slm kızlarrrr ben geldim
bugün aldım kızımı vurdum kendimi çarşı pazara
tüm gün karşyaka bostanlı gezdik durduk tabiiii diyet falanda gitti
sabah klasik k-fleks ydim
öğlen tavuk döner sandeviç ekmeğinde(çok pişmanım)
akşam tavuk ızgara akdeniz salatası..lıgth bira(kociş tokuşturalım dedi bende lıgth olsun dedim)
spor olarak tümmmm güüünnn yürüdüm durdum.....
1lt bile olmayan su içtim(
berbat birgünnnn....
iyi geceler kızlaaarr
sabah da yirmi dakika bisiklet çevirmiştim onu yazdım mı hatırlamıyorum.
Hepinizi geçmem lazım , en birinci ben olcam guclubacismile
yok canım söylememişin şimdi toplam ne kadar yaptın ??
1 saat 50 dakika oldu.
yok canım söylememişin şimdi toplam ne kadar yaptın ??
şulecim ben dun ve bugun 40 dakıka plates var artık spor yapacagım ve sana bıldırecegım yapmazsam bana kızın bugun yapmıyacaktım foruma gırmektende korkuyrm sonra 11 gıbı gırdım herkes spor yapmıs bende hemen platesımı yaptım hatta bugun ebru karın gunuuydu taş olacak taş:))))))
çok sağol canım benim:)
afiyet olsun, haketmiştin sen, ama tekrarlamazsan güzel olur, emeklerin boşa gitmesin
şulecim ben dun ve bugun 40 dakıka plates var artık spor yapacagım ve sana bıldırecegım yapmazsam bana kızın bugun yapmıyacaktım foruma gırmektende korkuyrm sonra 11 gıbı gırdım herkes spor yapmıs bende hemen platesımı yaptım hatta bugun ebru karın gunuuydu taş olacak taş:))))))
tamam ozaman ben seni gördüğüm her gün soracam günlük sporunu.....
evet evet taşşşş olcakkkkkk:)):lepi:
kızlar iyi geceler çok yorgunum yatayım yürümekten bugün popom ağrıyo artıkkaydirigubbakcemile3
ayy ben geldiğinden bu yana yiyom yani dur noktam yok yazacam hatta neler yediğimiDaha ne olsun alkisalkisalkis
Teşekkürler nutella opuyorumnanaktan Artık havalar da serin, eskisi kadar sırılsıklam da olmuyorum ama tabi hala ciddi anlamda ter attırıyor -tatlicadiarzu-
Benim aklımda son günlerde callanetics var. Sen en son ne zaman yaptın callanı???
Bence bekleme yazmak için, kilo sınır yok buraya yazmak için, konu başlığına bakma yerimseniben Hem çok fazlan da yok, bunda ne kilolar veren arkadaşlarımız var hihoyyyt
Zukseddin, kocan askerden geldiği zaman 1 hafta gönlünce ye demiştim, hızını alabildin mi yoksa hala obur musun kaydirigubbakcemile3
Ben kıyamıyorum atmaya, birden çok kullanıyorum. Kokusu oldukça tadı da oluyo sanırsam :içelim:
slm kızlarrrr ben geldim
akşam tavuk ızgara akdeniz salatası..lıgth bira(kociş tokuşturalım dedi bende lıgth olsun dedim)
berbat birgünnnn....
kızlar iyi geceler çok yorgunum yatayım yürümekten bugün popom ağrıyo artıkkaydirigubbakcemile3
eveeetttt dananın kuyruğunun koptuğu an
bugün yediklerim:sabah şöle güselce sporumu yaptım akabinde 1 bardak süt 1 tane muz yedim
1 saat sonra bi tane açma yedim
öğlen 1 tane un kurabiyesi nefisti,1paket mısırlı crax yedim
akşam yemeğinde 1tabak bulgur pilavı ve bezelye yedim(ikisi bi tabağa sıkıştırılmıştı)yanında bol salata bol yoğurt ve bidlim ekmek
1kutu cola içtim(çok ii geldi valla buz gibiydi)
bir metronun yarısını yedim
biraz önce ekstra karamel sosu ektirdiğim mcfloryi götürdüm
mazur görün reglim yakın tatlı krizim gelio
nası ama ii cozutmuşum demi
canım ben genelde ceviz, elma, kuru kayısı ya da yoğurt yiyorum. bazen de salatalık ya da havuç ya da hurma yiyorum.
