lachesis tebrikler cnm supersin...
bu arada gunaydin demeden konuya daldim hemen;
hepinize gunaydin kizlarrrr
günaydın kızlar..
3 hafta bildirim yapmayanı listeye almıyomuşsunuz.. ben uzun süredir yapamıyorum..
şuandada evimde olmadığım için yine tartılamıyorum spor imkanımda yok.. ancak bir hafta sonra başlıyabilicem.. şuan sadece yediklerime dikkat ediyorum..
canim devamlilik icin boyle bir sey yapmaya karar verdik. En son kilonu soylersen hemen listeye dahil edelim...
en son düğün günmüm tartılmıştım anchusa.. 51 kiloydum. ama balayından dönünce aldığımı hissediyorum.. göbeğim falan çıktı ama bi tartı bulup tartılamadım maalesef.
tahmini 54 dür diye düşünüyorum
dahil oldun canim.evine gecene kadar 54 diye bildirirsin kilonu.
sulecim bu sabah ben de olculerimi almistim
gogus: 90
bel : 65
kalca: 96
ust bacak :58
baska almam gereken olcu var miydi
anchusacım ellerine sağlık liste için çok sağol........
ölçü almak için mezuran varsa onu kullan yoksa sünmeyecek bir iple ölçünü al sonra metre yada varsa cetvelle ölçersin
günaydın herkese........
canım nerenden incelmek istersen oranın ölçüsünü ver. o sana kalmış zorunlu bir yer yok....
kalca ve ust bacak .... a.s
canim mezurayla aliyorum da her olcu alisimda baska bir sayi cikiyor bende. anlamadim gitti...regli olmak uzereyim su an, olayim bitsin oyle alayim ben olcumu olur mu???bir deneme daha yapayim bakalim.
tamam ozaman..... gazan mubarek olsun bakaım hafta sonuna kadar ne kadar inceleceksin......
zumbaya devam bakalim
bu arada kizlar gecen gun esim okumus biryerde,
nar suyu karin yaglarini eritiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?