canim cok guzel bir uygulama olur bence deneyelim walla yoksa ben kilo falan veremeyecegim galiba :1no2:
umarim diyet koclari cok acimasiz olurlar da su kadar spor yapacaksin sunlari yiyeceksin diye zorlasa bizi kaydirigubbakcemile5
bu arada ben grip oldugum icin spor falan yapmaya halim yok ama en kisa zamanda baslamam gerek :bbo:
ben sewdim bu fikriiCADIARZU inş gülen suratlarımız bol olsun :lepi: bu arada aranızda holywood diyeti yapan warmı? ben çok zorlanıorm iki gün sadece meyvsuyu içilio bugn ikinci günüm, midemde meyvesuyundan başka bişi yok, karnım aç ama bişi yiyemem gibi gelio:çok üzgünüm: acaba normal bi diyete mi başlasam?:uhm:
Geçmiş olsun canım hastayken yorma kendini.
Aynen benim eşimde öyle diyor, o zaman kendimizi sıkmadan tabi gevşemeden de rahat rahat yapalım rejimizi. Canın çok tatlı ve ya da çok kalorili bir şey istediğinde bana yaz, ben de sana yazıyım en azından belki engel olabiliriz birbirimize.
olur ama ben bu sıralar acayip tatlı krizindeyim :gitme:
Tarçınlı süt iç, bir de eti formun meyveli bisküvileri var baya bir kesiyor tatlı krizini. illa çikolata yemek istersen de minik bir bar bitter yiyebilirsin. Fazlası zarar ok?
Bir de muzlu pudingler de çikolatalı pudinglere göre çok daha hafif, günde minik bir kase yersen öğlen saatlerinde fazla bir zararı olmaz. Ama sadece bu dönem için
ben de yaıyım yediklerimi ama bugün kaçamkalr oldu
sabah ılık limonlu su
1 dilim kek
ara da 1 kase yoğurt ve çubuk
öğlen 1 kase mercimek çorbası elma
ara da pırasa 1 kase yoğurt
akaşm yağsız tuzsuz salata ve yoğurt
1 dilim kek
bugün kek yemeseydim ii olucaktı kek bitti de rahatladım kaydirigubbakcemile3
tabi bide 2.5 litre su
spor hareketleri yaptım
yeme yem boşver
çikolata yerken hep arkadaşımın bir lafı geliyor aklıma
ağızda 1 sn
miyde de 1 saat
kalça da bir ömür der hep aklıma gelir
selamlar gündüz yediklerimi yazmıştım. akşamda fırında tavuk yaptım. bir tane kalçalı butun %75 ini yedim. yanındada salata ve yoğurt.1 saatlik sporumu yaptım birazdanda yeşil çayımı içeceğim.sonra meyvamı yiyerek günümü kapatacağım...
tartılma günün yarın değil mi? saat kaça kadar bildirmemiz gerekiyor....
Bir de bir şey sormak istiyorum bileninize varsa:
Kaloriyi gram ile nasıl karşılaştırıcaz. Mesela ben her gün bisikletle 200 kalori yaksam, yemeklerden bağımsız olarak haftada 1400 kalori benden kaç kilo olarak düşer.
200 kalori kaç gramdır acaba:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?