50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi ki doğdun anchusa...iyi ki doğdun anchusa...iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar saanaaa...

Son düzenleme:
Watercım aradılar olduuuuuuuuu....sorumlu md oldum ayyyyyyyyyyyyy....mutluyum

teşşekkür ederim kızlar....bu sefer direk etütteyim...eskiden etüt ve yuvadaydım...işim çok ama çok az...daha çok zamanım var kendiem ayıracak...yarın evraklarımı yapacam

ayy canım walla çok sevindim. biraz önce sen ayzınca içimden dua etmiştim çok sevindim gerçekten

öldürücem kendimi.
çok yedim ben ya...
geçen yıl siznle verdiğim tüm kiloları alcakmıyım ben yaaa

Menülerimi yazmıyorum ama akşamları ekmek vs yemiyorum...tatlı krizlerimde bitti....ama bu hafta reglm yarın 6 günü ama haftaya tartılıp yazarım diyorum..

selam kızlar
herkese iyi akşamlar
SULECİM
bi 30 dk daha spor yaptım (bisiklet)
ay bugün bayağı bi spor yaptım çok mutluyumzemuszemus

Son düzenleme:
QUOTE=tweety.;15680851]selam kızlar
herkese iyi akşamlar
SULECİM
ay bugün bayağı bi spor yaptım çok mutluyumzemuszemus[/QUOTE]

senin şu anda yaşadığın mutluluğu ve benim şu anda yemek yeme pişmanlığını çok ii blirim canım:gitme:

QUOTE=tweety.;15680851]selam kızlar
herkese iyi akşamlar
SULECİM
ay bugün bayağı bi spor yaptım çok mutluyumzemuszemus

senin şu anda yaşadığın mutluluğu ve benim şu anda yemek yeme pişmanlığını çok ii blirim canım:gitme:[/QUOTE]

bi yarım saat egzersiz yap canım pişmanlığın geçecektir
hem olmuş bitmiş bikere tatlım üzülme

kızlar ben akşam fırında makarna yapıcam dedim ya tam o sırada eşim geldi hadi ikeaya gidelim dedi, forum ikea kıyafet ev eşyası alışverişi falan yaptık baya yürüdük umarım spor olmuştur çünküüü isveç köfte yedim menüydü brownimin yarısını yedim sadece.
fırında makarna yarına kaldı.

ay ben bu gidişle kilo falan veremiycem offf, diyet yapamıyorum, ayrıca spor yap yap yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…