50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..

3 hafta bildirim yapmayanı listeye almıyomuşsunuz.. ben uzun süredir yapamıyorum..
şuandada evimde olmadığım için yine tartılamıyorum spor imkanımda yok.. ancak bir hafta sonra başlıyabilicem.. şuan sadece yediklerime dikkat ediyorum..

canim devamlilik icin boyle bir sey yapmaya karar verdik. En son kilonu soylersen hemen listeye dahil edelim...

Son düzenleme:
canim devamlilik icin boyle bir sey yapmaya karar verdik. En son kilonu soylersen hemen listeye dahil edelim...

en son düğün günmüm tartılmıştım anchusa.. 51 kiloydum. ama balayından dönünce aldığımı hissediyorum.. göbeğim falan çıktı ama bi tartı bulup tartılamadım maalesef.
tahmini 54 dür diye düşünüyorum

dahil oldun canim.evine gecene kadar 54 diye bildirirsin kilonu.

Son düzenleme:
sulecim bu sabah ben de olculerimi almistim

gogus: 90
bel : 65
kalca: 96
ust bacak :58

baska almam gereken olcu var miydi

günaydın herkese........

canım nerenden incelmek istersen oranın ölçüsünü ver. o sana kalmış zorunlu bir yer yok....

anchusacım ellerine sağlık liste için çok sağol........

ölçü almak için mezuran varsa onu kullan yoksa sünmeyecek bir iple ölçünü al sonra metre yada varsa cetvelle ölçersin

anchusacım ellerine sağlık liste için çok sağol........

ölçü almak için mezuran varsa onu kullan yoksa sünmeyecek bir iple ölçünü al sonra metre yada varsa cetvelle ölçersin

canim mezurayla aliyorum da her olcu alisimda baska bir sayi cikiyor bende. anlamadim gitti...regli olmak uzereyim su an, olayim bitsin oyle alayim ben olcumu olur mu???bir deneme daha yapayim bakalim.

canim mezurayla aliyorum da her olcu alisimda baska bir sayi cikiyor bende. anlamadim gitti...regli olmak uzereyim su an, olayim bitsin oyle alayim ben olcumu olur mu???bir deneme daha yapayim bakalim.

sempatiksalakcinni

tamam canım ne zaman istersen ozaman al ölçünü bana bildir....

kizlar su zumba cardio y gluteo tam da benim calisitrmka istedigim bolgeleri calistiriyormus.. hihoyyyt

gluteo bolgesini gosteren fotoyu buldum da ekleyemedim.

gluteo yazinca google a geliyor

kızlar hepinize günaydın ben çok hastayım iki gündür antibiyotik alıom,bugün spor yapmak o kadar çok istiom ki belki akşama doğru ii hissedersem kendimi yapacam bu arada reglim gecikti yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…