tek derdınız bu olsun hayattaaaaaaaaaaaaa ya ınsan 50lı kılolarda olup dıyet yaparmı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:
canım bence haplardan once bı kendın vermeye calıs bılıyorsun uzmanlar pek ılac tavsıye etmıyorlar hatta tehlıkelı oldugunu soluyorlar.cok sıkı bı dıyet yapma bence abur cubur dan uzak dur canın cok ısterse sadece tadına bakmakla yetın benım canım cok tatlı turu seyler cektıgınde bı tane azıma atıyorum kesıyor.eger tamamen yasaklarsam saldırmaktan korkuyorum.oyuzden kendını cok kasmadan porsıyonlarını kuculterek hareketı artırark bı basla.onemlı olan yedıklerının nekdarını yaka bıldıgın.bu yuzden hareketlı olamya calıs spor yap mesela,fazla oturma ozelıkle yemeklerden sonra ben hemen oturmadan elımde bulasık yıkarım hareket olsun dıye.temızlık yaparım kendımı oyalamak ıcın hareket etmek ıcın bı yuruyus bandım var yuruyorum.gercı sımdı platese ve kondısyona da basladım.sıkılasmak ıcın. hadı kolay gelsın opuyorumnanaktan
Kızlar selam,
Beni de alın aranıza opuyorumnanaktan
Ben şu an 62 kiloyum ve hedefim 54. Şu an sizin aralığa dahil değilim ama inşallah başarabilirsem çok yakında önce 59 olacağım sonra da 54 :hooray:
Ben bütün gün oturarak çalışıyorum. o nedenle çok kilo aldım işe başladığıdan beri. ama 1 yıldır fln sabit hep 62 kilodayım. yani beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ve kilo almıyorum en azından son 1 yıldır o da bir şeydir di mi? Ama tabii ki artık canıma tak etti. Sevgilim de askerdeyken biraz kendimi toparlasam da onu daha hoş karşılaşam istiyorum.
Ayrıca kotlarım olmuyor, gömleklerin düğmeleri kapanmıyor, 3 yıl önce giydiğim kıyafetlerimi giyemiyorum. Çok üzücü bi şey.
Haydi hep beraber başaralım :teytey:
ben de geldimmm kızlarkaydirigubbakcemile2 son iki senede 9 kilo aldım:çok üzgünüm: 47 kiloydum şuan 56 kiloyum neseki önceden spor yaptığım için göstermiorm kilomu ama ben 50 ye düşmek istiorm yarın holywood diyetine başlıorm çok methetmişler bakalım bende de işe yarıcakmızemuszemus
hosgeldin canim aramiza insallah saglikli bi sekilde veririz kilolari ben de 47 olmak istiyorum su an 51.5 kiloyum boyum kisa oldugu icin 47 olsam iyi olacak senin boyun kac kaydirigubbakcemile2
kızlar ben rejim işini yapamıycam galiba off ya takıldım kilo veremiyorum bide bunun üstüne kilo veremeyince sinirleniyorum yiyorum
bugün tatlı krizim tuttu kek yaptım kek yedim off ya bu böyle gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?