50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet geçen bi tane almıştım eczaneci 1 gün kala yapabilirsin demişti..ben dün yapmıştım çıkcağından değilde meraktan. ve tek çizgiydi haliyle...aman zaten şurda 2 gün kaldı adetim düzenli olur 28 günde bir olmasam o zaman kan testi yaparım direk...hayırlı haberler veririm inşallah...
oranje cim kan testide yaptırabiliyorsun hastenelerde hamilelik için illa adet günün beklemene gerek kalmıyor...
doğru diyosun canım ama ben e.şehirdeyim.burda öğrenci çok gidince sanki bi tuhaf davranıyolar.geçen bi defa şüphelenip gitmiştim..görüntü olarakda küçük gösteriyorum eşimde büyük göstermiyo..bizi bekar sandı kadın galiba test yapmak istiyorum deyince bi tuhaf baktı belki ben öyle hissettim ama o psiklojiye girmek istemiyorum ...en kolay yolu da kan aslında...adetim geçince anlaşılır artık...p.tesiye kadar beklicem...

oranje hayırlısı olsun cnm güzel şeyler hissediyorum ben gidip mekiğii çekeyim görüşürüz kızlarr
inşallah canım yaaa..aslında her nekadar adet olacakmışım gibi olsamda bendede başka bir his var...kolay gelsin gitsin göbecikler....benim göbeciğimde çıksın artık:)))

yok canim. mecitefendi buyuk bir firma. ben d ekullandim selulit yagini ve memnun kaldim..sac yagi da guzel....
bugunlerde nilufert bol bol kiziyor kendisine..
selamlar herkese
aaaaa klik gelmis. hosgeldin... ben de evdeyim basimi kasiyacak vaktim yok bugun... isim basimdan askin ve calisiyorum
aaaa sen esk li misin??????yoksa orada mi yasiyorsun...

menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir
yarim salatalik
az maydonoz
1 tatli kasigi nutella

ara
-

ogle
yarim kase brokoli corbasi
2 kasik ispanak
1 dilim sutlu tatli

ara
2 ad. mandalina

aksam
?

menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir
yarim salatalik
az maydonoz
1 tatli kasigi nutella

ara
-

ogle
yarim kase brokoli corbasi
2 kasik ispanak
1 dilim sutlu tatli

ara
2 ad. mandalina

aksam
?

peper menün güzel gerçekten...afiyet olsun:)cokacimcoook

bak çakal aktarcıya sennnn bana lahana yağını satmaya çalıştı illa inceltiyomuş diye almamıştım indirim yapmadı diye...ürünleri güzel diyosunuz ..işe yararmı acaba..
orenje herşeyin hayırlısı....bizede bilgi ver ama merak ederim ben...:))
buarada menüm
sabah ve öğlen 0 yağlı süt nesfit
ara 1 salatalık
ara yarım kase kıymalı tarhana çorbası
akşama brokoli salatası
2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık yoğut ve gene 2 kaşık karaşimşekkkk(yeşil mercimek yani)
sporumu bildereyim;
40 dk plates
15 dk göbeğe ynelik hareketler mekik makas vs...
1 saat hafif tempolu yürüyüş(bebek arabası kullandığım için hafif tempolu oluyor)

yediklerimi yazayım.

sabah: çavdar ekmeğiyle yağsız tost

ara: 1 armut

öğle: 5-6 kaşık haşlanmış nohut, 3 kaşık yoğurt, salata,1 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 paket form yulaflı bisküvi ve çay

ara. 1 şeftali

ara: 4 fındık)çok ara yaptım biliyorumama iştahım çok aaçık yiyebileceğim en hafif şeyleri yemeye çaşıyrum)

akşam: taze fasulye ,salata ve ayran var

valla bu azimle sen rekor kıracak gibisin bu haftaki bildirimle..hem menün hafif hemde sporun yerinde...imrendim valla.....

yooo fazla değil tatlım aralarda menünde bence...ama armudun kilo aldırdığını duymuştum...gerçi 1 tanecikten bişi olmaz....sende spor yapıyormusun...

merhabalar
bugun ben de yediklerime dikkat ettim baya benim ara ara tatlı krizlerim gelir o tatlı krizini bile 1 çay kaşığı fındık ezmesiyle atlattım alkisalkisalkis

ama benim dezavantajım gündüzleri sürekli masa başında oturup ders çalışıyorum ve doğru düzgün hareketim yok evin içinde
yürüyüşe falan başlasam ya da evde yapabilsem bişiler üşeniyorum hiç iyi değil bu

yooo fazla değil tatlım aralarda menünde bence...ama armudun kilo aldırdığını duymuştum...gerçi 1 tanecikten bişi olmaz....sende spor yapıyormusun...

aa duymamıştım.netten bir bakayım.ben nerdeyse her gün yiyorum şeftali ve armutu çok tüketiyorum.

spor yatmadan önce yapacağım.

Armut 1 adet
70
Çilek 100gr. 26
Elma (orta boy) 1 adet 60
Erik 1 adet
8
Greyfurt 1 adet 60
Hurma (taze) 1 adet 15.
İncir (taze) 100gr. 41
İncir (kuru) 100gr. 59
Karpuz (1 ince dilim) 300gr. 40
Kivi (orta boy) 1 adet 34
Limon (orta boy) 1 adet 27
Mandalina (orta boy) 1 adet 50
Muz (orta boy) 1 adet 100
Portakal (orta boy) 1 adet 50
Şeftali 1 adet 60
Üzüm 100gr. 57
Kiraz 100gr. 63
Ananas 100gr. 56
Yeşil Zeytin 10 adet 70

Kızlaaar işte menüm :
sabah&öğlen: 1 tane dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1.5 dilim kepek ekmek üzerine evde yapılmış acı biber salçası
ara: 1 tane elma
ara: yarım muz
akşam: 1 tabak (tamamen dolu değildi) tavuklu ziron(yufka üzerine didilmiş tavuk eti,yoğurt,biber sosu)
5 kaşık da irmik helvası (kocam istedi pişirdim dayanamadım)

başka bir şey yemem artık.En fazla bi meyvesuyu içerim.Birazdan dışarı çıkacağız sahile yürüyüşe..
12 dklık slim6 pack yaptım..Bir de start it up yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…