50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa leslie'nin hangisini yapıp kilo vermiştin sen?

ben zumba'da çok yoruldum yaaa,göğsüme ağrı girdi valla.

Herkese iyi akşamlar hepinizi çokkkkkkk öpüyorum....
MENÜM
sabah
5 zeytin
kk peynir
1 dlm ekmek

öğlen(resimdeydimm atıştırmam gerekti)
2-3 lokmalık peynirli börek
2-3 lokmalık kek

ara
1 kçük muffin
1 dlm ekmekli domates sosu üstüne

akşam(düşündüklerim)
1 porsiyon yağsiz makarna

ara
üzüm

Hareket olarak belli hareketim yok ama sürekli koşuşturma içerisindeyim dışarıda akşamları ayaklarım ağrıyo...

kızlar tebrikleriniz için teşekkürler ben şimdi bu gazla yemekte yiyemem yawwwww
şaka şakaaa yedim az önce şimdide bugünü yazayım
sabah 0 yaglı süt k-fleks
ara 1 yeşil elma
öğle 0 yağlı süt k-fleks
ara yok
akşam yarım kase kıymalı tarhana çorbası,
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı yoğurt
bol yeşillik
bundan sonra biraz üzüm yerim
form çay içerim
birazdanda platesimi yapmaya başlıcam...:))

iyi akşamlar hanımlarrr

işte menüm;
sabah: bir dilim ekmek,4 küp kaşar,1 tatlı kaşığı reçel
ara :form çay
öğlen: bir kase çorba 2 dilim ekmek 4 kaşık yeşil fasulye yemeği
ara :sahlep
akşam: sulu mantı yoğurtla birlikte.bi tabak yedim
ara :2 mandalina yada kahve içerim

bugün aralarda hep sıcak şeyler içtim boğazlarıma iyi gelir die,meyve yiyemedim .
spor start it up yaptım.10 dakikada meikik(abrocketle )

herkese merhaba
ben aslında uzun zamandır bu foruma üyeyim ve takip de ediyorum ama pek yazmazdım yani ne biliyim işte olmadı bi türlü
ama yakında yani haziran-temmuz gibi evleniyorum ve tahmin edersiniz ki her genç kız gibi benim de hayalim gelinliğimin içinde incecik görünmek

o yüzden bu zorlu yolculukta bana destek olmanızı rica ediyorum şu an 59 kiloyum 52ye inmek istiyorum:Saruboceq:
tabi ki ben de sizlere yazıcam lütfen beni de kabul edin bu konuya
yakında görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın

ergh hoşgeldin başarılar diliyorum sizie umarım istediğiniz kiloları görürsünüz en kısa sürede:))
platesimi yaptım geldimmmm ama daha bitmedi yatmadan öncde mekik ve makas yapıcam taş olucak bu göbüşşş taşşşş

selam kızlarr. havalar birden çok soğudu.evde üşüyorum.pikenin altında oturuyorum.

eşim ankarada bu gece yalnızım.

yediklerimi yazayım.
sabah: 2 dili çavdar ekmeğiyle peynirli-maydonozlu yağsız tost

ara: 1 armut

öğle: 3 tane hasan paşa köfte, 1,5dilim çavdar ekmeği

ara: 1 elma,activia

akşam: 1 kase balık çobası-salata

ara: 1 şeftali

bozma moraliniiiiii
herhafta vermek zorunda değiliz
öbür cuma derken bu önümüzdeki cuma mı???
bu cuma bildirim yaparım diyorum ama regli olacam tam o zamanda duruma göre ya bu cuma yada öbür cuma yapıcam bildirim,kilo vermeden bildirim yapmak canımı sıkıo yavsempatiksalakcinni

ayyy benim bu karın videolarıyla inceldi şimdi alıştım ilk başlarda slim packler falan canımı çıkarmıştı,bende mi alsam bu abrocketten bu kadar iisesempatiksalakcinni

ağolun kızlar hemencecik vericem.. yarın başlıyorum 15 kiloyu veren 1-2 kiloyuda veriri dimi? tartılmadım ama tahminiv2-3 kilo aldım diye düşünüyorum
verirsin canım 15 kiloyu veren insan için 1,2kilo leblebi çerez gibi gider merak etmeyerimseniben bu arada tebrik ederim canım,mutluluklar dilerima.s.
ayy işe yarıo mu bu yoga yarrasa bende hemen başlıym
arkadaşlar spor listesini pazartesi- cuma arasında yapıp , cuma günü yayınlamayı düşünüyorum hafta sonu tatil kabul ediyorum ne dersiniz????
şulecim ellerine sağlık,herkesin gün içinde ne yaptığını takip etmen zor aslında geçmişi okuman lazım,sana özel mesaj atsak yaptığımız sporları hergün daha kolayına gelmes mi?öle yapak mı?ben bugün yarım saat spor yaptım mesela,kayda geçebilirsin şekerimyerimseniben

canım sen buraya düsenli takıl emin ol ki kesin verirsin,kesin diyorum yani o kadar:lepi:

ayyy koçum alındınmı yoksa eli maşalı dedim diye
ben espiri yapmıştım üzülürüm...(
motive olmak adına sıkı tutalım diye hani demiştim ben

yok canım alınmadım...koç dediğin hem maşalı hem sopalı olmalı yoksa diğer tarafta yemek diye bi nimet var karşı koymak zor...:):):):)eee ölee olunca sıkı tutmak lazım ama pekde liste göremiyom.ne yiyiyonuz ne içiyonuz bakem...

aaaaaaaaaa olmuşmu sence kuzummm...
hani sebze hani protein...hadi onuda geçtim zeytinler kekler.börekler....ooooh...en azından börekle sınırlandırsan daha iyi olurdu...bazen insan yeme zamanı bulamayıp geçiştirebiliyo ama sen hayli geçiştirmişsin...sana 40mekik +100 ip atlama ödülü veriyorum:)))

dün yediklerim
SABAH:
bir elin parmak ucu kadar ekmekle melemen
3-4 kaşık yoğurt.
1 fincan çay
ÖĞLE:
İzmir sandivic
ayran.
AKŞAM:
1 porsiyon hamsi tava.
salata.
1 br.limonata.
ara üzüm+çay / 3-4 tane cips

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…