50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,nasılsınız?

kaç gündür gündüzleri evde yoktum.geçen hafta fena dağıtmıştım.pazrtesiden itibaren yeniden başladım. kilo almamışımdır ama verememişimdir de.ayın 20 sine kadar 53 kilo olmak istiyorum ve olacağım ,inanıyorum.havalr soğuyunca benim canım fena tatlı istemeye başladı.iştahım açıldı.geçen hafta bu hakkımı sonuna kadar kullandım.artık düzenli beslneceğim.
bir de spora başlayabilsem.bugün biraz ütü ve temizlik yapıcam. akşam üstü start it up yapmayı idüşünüyorum.umarım bu sefer istemekte kalmaz

dünkü menümm.koçum yorum yapmamışsın.

ama şeftaliden sonra çayla yulaflı form bisküvi yedim.

iidir canım. bende kaçırdım baya baya. ama toparlamamız lazım kesinlikle. biraz burdan uzak kaınca feleğimi şaşırdım bende .52 den 54 e çıktım sölemesi ayıp. ama yok olmaz böyle. kendimize gelmemiz lazım. çok kızıyorum kendime

burdan uzuk kalınca zaten hemen geliyor kilocuklarr.

hımmm mecitefendinin selülüt yağını kullanıyorum ben yağyakma özelliği varmış göbüşüme sürüyorum dediğinide gidip alayım aktaradan buarada bunu bana satan akatar bu bizim imalatımız demişti demekki heryerde satılıyo
ayyy canım ya inanınki emeklerim karşılıksız değil cuma bildiriminden sonra bile şuan bildirim yapabilcek durumdayım yaniii:lepi:
bende sen gibi düşünmeye başladığım dönemde pilatese gidiyordum ve bırakmıştım iyikide bırakmışım hemen gebe kalmıştım çünkü,sende dikkat et..bu işler kısmet canım allah zamanında sağlıkla versin ve hiç üzülme o geliceği zamanı bilir de,ben hiç gebe olduğumu anlamamıştım bütün belirtiler regli belirtimle aynıydı herzamanki tek sivilcem bile çıkmıştı ama dayanamayıp test yapmıştım ve 2 çizgi....sende enkısa zamanda görürsün umarım

dünkü menümm.koçum yorum yapmamışsın.

ama şeftaliden sonra çayla yulaflı form bisküvi yedim.

menün güzel...arada kaynatanlar var (bugün bende kaynattım:))onlara yazmaya çalışıyom genelde...geçmişi okuyorum ama çok zamanım olmuyo tek tek yazmaya kusura bakmayın lütfen...

selam klik nasılsın görüşmeyeli????

Son düzenleme:
yediklerin normal.verdirmezde aldırmazda bu şekilde.....korumak için olabilir ...

inşallah hayırlısını diliyorum hep zatenn...ama düşünmedende edemiyo insan. bide geçenlerde eşimle konuşuyoduk ne var ne yok dedi bana varmı his mis diye bende bi bakayım dedim şakasına elimi göbeğime koydum aaaaaa tekmeliyo dedim ve güldük sonra uyurken içimden dua ettim allahım eğer varsa bişi rüyamda göreyim dedim.çok içten diledim.ve o gün rüyamda hamile kaldığımı gördüm.doktora falan gidiyoruz bi heyecan falan şeklinde...ister istemez umutlanıyo insan açıkçası rüyalarım genelde çıkar ama bu kez bilinçaltıma atıp uyudum diye düşünüyorum ve pek çıkacağını sanmıyom ...zaten hafiften karın ağrılarımda başladı bugün yarım kırmızı kartı görürüm ...ama herşeyin hayırllısı rabbim doğru zamanı bilir...:Saruboceq::Saruboceq:

iyiyim valla ne olsun evde geçiyor günlerim..
herşey aynı...sen nasılsın?

bende iyiym çok şükür okul ev gidip geliyoruz......

hazır evdeykrn kurslar yada sınavlar varsa düşündüğün halletsene iş anlamında

iyiyim nilüfertcimm
ne yapayım valla
evdeyim...komşuculuk yapıyorum
bol bol kitap okuyorum
ara sıra iş de bakıyorum ama bulamıyorum..
sen nasılsın?

canım iim bende . benimde memlekete tayinim çıktı . yeni iş ortamıma alışmaya çalıştım bi süre . şimdi alıştım gibi.eşiminde tayini çıktı aynı ile ama daha henüz gelmedi . ogelince ev yerleştiricez.
52 kiloya kadar indim ama son günlerde mahvettim 54 e çıktım yine.

bu arada canım testi reglinden öncemi yapmıştın..idrarda test mi..a.s.

bende iyiym çok şükür okul ev gidip geliyoruz......

hazır evdeykrn kurslar yada sınavlar varsa düşündüğün halletsene iş anlamında

ya aslında iyi olurdu ama hiç öyle bir girişimde de bulunmadım.insan evde olunca bir rehavet çöküyor üstüne..inan çalışırken daha aktiftim
bakalım eğer güzel bir iş olursa işe giricem..olmazsa da ismekin kurslarına falan gitmek istiyorum..

hımm..önemli bir değişiklik olmuş yani hayatında..bu arada senin memleket nereydi?

kızlaaar beni unuttunuz mu sabah ve öğlen yemeği karışımımı ve ara öğünümü yazayım da sorumluluk alayım biraz akşam da toparlarım yoksa yazamıom bi süredir..Sabah doktordaydık 12de gelebildik kahvaltı ve öğle yemeği beraber oldu:
sabah&öğlen: 1 tane dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1.5 dilim kepek ekmek üzerine evde yapılmış acı biber salçası
ara: 1 tane elma

bu arada canım testi reglinden öncemi yapmıştın..idrarda test mi..a.s.
canım benim ki biraz karışık yaaa:)) şöyle kiii ben 35 günde 1 regli olurum bu hesaba göre henüz regli tarihim gelmemişti ama normal düzen düşüünürsek 7 gün geçmişti
ama geçen ay bbi arkadaşıma 3 gün kala test yaptık çift çizgiyi gördük sende 2 3 gün daha bekle istersenartık testler sağlam yani idrar testleri 4 tl ye alıyosun 1 gün bile geçse yapabiliyosun günün istediğin sattinde yapabilirsin ilk idrar olması şart değil biraz sıkışmış olman yeterli
herşeyiinnnnn hayırlısı canım

oranje cim kan testide yaptırabiliyorsun hastenelerde hamilelik için illa adet günün beklemene gerek kalmıyor...

oranje hayırlısı olsun cnm güzel şeyler hissediyorum ben gidip mekiğii çekeyim görüşürüz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…