50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar bugun tartiya ciktim gecen hafta 57.8 cikmistim. Bu hafta 61.4 ciktim. 6 aydir yasmin kullaniyordum.Bu ay biraktim, reglim de yaklasinca sanirim vucudum fazla su topladi. Cok korkuyorum ama insallah kilo almamisimdir:1no2:

kızlar ben rejim işini yapamıycam galiba off ya takıldım kilo veremiyorum bide bunun üstüne kilo veremeyince sinirleniyorum yiyorum
bugün tatlı krizim tuttu kek yaptım kek yedim off ya bu böyle gitmez

Tam benim içimden geçenleri dile getirmişsin bozocum. Burayı bırakmak benim için daha kötü 2 hafta oldu 56 falan olamadım yarım kilo aldım hatta. Kilo vermek bu kadar zor olmamalı ya
Yapamıyorum rejim falan hiç bir şey yapamıyorum
Ne yapmam lazım bilmiyorum. Regl oldum bir de sürekli tatlı yiyorum duygusallaştım da haftaya da finaller var, ağlıycam şimdi

Artık kilo alanları mı ödüllendiriyorsun burcucum, yoksa cezamı sürpriz dediğin. Beni cezalandırabilirsin hak ettim

Kızlar baktım son zamanlarda çoğumuz kilo vermekte zorlanıyoruz, biraz motivasyona, birlik olmaya ihtiyacımız var gibi geldi. Bir plan yaptım bilmiyorum siz ne dersiniz burcu ne der. Burcucum bizim meleğimiz iyi polis. Bir de kötü polisimiz olsa.
Şöyle ki Burcu her hafta listeyi yaptığında en çok kilo vereni o haftanın diyet koçu seçse.
Ve biz o hafta o koçun dediklerini yapmakla yükümlü olsak, yediklerimizi dürüstçe paylaşıp verdiği egzersizleri yapsak, gerektiğinde bizi acımasızca eleştirse biz de hoşgörsek:)
Ne dersiniz kızlar en azında bir kaç haftalığına deneyelim mi bu yöntemi? Başlığımıza azıcık heyecan gelsin, üzerimizdeki obezlik tozu kalksın

Fikirlerinizi bekliyorum.

off kabus gibi bugün günde bana kilo almışsın dediler yüzümden cok belliymiş moralim bozuldu ben de sadece küçük bir kase puding yedim

bugün gün boyu meyvesuyu we su içmekten bi hal oldum :bbo: sadece bi mandalina yedim ekstradan ama ondan da bişi olmaz heralde.. bi de kızlar ben bugün acaip üşüdüm normalde çok üşümem kaloriferin yanındayken bile üşüorm annem bişi yemiosun da ondan üşüosun dedi ama bilmiorm artık beni wazgeçirmek için mi dio :sm_confused: yarın da meywesuyuna dewaaam, yarın bir de platese başlıorm zaten yapıodum ama ara wermiştim bayadır tekrar başlıycam kaydirigubbakcemile5

off kabus gibi bugün günde bana kilo almışsın dediler yüzümden cok belliymiş moralim bozuldu ben de sadece küçük bir kase puding yedim

kaç kilosun canım? hakikaten yaa bi kadının moralini bozmak için kilo almışsın demek yeterli oluo :çok üzgünüm: wericez kiloları yeni yıla bi kaç kilo eksik giricez weee hep öle formda geçicek kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar bugun tartiya ciktim gecen hafta 57.8 cikmistim. Bu hafta 61.4 ciktim. 6 aydir yasmin kullaniyordum.Bu ay biraktim, reglim de yaklasinca sanirim vucudum fazla su topladi. Cok korkuyorum ama insallah kilo almamisimdir:1no2:

kıyamam yaaa çok kötü bi duygu bir haftadaaaa
regli sendromu bu olmalı:uhm:

hoş geldin cnm
bende kaçtım biara utancımdan ama :kedi: burayıda bırakamıyorum öteki topiğe gidersem daha kötü olucak gram gram vermeye hazırım yeterki kilo almayayım en azından haftada 3 gün kesin tempolu yürüyorum hiç yoktan iyidir diyet miyet yapmıyorum zaten daha fazla yiyiyor insan :a015:

merrhaba kısacık bir hafta sonu tatilinden sonra gene çalışmaya başladık.( bu arada benim pazartesim boş olunca okul bugün başlıyorda ondan pazartesi sendromu gibi yazdım yerimseniben)

