Merhabalar kızlar
Zumba live yaptım bugün, 55 dk :dance:
Geçmiş olsun peacock. Bol bol vitamin al
Ben de senin gibiydim yemek düzeni konusunda, ama kafaya koyunca ara öğün de yapıyor insan. Öncelikle kahvaltıyı kesinlikle çok fazla erteleme. Kalkar kalkmaz hazırlıklara başla. Kilo vermene yardımcı olur bu. İkinci kuralımız, gün içinde aç kalma. Tabi bunun için de ara öğün şart oluyor. Ara öğün olarak meyve, yoğurt, süt, fındık, ceviz, badem, kuru meyve, salata, bi dilim ekmek peynir... (açlık durumuna göre ve miktarlara dikkat ederek... ) Şimdilik aklıma gelenler bunlar yerimseniben
Çok teşekkür ediyorum Dulcinea'cımpuyorumnanaktan
Rica ederim kaydirigubbakcemile3 Spor yapıyor muydun??? guclubacismile
Merhaba arkadaşlar, 2 gündür hastaydım giremedim pek:S Normalde kolay kolay hastalanmazdım ama havalar azıcık soğur soğumaz üşütmüşüm :S Diyet yaptığım için galiba..Tabi 2 gündür nerdeyse hiç bir şey yemedim ama bugün gayet iyiyim.guclubacismile
Ben size bir şey danışacaktım,benim en büyük sorunum ara öğün yememem.Sabah geç kahvaltı yapıyorum bütün gün yemek aklıma gelmiyor,sonra bir de akşam yiyorum.Uzun süredir aç olunca hliyle insan akşam daha çok yiyor.Bunun çok sağlıksız olduğunun da farkındayım ama hiçbir şey yiyesim olmuyor.Sizden ara öğün tavsiyeleri isteyecektim.Pratik ,kolay hazırlayabileceğim , sağlıklı, hatta çantamda taşıyabileceğim ara öğün tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba Lachesis,şimdiye kadar markete gitmişsinizdir galiba ama yine de söyleyeyim, kalori cetveline baktım irmik helvasının 100 gramında 302 kcal varmış.Yani yüksek biraz ama eğer canınız istiyorsa yediğiniz diğer şeylerle dengeleyerek ve egzersiz yaparak telafi edebilirsiniz bence
Merhabalar kızlar
Zumba live yaptım bugün, 55 dk :dance:
Geçmiş olsun peacock. Bol bol vitamin al
Ben de senin gibiydim yemek düzeni konusunda, ama kafaya koyunca ara öğün de yapıyor insan. Öncelikle kahvaltıyı kesinlikle çok fazla erteleme. Kalkar kalkmaz hazırlıklara başla. Kilo vermene yardımcı olur bu. İkinci kuralımız, gün içinde aç kalma. Tabi bunun için de ara öğün şart oluyor. Ara öğün olarak meyve, yoğurt, süt, fındık, ceviz, badem, kuru meyve, salata, bi dilim ekmek peynir... (açlık durumuna göre ve miktarlara dikkat ederek... ) Şimdilik aklıma gelenler bunlar yerimseniben
akşama:kızlar ben bugğn şunları yedim.
sabah.
patatesli börek 1,5 dilim kadar 2 fincan çay.
ara----yok---
öğlen:
:)) bi karaköy poğaçası
bir salkım kırmızı üzüm.
ara---yok---
akşamada tavuk yemeği olcak bide yanına makarna olur herhalde..
akşam yemeğimi eşim hazırlayacakmış..bugün evde ee yapsın o kadarda demi...
bu arada spor yapmıyorum ama maşallah günde 3 km kadar yürüyorum.işe gel git öğlen arası bir saatt fellik fellik dolan o kadar ediyo hesapladım..tamamen hareketsizlikten iyidir..
çok haklısın canım yaaa...ama mecburen öyle oldu..sabah geç kaldım işe koştur koştur çıkınca kahv.yapamadım.gidince börek aldım birde arkadaş poğaça istedi onada aldım 2 tane .o birini yedi diğeri kaldı poğaçanın kalınca bende öyle onla geçiştirdim ardından üzüm yedim...bir bardak kekik çayı. ama akşam da az yedim. berbat bi menü olduğunu kabul ediyorum..I'm Sorry.....teessuf ederim koc pogacalari borekleri goturmussun sen bugun.. cik cik cik....ne duzgun ogle yemegin var ne aran........klava:
az yedim ama makarnayı...valla bi daha ki koçluğuma eli maşalıyım demicem yoksa feci bir taarruza uğruyom haklı olarak...yarın daha düzgün yiyeceğim ve üstüne zumba söz...hakkatten yahu, akşama da makarna yiycekmiş bir de üstüne
güzel bi menü daha ...bamyayı da çok severim....afiyet olsun..Ya ben özel msj yollayamıyorum?????????
