50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha çok gençmişin bebek için bekleseydin biraz gez toz evliliğin tadını çıkartsana...... çocuk olunca eşler biribirne vakit ayıramıyormuş.....

doğru diyosun bende daha 2 aya kadar aynı düşüncedeydim ama ben eşimle ta lise yıllarından beri çıkıyorum...3,5 yıllıkda evliyim.toplam süre yaklaşık 8 yıl kadar...bu süre içerisinde bir çok şeyi paylaştık zaman ayırmaya gelince zaten ikimizde çalışnca anca zaman oluyo.birlikte olduğumuz tüm zamanlardada dolu dolu geçiyo..ikimizde gezme tozma hasyasıyız..çok gezdik gezerizde biliyoruz ki çocuk buna engel değil.evlenmeden öncede herkes bize erken gezin tozun dediler ama değişen bişi olmadı çok şükür...haklısın çocuk çok hassas bi durum ama bugün gezelim yarın oturalım diye düşünmediğimiz için ertelemek istemiyoruz artık.zaten hemen olurmu oda blli değil oldu doğdu derken 25-26 yaşını bulurum...oda ideal bana göre...a.s.

biliyorum çok faydalı canım. annem çocukken bize zorla yedirirdi çok zayıf olduğumuz için, kilo aldık mı onu hatırlamıyorum :) ama kilo almak isteyenlerin de yediğini biliyorum. iştahını açmıyorsa problem yoktur sanırım :)

menün güzel tatlım.araların az olmuş. akşam yemketen sonra 1 sb süt içseydin keşke.meyve de yoook lmaz:

kahvaltın sadece ekmekle olsaydı keşke.poğaça olmasaydı.diğerleri güzel.üzüm az yemek gerekmiş. 10-12 tane mi öyle bir şeydi.ve yatmadan en az 2 saat önce.

sabahla öğle arası ara yapmamışsın.pilav 3 kaşıktan fazlası yasaak.irmik helvası tatlı kaşığıyla mı 4 kaşık?? süt ürünü sende de yook lmaz:

eveeeet örnek menüü.tek eksiiik süt ürünü yook.gerisi harikaa. alkisalkisalkis

ben öğlende koskocaman bir sandviç yedim hem de kola da içtim.
kırbaçla beni koçbilmiyorumkismile

evet iyi yapmışsıın herkesten bekliyorum.kötü de olsa yazın.sonra ben neden kilo veremiyorum demeyin!

valla booool kalorili bir menü olmuş.bugün umarım toparlanmışsıın.sabah öğle arası ara yook yemekler bol kepçe maşşalah. bi de üzüm,incir ve muz sakıncalı ,az yenmesi gereken meyveler.3 ünü de aynı anda yemişssin.bugünkü menünü bekliyorum eminim toparlamışsındır.arada olur öyle.benim de oluyor malesef.

senin de menünü çok beendim canım.akşama bozmazsan harikaa.arı sütü eminim faydalıdır.ama her gün değil de 2 günde bir falan yesen daha mı iyi olur.kilo aldırmasın?

kahvaltı ve aralar güzel.öğle yemeği yemeden olmazz.kötü olmuş yemek çıkmaması. lahmacun 1 den fazla yeme canım. bol salata yersin ve ayran içersin.

eyvaaah. neyse ben öyle kötü şeyler yapar mıyım.sana bir ödülüm olacak. süprizz 30 tam mekik ve 30 tane yarım mekik. sakın eve gidince tv karşısında uyuklama. burdan okuyacağım yaptım diyee.

ooo seni kırbaçlarsa beni direk idam etmesi gerek alsanaalsanasmileeyvahedigeldismilekoca bir dürüm döner yedim hemde içinde rus salatalı..ve ayran...şuan sabah giydiğim pantolon dar geldi patlıcam çok pişmanım ama pişmanlık indirimi varmı:)
akşam eve gidince ertelediğim temizliğimi ve yazlık kışlık yapıcam(ceza verdim kendime)düzgün bi şekilde ayrıca halim kalırsa zumba düşünüyorum..

senin hediyeni yazmamış mıyım? spatza yazdığımdan okuyabilirsin. 30 tam 30 yarım mekik canım.zumba da yaparsan harika olur.

amam az önce yazdığımı okuduysan pekde toparlayamadım kendimi...çok üzülüyorum ama bu halime yaaa sırf bu yeme düzenim yüüzünden eşime işi bırakıcam diorum valla..ama en iyiyisi kötüde olsa işyerinde yemem en azından yemekhaneye gitmek bile beni kısıtlar başka şeylere saldırmamm o zmana yemekler kötü olunca az onda şundan tırtıklayıp çıkıyorum.kilo bile veriyorum o zamanlar yarından sonra yiyim artık yapcak bişi yok:)

kizlarrrr sizin strawberrynet.com muydu alisveris yaptiginiz iste,
ben de biseyler almak istiyorum,

nasil zamaninda geliyor mu? bir de iyi urunler geliyor diy mi, bozulmus falan gelmiyor diy mi?

eyvaaah. neyse ben öyle kötü şeyler yapar mıyım.sana bir ödülüm olacak. süprizz 30 tam mekik ve 30 tane yarım mekik. sakın eve gidince tv karşısında uyuklama. burdan okuyacağım yaptım diyee.

ben de pişmanım ben deeyvahedigeldismile

tamam koçum çekicem mekiklerimi. hatta ben de çok yorgun olmassam zumba da yapıcamaklinialirimsmile

oranje çok utanıyorum ama benim sandviçimde de rus salatası vardımafoldumben

kizlarrrr sizin strawberrynet.com muydu alisveris yaptiginiz iste,
ben de biseyler almak istiyorum,

nasil zamaninda geliyor mu? bir de iyi urunler geliyor diy mi, bozulmus falan gelmiyor diy mi?

evet canım ben yapıyorum strawberryden. 1 hafta içinde geliyor genelde.ve sapasağlam geliyor. çevremde çok kişi var burdan alışveriş yapan ve herkes memnun.

15 dk bisiklet çevirdim sporum bir saat oldu, akşam mercimekli köfte yiycem diye cezamı önceden çekiyim dedim.

oranje iştahın baya açık gördüğüm kadarıyla, ay inşallah bebiş vardır :CüvCüv:

Arkadaşlar ben normalde tatlıya hiç düşkün değilimdir canım durup dururken çekmez.. fakat 1 haftadır canım tatlı yemek istiyo. (baklava vb değil ama kurabiye ya da çikolata gibi..) adetim bu ay çok gecikmişti bugün başladı. bu tatlı krizi adetim geciktiği için olabilir mi? öğlen yemeğimi size yazıyorum, tatlıya engel olamadım

1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
Haşlanmış mantar ve 1 adet haşlanmış soğan
Yarım dilim çavdar ekmeği
ve ve vee.. 2 adet çikolata parçacıklı kurabiye :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…