50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım çok komik yaaa
annem kirip olmuş eline iğne takmışlar diyo

anchusa hoşgeldin canım
nasıl geçti tatilin

pazartesi günü 50,9 kilo geliyordum artık
ama şükür kaybettiğim sıvıyı yerine koymuşuz bugün yine 52 idim

cok gecmis olsun.
aklimdan geciyordun truf nerede diye..
su anda iyisin degil mi?

kızımın deyimiyle kiripim yani gribim
hastanede kaptık şifayı yani
onun dışında çok şükür iyiyim
maşallah diyim de kendime yarın patileri dikmiyim havaya

çok geçmiş olsun canım yaaa.çok üzüldüm.inşallah sağlıklı bi şekilde tamamlarsın geri kalan zamanı.öpüyorum.

ben de hep yarın diyorum ama kalıyor

şekerim boyun uzun senin ben 162-163 üm...yani 55 e bile insem oh oh diye göbek atacam..
yazın gibi evde oturmuyorum ama yazın gibi de az yemiyorum...sabah müsli yedim sonra ARA DA 3 zeytin kk beyaz peynir...ama öğlen kızımı dişe götürcem dışarıdayız..mecburen dışarıdan yiyorum..

Turfff minnoşum ne oldu ya............uffff şimdi nasılsın...bebek nasıl..kendine dikkat et kuzum ya...

Son düzenleme:

ilahi halen kilon 52 mi...aslında iyi..kaçla başlamıştın hamileliğe 53 filnamıydı?

kızımın deyimiyle kiripim yani gribim
hastanede kaptık şifayı yani
onun dışında çok şükür iyiyim
maşallah diyim de kendime yarın patileri dikmiyim havaya

ay canım dikkat et kendine, az kaldı mide bulantılarının geçmesine. çok geçmiş olsun kuzum.

selamlar herkese.... tartı bildirimi yapayım 54.5 ....100 gr almışım büyük gayretle başarmışım ((((

trufcuk çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifanı versin.....

merhabaaaaaaaaaaa............

ben 2 gundur sporda yapamadim, yediklerime de dikkat edemedimmmmmmmmmmmm ((

amaaaaa pazartesinden itibaren yeniden SIKI bir calismaya baslayacaim............

sevgiler...........

çok geçmiş olsun canım yaaa.çok üzüldüm.inşallah sağlıklı bi şekilde tamamlarsın geri kalan zamanı.öpüyorum.

ay amin canım yaa
yolun 4/1 ini gittik bakalım kaldı 30 hafta

Turfff minnoşum ne oldu ya............uffff şimdi nasılsın...bebek nasıl..kendine dikkat et kuzum ya...

canımmm merak etme iyiyim
yedim serumları geldim
yağlı yemek hiç iyi gelmedi bana

ilahi halen kilon 52 mi...aslında iyi..kaçla başlamıştın hamileliğe 53 filnamıydı?

53 ile başlamıştık şu an 52 iyiz
ilk başlarda almayıp sonra coşmam inşallah
sen nasılsın nasıl gidiyor

ay canım dikkat et kendine, az kaldı mide bulantılarının geçmesine. çok geçmiş olsun kuzum.

lachesisism evet az kaldı çok şükür bugün iyiyim yaa
sen nasılsın görüşmeyeli

trufcuk çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifanı versin.....

sağol şulecim
hayırlı olsun 100 gr almışsın
ama bunu kafana takma haftaya kadar 15 katını verirsin inşallah

suleulku ben de spor bildirimini yapayim.... leslie sansone ile fast 4 miles yaptim efendim bugun.... insallah sporun ucunu hic birakmayacagim artik

Son düzenleme:
ANCHUSAuzun zamandır giremiyordum işler çok yoğun mesaj olarak atıyoduk bildirimi galiba ama mesaj kutun dolu diyo bende kilo bildiririmi yazayım.... en son 53,200 düm şu anki kilom 52,400 .teşekkürler....800 gr vermişim.....

ok. bu hafta musaitsen seni koc yapalim...

kizlar sagolun, moralimi yerine getirdiniz gercekten.
seviyorum sizii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…