ben de aynıyım değişiklik yok 56.5 ama kafaya koydum kaçamak yok artık buraya yazıcam yediklerimşde
slm canim sorunun cevabini internette arastirdim ve bi site buldum ama pek anladigim soylenemez sonuctan :)
Convert calories to grams - Conversion of Measurement Units
burada kalori kismina 200 yazdim gr olarak cikan sonuc 25.919564 fisfisfis
sen de bi bak istersen canim opuyorumnanaktan
ben de aynıyım değişiklik yok 56.5 ama kafaya koydum kaçamak yok artık buraya yazıcam yediklerimşde
güzel fikir canım ama ben fazla sıkı rejim ve ağır egzersiz yapamıyorum heleki düşük yaptıktan sonra korkuyorum bebek düşünüyoruz o yüzden korku var
Bozo ben bügün 2 çay kaşığı nutella yedimÖzür dilerim bunun için. Telafi etmek için kondisyon bisikletinde 200 kalori yaktım. Umarım karşılığı olmuştur
anladim canim dikkat et tabii ki sen opuyorumnanaktan
supermis canim ya tebrik ederim valla ben 1 muz ve 2 mandalina yedim aksam yemegini bekliyorum kahvaltida da meyve ve tahil ozlu kahvaltilik 1 muz ve azicik sut vardi
ama hic su icmiyorum hatta basim agriyo su icmedigimden dolayi akannehir
Bozo ben bügün 2 çay kaşığı nutella yedimÖzür dilerim bunun için. Telafi etmek için kondisyon bisikletinde 200 kalori yaktım. Umarım karşılığı olmuştur
Sürekli meyve yemen çok güzel ben de çok severim meyveyi, ama neden suç içmiyorsun onu anlamadım. Su sağlık için de diyet için de çok faydalı ve yerini pek bir şey tutmuyor.
Sevmiyor musun suyu?
ben de şimdiye kadar
sabah limonlu ılık suyumu içtim
kahvaltıda biraz kaşar biraz beyaz peynir 5 zeytin 2 etimek çok az reçel
öğlen mercimek çorbası çubuk
1-2 saat sonra tarhana çorbası 1 çubuk
biraz önce 1 elma
akşamda kereviz salatası yiycem
yaprak dökümünü izlerkende ayva elma yerim
bugün 1 litre su içebildim dışardaydım baya bi yürüdüm bugün spor olsun diye
çubuk nasıl diyim galeta desem
suyu ihmal etme hem cildinide güzelleştirir
Ben de 59 kiloyum.Off Bir zamanlar 53 kliydum.Boyum uzun 1.75 .Geçen ay diyete başladım 3 kilo falan vErdim.Annem börek yapmıştı ben de onları götürünce tüm diyet bozuldu.Şu an yine aynı kilodayım:S
hımm kaçamak yaptın ama 200 kalori yakmışsın sen nutellayı eşine ver yesin bitirsin
ben de şimdiye kadar
sabah limonlu ılık suyumu içtim
kahvaltıda biraz kaşar biraz beyaz peynir 5 zeytin 2 etimek çok az reçel
öğlen mercimek çorbası çubuk
1-2 saat sonra tarhana çorbası 1 çubuk
biraz önce 1 elma
akşamda kereviz salatası yiycem
yaprak dökümünü izlerkende ayva elma yerim
bugün 1 litre su içebildim dışardaydım baya bi yürüdüm bugün spor olsun diye
evet canim ya hic sevmiyorum suyu ve de hic aramiyorum :umursamaz: yani 2 gun su icmesem aklima gelmez ben hic su icmiyorum diye ama iste cayi da biraktigim icin (sekersiz icemiyorum) hic sivi almadigimdan bas agrisi yapiyor 2 bardak ictim bugun zorla su bi 3-4 daha icebilirsem yatana kadar cok iyi olacakkaydirigubbakcemile5
Bitmiyor ya eşim fazladan fazladan alıyor nutellaları, çok yemiyor da, öyle gözümün içine bakıyorlar. İnat olsun diye mi yapıyor beni mi test ediyor çözemedim
2 çay kaşığı nutella kaç kaloridir acaba. Ben bir ara şey yapıyordum, etinin stick çikolataları varya tanesi 50-55 kalori. Çok canım çikolata istediğinde krizde falan ondan yiyordum. Bir mandalina ile aynı kaloride sonuç olarak, ondan mı alsam yine ne yapsam:S
Ama onun da bir tane ile yetinememe riski var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?