50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selammm
sıkı bi kahavaltı yaptım.
ya kızlar ben işin ucunu kaçırdım galiba yeni iş yerimde bayan çok . pasta börek muhabbetide çok. sabah simit alıyorlaar herkes bişeyler getiriyor. hadi bakalım kahvaltı.
sabah yine böle bi kahvaltı yaptım. ama artık bitti .artık az yicem.

kızlar gunaydin...kaydirigubbakcemile3

yaa..ben kilomu koruyorum ama vücudumun giderek pörsüdüğünü hissediyorum. acilen spora başlamam lazım.ben geçen sene spor salonuna gdiyordum biliyorsunuz. şimdi tekrar yazılıcam evde yapamıyorum ben spor. ama taşınma ihtimalim var o yüzden erteliyorum spor salonu kayıt işini. ama bu sürede de gittikçe çirkinleşiyorum sankiakannehir

yok hayatım sen istesende çirkinleşemezsin.benimde bi düzensizliğim var bende sporu bıraktım.
ya spatz kahvekokusu strawberryden alışveriş yapıyordu sen de yapıyormuydun?

günaydın herkese....bende dün spor olarak ev temizliği yaptım çok derinlemesine değili haftasonunda yatılı misafirim vardı onların ardından süpürdüm sadece + special k kızlarıyla 25 dk dans

zukseddincim hergün özel mesaj atmak zor olabilir sizin için....buraya yazın ben alırım..tek sıkıntım liste evde okuldanda girdiğim için bilgileri burda kağıda yazıp evde bilg yazıyorumunutmamayım diye oyüzden eksiklik olabilir onda da siz uyarırsanız memnun olurum......

sevgili koçum menüme güvenmediğim ve beğenmediğim için yazamıyorum ama en kısa zamanda toparlancam söz

merhaba nilufet nasılsın alıştınmı yeni ortamına???

merhaba nilufet nasılsın alıştınmı yeni ortamına???

selam canım alıştım. yalnız eşimin daha tayini çıktı ama bi 20 gün sonra gelecek.ben şimdi annemlerle kalıyorum. eşim gelince geçicez evimize daha doğrusu lojman çıkacak onu bekliyoruz.

Son düzenleme:
selam canım alıştım. yalnız eşimin daha tayini çıktı ama bi 20 gün sonra gelecek.ben şimdi annemlerle kalıyorum. eşim gelince geçicez evimize daha doğrusu lojman çıkacak onu bekliyoruz.

hadi tekrardan hayırlı olsun ozaman........lojman olması daha iyi olmuştur sizini çin

yok hayatım sen istesende çirkinleşemezsin.benimde bi düzensizliğim var bende sporu bıraktım.
ya spatz kahvekokusu strawberryden alışveriş yapıyordu sen de yapıyormuydun?

ay canım benim sağol iltifatın için:kedi:

evet ben yapıyorum strawberryden alışveriş.

kizlar strawberry ve kahvekokusu demişken birsey diyecegim. kahvekokusunun önerdiği şampuanı kullanmaya basladım. gercekten cok iyi geldi bana da... saclarim kendine geldi..

Nasılsınız bu arada?
spatz ilk zamanlar evde spor yapmak zor oluyor ama zorlugu oturtana kadar.. Sonra duzene giriyor. Simdi bana spor salonuna gitmek zor geliyor..
Nilufert lojmana çıkmanız daha güzel. Siz ev esyası da alacaksınız değil mi? Ne keyiflidir ev düzmek....Galiba şimdilik mutlusun yeni işinde..Bizi de ihmal etme...

merhaba kızlarrrrr...sabah eşimi göz doktoruna götürdük sürekli kanlanıyor da daha yeni geldim hemen kahvaltı öğle yemeği karışımı hafif bişeyler yazayım.Kızlar diyete devam ediyorum ama dün yediklerim inanın aklımda deil sabahtan akşama kadar bütün evi sil süpür canım çıktı valla..düzene girmeye çalışıyorum tekrar..yediklerime dikkat ediyorum zten de spor ve buraya yazmaya dönmem lazım tekrar

:))))))
koçum ben hergün düzenli yazıyorum listemi arada kaçırmış olabilirsin tekrarlıyım ben
dün
sabah öğle k-fleks 0 yağlı sütle
aralarda 1 yeşil elma ve 1 salkım siyah üzüm 2 ara öğünüm bu bir seferde tüketmedim
akşam,yarım kase kıymalı tarhana çorbası..1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt ve salata
ayrıca 40 dk pilatesim ve yatmadan önce göbeğe yönelik makas,mekik vs..hareket 15 dk...
amannnnn kaç ordan kaç o an bi iş yarat kendine ve kaç ordan...çok tehlikeli....
size öyle geliyodur eminim...:)))
anchusa hangi şampuanmış o canım?
şulecim ben 48 dklık rump ıt up yaptım bugünde

ben de öğrenebilirmiyim o şampuanı doğumdan sonra çok ihtiyac duyuyorum saç bakımına saçlarıma bir haller oldu ki eskiden herkez saçlarımı konuşurdu pırasa gibi dümdüzdür uzundur belime kadra gür parlak....ama şimdi bi haller oldu gerçi hoş yıllardır röflee röfleeee..eşim illa sarı istiyo:))

ben o zaman sana mecitefendinin sac yağını tavsiyede edeyim. onu sür haftada 2-3 kere sonra novocrinle yıka... Ben de işe yaradı. tiroidten ötürü benimde cok dökülüp cansızlaşmıştı saçlarım... Bir de eşime eczacı organicum diye bir sampuan önermiş o da alıp gelmiş ama henüz onu kullanmaya baslamadım..

merhabaaa.........

epeydir yazamiyordum ayrica yediklerime de dikkat edemiyordum ama bu haftadan itibaren yeniden toparlaniyorum :))

kahvalti---> 1 bardak yarimyagli sut + 1 borek (cok cok cooook az yag koyarak yapmistim)
ara --> 250 g yogurt
oglen --> sebzeli pizza kucuk boy
ara--> ??
aksam ---> 2 kibrit kutusu boyutunda balik firinda + patates firinda

spora gelince dun yuruyus yapabildim sadece 1 saat kadar...

waaaww süper...istirarlı gidiyorsun emeklerin karşılıksız kalmaz inş.teker teker verip ulaşırsın ideal kilona inşallah....ben spor yapamıyorum aslında birazda korkuyorum bebek istiyorum ya spor yaparken yanlış bişi yaparsam diye..reglime 3 gün kaldı hamiş değilim bence:sinifsinif:mafoldumben ama genede yapmaya korkuyorum spor hafif egzersizler yapıyorum oda ne kadar etki ederse zayıflamama bilmiyorum....

evet canım alıcaz . ay sürekli yeni yeni perdeler yok bilmem neler çıkyor . başım dönüyor walla. hiç ihmal edermiyim sizi

spatzzz şimdi bu bahsettimiz sitede nasıl alışveriş yapılıyor . üyelik kısmını falan göremedim.kredi kartı geçiyor değilmi. yok sa havaleylemi?peki gerçekten kargo ücretsizmi parfümler hariç?
geçen hafta kutusuzlarda indirim vardı kaçırmışım . sheshidonun bi mat rujunu buldum onu istiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…