50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm ok o zaman cnm
yarin sabah yapariz bildirimleri..vereliniortak

kizlar onumuzdeki haftadan itibaren is yogunlugum azalacak ama bu kez de saglikla ilgili yogun bir tarfige giricem.

lazer ameliyati icin goz muayenesi olucam,
disciye gidicem genel kontrol+dis tasi temizligi icin
ve de kadin dogum doktoruna gidicem; bebek calismalarina baslamadan once gerekli testleri yaptirmak icin.

cookkk isim var..

Sevgili koç dünkü menüm aşağıdaki gibi
Sabah
1 fincan filtre kahve
1 kase weetabix, tarçın, yarım muz ve ceviz karışımı, yarım yağlı sütle
Ara:1 domates 1 salatalık , az beyaz peynir
Ogle
1 tabak spagetti (hıc yagısz ve sossuz)
Ara:1 adet incir, bol siyah çay
Akşam:Bir kaşık safranlı pilav
1 adet minik karnı yarık
Ara:1 adet güllaç

hepatit ve toksoplazma testi mi yaptıracaksın?

uf bende kışın gelince akşam yemekten sonra tatlı istiyorummm..tarçınlı sütü nasıl hazırlayacaz?????

ANCHUSA minnoşummmmmm çok makbule geçtiiiiiiiii....öptüm seni kocaman...
aaaa Pepercim çalışmalar başlıyor mu????ne güzel
Lanchesis sen napıyon kuzucum???ben çok sık giremiyorum menülerimi yazıyorum???

Lanchesis sen napıyon kuzucum???ben çok sık giremiyorum menülerimi yazıyorum???

napıyım bebekim bildiğin gibiyim, şu kopyacılar yüzünden iptal edilen kpss yüzünden yeniden ders çalışmaya çalışıyorum ama hiç içimden gelmiyor. hava da soğudu, tv karşısında pinekliyorum genellikle.
sen nasılsın canım, niye az giriyorsun?

bilmiyorum ki cnm,
doktora gideyim, o ne testleri isterse bakalim

slm cnm, nerelerdesin sen?

calismalar bikac ay sonra baslicak cnm insallah )
once su doktor islerini halledeyim de

bak ben de şimdi farkettim hemşehri olduğumuzu negüzel:))
ama kuzum çok çozutmuşsun sen yawwww
ne mutlu sana..insan ne kadar seviniyo ya şu kilolardan kurtulduğuna
ben yarın sabah 8 de evden çıkıcam bildiremem ama tartılırım akşam gelip yazarım

uf bende kışın gelince akşam yemekten sonra tatlı istiyorummm..tarçınlı sütü nasıl hazırlayacaz?????
birsey değil.. en hafif ve basit tarifi yazdım...istersen baskaları da var. sen bunu bir dene bakalım da.
kakao yerıne sute tarcın katıyor ve içiyorsun .ister sıcak ister soğuk..

bence kaçamağa göre az bile yarın telafi edersin benim cok daha buyuk kacamaklarım olmustu ramazan bayramında çoşmustum resmen ama uzulme toparlanırsın
bu bişi değil tabi yazmaya cesaret edebilidğim gün oldu dün ki menüm,yoksa diğer günler neler yedim içtim bi anlatsam
bugünden itibaren daha dikkat edecem koç
netten bi ruj rimel far siparişi verdim. canım bugünlerde maskeler nemlendiriciler rujlar öle şeyler almak istiyor kendimi zor tutuyorum walla
ayyyy benimde canım neler almak istioçok bakımsız kaldım
ben bi büyük süt alacam yarım yağlı 1 litrelik kapagından kabuk tarçını atacam dolaba öle atacam,hergün bibardak içeim diorum,bakalım işe yarıcak mı

yes şekerim 35,5uz

şimdiden geçmiş olsun canım...ve hayırlı oolsun allah gönlüne göre verir inşallah.

bu arada şulecim sabah kalkar kalkmaz 48dklık rump ıt up+8dklık karın kası =56dk spor yaptım bilgine şekerim
perşembede boş geçmedi içim rahat

canım menün gerçekten harika...istikrarlı kızsın vesselam...

kızlar bende gebelik düşünüyorum diye doktora gittim oda özel bi hastaneye.doktor bana sadece smear testi yaptı bide ulturasonla baktı...başkada bişi istemedi....gerçi memnun kalmadım ondan acıbadem açıldı buraya...oraya gideceğim hamilelik durumumda....

ya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???

canim evde hayvan besliyorsan ya d ahayvanlarla hasir nesir bir iste calisiyorsan toksoplazma testi cok onemli. ben farelerle tavsanlarla falan calistigim icin benim de yaptirmam sart...ama hep erteliyorum...

ya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???

biraz agir olur diye duymustum,
bir de ishal yapar diye duymustum

ama fazla da bilgim yok cnm

dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…