yediklerimi yazayım.
sabah: 2 dili çavdar ekmeğiyle peynirli-maydonozlu yağsız tost
ara: 1 armut
öğle: 3 tane hasan paşa köfte, 1,5dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma,activia
akşam: 1 kase balık çobası-salata
ara: 1 şeftali
selam kızlar,nasılsınız?
kaç gündür gündüzleri evde yoktum.geçen hafta fena dağıtmıştım.pazrtesiden itibaren yeniden başladım. kilo almamışımdır ama verememişimdir de.ayın 20 sine kadar 53 kilo olmak istiyorum ve olacağım ,inanıyorum.havalr soğuyunca benim canım fena tatlı istemeye başladı.iştahım açıldı.geçen hafta bu hakkımı sonuna kadar kullandım.artık düzenli beslneceğim.
bir de spora başlayabilsem.bugün biraz ütü ve temizlik yapıcam. akşam üstü start it up yapmayı idüşünüyorum.umarım bu sefer istemekte kalmaz
iidir canım. bende kaçırdım baya baya. ama toparlamamız lazım kesinlikle. biraz burdan uzak kaınca feleğimi şaşırdım bende .52 den 54 e çıktım sölemesi ayıp. ama yok olmaz böyle. kendimize gelmemiz lazım. çok kızıyorum kendime
hımmm mecitefendinin selülüt yağını kullanıyorum ben yağyakma özelliği varmış göbüşüme sürüyorum dediğinide gidip alayım aktaradan buarada bunu bana satan akatar bu bizim imalatımız demişti demekki heryerde satılıyoben o zaman sana mecitefendinin sac yağını tavsiyede edeyim. onu sür haftada 2-3 kere sonra novocrinle yıka... Ben de işe yaradı. tiroidten ötürü benimde cok dökülüp cansızlaşmıştı saçlarım... Bir de eşime eczacı organicum diye bir sampuan önermiş o da alıp gelmiş ama henüz onu kullanmaya baslamadım..
ayyy canım ya inanınki emeklerim karşılıksız değil cuma bildiriminden sonra bile şuan bildirim yapabilcek durumdayım yaniii:lepi:waaaww süper...istirarlı gidiyorsun emeklerin karşılıksız kalmaz inş.teker teker verip ulaşırsın ideal kilona inşallah....ben spor yapamıyorum aslında birazda korkuyorum bebek istiyorum ya spor yaparken yanlış bişi yaparsam diye..reglime 3 gün kaldı hamiş değilim bence:sinifsinif:mafoldumben ama genede yapmaya korkuyorum spor hafif egzersizler yapıyorum oda ne kadar etki ederse zayıflamama bilmiyorum....
dünkü menümm.koçum yorum yapmamışsın.
ama şeftaliden sonra çayla yulaflı form bisküvi yedim.
aaaaa klikkkkkk canım sürpriz oldu walla. napıyosun????
selam klik nasılsın görüşmeyeli????
yediklerin normal.verdirmezde aldırmazda bu şekilde.....korumak için olabilir ...merhabaaa.........
epeydir yazamiyordum ayrica yediklerime de dikkat edemiyordum ama bu haftadan itibaren yeniden toparlaniyorum :))
kahvalti---> 1 bardak yarimyagli sut + 1 borek (cok cok cooook az yag koyarak yapmistim)
ara --> 250 g yogurt
oglen --> sebzeli pizza kucuk boy
ara--> ??
aksam ---> 2 kibrit kutusu boyutunda balik firinda + patates firinda
spora gelince dun yuruyus yapabildim sadece 1 saat kadar...
hımmm mecitefendinin selülüt yağını kullanıyorum ben yağyakma özelliği varmış göbüşüme sürüyorum dediğinide gidip alayım aktaradan buarada bunu bana satan akatar bu bizim imalatımız demişti demekki heryerde satılıyo
ayyy canım ya inanınki emeklerim karşılıksız değil cuma bildiriminden sonra bile şuan bildirim yapabilcek durumdayım yaniii:lepi:
bende sen gibi düşünmeye başladığım dönemde pilatese gidiyordum ve bırakmıştım iyikide bırakmışım hemen gebe kalmıştım çünkü,sende dikkat et..bu işler kısmet canım allah zamanında sağlıkla versin ve hiç üzülme o geliceği zamanı bilir de,ben hiç gebe olduğumu anlamamıştım bütün belirtiler regli belirtimle aynıydı herzamanki tek sivilcem bile çıkmıştı ama dayanamayıp test yapmıştım ve 2 çizgi....sende enkısa zamanda görürsün umarım
iyiyim valla ne olsun evde geçiyor günlerim..
herşey aynı...sen nasılsın?
iyiyim nilüfertcimm
ne yapayım valla
evdeyim...komşuculuk yapıyorum
bol bol kitap okuyorum
ara sıra iş de bakıyorum ama bulamıyorum..
sen nasılsın?
ayyy canım ya inanınki emeklerim karşılıksız değil cuma bildiriminden sonra bile şuan bildirim yapabilcek durumdayım yaniii:lepi:
bende sen gibi düşünmeye başladığım dönemde pilatese gidiyordum ve bırakmıştım iyikide bırakmışım hemen gebe kalmıştım çünkü,sende dikkat et..bu işler kısmet canım allah zamanında sağlıkla versin ve hiç üzülme o geliceği zamanı bilir de,ben hiç gebe olduğumu anlamamıştım bütün belirtiler regli belirtimle aynıydı herzamanki tek sivilcem bile çıkmıştı ama dayanamayıp test yapmıştım ve 2 çizgi....sende enkısa zamanda görürsün umarım
bende iyiym çok şükür okul ev gidip geliyoruz......
hazır evdeykrn kurslar yada sınavlar varsa düşündüğün halletsene iş anlamında
canım iim bende . benimde memlekete tayinim çıktı . yeni iş ortamıma alışmaya çalıştım bi süre . şimdi alıştım gibi.eşiminde tayini çıktı aynı ile ama daha henüz gelmedi . ogelince ev yerleştiricez.
52 kiloya kadar indim ama son günlerde mahvettim 54 e çıktım yine.
canım benim ki biraz karışık yaaa:)) şöyle kiii ben 35 günde 1 regli olurum bu hesaba göre henüz regli tarihim gelmemişti ama normal düzen düşüünürsek 7 gün geçmiştibu arada canım testi reglinden öncemi yapmıştın..idrarda test mi..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?