50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya zaten öyle, göz var nizam var. ama pepper de biz de olmayan güzel bir nimet var, sanırım o onu yuvarlak hattan sayıyor, yahu millet onlar için bıçak altına yatıyor :)
sıfır göbekli insan bir kere sıfır göbek demek, gram fazlalık yok demek :)

giderken dediğin gibi yapıyım, ya yok o hamile değilken de mırın kırın etmişti ben gitmemiştim hatta. ya zaten yemek yapmıyor ki, dışarda yiyoruz, evi toplamaya üşenmiştir :)

hih benim agzimdan aldin....Bizde gogus olmayinca bizi daha zayif saniyor kendinden....Allahin sansli kulu aslinda da farkinda degil peppermint..Gorumcene gelince, biz yabanci degiliz temizlikle falan da yorma kendini cok dersin, yemegi de goturdun mu daha ne??? Hala surat asiyorsa baska bir problemi var demektir...
rica ederim canım. mısır hafiftir patlatabilirsin, onun diyeti bile var. :)

Evet light butter diye mikrodalgada patlayan misirlar var ya, biz onlara feci dadandik esimle...
Simdi aciktim su tahtalari kemiriyorum (etiform kontraplak)
misiri yemekten sonra patlatayim...

Son düzenleme:

öyle yaparım artık, sağol hayatım

bende kızımı aldım çıktım yürüdüm bişraz daha doğrusu o beni çıkarttı zorla daha 11 aylık ama dışarı çıkmak için kıyamet koparıyo neyse yüryüş yapmış oldum tabiii sayılırsa:))

ayyy kızlar ben bugün menümü yazmayayım güzel beslenemedim.bu hafta hastayım die hiç sporda yapmadım.yarın bildirimde var ne çabuk hafta bitti yavv

Hastalığım yakın gözüm tatlılarda ya benimmmmm...
Nasılsınız kızlar???Valla tatil okul derken düzenim kayboldu..oturtmaya çalışıyorum..inşallah yarın tekrar başlayacam...
MENÜM
sabah
patatesli börek
yeşil çay

öğlen
kuru bamya

ara
üzüm

akşam
1 kase çorba
2 dlm ekmek
5 yk barbunya
3 yk pilav

ara
1 elma
2 tk nutella
(anlayacağınız çok feci menüm)

mrbbb
naıslsınızz,anchusa gelmiş attaildenn,umarımm güzel geçmiştir,hoşgelmiş...
menüm gelsinn
sabah:1 dilim beyaz ekmek+1 slatalık+maydonoz+haşlanmış yumurta+zeytin yağı+zeytin+peynir
ara:5 fındık
ara:1e rik
öğle:etli yeşil fasulye+salata
ara: yarım şeftali+ yarım elma
raa:2erik
akşam:sebze çorba+salta
ara:türk kahvesi+2 parça bitter
hareket:55 mekik+zumba yaptım 15dk x2

ay ne güzel

ayyy kızlar ben bugün menümü yazmayayım güzel beslenemedim.bu hafta hastayım die hiç sporda yapmadım.yarın bildirimde var ne çabuk hafta bitti yavv

aynen :S

ben de hep yarın diyorum ama kalıyor

lachesis evet çok güzel ama o an onu çıkarana kadar hiç güzel değil minik anlamıyoki dur annem çıkarcam ondan giydiriyom dur anahtarı alayımdan falann...tel almaışım telaşta 1saat annem eşim aramış durmuş merak içinde:))
buarada menü bildereyim;
sabah..0 yağlı süt k-flexs
ara... elma
öğlen 0 yağlı süt k-flexs
ara...10 adet kuru üzüm
akşam...1 kase tavuksuyu çorba+az yağlı tuzlu salata
boollll su gene,belki şimdi 1 tane armut yerim
40 dk platesim+30 mekeik var

az once bir top cikolatali dondurmayi goturmus bulunmaktayim.... Yememekte kararliydim ama esim hagen dasz alip gelmis......kaydirigubbakcemile3

Bugunki menumu de yazayim girmisken
KAhvalti:Weetabix ceyrek armut, biraz tarcin ve biraz ceviz sut icine atilip afiyetle yenildi

Ara:Yesil Cay

Ogle yemegi
: az ezogelin corbasi ve az firinda kofte patates yemegi

Ara:1 adet salatalik, 1 adet domates

Ara: 3 adet etiform kontraplak ve ittirmek icin bol suuuu

Ara:Filtre kahve

Aksam:Sandal sefasi ve 3 kasik bol sebzeli bulgur pilavi

Ara: bir toptan az cikolatali dondurma

Ara: ayvali ihlamur cayi

anchusa sandal sefası derken....???

kabagi ortadan ikiye boluyon kayik gibi icini oyuyorsun. bu kabak icini, beyaz peynir ve dere otu-maydonozu rondoda iyice cekip kayik seklindeki kabaklarin icine dolduruyorsun. ve firina atiyorsun....Hic yagsiz super bir diyet yemegi....bazilari once kabagi hasliyor ama ben haslamadan direk firinda daha cok seviyorum.

merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli

cok gecmis olsun.
aklimdan geciyordun truf nerede diye..
su anda iyisin degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…