50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen az yeyip doymadığın için olabilir mi acaba canım? 1 yemek kaşığı mı servis kaşığı mı ? yemek kaşığıysa çok az.diğerleri de zaten doyurucu değil.ben doymazsam tatlıya daha çok yöneliyorum.

pardon servis kaşığı canım :)
yok canım ya maalesef.. tatlı yiyeceğimi bildiğim için bari az yiyeyim dedim

ben de bugün yediklerimi yazayım. 3 gündür kimse yorumda bulunmuyor.yanlış bir şeyler yemiyorum değil mi? sanki çok fazla yemiyorum ama kio da veremiyorum.yavaş yavaş spor yapmaya başladım.sizin gibi düzenli olmasa da.

evden çıkmadan yarım bardak yy süt

kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine light beyaz peynirli yağsız tost

ara: 1 yeşil elma

ara: 2 kuru kayısı, 4-5 fındık,2 badem

öğle: 2 tavuk şiş,yarım dilim kepek ekmeği, ayran, salata

ara: 1 armut, yarım bardak yy süt

akşam: 1 tabak kuru fasulye, 4-5 kaşık yoğurt,2 dilim çavdar ekmeği

ara: meyve yerim.

ay ben çok fena şeyler yaptım. mercimek köftesi yapmıştım ya 15-20 tane yedim. patlıycam şimdi eyvahedigeldismile

kızlar menülerinizi yazın.yarın gündüz giremem yarın akşam inşallah hepsini okur yorumlarım.bu gece de yatmadan yazan varsa bakabilirsem bakacağım.

ben de menumu yaziyimmm:)
SABAH
simit ayran
OGLEN
eriste ve corba
ARA
1 kuru kayisi,1 incir
AKSAM
corba ve yesil mercimek yemegi:)ekmek yemedim:)
yorumlarinizi bekliyorum bu arada diyete yeni baslamamdanmidir bilemiyorum ama 100 gr daha vermisim ve 57.5 olmusum hayirlisiiiiii:)

ayyyy ayyyy ayyyyyyyyyyyyy!!!!!
çok yoruldum çookkkk...
işten geldiğimden beri hiç oturmadan temizlik yaptım.kışlıklarımı çıkardım falan...canım çıktı resmen yaa akşam akşam...öğlen yediklerimin cezasını çektim ben...
KOÇUM bu arada birde 30 mekik ve 30 yarım mekiğimide çektim..bişi yemedim akşam birazdan bir kase yoğurt yerim ardından da 1 elma yatmadan önce de süt içmeyi düşünüyorum.

sabahla öğle arasına ara yapmamışsın canım.erişte ne kadar yedin? abartmamışsındır sanırım.yediklerin güzel.sadece az ara yapmışsın. yemeklerin yanında 2-3 kaşık yoğurt yiyebilirisn.

iyi olmuş canım.yediklerini yakmışsındr. mekiklerini de çekmişsin süpeer.

yarından itibaren güzel menüler bekliyorumm. :lepi:

slm kızlar uzun suredir ugrayamıyrm yıne cunku ev arayıslarındaydım spor yapamadım ama hergun ordan oraya kosturdum sonra yorgunlukdan uyuyup kalıyrdm ve ev buldum sonunda şimdide tasınma telaşı baslıyacak artık o yuzden spor yapamam sabah okul aksam ev topla yerlestırle gecer bur sure fakat yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyrm sizleride ozledım. şimdi utu yapıyrm onu bıtırmelıyım gorusurz sonra opuldunuz

depresyonda mıyım neyim anlamadım bugünde saat 12 de kalktım.akşam 6 ya kadar yarım paketten daha az çubuk kraker yedim.yemek düzeni filan alt üst oldu bende.
2 küçük kandil simidi yanında çay
akşam yemeğinde eşimin arkadaşına yemeğe gittik bir kepçe çorba,10 12 hamsi 1 dilim ekmek ve salata

2 kaşık kadar sütlü irmik tatlısı,çay,3-4 adet çubuk kraker

koçum biliyorum ne meyve var, ne süt, nede spor düzelirim inş

benden de günaydın herkese.......

gunaydin kizlarrr

lachesis tatlim nasil yedin 15-20 tane mercimek koftesinnii :-ooo
ben istesem, zorlasam kendimi yine yiyemem :bbo:

neyse afiyet olsun tatliskomm

sule cnm dun 30 dk zumba yaptim

koçum akşam yemeğinde 2 lahmacun yedim aslında 1 ile doydum ama menü aldığımız için 2. mecbur yedim ayran ve salata....

3 bardak yeşil çay

bir tane kek,3 badem 2 fındık yedim

spor olarak gün içinde 10.000 adım attım. 30 dk zumba 15 dk da bölgesel egzersziler yaptım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…