daha çok gençmişin bebek için bekleseydin biraz gez toz evliliğin tadını çıkartsana...... çocuk olunca eşler biribirne vakit ayıramıyormuş.....
canim ari sutu cok faydaliymis,
bagisiklik sisteminden tut da kaslara, eklemlere kadar iyi gelmedigi bisey yok
ben de bala karistirdim sabahlari ac karna 1 kasik yiyorum, esim de yiyor.
kilo yapmaz ins.
(istah artirir diyor ama ben denedim, onu yedigim gun aksine istahimi kesiyor sanki))
cızlar dünkü menümü yazayımmı
sabah :1 ekmekle normal kahvaltı
öğlen :süzme yoğurt 3 adet galeta
ara :arakadaş getrmiş
3 adet yalancı çiğ köfte
akşam 3 küçük biber dolması
dünkü menümü yazim bende
akşam açamadım pc
kahvaltı 2 küçük poğaça 2dilim light ekmek
2 bardak çay biri grip için hazırladığım çaydı
az fıstık azmesi lanbe beyaz peynir bal reçel az az tabi
ara 1 armut
öğle küçük bir tabak yağsız makarna dereotlu yoğurt ile
ir kare bitter
akşam haşlanmış kabak ve patates ama ir kaşık da karnıyarık vardı ondan tattım
ama en patlıcanları yagda kızartmıyprum fırında pişiriyorum
fazla yağlı değildi yani
yatmadan iras önce de üzüm yadim ve susadıkç ada su içtim tabi
günaydın kızlaaar nasılsınız??Peppercem çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım hayrola cnm ne ameliyatı..dikkat et kendine
Dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, domates, salatalık,azıcık ev yapımı biber sosu,çiçek ekmeğin 1 parçasının biraz azı
Öğlen: 1 haşlanmış sade patates
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak (tamamen dolu değildi) pilav, 5-6 kaşık bezelye
sonra dayanamadım 4 kaşık evde yaptığım irmik helvası
Gunaydin herkese
Sevgili kocuma ben de dunki menumu yazayim:
Kahvalti:1adet salatalik, 1 adet domates, 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin, 1 dilim tam tahilli ekmek
Ara:3 adet etiform elmali biskuvi
Ogle:tavuk etli patates yemegi
ara:dut kurusu
Aksam: Sezar salatasi
Ara:1 adet salatalik ve biraz daha dut kurusu, siyah cay esliginde....
slm kızlar...bugün çok yoğunduk sabahtan yeni müsait oldum....ben dünde menümü yazacaktım fırsat bulamadım bugün yazayım bari..gerçi öyle düzgün bi menüm de yok ama KOÇUM kızar sonra yazmasam :
dün sabah 1 simit 2 fincan çay.
öğlen : yarım döner ekmek ekmeğin içini aldırdım.
akşam :2 servis kaşığı et sote + 1tabak makarna
ara:1 adet incir+1adet mandalina+1 muz+üzüm //// meyveyi abarttım ama tutamadım kendimi....
bugunku menumu erkenden yazayim ben de
uyaninca,
1 tatli kasigi ari sutu+bal karisimi
1 bardak limonlu su
sabah
limonlu yesil cay
1 dilim kepek ekmegi
1parca b.peynir, 1 parca kasar peynir
yarim salatalik
1 minik nutella
ara
1 bardak sut
1 kuru incir, 1 kuru kayisi
ogle
1 kase mercimek corbasi
2 kasil z.yagli pirasa
1 minik yogurt
ara
muz+mandalinam var yanimda
aksam
?
ben hiçte hoş olmayan menüm yazayım......
sabah 7 de kahvaltıda yarımdan biraz fazla yufkanın içine peynir,kahvaltılık sos koydum, 1 bardak yağsız sütle yedim
ara
bir elma,
1 tane eti buçak sultani
öğle yemeği yemedim hazırlıksız gelmiştim okula geçen hafta yemek çıkmıştı bu haftada ona güvendim. ama yemek yokmuş okuldakiler pizza söylediler ben yemek istemedim....
