50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhana kızlar

Cumartesiden bu yana sporu boşlamıştım, bugün zumbayla tekrar dönüş yaptım :dance: Ama neyseki bu hafta kilo almadım (sonunda!!!), yarın tartı gününü sabırsızlıkla bekliyorum (hassas tartıda henüz tartılmadım) :lepi:

Görüşmeyeli sizin nasıl gidiyor?

tartıyı sabırsızlık bekleyen muhteşem insan nasılsın???? ne güzel bir şey tartı günü heyecanlanmak....

ben okuldayım 1 saat aram var son dersimi bekliyorum...5 e kadar okuldayım bugünklava:

sen napıyorun gürünmüyorsun ortalarda......

kötü gidiyor :gitme:

dulci sen endüstri mühendisi miydin? endüstri mühendislerinin çoğu insan kaynaklarında mı çalışıyor şuan, geçen bir endüstri mühendisi arkadaşla tanıştım da insan kaynaklarına başlayacakmış, daha iyi falan dedi. çok da fazla arayan varmış, öyle sana söyliyim dedim belki düşünürsün, biliyorsundur gerçi.

spor listesi bilgisayarda yatıyor ....okadar azki spor yapan yarın yayımlarım artık yada hafta sonu....

anladim cnm.. okk

ben bu aksam da yapicam pilates ins. yarin bildiririm cnmm

--
valla ben de tarti icin heyecanli degilim pek bu hafta, regliyim cunku.. kesin fazla cikarimbenneyaptımki

benim bildigim buyuk sirketlerde insan kaynaklari ve endustri iliskileri olarak 2 ayri departman oluyor.

endustri iliskileri isci-isveren iliskileri, ucret pazraliklari, toplu sozl. vs. konulara bakiyor

end. muhendisleri de sanirim daha cok bu bolumde calisiyorlar.. insan kaynaklari da olabilir tabi, birbirine cok yakin 2 departman

Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3 İyi diyeyim iyi olayım.

1 ders kalmış sadece, göz açıyıp kapana kadar geçer :lepi:

Benim geçtiğimiz hafta hiç keyfim yoktu. O yüzden foruma da gelmedim hiç. :kedi:

Hayırdır nutella?????????????

Evet canım, ay zaten endüstri mühendislerinin çalışmadığı alan yok ki... Ama bu sıralar hiç iş bakmıyorum. İnsan kaynaklarından zaten ayrı nefret ediyorum sempatiksalakcinni Zaten geçtiğimiz 1 yıl boyunca o kadar ilan takip ettim, 1 tane bile deneyimsiz insan kaynakları ilanına rastgelmedim mühendis için. Sadece bi kez eğitim departmanına................

kızlar merhaba bende hastayım bugun dun akşam hapşurmayla basladı sımdı grip bas agrısı halsizlik spor ıcın soz veremem kendımı ıyı hıssedersem kı sanmıyrm yapacagım. zaten bu hastalıkda buyuk ıhtımalle spordan oldu terliyrz sonra beklıyrm oyle sonra hasta oluyrz.

öyleymiş galiba ben hiç bilmiyordum, geçen ben de iş görüşmesine gitmiştim bir yere, orda tanıştık bir kızla pek şirindi, sağolsun pek de konuşkandı bana baya derdini anlattı, sonra görüşmeden sonra karşılaşamadık görüşmesi nasıl geçti bilmiyorum.
Benimkisi süper geçti 2 saat ama sonra ben şartları beğenmedim geri döndüm.
Kpssye giricem yeniden o geçince bakarım artık. ne bitmez kpss çilem varmış, durdu durdu ben girdiğim sene iptal oldu

Çok geçmiş olsun watercım... O geçtiğimiz günlerin acısı şimdi mi çıkıyor acep. Spor falan unut, iyi bak kendine. Spordan sonra terliyorsan mutlaka duşa girmek gerek zaten.

hakkaten yaaa. yine sinav stresi cekeceksin...
yaa benim e hanimi olasim var bugunlerde cok fenaaa.....uffffff....

bende hastayim dis kulak enfesiyonu dedi doktor. ilaca basladim ama bas agrisi gecmek bilmiyor......dun butun gun yattim. bugun biraz ayaklandim....cok gecmis olsun..

ya hep fazla çıkıyorum tartıda, umarım regldendir offf bunaldım yani, liposuction yaptırcam artık yeter kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

vallaa pek azimli gördüm seni maşşallah

çok sağol,inşallah bu azimle vericem kiloları hedef koydum kendime kızımın doğumgününe kadar tüm doğum kiloları gitmiş olucak son 22 gün vermem gereken 3 kilo:))

ah bugun iki kilo az cikiyorum tatil donusune gore....Bugun de sebze ve corba agirlikli beslenmek istiyorum...Dondugumde 55.6 ydim, su anda 53.6 yim.. Ama gitmeden onceki kilom da 51.7 idi...
ayyyy ne güzel kilolar bunlar..:))
kizlar regli iken pilates sakincali mi?
ben 1 yıl sürekli yaptım hiç bi zmanda aksatmadım o dönemlerde hatta daha rahat geçiriyodum

kızlar selam
bugün hiç iştahım yok anlamadım sabahtan beri sadce yarım kase k-flexs ve 1 yeşil elma yedim su içiyorum çok acıkmıyorumda oysa dün hep açlık hissettmiştim..40 dk platesimi yaptım,30 yarım mekik çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…