selam kizlar
ben yine sabah 5 te yatinca gune gec basliyorum...Forumdan da koptum o yuzden biraz ne gecmisi okuyabiliyorum ne sizi takip edebiliyorum
bugun benim dogum gunum sabahtan beri telefonlarim susmuyor cok mutluyum...
Yaseminli yesil cayim bitsin yine oturacagim calismaya...
sulecim su ana kadar her gun 50 dk leslie yaptim ama bir turlu sana yazamadim. haberin olsun
sana da cok tesekkur ederim...sagligimiz ve huzurumuz bozulmasinda gerisi bos...mutlu yıllar hayatım, çok güzel geçer umarım bu yaşın :)
aaa öylemiii. ozaman listeye yazıyorum hemen.... bugünkinide ekliyim mi....
ay bugün kendimim çok yorgun hissediyorum ben. parmaklarımı bile açıp kapamakta zorlanıyorum bir ağırlık var gibi her yerimde....
şulecik ben sabah yarım saat yürüdüm, 50 dakika da bisiklet sürdüm biraz önce.
80 dakika sporum daha da yaparım herhalde, birinciliği kaptırmamam lazım sempatiksalakcinni
zaten tartıda da 800 gram fazla çıkıyorum mafoldumben
canım Alllah spor aşkının devamını getirsin......Valla insanı gaza getiryorsun iyiki varsın.......kaydirigubbakcemile3
tartıda fazla çıkman kasların şişkinliğinden olabilir hemen kendine elmalı çay yap şişkinliği alır ( elma limon tarçık karanfil tane karabiberli olan selahattin dönmezin tarfi)
şulecik ben sabah yarım saat yürüdüm, 50 dakika da bisiklet sürdüm biraz önce.
80 dakika sporum daha da yaparım herhalde, birinciliği kaptırmamam lazım sempatiksalakcinni
zaten tartıda da 800 gram fazla çıkıyorum mafoldumben
canım Alllah spor aşkının devamını getirsin......Valla insanı gaza getiryorsun iyiki varsın.......kaydirigubbakcemile3
tartıda fazla çıkman kasların şişkinliğinden olabilir hemen kendine elmalı çay yap şişkinliği alır ( elma limon tarçık karanfil tane karabiberli olan selahattin dönmezin tarfi)
yok ondan değildir dün yediğim sayısız mercimekli köfteden ve 2 çikolatadan muhtemelen:)
Spor aşkım iyi de yeme aşkım çok fena :kedi:
ay bugün de fırın makarna yapıcam eşim çok istedi, çok az yemem lazım :sinifsinif:
yok ondan değildir dün yediğim sayısız mercimekli köfteden ve 2 çikolatadan muhtemelen:)
Spor aşkım iyi de yeme aşkım çok fena :kedi:
ay bugün de fırın makarna yapıcam eşim çok istedi, çok az yemem lazım :sinifsinif:
canim yine masallahin varr..
ben aksam eve olmus bitmis bir vaziyette gittigimden yarim saat sporu zar zor yapiyorum :-((
esin sanirim hergun eline bi liste tutusturuyor) masallah hergun de cani biseyler istiyor ))
fırında makarnayı nasıl yapıyorsun ??? tarifini verirmisin....
veriyim canım.
filizin fırın makarnası içine çok az yağ damlattığım ve tuz koyduğum suda haşlıyorum, ben yarım paketini yapıyorum kişi sayısına göre bir paket de olabilir.
o haşlanırken beşamel sos yapıyorum, ben hazır yapıyorum knorrunkileri sütle.
sonra makarnalar haşlanınca süzüp dikdörtgen bir borcama alıyorum. bir kapta beyaz peynir ve kıyılmış maydanozu eziyorum, içine azcık toz karabiber ve bir damla sıvı yağ koyuyorum. bu karışımı makarnaya iyice çatallara altlara da gelcek şekilde dağıtıyorum.
üstüne beşamel sos döküp fırına veriyorum.
fırında bir 10 dakika sonra üstdeki beşamel sos katılmaşmaya başladığını görünce kaşar rendesi serpiyorum, pişirmeye devam ediyorum. üzeri nar gibi kızarınca hazır demektir cokacimcoook
sağol canım ama evdeyken yapıyım çalışsam ben 5 dakka yapmam sen yine iyi yapıyorsun.
eşimin bu aralar iştahı açıldı ya yazın aç gezer havalar soğudu ya ondan sanırım.
veriyim canım.
filizin fırın makarnası içine çok az yağ damlattığım ve tuz koyduğum suda haşlıyorum, ben yarım paketini yapıyorum kişi sayısına göre bir paket de olabilir.
o haşlanırken beşamel sos yapıyorum, ben hazır yapıyorum knorrunkileri sütle.
sonra makarnalar haşlanınca süzüp dikdörtgen bir borcama alıyorum. bir kapta beyaz peynir ve kıyılmış maydanozu eziyorum, içine azcık toz karabiber ve bir damla sıvı yağ koyuyorum. bu karışımı makarnaya iyice çatallara altlara da gelcek şekilde dağıtıyorum.
üstüne beşamel sos döküp fırına veriyorum.
fırında bir 10 dakika sonra üstdeki beşamel sos katılmaşmaya başladığını görünce kaşar rendesi serpiyorum, pişirmeye devam ediyorum. üzeri nar gibi kızarınca hazır demektir cokacimcoook
hıımmm çok güzel gözüküyor canım çekti.... en kısa zamanda denicem....
lachesss çok iştah açıcı bişi bu yaaa
aman kızlar napıyorusnuz kilo vermek için simit mi yenir çikolata yiyin daha iyi simit sanıldıgının aksine kilo aldırır bisküvi sahlep diyet gofretler falan gereksiz bence kendinizi kasmayın ben 170cm 50 kg yum sürekli yiyorm :) patlayana kadar kahvaltı yapın (tabi fındık kreması çikolata tarzında dil :) ) peynir bitki çayı tahıllı ekmek domates zeytin süt bunlar hem birer güzellik iksiri hem çok leziz bir kahvaltı olur hem de saglıklı ince olursunuz tek yapmanız gereken yiyip oturmamak. o zaman aç kalsanızda nafile.. ben 50 kg olmak için zorla akşam yemegi yemeye çalışıyorum 46dan zar zor çıktım şimdi memnunum akşam yemegini hafif yemeklerle geçiştirin 8den sonra agır yemekler yemeyin. kahve çikolata kola mısır unuyla yapılmış kızartmalar yemeyin yoksa 2 adet selülitli bacakla dolaşır yada selülit kremleri için cüzdanınızı boşaltırsınız :) hoşçakalın zayıf kalın hihoyyyt
hasta oldum he alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?