suleulku 50 dk lık fıtness ımı yaptım. Listeye ekleyebilirsin.
benim gonderdiğim linkte de tarçının faydasından söz ediliyor.
süte, çaya karıştırıp içelim kesinlikle.
Kızlar ben de bugun eşime güllaç sözü verdim. Nar aldım onun için özel.. Ama oturup geçen seferki gibi hepsini yiyeceğim diye korkuyorummm...
sırnaşık şeysırnaşık şey
sende daha küçük bir tepsiye yap az yemiş olursun böylece hepsini yesen bile...
nilufert,spatz,ndrcn spor listesi yapıyoruz günlük sizde katılmak ister misiniz????
yazı özledim yaaaa....hava güneşli ama kendisine faydası yok...okul soğuk güneş görmüyorda...parmak uçlarım dondu....bide nöbetciyim..üstüne üstlük regli oldum....((( 4 saatim var daha eve gitmeme
selam arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum ramazandan önce 56 ya düşmüştüm ama tekrar aldım 2 aydan tüp bebek tedavisinede baslayacam kilo almamam lazım haftada 3 gün spor yapıyorum 15 gün oldu başlayalı ama yemekleri kaçırıyorum galiba hepiniz aynı diyetimi uyguluyosunuz merak ettim ben nasıl bi diyet uygulasam bilemedim daha dogrusu diyet yapamamıyorum nedense?
ahh ah şekerim listeye yazılmak için önce spr yapmak lazımkaydirigubbakcemile
nilüfert çok sağol cnm bundan sonra ben de tarçınlı süt içeceğim.spatz ellerine sağlık canım.Oranje gel canım hatta canı çeken kızlar buyrun gelin size de yapayım valla çok mutlu olurum :)) sudecim beni de ekleyebilirsin cnm belki bu sayede yaparım ben de..dünden 12 dk slim 6 pack var.start yapamadım gece geç geldik...oranje söz başka ekmek yok :) öptm kızlarr..
sule yazacaktım cnm çok pardon
evet yaa bende çok severek yapıyorum zumbayı çok eğlenceli sanki spor değilde müzikle dans yapıyorsun....
hemen 40 dknı ekliyorum....sana kolay gelsin biz buralardayız...
şekercik Zumba cardio y gluteo şu linke bak bir çok güzel bir spor videosu ben bunu yapıyorum peppermint te dün yapmış çok beğenmiş hem dans hem spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?