senin için en uygun 1-2 taneyi geçmemek şartıyla ceviz(baya tok tutuyor arkasına da su içersen), 3-4 fındık, elma, mandalina, kuru kayısı olabilir. çantada taşınabilir bunlar sana uyar bence.
evet canım paketin üzerinde yazmışlar okudum çok sağol. bugün hafif beslendim, akşam da egzersizle dengelemeyi düşünüyorum dediğin gibi. çok az yemeliyim ama yine de:) zaten hazır yaptım öbür türlü bir yapıyorum koca tencere oluyor böyle çoğunu eşim yiyip bitiriyor zaten :)
Merhabalar qiz3mm öncelike tebrik etmek istiyorum hatta önünüzde saygıyla eğilmek istiyorumbuyrunnnnnnnnn 13 kilo!! Ben sadece 1 kilo verebildim:))off bende bigün bu topiğe yazabilecekmiyim acaba =(
evden getirmerkde bi yere kadar çok denedim çok.bende bu aydan sonra mecburen kurumda yiyeceğim artık iyi kötü en azından yemek yerine aburcubura saldırmam...ama çorbayı bile hazırdan yapıyolar yaaa...nasıl bi iş yeri anlamadım onca aşçı ne iş yapıyo hala anlamış değilim..hele benim çalıştığım yerin etrafında sağlıklı yiyebileceğim bi yer yok..bu haftasonu ders programım belli olsun da ayrlıcam bişiler ona göre gerekirse evden götürcem
bu şekilde pek de zararlı durmuyo menün....ayıp olmasın bari menümü yazayım
sabah kuru üzümlü pekmezli nesfit
ara 1 elma
öğle biraz ekmek arasında (domates peynir biber) + 1,5 börek
ara 1 elma
ara bir dilim revani
akşam kuru fasülye , 2-3 kaşık pilav, yoğurt, salata
spor olarak nöbetçiydim gün boyu yürüdüm + 25 dk special K kızlarıyla dans + 12 dk slim pack
2-3 kaşık yoğurt ve 1 elma......
:))))doğru diyon..ama ben bi dün cozuttum...o yüzden yazmakta sakınca bulmadım.....ben yillarca evden tasidim yemegimi...en kotusu kepek ekmegine hafif sandvic yapip bir de elma atiyordum cantaya....en azindan ne yedigini bilerek geciriyorsun ogunlerin o zaman....disarda yerken kilo vermek maalesef cok zor...
evet canım çok zor bu akşam spor yapmayı denicem artık azar azar...
ya ben en son koc oldugum hafta menu yazmamistim bile nasilsa koc benim diye.oturup bir butun cikolatayi bir solukta bitiriyordum...... o kadar cok sacmalamisti ki...sen yine saf saf itiraf ediyorsun....
dökül dökül tek tek bakalım:)akşam yemeğinde birde 2,5 tavuk baget yedim yazmayı unutmuşum......
bende her dışarda gezme diye çıktığımda aynı duruma düşüyorum. oluyo haliyle sen iradelisin aldığın gibi yakarsın...slm kızlarrrr ben geldim
berbat birgünnnn....
eveeetttt dananın kuyruğunun koptuğu an
bugün yediklerim:sabah şöle güselce sporumu yaptım akabinde 1 bardak süt 1 tane muz yedim
1 saat sonra bi tane açma yedim
öğlen 1 tane un kurabiyesi nefisti,1paket mısırlı crax yedim
akşam yemeğinde 1tabak bulgur pilavı ve bezelye yedim(ikisi bi tabağa sıkıştırılmıştı)yanında bol salata bol yoğurt ve bidlim ekmek
1kutu cola içtim(çok ii geldi valla buz gibiydi)
bir metronun yarısını yedim
biraz önce ekstra karamel sosu ektirdiğim mcfloryi götürdüm
mazur görün reglim yakın tatlı krizim gelio
nası ama ii cozutmuşum demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?