50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın ndrcn ...............

netten bi ruj rimel far siparişi verdim. canım bugünlerde maskeler nemlendiriciler rujlar öle şeyler almak istiyor kendimi zor tutuyorum walla

netten bi ruj rimel far siparişi verdim. canım bugünlerde maskeler nemlendiriciler rujlar öle şeyler almak istiyor kendimi zor tutuyorum walla

markası ne canım..bende yıkama jeli ve nem.krem almayı düşünüyorum.bioderma kullanıyordum ama bi ecz.kadın bana DCL diye bi ürün önerdi maske +yıkama jeli kararsız kaldım bioderma +avene+dcl arasında DCL diğerlerine göre daha pahalı 2 katı hatta aranızda AVENE ya da DCL kullanan varsa paylaşabilirmi etkileri nasıl diye..

kizlarr bu sabah cok mutluyum,

zumba ben de cok ise yaradi; 2 gunde vucudum sikilasti, popom pantolonun icinde kucucuk kaldi;
ben boyle hissederken 1 haftadir izinde olan is arkadasim bugun is basi yapti, beni gordu ve sen zayiflamissin dedi; popon falan kucucuk kalmis dedi.

cok sevindim yaa anlatamam.

bu zumbaya devam edicem benn valla

yıakma jeli benim cildim sorunluydu yağlıydı lancomun pure.... diye bi jelini kullanmıştım ii geldi bana.fiyatı çok uçuk değil ama gramajı az. 30 larda fiyatı.dcl yi duymadım. ayy çok arka türemiş yaa

kaç gündür bahsediyorsunuz bak sen böle diyince indireyim bende. google dan aratsam çıkar dimi canım

kaç gündür bahsediyorsunuz bak sen böle diyince indireyim bende. google dan aratsam çıkar dimi canım

ayy cnm cok zayif hissediyorum kendimi ya inan.

googla zubma cardio yaz , ilk gelen video cnm

k-flakes kizlari yaptiriyor, ben onu cok sevdim;
cok daha zorlari varmis ama onlari denemedim belimden oturu.. bu iyi banaa.s

ayy ço sevindiim bende bu akşam dan yapmaya başlıcam....inş etkisini hepimizde gösterir...

ayy ço sevindiim bende bu akşam dan yapmaya başlıcam....inş etkisini hepimizde gösterir...

insallah cnm,

insallah ben de ayni azimle devam ederim, birakmadan.

bu arada kizlar;

kilo bildirimi konusunda degisiklikler yapilacakti yapildi mi?
cumadan pzt.ye kadar mi yapilacak artik bildirimler?
bir de anchusacigima mi yapiyoruz yine.
anchusa istersen bu hafta listeyi ben yapabilirim; pzt. yogunlugum azalacak biraz

günaydın herkese

şulecim 45 dakika plates yaptım sabah.

pepperım ne süper bişeymiş zumba, tebrik ederim çok sevindim adına. spor etkisini gösterince daha bir şevkleniyor insan.
ben de bir ara deneyeyim şu zumbayı :)

gunaydin cnm,
aynen soyledigin gibi daha bir heves geldi bana;

dene cnm bence de.

a.s

bu hafta bir problem yok listeyi yapabilirim ama haftaya bodrumda olacağım. o zaman sana devredebilirim sakıncası yoksa....
Kızlar önümüzdeki hafta koç olabilecek olan var mı???

bu hafta bir problem yok listeyi yapabilirim ama haftaya bodrumda olacağım. o zaman sana devredebilirim sakıncası yoksa....
Kızlar önümüzdeki hafta koç olabilecek olan var mı???

OK cnm o zaman haftaya ben yaparim

peki bildirimleri cuma sabahi mi yapicaz, cmr-pazar da olur mu?
oyle bisey okudum yanilmiyorsan?

bir zumba fırtınası esiyor forumda.. bari ben de bir sans daha vereyim şu zumbaya... daha önce yaptığım öldürücüydü çok....

OK cnm o zaman haftaya ben yaparim

peki bildirimleri cuma sabahi mi yapicaz, cmr-pazar da olur mu?
oyle bisey okudum yanilmiyorsan?

ben söyle önerdim. bildirimler cuma yapılsın, ama nete giremeyeen tartılamayan ya da kilosundan emin olamayan, regli olan falan pazartesiye kadar bildirim yapabilir. cuma listeyi yayınlasak da hafta sonu yollayanlarla listeyi yenileyip pazartesi tekrar yayınlarız.ya da direk pazartesi yayınlarız..Ama normal kosullarda yine kilo bildirimimiz cuma günü olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…