günaydın kızlaaar nasılsınız??Peppercem çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım hayrola cnm ne ameliyatı..dikkat et kendine
Dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, domates, salatalık,azıcık ev yapımı biber sosu,çiçek ekmeğin 1 parçasının biraz azı
Öğlen: 1 haşlanmış sade patates
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak (tamamen dolu değildi) pilav, 5-6 kaşık bezelye
sonra dayanamadım 4 kaşık evde yaptığım irmik helvası
Peppermint bende vardi astigmat. O da kalmadi hic sifirlandi.
spatzcım sen zaten kilo koruyorsun. bu menü de kilo aldırmaz. yaptığın harekete ve kekin büyüklüğüne bağlı olarak da verdirebilir.güzel bir menü.
mımmm nutella kek mi cokacimcoook
Ccnm onemli bisey yok; lensden kurtulmak icin lazer olmak istiyorum da..
sagoll
off anchusacigim, bi hastane bulamadim kendime.
anadolu yakasinda kartal göz hastanesi var, orasi da iyi diyorlar, bir de veni vidi var. acaba oralarda mi yaptirsam, bu ay sonu bu isi halletmem lazim, daha hastane bulamadim uffff :çok üzgünüm:
Lachesis'cim sorma yaaa...canım tatlı bişeyler çekti. kakaolu kek yapıcaktım baktım kakao yok. ben de nutellalı yapayım bari dedim. ay çok güzel oldu. zor tutuyorum kendimi yememek için. kardeşime diyorum sürekli bitir şunu bir an once diyeeyvahedigeldismile
eheh ben de aynen eşime yedirmeye çalışıyorum ama artık sinirlenmeye başladı
işin kötüsü hamur işi, ev tatlısı tatlı pek sevmez
benim erkek arkadaşım da sevmez hiç. "kalktım sana kek yaptım" diye şarkı söyleyemicem ona hiç bi zamanopuyorumnanaktan
bulursun bulursun, yalniz artik lens kullanmiyorsun degil mi??
kornea kalinliginin dogru olculmesi icin en az 15 gun (yurtdiisnda gittigim doktor 15 gun yeterli derler ama 15 gunluk arayla kornea kalinliginin dogru olculmesi ve testlerin guvenilir sonuc vermesi yeterli degildir demisti. o yuzden ben 1.5 ay oncesinden lensi biraktim.) lens kullanmaman lazim.
sagol cnmmhımmm ozaman ben bu rimeli göndereyim ger. off moralim bozuldu şimdi.
peppercim en hayırlı hastaneyi dr u bulursun inşalah
Günaydın herkese 45 dk platesimi yaptım geldim.
peppercım göz hastanesi varsa yakınlarınızda göz hastaneleri daha uzman oluyor bu konularda. ben de bu ameliyattan memnun olmayan görmedim bu arada şimdiye kadar.
astigmat da geçiyor mu bu şekilde, dün eşime söyledim geçmez diye tutturdu. onunki gerçi fazla değil 1.5 falan galiba ameliyata gerek olmaz da, merak ettim şimdi.
bu ameliyatlar ilk ciktiginda duzeltilemiyordu ama simdi 4 numaraya kadar astigmat duzeltiliyor cnm
sagol soyledigin moral oldu bana.
ben de goz hast. arastiriyorum cnm. dunya gozu istemiyorum; acibadem gozu'de
geriye veni vidi ve kartal goz kaliyor
bir de kudret goz varmis cok ovuyorlar ama gitmeyi dusunmuyorum
yeditepe goz avr.yakasinda
fazla secenegim yok yani akannehir
leylaela arkadaşımız cevap vermişti sana, görmemişsin sanırım alttaki linkten öğrenebilirsin canım.
görmemişim canım ya kusura bakma teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?