50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neye hasta oldun bidenemmmm

onemli degil cnm;
kimileri bizim araciligimizla egosunu tatmin etmeye calisiyor da sanirim ona hasta oldum

neyse ben bugunku menumu yazayim en iyisi,

menu yazmayi seviyırum benn opuyorumnanaktan

sabah
1 yuvarak kepek ekmegi
yesil cay
yarim kibrit kutusu beyaz, yarim kk kasar peynir
yarim salatalik
1 dilim dana jambon
1 kucuk bal

ara
1 bardak sut
1 ad. eti sticks

ogle
4 ad. izgara kofte
2 kasik pilav
1 bardak ayran

ara
1 muz

ara2
yarim kk beyaz peynir, ceyrek salatalik
cay

:) bence bazıları durumunu yanlış başlıkta anlatıyor sizinki psikolojik bi sorun ben saydıklarımı yiyenlere hitap ediyorum siz biliyoruz diye tersliyorsunuz. bir tavsiyeyi verene bakın işe yarıyormu diye 100 kg biri yazdıklarımı yazsa işe yarasaydı sana yarardı derdiniz ben şükür ki zayıfım size de önermek istedim kusura bakmayın

pepeprcim ben yorumlıyım menün şekerim.
4 köfteyi 3 e indrseydin keşke. 2 kaşık pilav süper.
o öğleden sonraki arada beyaz peyniri nerden uldun ay iş yerinde

OOOO kahve kokusu hoşgeldin şekerim tatil nasıldı bakalım....

pepeprcim ben yorumlıyım menün şekerim.
4 köfteyi 3 e indrseydin keşke. 2 kaşık pilav süper.
o öğleden sonraki arada beyaz peyniri nerden uldun ay iş yerinde

canim benim 1 porsiyon izgara kofteye 3 tane koyuyorlar bizim sirkette standart; ben 4 diye yanlis yazdim sanirim.. ayy bu sefer 4 mu koydular yoksa, tam hatirlayamadim cnm simdi

cnm ben kahvalti aliyorum ya sabah sirkette, cok azini ogleden sonrasi icin ayiriyorum; o sekilde peynirim salataligim falan oluyor ogleden sonra )

sagol cnm benim yorumun icin

canim sagol onerin icin de;
seni daha once hic topikte gormedim, selamsiz sabahsiz biraz damdan duser gibi oldu tavsiyelerin;

bir de kendin soyluyorsun patlayana kadar kahvalti edin diyosun, zorla 4 kilo aldim diyosun; senin bunyen benim "kuru" diye tanimladigim kisilerin tipinde , yani kolay kilo almiyosun;

biz oyle olamayiz, biz de burda dengeli beslenmeyi hayat tarzi edindik, hareketli yasami da keza oyle,
spor yapmayanimiz yok

ama 1 gun dikkat etmesek tartida ibre oynuyor, bunyemiz farkli yani..
senin gibi olamayiz,
onu demek istedim

fırında makarnayı nasıl yapıyorsun ??? tarifini verirmisin....

bende bi tane söylim istersen bi defasında int bulmuştum denedim süper oldu...
3 tane civarında parmak sosisi minik minik küp şeklinde doğradım.
2 domateside kabuklaını soyup küp küp doğradım.
az maydanoz+baharat
sosisleri zeytin yağında kavurup domatesleri ve maydanozuda koyup öldürdüm.üzerine yarım paket kadar burgu makarna koyup karıştırdım..ve üzerini 2 parmak geçecek şekilde su koyup pişirdim (suyunu tamamen çekecek şekilde ayarlanmalı..)süzmedim..
fırınız ısıtıp iki kat şeklinde arasına ve üzerine kaşar koyup fırınladım...kalorisi fazla oluyo ama bayıla bayıla yemiştim genelde çeşitli soslu yaparım ama bunun tadı değişik gelmişti bana...paylaşmak istedim nacizane...sositososito

pepperim yaaa üzme kendni bu kadar.... boşver böyle tepki vermeye sinirlenmeye değmez....... alışkınız dah önceden de biliyorsun bir mutfak robotumuz var hani karıştırıp giden sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:

hımm buda çok güze ve kolaymış .... öfff ya oruç olunca insaın canı herşeyi çekiyor:bbo:

bugün yediklerimi yazayım ...
sabah:
4 adet mavi yeşil portakallı bisküvü+ çay
ara yok...
öğlen:
1 kase yayla çorba
1,5 servis kaşığı patates oturtma
salata
krem karamel(küçük bi porsiyon)

az önce de 1 fincan ıhlamur+hoşbeşin küçük paket gofreti (ay dayanamadım hepsini yedim-)akşamıda hafif yerim belli değil daha akşamı yarın yazarım ok koç...

hımm buda çok güze ve kolaymış .... öfff ya oruç olunca insaın canı herşeyi çekiyor:bbo:

ahh cnm oruc musun sen bugun?
borclarini mi tutuyosun

Allah kabul etsin

iş bitsin eve gidip spor ayakkabımı giyip deli gibi yürümek istiyorum ben bugün

ben de bugun bi kirginlik var cnm, sanki tum kemiklerim agriyor, teker teker

cok tesekkur ederim canim
hasta oldum he alsanaalsanasmile
ben de ben de.....

Allah kabul etsin...

Kizlar ben kactim. HAzirlanayim. Hala pijamalarlayim. Esim beni yemege cikaracakmis..

ayyyyyyyyy haber bekliyorum........yeni bir etüt merkezi ile konuştum...1 saat içerisinde haber veririz dediler...Olumlu sonuç için Dua edin ne olurrrrrrr

Son düzenleme:

canım benim tartım yoktu o yuzden bıldırım yapamıyrm memleketde kalmıstı tartım bugun annemler yola cıktılar yarın tartımda annemlerle bırlıkte yanımda olacak bu hafta ınsaallah cok kotu degılse yuzum olursa bıldırım yapacagım tabı annemde gelıyr bu cok onemlı kılo almak ıcın :)

anchusacım doğum gunun kutlu olsun canım nice mutlu seneler gecırırsın ınsaallah.

dulcim evi sormussun ev buldum tasınacagım hatta burda ne ısım var ben ev toplamalıyım 2 gun ıcerısınde yenı eve gececegım.

ayyyyyyyyy haber bekliyorum........yeni bir etüt merkezi ile konuştum...1 saat içerisinde haber veririz dediler...Olumlu sonuç için Dua edin ne olurrrrrrr

hayırlısı olur insaallah. etüt merkezleri bence dershaneden dha ıyı ve rahat olur dıye dusunyrm. sonucu yazarsın merakla beklıyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…