50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa hep aynı durumdayız gayet guzel gıdıyrum ama tatlıya hayr dıyemıyrm bende hergun ufak bır çiko götryrm bugun markete gıttım 1 porsiyon baklava vardı onu aldım ve yedim ama yemekler superdı sabah çeyrek tost yağsız öğle yogurtlu ıspanak akşam fırında balık ama sonra tatlı yedım ve mafettım aslında almazdım ama bugun yeni evımın anahtarını aldım sonra markete gıdınce aa bunu kutluyayım dedım ((( sonucu kotu olan bır kutlamaydı

laches neyapcaz biz yaa. ben şuaralar birde annemlerde kalıyorum hazır yemek falan
bende yiyiorum
ay başa döncem bu gi,dşle
.ay çok moralim bozuk

ya mesel aakşam yoğurtlu makarna vardı ya yarım tabak yesem doycam kalk işte sofradan dimi yok 2 tabak yedim yaaaaaaaa.

watercım sen hala 50 misin ?
ya yemeklerin az olduktan sonra 1 çikolata falan çok değil bence

tatlım yeni evin hayırlı olsun. kutlaman gerekmiş olur o kadar ben hem bir sürü köfte patates yedim hem tatlı

laches neyapcaz biz yaa. ben şuaralar birde annemlerde kalıyorum hazır yemek falan
bende yiyiorum
ay başa döncem bu gi,dşle
.ay çok moralim bozuk

ya mesel aakşam yoğurtlu makarna vardı ya yarım tabak yesem doycam kalk işte sofradan dimi yok 2 tabak yedim yaaaaaaaa.

aynen, ne yapsak bilmiyorum ki, yemekten önce 3 bardak su içsek iştahımız kapanır mı acaba. midemiz dolar yer kalmaz belki, ben de 2 tabak falan yiyorum sevdiğim yemek olunca. sofraya oturmadan önce iştahımızı kapatıcak bişeyler yapmamız lazım ama ne :uhm:

evet yaa.canım bide benim yemem tyokluğa falan bakmıyorum. tadını beğenince löp indiriyorum

evet yaa.canım bide benim yemem tyokluğa falan bakmıyorum. tadını beğenince löp indiriyorum

ay ben de öyleyim ama kola falan içince hani insan şişer daha yiyemez ya öyle bişeyler yapmak lazım ama kola da zararlı soda mı içsek yemekten önce acaba :)

spatzzz tatlım napıyon gördüm seni.:))
strawberryden sipariş
vermişdiya bi tanesi maskaraydı ayy çok kuru çıktı geri göndercem mail attım iader etmek istiyorum diyee.
sen hiç iade yaptınmu bu siteden

kızlar ben dün şu küçük kadınlar diye bi didzi var orda oynayan bi kız var dizide adı yelizmiş gerçek adıda fulya zenginlermi öle bişey aahhhahh. kız maşallah zaten çok güzeldide birde zayıflığını görseydiniz hast aoldum resmen o kızın zayıflığını görünce.
hani zayıf ama sıska değil çok zayıf vede çok yakışmış kemikleri ince demekki

Son düzenleme:
kızlar selammm ben geldim..
geçmişi okuyamadımumarım herkez iyidir
ben çoşmuş durumdayım 2 gündür neler yedim içtim hatırlıyamıyom bileeee(

canım sen zaten menünün durumunu biliyorsun.akşam yemeği çook güzel ama.kalkınca keşke çubuk falan yiyeceğine düzgün bir kahvaltı yapsaydın.beğenmedim senden daha düzenli menüler bekliyorum.

yine beğendim yine beğendimm. alkisalkisalkis kahvaltıda jambon yemesn daha mı iyi olurdu? kalorisi nasıl bilmiyorum ama zararlı o bakımdan.

şu tatlı krizlerin olmasaaa . kahvaltını klasik yapsaydın iyi olurdu.öğle yemeğin güzel.hadi öğle yemeğinde tatlı yedin sonra niye gofret yedinn?

