novocrin placenta. eczanelerde satılıyor
Armut 1 adet
70
Çilek 100gr. 26
Elma (orta boy) 1 adet 60
Erik 1 adet
8
Greyfurt 1 adet 60
Hurma (taze) 1 adet 15.
İncir (taze) 100gr. 41
İncir (kuru) 100gr. 59
Karpuz (1 ince dilim) 300gr. 40
Kivi (orta boy) 1 adet 34
Limon (orta boy) 1 adet 27
Mandalina (orta boy) 1 adet 50
Muz (orta boy) 1 adet 100
Portakal (orta boy) 1 adet 50
Şeftali 1 adet 60
Üzüm 100gr. 57
Kiraz 100gr. 63
Ananas 100gr. 56
Yeşil Zeytin 10 adet 70
kalorisine bakınca sanki çok da sakıncalı bir meyve değiil gibi ama.
yarım saat tempolu yürüdüm :) dün akşam yatmadan 15 dk bisiklet yapmıştım onu söyledim mi bilmiyorum. bu akşam da 15 dakika yapıcam 100 kalori yakıp yatıyım diyorum :)lachesiscik bugün spor yaptınmı varmı bildirimin......
oranje ben de çocuk düşündüğümden spora korkuyordum ama bebeik ilk ay pek öyle kolay etkilenmiyormuş galiba, adet gecikmesi bir uyarı gibi yani, ondan sonra çok diikatli olmak lazım, ben doktora sordum öyle dedi, ne kadar doğru bilemiyorum. sen yine de çok ağır sporlardan kaçın tabi.
sende varmı bebiş peki..yürüyorum...bacak kaldırma, öne geriye makas vs. yapıyorum ama ağır türden ve mekik çekemiyorum çok kasılıyo göbeğim ondan tedirgin oluyorum...bende bi yerde 3. aydan sonra spor yapmak uygun olur diye yazıyodu...ama dikkatli oldukça sorun yaratmaz bence..allah isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah...
ayyy inşallah bozmam ya rekor falan düşündüğüm yok inşallah hepimiz veririz istediğimiz kilolarıda önemli olan bozmamak....valla bu azimle sen rekor kıracak gibisin bu haftaki bildirimle..hem menün hafif hemde sporun yerinde...imrendim valla.....
üşenmeyelim kalkalım....kaydirigubbakcemile2merhabalar
bugun ben de yediklerime dikkat ettim baya benim ara ara tatlı krizlerim gelir o tatlı krizini bile 1 çay kaşığı fındık ezmesiyle atlattım alkisalkisalkis
ama benim dezavantajım gündüzleri sürekli masa başında oturup ders çalışıyorum ve doğru düzgün hareketim yok evin içinde
yürüyüşe falan başlasam ya da evde yapabilsem bişiler üşeniyorum hiç iyi değil bu
canımya o negüzel bi yemekmiş öyle bayılırım... afiyet olsunKızlaaar işte menüm :
sabah&öğlen: 1 tane dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1.5 dilim kepek ekmek üzerine evde yapılmış acı biber salçası
ara: 1 tane elma
ara: yarım muz
akşam: 1 tabak (tamamen dolu değildi) tavuklu ziron(yufka üzerine didilmiş tavuk eti,yoğurt,biber sosu)
5 kaşık da irmik helvası (kocam istedi pişirdim dayanamadım)
başka bir şey yemem artık.En fazla bi meyvesuyu içerim.Birazdan dışarı çıkacağız sahile yürüyüşe..
12 dklık slim6 pack yaptım..Bir de start it up yapacağım..
yeni mezun oldun bilmiyorum ama tebriklerkızlar herkese selam, geçmişi tam okuyamadım şöyle bir göz attım yazamadıklarım kusuruma bakmasın, yanaklarından öperim.
bugün arkadaşımın yanına gittim bana arkeolojik kazı yerlerini bulduklarını falan gösterdi pek güzeldi :) neler neler... meğer istanbul 8000 yıl öncesinden beri yerleşim merkeziymiş, eskiden 3000 sanılıyormuş. güzel şeyler öğrendim yeni :)
yüksek lisans mezuniyet belgemi aldım bir de, sonra da eşimle beyoğlunda buluştuk gezdik, güzel bir gündü.
yediklerimi yazıyım.
sabah 2 ceviz.
arkadaşım profiterol getirdi 2-3 tatlı kaşığı yedim sadece.
arada ayran.
öğleden sonra yarım tabak mantı ve yarım gözleme, bir lokma da çiğ börek yedim.
geç yediğim için akşam yemiycem.
bir çay kaşığı mesir macunu yedim tatlı ihtiyacımı kessin diye
belki bir de muz yiyiyp süt içerim.
yok canım malesef, reglim yeni bitti. normalde ilk 3 ay spor için iyi değil tabi, düşme riski olduğundan ama doktor ilk zamanlar etkilenmez dedi. hamile olduğunu bilmeden neler yapanlar var. ama yine de tabi ağır sporlardan kaçınmalı bence. ama hızlı tempoda yürüyüş, lesli, hafif koşu, çok zorlamayacak şekilde karın hareketleri yapıyorum ben.
ama ağır kaldırmamaya ilaç içmemeye dikkat ediyorum.
yeni mezun oldun bilmiyorum ama tebrikler
.
kızlar ben tam ıyılestım spor yapacagım derken sesim gıttı öksürük basladı ama kendımı ıyı hıssedıyrm cok garıp. bugun plates yapacagım insaallah dıger sporlar cok terletyr evde soguk plates ve callan ıle gunu kapatrm nobetcıydım aksama kadar yurudum zaten
waterspıder,geçmiş olsun faranjite dönüşmüş rahatsızlığınız bellliki
sağol canım :)
çok geçmiş olsun canım.
lachesis canım yüksek lisansını bitirmişsin tebrikler canım.....
kaçamak yaptım çikolata yeddim.....
gunaydin kizlarrr;
hepinizi com ozledim,
islerim cok fazla yazamiyorum kusura bakmayin nolur
sule canim listeye ekler misin, dun 30 dk zumba+10 dk pilates karin ve sirt egzersizleri yaptim.
bu arada zumbaya bayildim, cok zevkli. 30 dk nasil gecti anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?