Arkadaşlar ben normalde tatlıya hiç düşkün değilimdir canım durup dururken çekmez.. fakat 1 haftadır canım tatlı yemek istiyo. (baklava vb değil ama kurabiye ya da çikolata gibi..) adetim bu ay çok gecikmişti bugün başladı. bu tatlı krizi adetim geciktiği için olabilir mi? öğlen yemeğimi size yazıyorum, tatlıya engel olamadım
1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
Haşlanmış mantar ve 1 adet haşlanmış soğan
Yarım dilim çavdar ekmeği
ve ve vee.. 2 adet çikolata parçacıklı kurabiye :çok üzgünüm:
öğlen az yeyip doymadığın için olabilir mi acaba canım? 1 yemek kaşığı mı servis kaşığı mı ? yemek kaşığıysa çok az.diğerleri de zaten doyurucu değil.ben doymazsam tatlıya daha çok yöneliyorum.
ay ben çok fena şeyler yaptım. mercimek köftesi yapmıştım ya 15-20 tane yedim. patlıycam şimdi eyvahedigeldismile
ben de menumu yaziyimmm:)
SABAH
simit ayran
OGLEN
eriste ve corba
ARA
1 kuru kayisi,1 incir
AKSAM
corba ve yesil mercimek yemegi:)ekmek yemedim:)
yorumlarinizi bekliyorum bu arada diyete yeni baslamamdanmidir bilemiyorum ama 100 gr daha vermisim ve 57.5 olmusum hayirlisiiiiii:)
ayyyy ayyyy ayyyyyyyyyyyyy!!!!!
çok yoruldum çookkkk...
işten geldiğimden beri hiç oturmadan temizlik yaptım.kışlıklarımı çıkardım falan...canım çıktı resmen yaa akşam akşam...öğlen yediklerimin cezasını çektim ben...
KOÇUM bu arada birde 30 mekik ve 30 yarım mekiğimide çektim..bişi yemedim akşam birazdan bir kase yoğurt yerim ardından da 1 elma yatmadan önce de süt içmeyi düşünüyorum.
ben hiçte hoş olmayan menüm yazayım......
sabah 7 de kahvaltıda yarımdan biraz fazla yufkanın içine peynir,kahvaltılık sos koydum, 1 bardak yağsız sütle yedim
ara
bir elma,
1 tane eti buçak sultani
öğle yemeği yemedim hazırlıksız gelmiştim okula geçen hafta yemek çıkmıştı bu haftada ona güvendim. ama yemek yokmuş okuldakiler pizza söylediler ben yemek istemedim....
ara öğün gibi oldu ama bir avuç leblebi karışımı yedim
diğer arada da elma yemeği düşünüyorum....
akşam ise kursumuz var o yüzden kurstan çıkınca yanında avm var orda lahmacun deriz diye düşünüyorum.o yüzden öğlen pizza yemedim 2 öğünde hamur işi olmasın diye......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?