ben söyle önerdim. bildirimler cuma yapılsın, ama nete giremeyeen tartılamayan ya da kilosundan emin olamayan, regli olan falan pazartesiye kadar bildirim yapabilir. cuma listeyi yayınlasak da hafta sonu yollayanlarla listeyi yenileyip pazartesi tekrar yayınlarız.ya da direk pazartesi yayınlarız..Ama normal kosullarda yine kilo bildirimimiz cuma günü olacak..
kizlar onumuzdeki haftadan itibaren is yogunlugum azalacak ama bu kez de saglikla ilgili yogun bir tarfige giricem.
lazer ameliyati icin goz muayenesi olucam,
disciye gidicem genel kontrol+dis tasi temizligi icin
ve de kadin dogum doktoruna gidicem; bebek calismalarina baslamadan once gerekli testleri yaptirmak icin.
cookkk isim var..
kızlar selam bişi soracam size bugünlerde resmen tatlı krizlerim oluo kış gelince tatlıya dayanamıom ben ee bide reglim yakşaltı bu tarçınlı süt işine gireim diom.kabuk tarçını bi kes sütün içine atacam ya o kabuk tarçını birden fazla kullanbilir miyim
Lanchesis sen napıyon kuzucum???ben çok sık giremiyorum menülerimi yazıyorum???
hepatit ve toksoplazma testi mi yaptıracaksın?
ANCHUSA minnoşummmmmm çok makbule geçtiiiiiiiii....öptüm seni kocaman...
aaaa Pepercim çalışmalar başlıyor mu????ne güzel
Lanchesis sen napıyon kuzucum???ben çok sık giremiyorum menülerimi yazıyorum???
bak ben de şimdi farkettim hemşehri olduğumuzu negüzel:))eveeetttt dananın kuyruğunun koptuğu an
bugün yediklerim:sabah şöle güselce sporumu yaptım akabinde 1 bardak süt 1 tane muz yedim
1 saat sonra bi tane açma yedim
öğlen 1 tane un kurabiyesi nefisti,1paket mısırlı crax yedim
akşam yemeğinde 1tabak bulgur pilavı ve bezelye yedim(ikisi bi tabağa sıkıştırılmıştı)yanında bol salata bol yoğurt ve bidlim ekmek
1kutu cola içtim(çok ii geldi valla buz gibiydi)
bir metronun yarısını yedim
biraz önce ekstra karamel sosu ektirdiğim mcfloryi götürdüm
mazur görün reglim yakın tatlı krizim gelio
nası ama ii cozutmuşum demi
ne mutlu sana..insan ne kadar seviniyo ya şu kilolardan kurtulduğunakizlarr bu sabah cok mutluyum,
zumba ben de cok ise yaradi; 2 gunde vucudum sikilasti, popom pantolonun icinde kucucuk kaldi;
ben boyle hissederken 1 haftadir izinde olan is arkadasim bugun is basi yapti, beni gordu ve sen zayiflamissin dedi; popon falan kucucuk kalmis dedi.
cok sevindim yaa anlatamam.
bu zumbaya devam edicem benn valla
ben yarın sabah 8 de evden çıkıcam bildiremem ama tartılırım akşam gelip yazarımben söyle önerdim. bildirimler cuma yapılsın, ama nete giremeyeen tartılamayan ya da kilosundan emin olamayan, regli olan falan pazartesiye kadar bildirim yapabilir. cuma listeyi yayınlasak da hafta sonu yollayanlarla listeyi yenileyip pazartesi tekrar yayınlarız.ya da direk pazartesi yayınlarız..Ama normal kosullarda yine kilo bildirimimiz cuma günü olacak..
birsey değil.. en hafif ve basit tarifi yazdım...istersen baskaları da var. sen bunu bir dene bakalım da.uf bende kışın gelince akşam yemekten sonra tatlı istiyorummm..tarçınlı sütü nasıl hazırlayacaz?????
bu bişi değil tabi yazmaya cesaret edebilidğim gün oldu dün ki menüm,yoksa diğer günler neler yedim içtim bi anlatsambence kaçamağa göre az bile yarın telafi edersin benim cok daha buyuk kacamaklarım olmustu ramazan bayramında çoşmustum resmen ama uzulme toparlanırsın
bugünden itibaren daha dikkat edecem koçevden getirmerkde bi yere kadar çok denedim çok.bende bu aydan sonra mecburen kurumda yiyeceğim artık iyi kötü en azından yemek yerine aburcubura saldırmam...ama çorbayı bile hazırdan yapıyolar yaaa...nasıl bi iş yeri anlamadım onca aşçı ne iş yapıyo hala anlamış değilim..((
bu şekilde pek de zararlı durmuyo menün....
:))))doğru diyon..ama ben bi dün cozuttum...o yüzden yazmakta sakınca bulmadım.....
dökül dökül tek tek bakalım:)
bende her dışarda gezme diye çıktığımda aynı duruma düşüyorum. oluyo haliyle sen iradelisin aldığın gibi yakarsın...
cola olmasa daha iyi olurmuş ama olsun bu gün daha dikkat lütfen...
ayyyy benimde canım neler almak istioçok bakımsız kaldımnetten bi ruj rimel far siparişi verdim. canım bugünlerde maskeler nemlendiriciler rujlar öle şeyler almak istiyor kendimi zor tutuyorum walla
ben bi büyük süt alacam yarım yağlı 1 litrelik kapagından kabuk tarçını atacam dolaba öle atacam,hergün bibardak içeim diorum,bakalım işe yarıcak mıuf bende kışın gelince akşam yemekten sonra tatlı istiyorummm..tarçınlı sütü nasıl hazırlayacaz?????
yes şekerim 35,5uzbak ben de şimdi farkettim hemşehri olduğumuzu negüzel:))
ama kuzum çok çozutmuşsun sen yawwww
ne mutlu sana..insan ne kadar seviniyo ya şu kilolardan kurtulduğuna
ben yarın sabah 8 de evden çıkıcam bildiremem ama tartılırım akşam gelip yazarım
kizlar onumuzdeki haftadan itibaren is yogunlugum azalacak ama bu kez de saglikla ilgili yogun bir tarfige giricem.
lazer ameliyati icin goz muayenesi olucam,
disciye gidicem genel kontrol+dis tasi temizligi icin
ve de kadin dogum doktoruna gidicem; bebek calismalarina baslamadan once gerekli testleri yaptirmak icin.
cookkk isim var..
canım menün gerçekten harika...istikrarlı kızsın vesselam...Sevgili koç dünkü menüm aşağıdaki gibi
Sabah
1 fincan filtre kahve
1 kase weetabix, tarçın, yarım muz ve ceviz karışımı, yarım yağlı sütle
Ara:1 domates 1 salatalık , az beyaz peynir
Ogle
1 tabak spagetti (hıc yagısz ve sossuz)
Ara:1 adet incir, bol siyah çay
Akşam:Bir kaşık safranlı pilav
1 adet minik karnı yarık
Ara:1 adet güllaç
hepatit ve toksoplazma testi mi yaptıracaksın?
canım menün gerçekten harika...istikrarlı kızsın vesselam...
kızlar bende gebelik düşünüyorum diye doktora gittim oda özel bi hastaneye.doktor bana sadece smear testi yaptı bide ulturasonla baktı...başkada bişi istemedi....gerçi memnun kalmadım ondan acıbadem açıldı buraya...oraya gideceğim hamilelik durumumda....
ya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???
biraz agir olur diye duymustum,
bir de ishal yapar diye duymustum
ama fazla da bilgim yok cnm
dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?