ara öğün gibi oldu ama bir avuç leblebi karışımı yedim
diğer arada da elma yemeği düşünüyorum....
akşam ise kursumuz var o yüzden kurstan çıkınca yanında avm var orda lahmacun deriz diye düşünüyorum.o yüzden öğlen pizza yemedim 2 öğünde hamur işi olmasın diye......
ben öğlende koskocaman bir sandviç yedim hem de kola da içtim.
kırbaçla beni koçbilmiyorumkismile
ben öğlende koskocaman bir sandviç yedim hem de kola da içtim.
kırbaçla beni koçbilmiyorumkismile
ooo seni kırbaçlarsa beni direk idam etmesi gerek alsanaalsanasmileeyvahedigeldismilekoca bir dürüm döner yedim hemde içinde rus salatalı..ve ayran...şuan sabah giydiğim pantolon dar geldi patlıcam çok pişmanım ama pişmanlık indirimi varmı:)
akşam eve gidince ertelediğim temizliğimi ve yazlık kışlık yapıcam(ceza verdim kendime)düzgün bi şekilde ayrıca halim kalırsa zumba düşünüyorum..
amam az önce yazdığımı okuduysan pekde toparlayamadım kendimi...çok üzülüyorum ama bu halime yaaa sırf bu yeme düzenim yüüzünden eşime işi bırakıcam diorum valla..ama en iyiyisi kötüde olsa işyerinde yemem en azından yemekhaneye gitmek bile beni kısıtlar başka şeylere saldırmamm o zmana yemekler kötü olunca az onda şundan tırtıklayıp çıkıyorum.kilo bile veriyorum o zamanlar yarından sonra yiyim artık yapcak bişi yok:)evet iyi yapmışsıın herkesten bekliyorum.kötü de olsa yazın.sonra ben neden kilo veremiyorum demeyin!
valla booool kalorili bir menü olmuş.bugün umarım toparlanmışsıın.sabah öğle arası ara yook yemekler bol kepçe maşşalah. bi de üzüm,incir ve muz sakıncalı ,az yenmesi gereken meyveler.3 ünü de aynı anda yemişssin.bugünkü menünü bekliyorum eminim toparlamışsındır.arada olur öyle.benim de oluyor malesef.
senin hediyeni yazmamış mıyım? spatza yazdığımdan okuyabilirsin. 30 tam 30 yarım mekik canım.zumba da yaparsan harika olur.
eyvaaah. neyse ben öyle kötü şeyler yapar mıyım.sana bir ödülüm olacak. süprizz 30 tam mekik ve 30 tane yarım mekik. sakın eve gidince tv karşısında uyuklama. burdan okuyacağım yaptım diyee.
ooo seni kırbaçlarsa beni direk idam etmesi gerek alsanaalsanasmileeyvahedigeldismilekoca bir dürüm döner yedim hemde içinde rus salatalı..ve ayran...şuan sabah giydiğim pantolon dar geldi patlıcam çok pişmanım ama pişmanlık indirimi varmı:)
akşam eve gidince ertelediğim temizliğimi ve yazlık kışlık yapıcam(ceza verdim kendime)düzgün bi şekilde ayrıca halim kalırsa zumba düşünüyorum..
kizlarrrr sizin strawberrynet.com muydu alisveris yaptiginiz iste,
ben de biseyler almak istiyorum,
nasil zamaninda geliyor mu? bir de iyi urunler geliyor diy mi, bozulmus falan gelmiyor diy mi?
oranje iştahın baya açık gördüğüm kadarıyla, ay inşallah bebiş vardır :CüvCüv:
yok canım yaaa reglim yeni bittii...önümde koca 23 gün var daha güzel bi haber verme umudu için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?