50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihan86 gel güzelim....
keçi sütü hatta keçi eti falan benide bozar hemen diare olurum..bünye alışık değilya ondan oluyodur sanırım

teşekkürlerboshayallersmile

keçi sütünden ben iğreniyorum nedense hiç tadına bakmadım ama içemem herhalde

selam herkese..... ben keçi sütü içtim ama hiç beğenmedim paket süt olmasına rağmen bana kokuyor gibi geldi.....

bide anchusacım şu meşhur tarifini verirmisin yada burda yayınlar mısın???? hafta sonuna misafirim gelecekte ne yapayım diye düşünüyorum.....

Son düzenleme:
spatzz şeker senin spor bildirimlerini göremiyorum........yoksa kendinemi saklıyorsun.....

listem evde şekercik okudaym ben şimdi akşam gidince yazacam notumu aldım......

kizlarr,

simdi soyle bir durum var;

ben simdi aylardir hergun tartilmaktan kendimi cozdum;

regl doneminde +2 kg
yumurtlama doneminde +1 kg
kardiyo egzersizi yaptigimin ertesi gunu +1 kg fazla cikiyorum.
pilates yaparsam tartida fazla cikmiyorum

yarin tarti gunu acaba bu aksam cardio yapmasam mi.
pilates mi yapsam;
ya da zumba yapayim yine sonra cok fazla stretch yapayim kas siskinligim gitsin diye.

napsam bilemedim.

tamam canim sana da yaziyorum tarifi.
ben yarim saat zumba yapim bugun. notunu alir misin???iyi terletti
icinden ne geliyorsa onu yap, zumba yapsan belki yarin bir kilo fazla cikacaksin ama uzun vadede faydasini goreceksin. sonucta gercek kilo degil o

he hee,

kendi durumum bana bi fikrayi hatirlatti;

"cocuk okuldan moralsiz gelmis, annesi sormus.
bugun okulda cok kafam karisti demis cocuk;
bugun atlari isledik,
atin yavrusuna tay
disisine kisrak
erkegine aygir deniliyormus
annesi sormus peki yavrum bunda kafa karisacak ne var?
iyi de anne ata ne zaman at diyoruz , demis cocuk "

))

ben de ne zaman normal kilomda cikiyorum acabaaa

:roflol: :roflol: :roflol:

evet yaa,
zumba cok zevkli
yapayim ben hazir alismisken, arayi sogutmayayim.

sagol cnm

anchusacım tarif için çok teşekkür ederim...... bu arada spor notunuda aldım eve gidince yazacam.....

canım sürekli aynı sporu yapmak iyi değil zaten arada değiştirmek lazımmış. vücut alışmasın diye.... için rahat olsun bugün plates yap ozaman....

ayyyy çok güldüm bayıldım ne güzel bi fıkraymış bu...

canım sürekli aynı sporu yapmak iyi değil zaten arada değiştirmek lazımmış. vücut alışmasın diye.... için rahat olsun bugün plates yap ozaman....
dur bakalim cnm, aksam ola hayrola;
zaten aksam annemleri caya cagirdim;
ne spor yapabilirim mechul

ayyyy çok güldüm bayıldım ne güzel bi fıkraymış bu...

dun bi dergide okudum, benim de cok hosuma gitti

bu hafta bir problem yok listeyi yapabilirim ama haftaya bodrumda olacağım. o zaman sana devredebilirim sakıncası yoksa....
Kızlar önümüzdeki hafta koç olabilecek olan var mı???

peppercim canım benim. bende gittim dr a ön bi muayene için bana test yapmadı muayene yaptı bi sorun yok dedi. ama nedense tahlil falan vermedi. multivitamin verdi. hamileliğe hazırlık.
yalnız sen ocakda düşünüyordun bebeği bana sorarsan şimdiden başla hayatım çünkü hemen olan bişey değil o
ya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???
ıyyyy anchusa nerden buluyon kız onu . ben bi kere doğal içmiştim. çok keçi kokuyor
[

canim benim;
biranda hamile kalirsam goz ameliyatini falan olamam;
o yuzden su tedavilerimi halledeyim (goz+dis kontrolu ) sonra ocagi beklemicem zaten..

zaten hepsi 15 gunluk isim var aslinda, bi gitsem doktorlara

kızlar ben bugun çok ağır çıktım. galiba kilo korumayı beceremiyorum ben.
sürekli dikkat etmek zorundayım yani zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sürekli ama arada kaçamaklar oluyor. hiç yapmayacak mıyız kaçamak?

Ayy spatz aynı durumdayız dün kaçamak yaptım diye bugün hooppp 400 gr birden bu ne yaaa

Son düzenleme:

ayy hiç sorma bende aynı dertten müzdaribim..... vermek ayrı dert korumk daha büyük bir dert......

evet kızlar aynen öyle. sporu hiç bırakmamalıyız başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…