ay naisl konusuyon sekil bozuklugumuz yok falan ... Lachesis peppermint e birsey soyleeee.....Gayet minyon ama kesinlikle kilolu olmayan bir bayansin sen de....
Git git ama sey de yemek yapmana gerek yok... Biz yemegimizle geliyoruz sen yorulma de.. Belki simdi hamile hamile onlara hizmet mi edecem diye dusunmustuir. Naz yapiyordur.
Lachesis sana da cok tesekkur ederim.Moralimi yerine getirdiniz bugun.. Simdi gidip misir patlatacagimmm ohaoldumsmile
hih benim agzimdan aldin....Bizde gogus olmayinca bizi daha zayif saniyor kendinden....Allahin sansli kulu aslinda da farkinda degil peppermint..Gorumcene gelince, biz yabanci degiliz temizlikle falan da yorma kendini cok dersin, yemegi de goturdun mu daha ne??? Hala surat asiyorsa baska bir problemi var demektir...ya zaten öyle, göz var nizam var. ama pepper de biz de olmayan güzel bir nimet var, sanırım o onu yuvarlak hattan sayıyor, yahu millet onlar için bıçak altına yatıyor :)
sıfır göbekli insan bir kere sıfır göbek demek, gram fazlalık yok demek :)
giderken dediğin gibi yapıyım, ya yok o hamile değilken de mırın kırın etmişti ben gitmemiştim hatta. ya zaten yemek yapmıyor ki, dışarda yiyoruz, evi toplamaya üşenmiştir :)
rica ederim canım. mısır hafiftir patlatabilirsin, onun diyeti bile var. :)
hih benim agzimdan aldin....Bizde gogus olmayinca bizi daha zayif saniyor kendinden....Allahin sansli kulu aslinda da farkinda degil peppermint..Gorumcene gelince, biz yabanci degiliz temizlikle falan da yorma kendini cok dersin, yemegi de goturdun mu daha ne??? Hala surat asiyorsa baska bir problemi var demektir...
.
öyle yaparım artık, sağol hayatım
sen disari cikmiyor muydun??
evet çıkıyordum da burda mahjong varmış ona daldım:) şimdi çıkıyorum :) görüşürüz.
bende kızımı aldım çıktım yürüdüm bişraz daha doğrusu o beni çıkarttı zorla daha 11 aylık ama dışarı çıkmak için kıyamet koparıyo neyse yüryüş yapmış oldum tabiii sayılırsa:))
ayyy kızlar ben bugün menümü yazmayayım güzel beslenemedim.bu hafta hastayım die hiç sporda yapmadım.yarın bildirimde var ne çabuk hafta bitti yavv
Hastalığım yakın gözüm tatlılarda ya benimmmmm...
Nasılsınız kızlar???Valla tatil okul derken düzenim kayboldu..oturtmaya çalışıyorum..inşallah yarın tekrar başlayacam...
MENÜM
sabah
patatesli börek
yeşil çay
öğlen
kuru bamya
ara
üzüm
akşam
1 kase çorba
2 dlm ekmek
5 yk barbunya
3 yk pilav
ara
1 elma
2 tk nutella
(anlayacağınız çok feci menüm)
anchusa sandal sefası derken....???
merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?