neye hasta oldun bidenemmmm
onemli degil cnm;
kimileri bizim araciligimizla egosunu tatmin etmeye calisiyor da sanirim ona hasta oldum
neyse ben bugunku menumu yazayim en iyisi,
menu yazmayi seviyırum benn opuyorumnanaktan
sabah
1 yuvarak kepek ekmegi
yesil cay
yarim kibrit kutusu beyaz, yarim kk kasar peynir
yarim salatalik
1 dilim dana jambon
1 kucuk bal
ara
1 bardak sut
1 ad. eti sticks
ogle
4 ad. izgara kofte
2 kasik pilav
1 bardak ayran
ara
1 muz
ara2
yarim kk beyaz peynir, ceyrek salatalik
cay
pepeprcim ben yorumlıyım menün şekerim.
4 köfteyi 3 e indrseydin keşke. 2 kaşık pilav süper.
o öğleden sonraki arada beyaz peyniri nerden uldun ay iş yerinde
:) bence bazıları durumunu yanlış başlıkta anlatıyor sizinki psikolojik bi sorun ben saydıklarımı yiyenlere hitap ediyorum siz biliyoruz diye tersliyorsunuz. bir tavsiyeyi verene bakın işe yarıyormu diye 100 kg biri yazdıklarımı yazsa işe yarasaydı sana yarardı derdiniz ben şükür ki zayıfım size de önermek istedim kusura bakmayın
fırında makarnayı nasıl yapıyorsun ??? tarifini verirmisin....
bende bi tane söylim istersen bi defasında int bulmuştum denedim süper oldu...
3 tane civarında parmak sosisi minik minik küp şeklinde doğradım.
2 domateside kabuklaını soyup küp küp doğradım.
az maydanoz+baharat
sosisleri zeytin yağında kavurup domatesleri ve maydanozuda koyup öldürdüm.üzerine yarım paket kadar burgu makarna koyup karıştırdım..ve üzerini 2 parmak geçecek şekilde su koyup pişirdim (suyunu tamamen çekecek şekilde ayarlanmalı..)süzmedim..
fırınız ısıtıp iki kat şeklinde arasına ve üzerine kaşar koyup fırınladım...kalorisi fazla oluyo ama bayıla bayıla yemiştim genelde çeşitli soslu yaparım ama bunun tadı değişik gelmişti bana...paylaşmak istedim nacizane...sositososito
hımm buda çok güze ve kolaymış .... öfff ya oruç olunca insaın canı herşeyi çekiyor:bbo:
iş bitsin eve gidip spor ayakkabımı giyip deli gibi yürümek istiyorum ben bugün
ahh cnm oruc musun sen bugun?
borclarini mi tutuyosun
Allah kabul etsin
ben de bugun bi kirginlik var cnm, sanki tum kemiklerim agriyor, teker teker
canımmm sen hasta olcan .bu akşam kendine ii bak
cok tesekkur ederim canimanchusammmm demek doğum günün çok duygulandım . şekrim seninle nice nice yılalr geçirmek isterim .
mutlu yıllar canım sevdiklerinle
ya kızlar nu yeni iş yerimde öff gelen giden başım bi rahata ermiyor.
ben de ben de.....hasta oldum he alsanaalsanasmile
hımm buda çok güze ve kolaymış .... öfff ya oruç olunca insaın canı herşeyi çekiyor:bbo:
Kizlar kimse bildirim yapmadi. Bu saate kadar bekledim listeyi yollamak icin.. Iste listemiz. 3 hafta arkarakaya bildirim yapmayanlari artik listeye almiyoruz. tekrar hatirlatayim dedim.
leylaela 61- 59.5- 58.5= 1 kilo vermis yine birincimiz leylaela
Lachesis 57.6- 57.1- 56.5= 500 gramla birinci
oranje 53.2- 52.4- 52.2= 200 gram vermis
anchusa 51.7- 52.6- 52.5= 100 gram vermis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sPatz 51.9- 51.9- 51.9= hala kilosunu koruyor
ulkerk 57- 57- 57= gayet istikrrali
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ndrcn 58.1- 57.6- 58= 400 gram almis ama yumurtluyor
peppermint 53.9- 53.9= 54.3 400 gram almis ama ben inanmiyorum bu guzel menulerle mumkun degil
suleulku 54.4- 54.5- 54.9= 500 gram almis , ben suleyede inanmiyorum...tarti bozuktur..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
fznb 57.3-56.1----------------- Bildirim yapmadi
peacock 58.4- 57.5----------------- Bildirim yapmadi
yasemn76 55.7- 54.9------------------- Bildirim yapmadi
kuzucuk 54 kilo oldugunu tahmin ediyor. Dugundu balayiydi derken biraz ipin ucu kacmis ama toparlar.
melahatt- tartisi yok
nilufert
nesmekaya
waterspider
Dulci
uzun suredir bildirim yapmiyor.
ayyyyyyyyy haber bekliyorum........yeni bir etüt merkezi ile konuştum...1 saat içerisinde haber veririz dediler...Olumlu sonuç için Dua edin ne olurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?