kızlar ben rejim işini yapamıycam galiba off ya takıldım kilo veremiyorum bide bunun üstüne kilo veremeyince sinirleniyorum yiyorum
bugün tatlı krizim tuttu kek yaptım kek yedim off ya bu böyle gitmez
merhaba kızlar bıraz motıve olalım kızlar salmayın hemen toparlanıyoruz hadıı 1-2-3 basla bakıyım herkes elınden geldıgınce spor faalıyetlerınden yapıyo tamam mı paylascaz burda hergun herkes bı hareket secsın kendıne ornegın yarın bacak harektlerı yada karın hareketlerı.ok mı? duzenlı ve dengelı beslenmeye devam edıyoruz çarşambaya ne kaldı surda bu hafta kılo alanları suprızler beklıyo haberınız olsun hadı bakalımopuyorumnanaktan
off kabus gibi bugün günde bana kilo almışsın dediler yüzümden cok belliymiş moralim bozuldu ben de sadece küçük bir kase puding yedim
Arkadaslar bugun tartiya ciktim gecen hafta 57.8 cikmistim. Bu hafta 61.4 ciktim. 6 aydir yasmin kullaniyordum.Bu ay biraktim, reglim de yaklasinca sanirim vucudum fazla su topladi. Cok korkuyorum ama insallah kilo almamisimdir:1no2:
Tam benim içimden geçenleri dile getirmişsin bozocum. Burayı bırakmak benim için daha kötü 2 hafta oldu 56 falan olamadım yarım kilo aldım hatta. Kilo vermek bu kadar zor olmamalı ya
Yapamıyorum rejim falan hiç bir şey yapamıyorum
Ne yapmam lazım bilmiyorum. Regl oldum bir de sürekli tatlı yiyorum duygusallaştım da haftaya da finaller var, ağlıycam şimdi
Tam benim içimden geçenleri dile getirmişsin bozocum. Burayı bırakmak benim için daha kötü 2 hafta oldu 56 falan olamadım yarım kilo aldım hatta. Kilo vermek bu kadar zor olmamalı ya
Yapamıyorum rejim falan hiç bir şey yapamıyorum
Ne yapmam lazım bilmiyorum. Regl oldum bir de sürekli tatlı yiyorum duygusallaştım da haftaya da finaller var, ağlıycam şimdi
Kızlar baktım son zamanlarda çoğumuz kilo vermekte zorlanıyoruz, biraz motivasyona, birlik olmaya ihtiyacımız var gibi geldi. Bir plan yaptım bilmiyorum siz ne dersiniz burcu ne der. Burcucum bizim meleğimiz iyi polis. Bir de kötü polisimiz olsa.
Şöyle ki Burcu her hafta listeyi yaptığında en çok kilo vereni o haftanın diyet koçu seçse.
Ve biz o hafta o koçun dediklerini yapmakla yükümlü olsak, yediklerimizi dürüstçe paylaşıp verdiği egzersizleri yapsak, gerektiğinde bizi acımasızca eleştirse biz de hoşgörsek:)
Ne dersiniz kızlar en azında bir kaç haftalığına deneyelim mi bu yöntemi? Başlığımıza azıcık heyecan gelsin, üzerimizdeki obezlik tozu kalksın
Fikirlerinizi bekliyorum.
ben sewdim bu fikriiCADIARZU inş gülen suratlarımız bol olsun :lepi: bu arada aranızda holywood diyeti yapan warmı? ben çok zorlanıorm iki gün sadece meyvsuyu içilio bugn ikinci günüm, midemde meyvesuyundan başka bişi yok, karnım aç ama bişi yiyemem gibi gelio:çok üzgünüm: acaba normal bi diyete mi başlasam?:uhm:bi de kizlar bi onerim var tablo gibi bi sey olusturmakta cok ise yariyor
mesela
GUNLER CIKOLATA SEKER BISKUVI SPOR ICECEKLER
22 ARALIK SALI X X X :) :)
cikolata seker biskuvi yemediginiz her gun gulen surat ya da carpi isareti koyabilirsiniz ayni sekilde spor yaptiginiz ve de sicak su limon ya da sadece su ya da elma sirkesi bal sicak su ictiginiz her gun yine gulen surat koyabilirsiniz
listenin ust tarafini siz belirlersiniz kendinize gore ama gercekten ise yariyor hatta listeyi de belirgin bi yere asarsaniz super olur insallah :))
eşim sen zayıfaladın diyor ama ben kendimi hiç zayıflamış göremiyorum sinir oluyorum sen kafayı yedin diyor doğru diyor ben kafayı yedim kiloyla
ben sewdim bu fikriiCADIARZU inş gülen suratlarımız bol olsun :lepi: bu arada aranızda holywood diyeti yapan warmı? ben çok zorlanıorm iki gün sadece meyvsuyu içilio bugn ikinci günüm, midemde meyvesuyundan başka bişi yok, karnım aç ama bişi yiyemem gibi gelio:çok üzgünüm: acaba normal bi diyete mi başlasam?:uhm:
hoş geldin cnm
bende kaçtım biara utancımdan ama :kedi: burayıda bırakamıyorum öteki topiğe gidersem daha kötü olucak gram gram vermeye hazırım yeterki kilo almayayım en azından haftada 3 gün kesin tempolu yürüyorum hiç yoktan iyidir diyet miyet yapmıyorum zaten daha fazla yiyiyor insan :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?