50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazı özledim yaaaa....hava güneşli ama kendisine faydası yok...okul soğuk güneş görmüyorda...parmak uçlarım dondu....bide nöbetciyim..üstüne üstlük regli oldum....((( 4 saatim var daha eve gitmeme

nilufert,spatz,ndrcn spor listesi yapıyoruz günlük sizde katılmak ister misiniz????

Son düzenleme:
benim gonderdiğim linkte de tarçının faydasından söz ediliyor.
süte, çaya karıştırıp içelim kesinlikle.

ben sütü hep tarçınlı tüketiyorum. Ya içiyorum öyle ya da sabahları müslümin içine tarçın atıyorum.yeşil çayın içine de tarçın çubugu atıp demliyorum hep....

Kızlar ben de bugun eşime güllaç sözü verdim. Nar aldım onun için özel.. Ama oturup geçen seferki gibi hepsini yiyeceğim diye korkuyorummm...

selam arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum ramazandan önce 56 ya düşmüştüm ama tekrar aldım 2 aydan tüp bebek tedavisinede baslayacam kilo almamam lazım haftada 3 gün spor yapıyorum 15 gün oldu başlayalı ama yemekleri kaçırıyorum galiba hepiniz aynı diyetimi uyguluyosunuz merak ettim ben nasıl bi diyet uygulasam bilemedim daha dogrusu diyet yapamamıyorum nedense?

Kızlar ben de bugun eşime güllaç sözü verdim. Nar aldım onun için özel.. Ama oturup geçen seferki gibi hepsini yiyeceğim diye korkuyorummm...

sırnaşık şeysırnaşık şey
sende daha küçük bir tepsiye yap az yemiş olursun böylece hepsini yesen bile...

yazı özledim yaaaa....hava güneşli ama kendisine faydası yok...okul soğuk güneş görmüyorda...parmak uçlarım dondu....bide nöbetciyim..üstüne üstlük regli oldum....((( 4 saatim var daha eve gitmeme

ayy canım kıyamam....allah yardımcın olsun ...bende nedense soğuk havayı severim ama üşümeyi sevmem....:)))

hoşgeldin...aynı diyeti uygulamıyoruz hepimiz.herkes kendi menüsünü oluşturuyo ve yediklerimizi günlük yazıyoruz...birbirimize destek verip çok yediklerimizi kısmaya çalışıyoruz...ayrıca spor listesi var orayada isim yazdırıp günlük yaptığın sporu bildirebilirsin.cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapılıyo...eski kilo yeni kilo....kısaca böyle...bende yaklaşık 3 aydır bu topikteyim her ne kadaristediğim kiloya ulaşamadım sadaalmadım da yavaş yavaş veriyorum artık...kilo vermede etkisi oluyo en azından yediklerini görüp artını eksini tamamlıyorsun...aramıza hoşgeldin..

nilüfert çok sağol cnm bundan sonra ben de tarçınlı süt içeceğim.spatz ellerine sağlık canım.Oranje gel canım hatta canı çeken kızlar buyrun gelin size de yapayım valla çok mutlu olurum :)) sudecim beni de ekleyebilirsin cnm belki bu sayede yaparım ben de..dünden 12 dk slim 6 pack var.start yapamadım gece geç geldik...oranje söz başka ekmek yok :) öptm kızlarr..

tamam canım ekliyorum seinde listeye.....

evet canım yazdım onuda.....

şekercik Zumba cardio y gluteo şu linke bak bir çok güzel bir spor videosu ben bunu yapıyorum peppermint te dün yapmış çok beğenmiş hem dans hem spor

evet ben bayildim.
valla start it yaparken icim bayiliyordu, ne zaman bitecek diye bakiyordum,

bunda nasil zaman gecti anlamadim.

sagol sulecim tavsiye ettigin icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…