günaydın şekerler .anchusam tarifin için çok saol denicem ben bunu
nlufetcik hangi tarif bu???
netten bi ruj rimel far siparişi verdim. canım bugünlerde maskeler nemlendiriciler rujlar öle şeyler almak istiyor kendimi zor tutuyorum walla
markası ne canım..bende yıkama jeli ve nem.krem almayı düşünüyorum.bioderma kullanıyordum ama bi ecz.kadın bana DCL diye bi ürün önerdi maske +yıkama jeli kararsız kaldım bioderma +avene+dcl arasında DCL diğerlerine göre daha pahalı 2 katı hatta aranızda AVENE ya da DCL kullanan varsa paylaşabilirmi etkileri nasıl diye..
kizlarr bu sabah cok mutluyum,
zumba ben de cok ise yaradi; 2 gunde vucudum sikilasti, popom pantolonun icinde kucucuk kaldi;
ben boyle hissederken 1 haftadir izinde olan is arkadasim bugun is basi yapti, beni gordu ve sen zayiflamissin dedi; popon falan kucucuk kalmis dedi.
cok sevindim yaa anlatamam.
bu zumbaya devam edicem benn valla
kaç gündür bahsediyorsunuz bak sen böle diyince indireyim bende. google dan aratsam çıkar dimi canım
kizlarr bu sabah cok mutluyum,
zumba ben de cok ise yaradi; 2 gunde vucudum sikilasti, popom pantolonun icinde kucucuk kaldi;
ben boyle hissederken 1 haftadir izinde olan is arkadasim bugun is basi yapti, beni gordu ve sen zayiflamissin dedi; popon falan kucucuk kalmis dedi.
cok sevindim yaa anlatamam.
bu zumbaya devam edicem benn valla
ayy ço sevindiim bende bu akşam dan yapmaya başlıcam....inş etkisini hepimizde gösterir...
günaydın herkese
şulecim 45 dakika plates yaptım sabah.
pepperım ne süper bişeymiş zumba, tebrik ederim çok sevindim adına. spor etkisini gösterince daha bir şevkleniyor insan.
ben de bir ara deneyeyim şu zumbayı :)
insallah cnm,
insallah ben de ayni azimle devam ederim, birakmadan.
bu arada kizlar;
kilo bildirimi konusunda degisiklikler yapilacakti yapildi mi?
cumadan pzt.ye kadar mi yapilacak artik bildirimler?
bir de anchusacigima mi yapiyoruz yine.
anchusa istersen bu hafta listeyi ben yapabilirim; pzt. yogunlugum azalacak biraz
bu hafta bir problem yok listeyi yapabilirim ama haftaya bodrumda olacağım. o zaman sana devredebilirim sakıncası yoksa....
Kızlar önümüzdeki hafta koç olabilecek olan var mı???
OK cnm o zaman haftaya ben yaparim
peki bildirimleri cuma sabahi mi yapicaz, cmr-pazar da olur mu?
oyle bisey okudum yanilmiyorsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?