haftasonu az ve sık yiyerek devam ettim. dün günüm vardı gezmeye gittim. ilk defa yavaş ve az yiyerek doyduğum anda bıraktım.önceden olsa çatlayasıya kadar yerdim.sanırım yeme biçimimi değiştiriyorum.birde bunda göbek ve basenden 2 cm incelmiş olmamın etkis var sanırırm.:teytey:

spor konusunda sonuna kadar katılıyorum.ben hergün 1 saat spor yapıyorum.bu ay regli dönemimni çok rahat atlatttım. ne ağrım ne sızım oldu ne de tatlı krizim tuttu.hiç fark etmedim bile şu an 2 günüm ve çok rahatım. herkese tavsiye ederim.

bugün ne yediğime glince sabah sadece pekmezli cevizli nefsit yedim. ara öğün için elma aldım yanıma
öğlenede çorba içmeyi düşünüyorum... şimdilik bu kadar

:sm_cool:

eşim sen zayıfaladın diyor ama ben kendimi hiç zayıflamış göremiyorum sinir oluyorum sen kafayı yedin diyor doğru diyor ben kafayı yedim kiloyla

canim cok guzel bir uygulama olur bence deneyelim walla yoksa ben kilo falan veremeyecegim galiba :1no2:

umarim diyet koclari cok acimasiz olurlar da su kadar spor yapacaksin sunlari yiyeceksin diye zorlasa bizi kaydirigubbakcemile5

bu arada ben grip oldugum icin spor falan yapmaya halim yok ama en kisa zamanda baslamam gerek :bbo:

bi de kizlar bi onerim var tablo gibi bi sey olusturmakta cok ise yariyor

mesela

GUNLER CIKOLATA SEKER BISKUVI SPOR ICECEKLER
22 ARALIK SALI X X X :) :)

cikolata seker biskuvi yemediginiz her gun gulen surat ya da carpi isareti koyabilirsiniz ayni sekilde spor yaptiginiz ve de sicak su limon ya da sadece su ya da elma sirkesi bal sicak su ictiginiz her gun yine gulen surat koyabilirsiniz

listenin ust tarafini siz belirlersiniz kendinize gore ama gercekten ise yariyor hatta listeyi de belirgin bi yere asarsaniz super olur insallah :))

ben sewdim bu fikriiCADIARZU inş gülen suratlarımız bol olsun :lepi: bu arada aranızda holywood diyeti yapan warmı? ben çok zorlanıorm iki gün sadece meyvsuyu içilio bugn ikinci günüm, midemde meyvesuyundan başka bişi yok, karnım aç ama bişi yiyemem gibi gelio:çok üzgünüm: acaba normal bi diyete mi başlasam?:uhm:

kıslar bence dengesiz diyetler yapmayın şok diyet oluyor 2 gün sadece meyve suyu içmek bana çok sağlıksız geliyor
şok diyetle hemen kilo verirsiniz sonra hemen fazlasını alırsınız
sağlığınızı düşünün
tv de dinlemiştim kalp ve rahim kasları eriyormuş ve kısırlığa kadar gidiyormuş sağlıksız diyetler

Bugün yediklerimi yazıyım:

Sabah bir dilim ekmeğe salça sürdüm yedim.
Öğlen kaşarlı tost ayran ve yeşil çay.
Akşam kola ve makarna. (uzuunnn uzuuun çiğnedim.)
Bu saatten sonra yemek yemem meyve falan yerim. Ne zaman kilo versem geç yemediğimde verdim çünkü.

eşim sen zayıfaladın diyor ama ben kendimi hiç zayıflamış göremiyorum sinir oluyorum sen kafayı yedin diyor doğru diyor ben kafayı yedim kiloyla

Aynen benim eşimde öyle diyor, o zaman kendimizi sıkmadan tabi gevşemeden de rahat rahat yapalım rejimizi. Canın çok tatlı ve ya da çok kalorili bir şey istediğinde bana yaz, ben de sana yazıyım en azından belki engel olabiliriz birbirimize.

Hollywood diyeti en zararlı diyetlerden biridir. zaten kısa amaçlı bir diyettir. Düğündür partidir vs için hızlı sonuç verir, ama kilolar geri gelir.

Gitme öteki topiklere sen buraya aitsin, burayı da sık sık takip et, gerçekten faydası oluyormuş, bırakınca anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…