evet ben bayildim.
valla start it yaparken icim bayiliyordu, ne zaman bitecek diye bakiyordum,
bunda nasil zaman gecti anlamadim.
sagol sulecim tavsiye ettigin icinn
bugunku menum
sabah
2 minik dilim yagsiz borek
yarim domates
yesil cay
ara
--
ogle
1 kasik patates puresi
3 kasik tavuk sac kavurma
1 bardak ayran
ara
1 ad. meyveli yogurt
ara2
cay icicem, 1 dilim de peynirim var onu yerim
aksam
?
ne demek canım lafımı olur....ben nivea cd sini bile yaparken saate bakıyordum dk sayıyorsum oda 30 dkydı hele sartit düşünemiyorum 1 defa yaptım son oldu.....
bu çok zevkli hiç yorulmuyorsun ama saçlarının dibi bile terliyor.....
çok hızlı hareketler yapmadığından senin belinede zararı olmaz hem eğleniyorsun ve spor yapıyorsun. hiç sıkılmadan günün her saati yapabiliyorum
menün harika canım...bende akşama tavuk yapamyı düşünüyordum sac kavurma yapayım iyi olur...
nilufert konusamadik hic seninle,
tasinmissin hayirli olsun
anchusa yaptin mi cnm gullac?
ben de evde 1,5 haftadir yemek pisirmiyorum; esim her aksam mesaide ve ben de yalniz olunca yemek yiyemiyorum,
peynir ekmekle falan gecistiriyordum hep; dun cnm fena halde borek istedi
ben de minik bir tepsiye sodali borek yaptim; minicik tereyagla yaptim topu topu; yagsiz olunca fazla kalorisi yoktur sanirim.
zaten dun aksam yedik, sabah da yanimiza aldik; 2-3 dilim kaldi
sen de gullaci minik bi tepsiye yap, hemen biter cnm ;-))
evet cnm,
hem yormuyor hem de epey terliyosun dedigin gibi.
belim de hic agrimadi (aman masallah diyeyim) arkasindan da hemen isinmisken bel egzersizlerimi yaptim, cok iyi oldu.
valla 2 tane 30 dk bile yapilir ardarda.
)
bu aksam da yapicam ins.
;-)
şekercik Zumba cardio y gluteo şu linke bak bir çok güzel bir spor videosu ben bunu yapıyorum peppermint te dün yapmış çok beğenmiş hem dans hem spor
ay kizlar bugun bir telefon trafigi var. iki satir birsey yazamadim sabahtan beri..... arayana da bir saatsiz kapatmiyor telefonu...
daha yapmadim gullac...ama yapacagim bu aksam icin... bakayim bir insallah kucuk borcamim vardir. zaten az sekerli yapacagim...
benim esim de cok fazla is yemeklerinde.. O olmayinca cok kotu oluyor ve yeterince saglikli beslenemiyorum. nasilsa yalnizim dye hep atistirip kendimi tikamak oluyor amacim yemek yemek degil...
kizlar lachesis nerede????merak ettim????
tesekkur ederim canim.
aksama da tahilli ekmekle domates, peynir falan yesem,
ardindan da meyve yesem, spor yapip sutumu icsem nasil olur ki??
burdayım, yazdıklarıızı okumaktan fırsat bulamadım :)
karnım acıktı hatta
mımmm gülllaç cokacimcoook
ay kizlar bugun bir telefon trafigi var. iki satir birsey yazamadim sabahtan beri..... arayana da bir saatsiz kapatmiyor telefonu...
daha yapmadim gullac...ama yapacagim bu aksam icin... bakayim bir insallah kucuk borcamim vardir. zaten az sekerli yapacagim...
benim esim de cok fazla is yemeklerinde.. O olmayinca cok kotu oluyor ve yeterince saglikli beslenemiyorum. nasilsa yalnizim dye hep atistirip kendimi tikamak oluyor amacim yemek yemek degil...
kizlar lachesis nerede????merak ettim????
evet kızlarr..bende az önce izledim zumbayı çok beğendim ama sadce izledim malesef iş yerinde baktım kalkıp yapma olanağım olmadı..ama bundan sonra yaparım 2 günde bir de olsa yapmaya çalışacağım..hem yorucu görünmüyo hemde zevkli.
selam cnmmmburdayım, yazdıklarıızı okumaktan fırsat bulamadım :)
karnım acıktı hatta
mımmm gülllaç cokacimcoook
olabilir öğlen yemek olarak yemişsin zaten...akşamı dilenci gibi yiyecekmişsin öyle diyolar...
[sabah kıral gibi
öğlen prens gibi
akşamda dilenci gibi yeeee...]diye bi söz varya...
ya bugun bende cok acim ve bir tabak spagetti yedim. ama hic yag koymadim ve sos falan da yapmadim. bildigin haslanmis makarna iste...... yine de nasil lezzetli geldi o bana.....
selam cnmmm
makarnanın her türlüsü nefis cokacimcoook
selam canım nasılsın, yoğunluğun azaldı mı?
ya kızlar akşama tatlı yapıcam da, eşim irmik helvasını çok sever, irmik helvası çok kalorili midir ya, yapmasam mı acaba, az yapıcam hazır paketler varya onnlardan yapıcam sizce? çünkü ben dayanamam pek nefis oluyor cokacimcoook
puding kadar kalorisi yoktur ama herhalde dimi
yoksa sütlü irmik tatlısı mı yapsam
onu da eşim fazla sevmiyor ay ne yapsam
markete gitmem lazım gitmeden fikir verseniz eyvahedigeldismile
makarnanın her türlüsü nefis cokacimcoook
selam canım nasılsın, yoğunluğun azaldı mı?
ya kızlar akşama tatlı yapıcam da, eşim irmik helvasını çok sever, irmik helvası çok kalorili midir ya, yapmasam mı acaba, az yapıcam hazır paketler varya onnlardan yapıcam sizce? çünkü ben dayanamam pek nefis oluyor cokacimcoook
puding kadar kalorisi yoktur ama herhalde dimi
yoksa sütlü irmik tatlısı mı yapsam
onu da eşim fazla sevmiyor ay ne yapsam
markete gitmem lazım gitmeden fikir verseniz eyvahedigeldismile
irmik helvasinin kalorisi oldukca yuksek. sende az sekerli gullac yap benim gibi.
yok cnm azalmadi ne yazik ki -(( haftaya ancak
ben irmik helvasi pek sevmem de ama sanirim kalorilidir cnm cunku hem yag hem seker hem un var
ama yap cnm yaa, az yap, bi seferlik yersin sen de nolacak ki..
ramazanda eşim güllaç çok yemekten sıkıldı biraz
ay kararsız kaldım hazır alıcam ya belki paketin üzerinde yazıyordur:)
un yok yavrum un helvasında un var bu irmikli, sevmediğinde hemen belli oldu :)
eşime soruyum ağzını arıyım çok istiyorsa yapıyım kıyamam ona şimdi kırk yılda bir canı bişey çekiyor.
seni de çok yoruyor bu işyeri ya, olmaz ki ama
ben gidiyim markete alışveriş yapıyım akşam yemeği için o zaman çok öpüyorum gelirim yine burda olursanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?