Watercım aradılar olduuuuuuuuu....sorumlu md oldum ayyyyyyyyyyyyy....mutluyum

çok sevindim canım. hayırlı olsun yeni işinn.

bugün kızlarda bir boşluk olmuş.yiyen yiyene. pek menü falan yazan da yook.
ben senin spor yapma azmine bayılıyorum ama menülerine aynı yorumu yapamayacağım.keşke senin gibi spor yapabilsim .çünkü gerçekten sağlıklı besleniyorum ama kiloda tık yok.

lachesis bu yemeklerle kilo veremezsin. iyi ki spor yapıyorsun .çünkü kilo alırsın yoksa.

kızlar ben geldim yine =)

nasılsınız..hepiniz hoşsunuz inşallah...

bndeniz kiloları vermeye devam ediyorum ...

hepinizi öpüyorum..

ben de menümü yazayım.

evden çıkmadan bir bardak yy süt

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeğine light peynirli yağsız tost

ara: 1 armut

öğle: 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaaşık yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği

ara: 2 tane kuru kayısı

akşam: 1 kaşık erişte, 4-5 kaşık patlıcan yemeği,2 tane fırında mantar, 1 soda

ara:çatal ucuyla tatlı

menüm bu kızlar.ne zamandır sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.ama tartıda değişmiyor. spor yapmadan bu menüyle zayıflanmaz mı? bir akıl verin.

ay evet canım ya ne kadar spor yapsam da çok yediğimden ancak kilomu koruyor zayıflayamıyorum. mafoldumben
kızlar ben geldim yine =)

nasılsınız..hepiniz hoşsunuz inşallah...

bndeniz kiloları vermeye devam ediyorum ...

hepinizi öpüyorum..

hoşgeldin canım, ben kendi adıma aynı bıraktığın yerde sayıyorum

yarım saat spor yaptım bu arada zumba. bugünkü sporum 110 dakika oldu.

ya bugün perşembeymiş ben çarşamba sanıyordum. yarın tartı günü kesin çok fazla çıkıcam tartıda mafoldumben

ben hamile olsa spor da yapamam, yemeğim de ikiye katlanır fil gibi olurum artık eyvahedigeldismile

nilufertcim burdayım .geçmişi okuyamamıştım da bugun hiç, onu okuyordum. kuzum 54 mu oldun sen yaaa

bu arada ben hiç iade etmedim strawberrye ama olur herhalde.beğenmediysen gönder geri. bi de dun de yazıcaktım fırsat olmadı, mumkun oldugunca waterproof almayın kızlar normal rimel alın. pek sağlıklı değil, kirpikleri döküyormuş.

anchusacıgımın da dogumgününü kutluyorum. herşey gönlünce olsun inşallah!

akşam yemeğini kaçta yiyorsun canım geç yiyorsan belki o etkiliyordur yoksa menülerin süper, karar verdim ben artık çok az yiycem, umarım kararımdan dönmem. :S

kızlar ben bi haftadır tartılmıyorum ama kendimi çok şişko hissediyorum,2 gündür abarttım da abarttım. bakalım yarın ak kara çıkıcak meydana:sinifsinif:

watercım sen hala 50 misin ?
ya yemeklerin az olduktan sonra 1 çikolata falan çok değil bence

canım keşke 50 olsam su anda bılmyrm yarın annem tartımı getırecek cesaretım olursa cıkarım ustune ama cesaret lazım yada 1 hafta dıkkat edıp oyle mı tartılsam gercekle yuzlesmelı bır an once bunu da bılıyrm :))))

napsak cidden yaa bu konuyu dusunmelıyız cıddı cıddı ruşeym falan iştahı kapatıyrmu denediniz mi

o kızı bende cok beğeniyrm çok tatlı gozlerı cok guzel masaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…