evet benim tegende hem cezali kenarda oturuyor hangi spora yolladilarsa.....Bir de spor koclari tabi sert oluyor.. Spor hocalari bagirip cagirirlar ya cok.. Bizimki ona gelemedi galiba....Alismis gevseklige disiplin fazla geldi diyor ablam...aaaa şaırdım ben şimdi ama haftasonu hariç aslında dün de yaptım hiç aksatmadım pilatesimi ve mekiğimi..:))
çok daha iyi olur evet
leylaela kilo verme sampiyonu ayni zamanda bu hafta...
evet, dedigin dogru,
benim esime yol gosteren olmamis, kendisi cabalamis hep baskette vs. ugrasarak biyerlere gelmis,
erkek kardesi var, onu tutmus basket okuluna kaydettirmis, bana yol gosteren olmadi ben kardesime on ayak olayim istemis ama birgun antremanina bi gitmis, herkes haril haril calisiyor, bizimkisi kenarda otuyor miskin miskin. aynen o da sevmemis basketi ve harika gitar calmayi ogrenmis, simdi gurubu falan var.
ama farketmez, spor ya da muzik, ya da resim; yeter ki cocuk boslukta hissetmesin; okul ve dersler disinda sevecegi ugrasacagi biseyler olsun
tezimiz dogrulandi
en cok sporu yapan en cok kiloyu verdi
tekrar tebrikler leylaela
kesinlikle...spora asilalim bizde... Ben leslie nin cok ama cok faydasini gordum bak.... Kilo verince hep onun sayesinde verdim
evet benim tegende hem cezali kenarda oturuyor hangi spora yolladilarsa.....Bir de spor koclari tabi sert oluyor.. Spor hocalari bagirip cagirirlar ya cok.. Bizimki ona gelemedi galiba....Alismis gevseklige disiplin fazla geldi diyor ablam...
kesinlikle...spora asilalim bizde... Ben leslie nin cok ama cok faydasini gordum bak.... Kilo verince hep onun sayesinde verdim
evet cnm,
ben de bi ara esimle leslienin 10 gunluk programina baslamistik; sadece 4 gun yapmistim ve 800 gr vermistim;
sonra belim agriyinca birakmistim; simdi leslie yapmaya korkuyorum belim agricak diye,
zumbayi bi deneyeyim
cnaim bu hafta degil de ancak haftaya musait olurum bennn
zumba leslieden daha keskin hareketlere sahip amaevet cnm,
ben de bi ara esimle leslienin 10 gunluk programina baslamistik; sadece 4 gun yapmistim ve 800 gr vermistim;
sonra belim agriyinca birakmistim; simdi leslie yapmaya korkuyorum belim agricak diye,
zumbayi bi deneyeyim
fast 4 milesanchusa leslie'nin hangisini yapıp kilo vermiştin sen?
ben zumba'da çok yoruldum yaaa,göğsüme ağrı girdi valla.
kızlar ne zaman buluşuyoruz :)
cnaim bu hafta degil de ancak haftaya musait olurum bennn
bana uyar
bu cuma bildirim yaparım diyorum ama regli olacam tam o zamanda duruma göre ya bu cuma yada öbür cuma yapıcam bildirim,kilo vermeden bildirim yapmak canımı sıkıo yavsempatiksalakcinnibozma moraliniiiiii
herhafta vermek zorunda değiliz
öbür cuma derken bu önümüzdeki cuma mı???
ayyy benim bu karın videolarıyla inceldi şimdi alıştım ilk başlarda slim packler falan canımı çıkarmıştı,bende mi alsam bu abrocketten bu kadar iisesempatiksalakcinniMerhabalar , fznb ve ulkerk:
Bizde de abrocket var.İlk aldığım zaman sabah ve akşam 5'er dakika yapmıştım ve çok faydasını görmüştüm.Kilo vermemiştim ama çok sıkılaşıp incelmişti belim.Zaten yapması çok kolay insanı yormuyor.Ayrıca fiyatı da makul ve çok fazla yer kaplamıyor.Birara kaldırmıştık şimdi yeniden çıkardık ama o kadar düzenli yapmıyorum malesef :S Şimdi heveslendim,tekrar yapmaya başlayayım :) Gelişmeleri yazarım :)
verirsin canım 15 kiloyu veren insan için 1,2kilo leblebi çerez gibi gider merak etmeyerimseniben bu arada tebrik ederim canım,mutluluklar dilerima.s.ağolun kızlar hemencecik vericem.. yarın başlıyorum 15 kiloyu veren 1-2 kiloyuda veriri dimi? tartılmadım ama tahminiv2-3 kilo aldım diye düşünüyorum
ayy işe yarıo mu bu yoga yarrasa bende hemen başlıymcanım ben bunu yapıyorum haftada bir falan
http://www.kadinlarkulubu.com/pudra-fondoten-kapaticilar/138471-yuz-yogasi-resimli-anlatim.html
evet doğum yapmış, akendi iyi gözüküyorda çocuk ne halde acaba, yazık.
şulecim ellerine sağlık,herkesin gün içinde ne yaptığını takip etmen zor aslında geçmişi okuman lazım,sana özel mesaj atsak yaptığımız sporları hergün daha kolayına gelmes mi?öle yapak mı?ben bugün yarım saat spor yaptım mesela,kayda geçebilirsin şekerimyerimsenibenarkadaşlar spor listesini pazartesi- cuma arasında yapıp , cuma günü yayınlamayı düşünüyorum hafta sonu tatil kabul ediyorum ne dersiniz????
herkese merhaba
ben aslında uzun zamandır bu foruma üyeyim ve takip de ediyorum ama pek yazmazdım yani ne biliyim işte olmadı bi türlü
ama yakında yani haziran-temmuz gibi evleniyorum ve tahmin edersiniz ki her genç kız gibi benim de hayalim gelinliğimin içinde incecik görünmek
o yüzden bu zorlu yolculukta bana destek olmanızı rica ediyorum şu an 59 kiloyum 52ye inmek istiyorum:Saruboceq:
tabi ki ben de sizlere yazıcam lütfen beni de kabul edin bu konuya
yakında görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın
ayyy koçum alındınmı yoksa eli maşalı dedim diye
ben espiri yapmıştım üzülürüm...(
motive olmak adına sıkı tutalım diye hani demiştim ben
aaaaaaaaaa olmuşmu sence kuzummm...Herkese iyi akşamlar hepinizi çokkkkkkk öpüyorum....
MENÜM
sabah
5 zeytin
kk peynir
1 dlm ekmek
öğlen(resimdeydimm atıştırmam gerekti)
2-3 lokmalık peynirli börek
2-3 lokmalık kek
ara
1 kçük muffin
1 dlm ekmekli domates sosu üstüne
akşam(düşündüklerim)
1 porsiyon yağsiz makarna
ara
üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?