50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrrr ben geldim
bugün aldım kızımı vurdum kendimi çarşı pazara
tüm gün karşyaka bostanlı gezdik durduk tabiiii diyet falanda gitti
sabah klasik k-fleks ydim
öğlen tavuk döner sandeviç ekmeğinde(çok pişmanım)
akşam tavuk ızgara akdeniz salatası..lıgth bira(kociş tokuşturalım dedi bende lıgth olsun dedim)
spor olarak tümmmm güüünnn yürüdüm durdum.....
1lt bile olmayan su içtim(
berbat birgünnnn....

çok da kötü değil bence, olur arada o kadar.

iyi geceler kızlaaarr

iyi geceler canım

sabah da yirmi dakika bisiklet çevirmiştim onu yazdım mı hatırlamıyorum.
Hepinizi geçmem lazım , en birinci ben olcam guclubacismile

yok canım söylememişin şimdi toplam ne kadar yaptın ??

yok canım söylememişin şimdi toplam ne kadar yaptın ??

şulecim ben dun ve bugun 40 dakıka plates var artık spor yapacagım ve sana bıldırecegım yapmazsam bana kızın bugun yapmıyacaktım foruma gırmektende korkuyrm sonra 11 gıbı gırdım herkes spor yapmıs bende hemen platesımı yaptım hatta bugun ebru karın gunuuydu taş olacak taş:))))))

tamam ozaman ben seni gördüğüm her gün soracam günlük sporunu.....

çok sağol canım benim:)

afiyet olsun, haketmiştin sen, ama tekrarlamazsan güzel olur, emeklerin boşa gitmesin

evet evet taşşşş olcakkkkkk:)):lepi:

kızlar iyi geceler çok yorgunum yatayım yürümekten bugün popom ağrıyo artıkkaydirigubbakcemile3

tamam ozaman ben seni gördüğüm her gün soracam günlük sporunu.....

sGOL Cnım destegın ıcın

evet evet taşşşş olcakkkkkk:)):lepi:

inşaallahhhhh...

kızlar iyi geceler çok yorgunum yatayım yürümekten bugün popom ağrıyo artıkkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım ben de yatayım artık hepınıze ıyı geceler guzeller opuldunuzopuyorumnanaktan

ayy ben geldiğinden bu yana yiyom yani dur noktam yok yazacam hatta neler yediğimi

sanada ii geceler hemşerimyerimseniben

eveeetttt dananın kuyruğunun koptuğu an
bugün yediklerim:sabah şöle güselce sporumu yaptım akabinde 1 bardak süt 1 tane muz yedim
1 saat sonra bi tane açma yedim
öğlen 1 tane un kurabiyesi nefisti,1paket mısırlı crax yedim
akşam yemeğinde 1tabak bulgur pilavı ve bezelye yedim(ikisi bi tabağa sıkıştırılmıştı)yanında bol salata bol yoğurt ve bidlim ekmek
1kutu cola içtim(çok ii geldi valla buz gibiydi)
bir metronun yarısını yedim
biraz önce ekstra karamel sosu ektirdiğim mcfloryi götürdüm
mazur görün reglim yakın tatlı krizim gelio
nası ama ii cozutmuşum demi

bence kaçamağa göre az bile yarın telafi edersin benim cok daha buyuk kacamaklarım olmustu ramazan bayramında çoşmustum resmen ama uzulme toparlanırsın

ebru başladı mı platese, saat kaçta oluyor.

iyi geceler canım.

Çok teşekür ederim Lachesisopuyorumnanaktan Tatlı için de afiyet bal şeker olsun diyorum arada kendimizi şımartabilriz bence:icecream:

off bende bigün bu topiğe yazabilecekmiyim acaba =(
Merhabalar qiz3mm öncelike tebrik etmek istiyorum hatta önünüzde saygıyla eğilmek istiyorumbuyrunnnnnnnnn 13 kilo!! Ben sadece 1 kilo verebildim:))
Bence çok fazla bir şey kalmamış geldiniz yolun yarısı kadarını daha gidince bitince bu iş:)))

hele benim çalıştığım yerin etrafında sağlıklı yiyebileceğim bi yer yok..bu haftasonu ders programım belli olsun da ayrlıcam bişiler ona göre gerekirse evden götürcem
evden getirmerkde bi yere kadar çok denedim çok.bende bu aydan sonra mecburen kurumda yiyeceğim artık iyi kötü en azından yemek yerine aburcubura saldırmam...ama çorbayı bile hazırdan yapıyolar yaaa...nasıl bi iş yeri anlamadım onca aşçı ne iş yapıyo hala anlamış değilim..((

bu şekilde pek de zararlı durmuyo menün....

:))))doğru diyon..ama ben bi dün cozuttum...o yüzden yazmakta sakınca bulmadım.....
akşam yemeğinde birde 2,5 tavuk baget yedim yazmayı unutmuşum......
dökül dökül tek tek bakalım:)
bende her dışarda gezme diye çıktığımda aynı duruma düşüyorum. oluyo haliyle sen iradelisin aldığın gibi yakarsın...

cola olmasa daha iyi olurmuş ama olsun bu gün daha dikkat lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…