MENÜM
sabah
klssik kahvaltı
öğlen
4 yk kuru bamya
ara
elma
akşam
1 kase çorba
1 pr köfteli patates
ara patlamış mısır
az ve öz...genede benim menümden kat kat iyi..tebrik ediyom sizi canlar...benim menum:
sabah 2 dilim borek
ara yok
oglen 2 parca balik
ara salata
aksam yine balik :))
mrb kızlaaar bugünkü menüüm:
sabah: yarım dilim dardanel jambonlu
yarım dilim dardanel mozerella peynirli sandviç
ara: ----
öğlen: bir çorba kasesi patates salatası(yağsız)
yarım çorba kasesi fasülye kavurma
ara: ----
akşam: 5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
3 kaşık patates salatası
ara: 1 elma
ben yillarca evden tasidim yemegimi...en kotusu kepek ekmegine hafif sandvic yapip bir de elma atiyordum cantaya....en azindan ne yedigini bilerek geciriyorsun ogunlerin o zaman....disarda yerken kilo vermek maalesef cok zor...hele benim çalıştığım yerin etrafında sağlıklı yiyebileceğim bi yer yok..bu haftasonu ders programım belli olsun da ayrlıcam bişiler ona göre gerekirse evden götürcem
akşama:
3 dilim tavuz ızgara(süperdi eşim harika soslu yapıyo)
4-5 çatallık sade makarna
1 kase yoğurt-az salata
1 bardak limonata.
hiç ekmek yok.
çok haklısın canım yaaa...ama mecburen öyle oldu..sabah geç kaldım işe koştur koştur çıkınca kahv.yapamadım.gidince börek aldım birde arkadaş poğaça istedi onada aldım 2 tane .o birini yedi diğeri kaldı poğaçanın kalınca bende öyle onla geçiştirdim ardından üzüm yedim...bir bardak kekik çayı. ama akşam da az yedim. berbat bi menü olduğunu kabul ediyorum..I'm Sorry.....
az yedim ama makarnayı...valla bi daha ki koçluğuma eli maşalıyım demicem yoksa feci bir taarruza uğruyom haklı olarak...yarın daha düzgün yiyeceğim ve üstüne zumba söz...
güzel bi menü daha ...bamyayı da çok severim....afiyet olsun..
az ve öz...genede benim menümden kat kat iyi..tebrik ediyom sizi canlar...
sabah kahvaltı hariç imrendiğim menülerden biri daha....ya çalışınca ne yeme düzeni kalıyo ne bişi...sabah geçip gidiyo zaten..öğlede işyeri yemekleri berbat paraya kıymam lazım dışarda yemek için yada aç kalmam gerekecek ama paraya kıymak dahaakıllıca artık yoksa selülük deposuna dönecem çok yakında şimdi çok fazla olmasada bu gidişle olacak....
hepinize iyi geceler...
Evet,tempolu yürüyüş yapıyorum 50-60 dakika arası ama her gün değil;gün aşırı.
Pilates de yapmak istiyorum ama başlayamadım bir türlü:)))
dulci zumba sana yaradı bakıyorum, istikrarla yapıyorsun tebrikler:)
off bende bigün bu topiğe yazabilecekmiyim acaba =(
kızlar selam bişi soracam size bugünlerde resmen tatlı krizlerim oluo kış gelince tatlıya dayanamıom ben ee bide reglim yakşaltı bu tarçınlı süt işine gireim diom.kabuk tarçını bi kes sütün içine atacam ya o kabuk tarçını birden fazla kullanbilir miyim
Teşekkürler nutella opuyorumnanaktan Artık havalar da serin, eskisi kadar sırılsıklam da olmuyorum ama tabi hala ciddi anlamda ter attırıyor -tatlicadiarzu-
Benim aklımda son günlerde callanetics var. Sen en son ne zaman yaptın callanı???
ayıp olmasın bari menümü yazayım
sabah kuru üzümlü pekmezli nesfit
ara 1 elma
öğle biraz ekmek arasında (domates peynir biber) + 1,5 börek
ara 1 elma
ara bir dilim revani
akşam 2-3 kaşık kuru fasülye , 2 kaşık pilav, yoğurt, salata
spor olarak nöbetçiydim gün boyu yürüdüm + 25 dk special K kızlarıyla dans + 12 dk slim pack
2-3 kaşık yoğurt ve 1 elma......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?