50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar winsor plates yapan varmı???? ben şimd indriyorum ama hangisi göbek için merak ettim....

çok doğru bir şeyin peşinden koşuyoruz ama elimizden gelenleri bile yapmakta zorlarınıyoruz...herşeyden önce kendimiz ve kendimizden bir parça dünyaya getirdiğimizi düşünürsek o zmana yaptığımız her kötü alışkanlığın ne derece ürkütücü bir sonuç doğuracağınada katlanmamız gerekecek.hem sağlık hem ruhsal.hemde yaşam tarzı bizi ne kadar etkiliyorsa o küçük kalp atışlarınıda o kadar etkiliyodur...
peper çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler...

ben hiçte hoş olmayan menüm yazayım......

sabah 7 de kahvaltıda yarımdan biraz fazla yufkanın içine peynir,kahvaltılık sos koydum, 1 bardak yağsız sütle yedim

ara
bir elma,
1 tane eti buçak sultani

öğle yemeği yemedim hazırlıksız gelmiştim okula geçen hafta yemek çıkmıştı bu haftada ona güvendim. ama yemek yokmuş okuldakiler pizza söylediler ben yemek istemedim....

ara öğün gibi oldu ama bir avuç leblebi karışımı yedim

diğer arada da elma yemeği düşünüyorum....

akşam ise kursumuz var o yüzden kurstan çıkınca yanında avm var orda lahmacun deriz diye düşünüyorum.o yüzden öğlen pizza yemedim 2 öğünde hamur işi olmasın diye......

Son düzenleme:
tamam canım buldum çok sağol......senin beğendiğin varmı tavsiye ettiğin onu yapayım bende

total body sculpting
20 minutes workout
topun varsa ball workout

bunlar guzel cnm

yalniz bu videolarda genelde isinma yapmadan direkt basliyor;

sen once ebrunun 5 prensibiyle falan isin cnm istersen, daha iyi olur

Son düzenleme:
total body sculpting
20 minutes workout
topun varsa ball workout

bunlar guzel cnm

yalniz bu videolarda genelde isinma yapmadan direkt basliyor;

sen once ebrunun 5 prensibiyle falan isin cnm istersen, daha iyi olur

aaa öyle mi peki tüm videolarmı öyle başlıyor winsorda....

bide topun büyüklüğünü soracaktım ne kadarlık almak uygun olur...... yada lastikte varmı bir ölçü

orange cnm siz kac aydir deniyorsunuz cocuk icin?

olumunekankayizsmileilk ay ama ben korunmadım yani hap falan kullanmadım...gerçi acelemiz yok bu ay da lafını etmedim daha eşime oda bişi demedi hayırlısı artık..ben geçen ay olmasını çok istiyordum çünkü tayinimiz çıkacak yaza o arada sorun olurdu diye ama artık bu aydan sona ne zaman olsa problem değil nasıl olsa tayin olayına sarkacak...allah evliliğime gölge düşürmesin gerisi olur önemli olan aşşşkkk...ve aşkın meyvesi :)

aaa öyle mi peki tüm videolarmı öyle başlıyor winsorda....

bide topun büyüklüğünü soracaktım ne kadarlık almak uygun olur...... yada lastikte varmı bir ölçü

hepsi oyle cnm, direkt basliyor cogunlukla da hundredla

ben 65 cm almistim topu, int.den almistim kucuk cikti biraz; simdilik idare ediyorum ama ben de bir tane buyugunu alicam, en iyisi spor magazasindan boyutunu sisirip deneyerek almak sanirim

lastik ben de 120 cm var; normal ebrunun egzersizlerinde falan yeterli oluyor ama bir video vardi sirf lastikle yapilan (adini unuttum simdi body sculpting with band miydi acaba, atmis olabilirim) onda kisa geliyordu,
sen her ihtimale karsin 180 cm al bence.

anladim canim; daha cok yeniymis; zaten ilk ayda hemen olmasi mucize gibi bisey olurdu; en erken 3 ayi buluyor diyorlar.

hayirlisi olsun;

tabi haklisin, insallah cocukla beraber mutlulugunuz ikiye katlanir

bu arada sen kaclisin cnm ?

anladim canim; daha cok yeniymis; zaten ilk ayda hemen olmasi mucize gibi bisey olurdu; en erken 3 ayi buluyor diyorlar.

hayirlisi olsun;

tabi haklisin, insallah cocukla beraber mutlulugunuz ikiye katlanir

bu arada sen kaclisin cnm ?

amin..:sinifsinif: 86 lıyım...

daha çok gençmişin bebek için bekleseydin biraz gez toz evliliğin tadını çıkartsana...... çocuk olunca eşler biribirne vakit ayıramıyormuş.....

Son düzenleme:

daha çok gençmişin bebek için bekleseydin biraz gez toz evliliğin tadını çıkartsana......

aaa hakikaten daha kucukmussun sen;
3,5 yillik evliyim demistin yanilmiyorsam; erken evlenmissin belli ki.

ama yas kac olursa olsun 3,5 yillik evlilikten sonra annelik icguduleri duramaz, bebek ister, bence dee

görmemişim canım ya kusura bakma teşekkür ederim...

rica ederim canım.

arı sütü-bal karışımını neden yedin tatlım. onu kilo almak için yiyorlar diye biliyorum da merak ettim.

rica ederim canım.

arı sütü-bal karışımını neden yedin tatlım. onu kilo almak için yiyorlar diye biliyorum da merak ettim.

canim ari sutu cok faydaliymis,
bagisiklik sisteminden tut da kaslara, eklemlere kadar iyi gelmedigi bisey yok
ben de bala karistirdim sabahlari ac karna 1 kasik yiyorum, esim de yiyor.
kilo yapmaz ins.
(istah artirir diyor ama ben denedim, onu yedigim gun aksine istahimi kesiyor sanki ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…