunce neye ugradigimi sasirdim. biraz daha az yiyip gozlemleyeyim kendimi..diyet miyet yapamiyorum ben zaten artik.... sirf sporla devam etmek istiyorummm..
Ama bence bu forumdaki pek cok insan ince, benim boy ve sportif vucut avantajim var biraz....o kadar yani..... sizleri de gorduk peppermint hanim.....bilmesek seni tesekkur edip gececegim bu dediklerine....
yaa evet cnm su kpss skandali cok kotu oldu gercekten
ama sen moralini bozma, tekrar denemek icin firsatin oldu gibi dusun, azicik daha calis,
belki bu kez cok daha iyi bir sonuc elde edersin , o zaman sevinirsin iptal olduguna
vallaha bugün öğün falan yok yani ama genede dediğin gibi birazdan bi çorba içeyim çünkü akşam yemekte pişirmedim salata yapıcam bolca onu yicem eşimde annemim güzel güzel yaptığı gözlemeleri götürcekHoşgeldin leylacım, sen de bayadır yoktun ortalarda....
Aç değilsen bile öğün atlamamaya çalış. Sonra akşam aç kurta dönüşmeni istemeyiz di mi kaydirigubbakcemile5
Spor için tebrikler.
olur canım arada kızdan dolayı yapamadığım oluyo ama genede bu sayede daha dikkat ederim vakit ayırmaya.bu hafta hergün 40 dk.pilates ve 25-30 mekik çektim,ahh birde yürüye bilsemtatlım senide spor listemize dahil olmak istermisin???
ya benim eğitim zaten iyi geçmişti, diğerinde zamanım yetmemişti, diğeri iptal olmadı eğitim oldu. şimdi eğitimi de unuttum baya
ben de şans olsa
bizim çılgın görümce hamile kalmayı başardı ama hala evine çağırmadı ya, ablam da dedi ki(iyi niyetli tabi) ya belki sizin gitmenizi bekliyordur geliyoruz de git dedi.
Ben de bugün aradım bu haftasonu değil ondan sonraki haftasonu gelicez diye, bizimki acaip bozuldu.
Yaaa öyle mi, hımmm iyi dedi.
Gitsem mi gitmesem mi karar veremedim :uhm:
hayret yaa
bosver git sen yine de, hem hamile ya simdi, hayirli olsun dersiniz hem de yeni evli gule gule otur dersiniz
ay naisl konusuyon sekil bozuklugumuz yok falan ... Lachesis peppermint e birsey soyleeee.....Gayet minyon ama kesinlikle kilolu olmayan bir bayansin sen de....canim tesekkur ederim ama gercekten de benim zayiflamam lazim.
ben de kendimi bildim bileli yillardir ara ara da olsa sporu birakmam hic, donem donem degisik seyler yaparim ama oyle atletik vucutlu degilim nedense, yuvarlak hatliyim aksine :-(
)
neyse yine de sukur ki vucut hatlarimiz duzgun napalim, oyle goze batan bi sekil bozuklugumuz yok , yani kendi adima ..
sizler zaten supersiniz de..
yerimseniben
Git git ama sey de yemek yapmana gerek yok... Biz yemegimizle geliyoruz sen yorulma de.. Belki simdi hamile hamile onlara hizmet mi edecem diye dusunmustuir. Naz yapiyordur.bizim çılgın görümce hamile kalmayı başardı ama hala evine çağırmadı ya, ablam da dedi ki(iyi niyetli tabi) ya belki sizin gitmenizi bekliyordur geliyoruz de git dedi.
Ben de bugün aradım bu haftasonu değil ondan sonraki haftasonu gelicez diye, bizimki acaip bozuldu.
Yaaa öyle mi, hımmm iyi dedi.
Gitsem mi gitmesem mi karar veremedim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?