tamam canim sana da yaziyorum tarifi.selam herkese..... ben keçi sütü içtim ama hiç beğenmedim paket süt olmasına rağmen bana kokuyor gibi geldi.....
bide anchusacım şu meşhur tarifini verirmisin yada burda yayınlar mısın???? hafta sonuna misafirim gelecekte ne yapayım diye düşünüyorum.....
icinden ne geliyorsa onu yap, zumba yapsan belki yarin bir kilo fazla cikacaksin ama uzun vadede faydasini goreceksin. sonucta gercek kilo degil okizlarr,
simdi soyle bir durum var;
ben simdi aylardir hergun tartilmaktan kendimi cozdum;
regl doneminde +2 kg
yumurtlama doneminde +1 kg
kardiyo egzersizi yaptigimin ertesi gunu +1 kg fazla cikiyorum.
pilates yaparsam tartida fazla cikmiyorum
yarin tarti gunu acaba bu aksam cardio yapmasam mi.
pilates mi yapsam;
ya da zumba yapayim yine sonra cok fazla stretch yapayim kas siskinligim gitsin diye.
napsam bilemedim.
kizlarr,
regl doneminde +2 kg
pilates mi yapsam;
ya da zumba yapayim yine sonra cok fazla stretch yapayim kas siskinligim gitsin diye.
napsam bilemedim.
tamam canim sana da yaziyorum tarifi.
ben yarim saat zumba yapim bugun. notunu alir misin???iyi terletti
icinden ne geliyorsa onu yap, zumba yapsan belki yarin bir kilo fazla cikacaksin ama uzun vadede faydasini goreceksin. sonucta gercek kilo degil o
kizlarr,
regl doneminde +2 kg
pilates mi yapsam;
napsam bilemedim.
he hee,
kendi durumum bana bi fikrayi hatirlatti;
"cocuk okuldan moralsiz gelmis, annesi sormus.
bugun okulda cok kafam karisti demis cocuk;
bugun atlari isledik,
atin yavrusuna tay
disisine kisrak
erkegine aygir deniliyormus
annesi sormus peki yavrum bunda kafa karisacak ne var?
iyi de anne ata ne zaman at diyoruz , demis cocuk "
))
ben de ne zaman normal kilomda cikiyorum acabaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
dur bakalim cnm, aksam ola hayrola;canım sürekli aynı sporu yapmak iyi değil zaten arada değiştirmek lazımmış. vücut alışmasın diye.... için rahat olsun bugün plates yap ozaman....
ayyyy çok güldüm bayıldım ne güzel bi fıkraymış bu...
bu hafta bir problem yok listeyi yapabilirim ama haftaya bodrumda olacağım. o zaman sana devredebilirim sakıncası yoksa....
Kızlar önümüzdeki hafta koç olabilecek olan var mı???
peppercim canım benim. bende gittim dr a ön bi muayene için bana test yapmadı muayene yaptı bi sorun yok dedi. ama nedense tahlil falan vermedi. multivitamin verdi. hamileliğe hazırlık.kizlar onumuzdeki haftadan itibaren is yogunlugum azalacak ama bu kez de saglikla ilgili yogun bir tarfige giricem.
lazer ameliyati icin goz muayenesi olucam,
disciye gidicem genel kontrol+dis tasi temizligi icin
ve de kadin dogum doktoruna gidicem; bebek calismalarina baslamadan once gerekli testleri yaptirmak icin.
cookkk isim var..
ıyyyy anchusa nerden buluyon kız onu . ben bi kere doğal içmiştim. çok keçi kokuyorya kizlar keci sutu deneyen var mi?? ben iki gundur iciyorum muslimle laktoz orano cok mu yuksek ne mideme cok dokundu. gullaci da keci sutuyle yaptim dun yedikten sonra yine midem fena oldu. tecrubeniz var mi bu konuda???
peppercim canım benim. bende gittim dr a ön bi muayene için bana test yapmadı muayene yaptı bi sorun yok dedi. ama nedense tahlil falan vermedi. multivitamin verdi. hamileliğe hazırlık.
yalnız sen ocakda düşünüyordun bebeği bana sorarsan şimdiden başla hayatım çünkü hemen olan bişey değil o
ıyyyy anchusa nerden buluyon kız onu . ben bi kere doğal içmiştim. çok keçi kokuyor
[
kızlar ben bugun çok ağır çıktım. galiba kilo korumayı beceremiyorum ben.
sürekli dikkat etmek zorundayımyani zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sürekli ama arada kaçamaklar oluyor. hiç yapmayacak mıyız kaçamak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?