50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ediyorum Dulcinea'cımpuyorumnanaktan

canım ben genelde ceviz, elma, kuru kayısı ya da yoğurt yiyorum. bazen de salatalık ya da havuç ya da hurma yiyorum.
senin için en uygun 1-2 taneyi geçmemek şartıyla ceviz(baya tok tutuyor arkasına da su içersen), 3-4 fındık, elma, mandalina, kuru kayısı olabilir. çantada taşınabilir bunlar sana uyar bence.

evet canım paketin üzerinde yazmışlar okudum çok sağol. bugün hafif beslendim, akşam da egzersizle dengelemeyi düşünüyorum dediğin gibi. çok az yemeliyim ama yine de:) zaten hazır yaptım öbür türlü bir yapıyorum koca tencere oluyor böyle çoğunu eşim yiyip bitiriyor zaten :)

dulci zumba sana yaradı bakıyorum, istikrarla yapıyorsun tebrikler:)

kızlar selam bişi soracam size bugünlerde resmen tatlı krizlerim oluo kış gelince tatlıya dayanamıom ben ee bide reglim yakşaltı bu tarçınlı süt işine gireim diom.kabuk tarçını bi kes sütün içine atacam ya o kabuk tarçını birden fazla kullanbilir miyim

mrb kızlaaar bugünkü menüüm:
sabah: yarım dilim dardanel jambonlu
yarım dilim dardanel mozerella peynirli sandviç
ara: ----
öğlen: bir çorba kasesi patates salatası(yağsız)
yarım çorba kasesi fasülye kavurma
ara: ----
akşam: 5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
3 kaşık patates salatası
ara: 1 elma

akşama:
3 dilim tavuz ızgara(süperdi eşim harika soslu yapıyo)
4-5 çatallık sade makarna
1 kase yoğurt-az salata
1 bardak limonata.
hiç ekmek yok.
teessuf ederim koc pogacalari borekleri goturmussun sen bugun.. cik cik cik....ne duzgun ogle yemegin var ne aran........klava:
çok haklısın canım yaaa...ama mecburen öyle oldu..sabah geç kaldım işe koştur koştur çıkınca kahv.yapamadım.gidince börek aldım birde arkadaş poğaça istedi onada aldım 2 tane .o birini yedi diğeri kaldı poğaçanın kalınca bende öyle onla geçiştirdim ardından üzüm yedim...bir bardak kekik çayı. ama akşam da az yedim. berbat bi menü olduğunu kabul ediyorum..I'm Sorry.....

hakkatten yahu, akşama da makarna yiycekmiş bir de üstüne
az yedim ama makarnayı...valla bi daha ki koçluğuma eli maşalıyım demicem yoksa feci bir taarruza uğruyom haklı olarak...yarın daha düzgün yiyeceğim ve üstüne zumba söz...

Ya ben özel msj yollayamıyorum?????????
MENÜM
sabah
klssik kahvaltı

öğlen
4 yk kuru bamya

ara
elma

akşam
1 kase çorba
1 pr köfteli patates

ara patlamış mısır
güzel bi menü daha ...bamyayı da çok severim....afiyet olsun..
benim menum:

sabah 2 dilim borek
ara yok
oglen 2 parca balik
ara salata
aksam yine balik :))
az ve öz...genede benim menümden kat kat iyi..tebrik ediyom sizi canlar...

sabah kahvaltı hariç imrendiğim menülerden biri daha....ya çalışınca ne yeme düzeni kalıyo ne bişi...sabah geçip gidiyo zaten..öğlede işyeri yemekleri berbat paraya kıymam lazım dışarda yemek için yada aç kalmam gerekecek ama paraya kıymak dahaakıllıca artık yoksa selülük deposuna dönecem çok yakında şimdi çok fazla olmasada bu gidişle olacak....
hepinize iyi geceler...

ayıp olmasın bari menümü yazayım

sabah kuru üzümlü pekmezli nesfit

ara 1 elma

öğle biraz ekmek arasında (domates peynir biber) + 1,5 börek

ara 1 elma

ara bir dilim revani

akşam kuru fasülye , 2-3 kaşık pilav, yoğurt, salata

spor olarak nöbetçiydim gün boyu yürüdüm + 25 dk special K kızlarıyla dans + 12 dk slim pack

2-3 kaşık yoğurt ve 1 elma......

Son düzenleme:
hele benim çalıştığım yerin etrafında sağlıklı yiyebileceğim bi yer yok..bu haftasonu ders programım belli olsun da ayrlıcam bişiler ona göre gerekirse evden götürcem

hele benim çalıştığım yerin etrafında sağlıklı yiyebileceğim bi yer yok..bu haftasonu ders programım belli olsun da ayrlıcam bişiler ona göre gerekirse evden götürcem
ben yillarca evden tasidim yemegimi...en kotusu kepek ekmegine hafif sandvic yapip bir de elma atiyordum cantaya....en azindan ne yedigini bilerek geciriyorsun ogunlerin o zaman....disarda yerken kilo vermek maalesef cok zor...

ya ben en son koc oldugum hafta menu yazmamistim bile nasilsa koc benim diye.oturup bir butun cikolatayi bir solukta bitiriyordum...... o kadar cok sacmalamisti ki...sen yine saf saf itiraf ediyorsun....

Son düzenleme:
Evet,tempolu yürüyüş yapıyorum 50-60 dakika arası ama her gün değil;gün aşırı.
Pilates de yapmak istiyorum ama başlayamadım bir türlü:)))

Daha ne olsun alkisalkisalkis
dulci zumba sana yaradı bakıyorum, istikrarla yapıyorsun tebrikler:)

Teşekkürler nutella opuyorumnanaktan Artık havalar da serin, eskisi kadar sırılsıklam da olmuyorum ama tabi hala ciddi anlamda ter attırıyor -tatlicadiarzu-

Benim aklımda son günlerde callanetics var. Sen en son ne zaman yaptın callanı???

off bende bigün bu topiğe yazabilecekmiyim acaba =(

Bence bekleme yazmak için, kilo sınır yok buraya yazmak için, konu başlığına bakma yerimseniben Hem çok fazlan da yok, bunda ne kilolar veren arkadaşlarımız var hihoyyyt

Zukseddin, kocan askerden geldiği zaman 1 hafta gönlünce ye demiştim, hızını alabildin mi yoksa hala obur musun kaydirigubbakcemile3

Ben kıyamıyorum atmaya, birden çok kullanıyorum. Kokusu oldukça tadı da oluyo sanırsam :içelim:

canım şu aralar hızlı kilo vermem gerektiği için vaktimi daha çok kardiyo sporlara ayırıyorum. kalori yakmam lazım pek çok sayıda guclubacismile
en son 1 ay önce yapmışımdır, ama onu yaparken vücudumun şekle girmesi eyvallah da, tartıya hiç yansımayınca biraz plan değişikliği yaptım, hedefe ulaşırsam dönerim callana inşallah

akşam yemeğinde birde 2,5 tavuk baget yedim yazmayı unutmuşum......

sabah da yirmi dakika bisiklet çevirmiştim onu yazdım mı hatırlamıyorum.
Hepinizi geçmem lazım , en birinci ben olcam guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…