evet geçen bi tane almıştım eczaneci 1 gün kala yapabilirsin demişti..ben dün yapmıştım çıkcağından değilde meraktan. ve tek çizgiydi haliyle...aman zaten şurda 2 gün kaldı adetim düzenli olur 28 günde bir olmasam o zaman kan testi yaparım direk...hayırlı haberler veririm inşallah...canım benim ki biraz karışık yaaa:)) şöyle kiii ben 35 günde 1 regli olurum bu hesaba göre henüz regli tarihim gelmemişti ama normal düzen düşüünürsek 7 gün geçmişti
ama geçen ay bbi arkadaşıma 3 gün kala test yaptık çift çizgiyi gördük sende 2 3 gün daha bekle istersenartık testler sağlam yani idrar testleri 4 tl ye alıyosun 1 gün bile geçse yapabiliyosun günün istediğin sattinde yapabilirsin ilk idrar olması şart değil biraz sıkışmış olman yeterli
herşeyiinnnnn hayırlısı canım
doğru diyosun canım ama ben e.şehirdeyim.burda öğrenci çok gidince sanki bi tuhaf davranıyolar.geçen bi defa şüphelenip gitmiştim..görüntü olarakda küçük gösteriyorum eşimde büyük göstermiyo..bizi bekar sandı kadın galiba test yapmak istiyorum deyince bi tuhaf baktı belki ben öyle hissettim ama o psiklojiye girmek istemiyorum ...en kolay yolu da kan aslında...adetim geçince anlaşılır artık...p.tesiye kadar beklicem...oranje cim kan testide yaptırabiliyorsun hastenelerde hamilelik için illa adet günün beklemene gerek kalmıyor...
inşallah canım yaaa..aslında her nekadar adet olacakmışım gibi olsamda bendede başka bir his var...kolay gelsin gitsin göbecikler....benim göbeciğimde çıksın artık:)))oranje hayırlısı olsun cnm güzel şeyler hissediyorum bengidip mekiğii çekeyim görüşürüz kızlarr
yok canim. mecitefendi buyuk bir firma. ben d ekullandim selulit yagini ve memnun kaldim..sac yagi da guzel....hımmm mecitefendinin selülüt yağını kullanıyorum ben yağyakma özelliği varmış göbüşüme sürüyorum dediğinide gidip alayım aktaradan buarada bunu bana satan akatar bu bizim imalatımız demişti demekki heryerde satılıyo
ayyy canım ya inanınki emeklerim karşılıksız değil cuma bildiriminden sonra bile şuan bildirim yapabilcek durumdayım yaniii:lepi:
bende sen gibi düşünmeye başladığım dönemde pilatese gidiyordum ve bırakmıştım iyikide bırakmışım hemen gebe kalmıştım çünkü,sende dikkat et..bu işler kısmet canım allah zamanında sağlıkla versin ve hiç üzülme o geliceği zamanı bilir de,ben hiç gebe olduğumu anlamamıştım bütün belirtiler regli belirtimle aynıydı herzamanki tek sivilcem bile çıkmıştı ama dayanamayıp test yapmıştım ve 2 çizgi....sende enkısa zamanda görürsün umarım
bugunlerde nilufert bol bol kiziyor kendisine..iidir canım. bende kaçırdım baya baya. ama toparlamamız lazım kesinlikle. biraz burdan uzak kaınca feleğimi şaşırdım bende .52 den 54 e çıktım sölemesi ayıp. ama yok olmaz böyle. kendimize gelmemiz lazım. çok kızıyorum kendime
aaaaa klik gelmis. hosgeldin... ben de evdeyim basimi kasiyacak vaktim yok bugun... isim basimdan askin ve calisiyorumselamlar herkese
aaaa sen esk li misin??????yoksa orada mi yasiyorsun...evet geçen bi tane almıştım eczaneci 1 gün kala yapabilirsin demişti..ben dün yapmıştım çıkcağından değilde meraktan. ve tek çizgiydi haliyle...aman zaten şurda 2 gün kaldı adetim düzenli olur 28 günde bir olmasam o zaman kan testi yaparım direk...hayırlı haberler veririm inşallah...
doğru diyosun canım ama ben e.şehirdeyim.burda öğrenci çok gidince sanki bi tuhaf davranıyolar.geçen bi defa şüphelenip gitmiştim..görüntü olarakda küçük gösteriyorum eşimde büyük göstermiyo..bizi bekar sandı kadın galiba test yapmak istiyorum deyince bi tuhaf baktı belki ben öyle hissettim ama o psiklojiye girmek istemiyorum ...en kolay yolu da kan aslında...adetim geçince anlaşılır artık...p.tesiye kadar beklicem...
aaaa sen esk li misin??????yoksa orada mi yasiyorsun...
evet canım eskişehirde yaşıyorum 3,5 yıldır.
selam kizlarrrr
cok basim agriyorrr
cok yoruldum
sizler napiyosunuzz
hii esk benim memleketim de...
menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir
yarim salatalik
az maydonoz
1 tatli kasigi nutella
ara
-
ogle
yarim kase brokoli corbasi
2 kasik ispanak
1 dilim sutlu tatli
ara
2 ad. mandalina
aksam
?
bak çakal aktarcıya sennnn bana lahana yağını satmaya çalıştı illa inceltiyomuş diye almamıştım indirim yapmadı diye...ürünleri güzel diyosunuz ..işe yararmı acaba..
orenje herşeyin hayırlısı....bizede bilgi ver ama merak ederim ben...:))
buarada menüm
sabah ve öğlen 0 yağlı süt nesfit
ara 1 salatalık
ara yarım kase kıymalı tarhana çorbası
akşama brokoli salatası
2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık yoğut ve gene 2 kaşık karaşimşekkkk(yeşil mercimek yani)
sporumu bildereyim;
40 dk plates
15 dk göbeğe ynelik hareketler mekik makas vs...
1 saat hafif tempolu yürüyüş(bebek arabası kullandığım için hafif tempolu oluyor)
yooo fazla değil tatlım aralarda menünde bence...ama armudun kilo aldırdığını duymuştum...gerçi 1 tanecikten bişi olmaz....sende spor yapıyormusun...yediklerimi yazayım.
sabah: çavdar ekmeğiyle yağsız tost
ara: 1 armut
öğle: 5-6 kaşık haşlanmış nohut, 3 kaşık yoğurt, salata,1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 paket form yulaflı bisküvi ve çay
ara. 1 şeftali
ara: 4 fındık)çok ara yaptım biliyorumama iştahım çok aaçık yiyebileceğim en hafif şeyleri yemeye çaşıyrum)
akşam: taze fasulye ,salata ve ayran var
yooo fazla değil tatlım aralarda menünde bence...ama armudun kilo aldırdığını duymuştum...gerçi 1 tanecikten bişi olmaz....sende spor yapıyormusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?