kızlar ben akşam fırında makarna yapıcam dedim ya tam o sırada eşim geldi hadi ikeaya gidelim dedi, forum ikea kıyafet ev eşyası alışverişi falan yaptık baya yürüdük umarım spor olmuştur çünküüü isveç köfte yedimmenüydü brownimin yarısını yedim sadece.
fırında makarna yarına kaldı.
ay ben bu gidişle kilo falan veremiycem offf, diyet yapamıyorum, ayrıca spor yap yap yoruldum
kızlar ben akşam fırında makarna yapıcam dedim ya tam o sırada eşim geldi hadi ikeaya gidelim dedi, forum ikea kıyafet ev eşyası alışverişi falan yaptık baya yürüdük umarım spor olmuştur çünküüü isveç köfte yedimmenüydü brownimin yarısını yedim sadece.
ay ben bu gidişle kilo falan veremiycem offf, diyet yapamıyorum, ayrıca spor yap yap yoruldum
yaa hep aynı durumdayız gayet guzel gıdıyrum ama tatlıya hayr dıyemıyrm bende hergun ufak bır çiko götryrm bugun markete gıttım 1 porsiyon baklava vardı onu aldım ve yedim ama yemekler superdı sabah çeyrek tost yağsız öğle yogurtlu ıspanak akşam fırında balık ama sonra tatlı yedım ve mafettım aslında almazdım ama bugun yeni evımın anahtarını aldım sonra markete gıdınce aa bunu kutluyayım dedım((( sonucu kotu olan bır kutlamaydı
yaa hep aynı durumdayız gayet guzel gıdıyrum ama tatlıya hayr dıyemıyrm bende hergun ufak bır çiko götryrm bugun markete gıttım 1 porsiyon baklava vardı onu aldım ve yedim ama yemekler superdı sabah çeyrek tost yağsız öğle yogurtlu ıspanak akşam fırında balık ama sonra tatlı yedım ve mafettım aslında almazdım ama bugun yeni evımın anahtarını aldım sonra markete gıdınce aa bunu kutluyayım dedım((( sonucu kotu olan bır kutlamaydı
laches neyapcaz biz yaa. ben şuaralar birde annemlerde kalıyorum hazır yemek falan
bende yiyiorum
ay başa döncem bu gi,dşle
.ay çok moralim bozuk
ya mesel aakşam yoğurtlu makarna vardı ya yarım tabak yesem doycam kalk işte sofradan dimi yok 2 tabak yedim yaaaaaaaa.
tatlım yeni evin hayırlı olsun. kutlaman gerekmiş olur o kadar ben hem bir sürü köfte patates yedim hem tatlı
aynen, ne yapsak bilmiyorum ki, yemekten önce 3 bardak su içsek iştahımız kapanır mı acaba. midemiz dolar yer kalmaz belki, ben de 2 tabak falan yiyorum sevdiğim yemek olunca. sofraya oturmadan önce iştahımızı kapatıcak bişeyler yapmamız lazım ama ne :uhm:
evet yaa.canım bide benim yemem tyokluğa falan bakmıyorum. tadını beğenince löp indiriyorum
depresyonda mıyım neyim anlamadım bugünde saat 12 de kalktım.akşam 6 ya kadar yarım paketten daha az çubuk kraker yedim.yemek düzeni filan alt üst oldu bende.
2 küçük kandil simidi yanında çay
akşam yemeğinde eşimin arkadaşına yemeğe gittik bir kepçe çorba,10 12 hamsi 1 dilim ekmek ve salata
2 kaşık kadar sütlü irmik tatlısı,çay,3-4 adet çubuk kraker
koçum biliyorum ne meyve var, ne süt, nede spor düzelirim inş
onemli degil cnm;
kimileri bizim araciligimizla egosunu tatmin etmeye calisiyor da sanirim ona hasta oldum
neyse ben bugunku menumu yazayim en iyisi,
menu yazmayi seviyırum benn opuyorumnanaktan
sabah
1 yuvarak kepek ekmegi
yesil cay
yarim kibrit kutusu beyaz, yarim kk kasar peynir
yarim salatalik
1 dilim dana jambon
1 kucuk bal
ara
1 bardak sut
1 ad. eti sticks
ogle
4 ad. izgara kofte
2 kasik pilav
1 bardak ayran
ara
1 muz
ara2
yarim kk beyaz peynir, ceyrek salatalik
cay
bugün yediklerimi yazayım ...
sabah:
4 adet mavi yeşil portakallı bisküvü+ çay
ara yok...
öğlen:
1 kase yayla çorba
1,5 servis kaşığı patates oturtma
salata
krem karamel(küçük bi porsiyon)
az önce de 1 fincan ıhlamur+hoşbeşin küçük paket gofreti (ay dayanamadım hepsini yedim-)akşamıda hafif yerim belli değil daha akşamı yarın yazarım ok koç...
Watercım aradılar olduuuuuuuuu....sorumlu md oldum ayyyyyyyyyyyyy....mutluyum
bugün kızlarda bir boşluk olmuş.yiyen yiyene. pek menü falan yazan da yook.kızlar ben akşam fırında makarna yapıcam dedim ya tam o sırada eşim geldi hadi ikeaya gidelim dedi, forum ikea kıyafet ev eşyası alışverişi falan yaptık baya yürüdük umarım spor olmuştur çünküüü isveç köfte yedimmenüydü brownimin yarısını yedim sadece.
bugün kızlarda bir boşluk olmuş.yiyen yiyene. pek menü falan yazan da yook.
ben senin spor yapma azmine bayılıyorum ama menülerine aynı yorumu yapamayacağım.keşke senin gibi spor yapabilsim .çünkü gerçekten sağlıklı besleniyorum ama kiloda tık yok.
lachesis bu yemeklerle kilo veremezsin. iyi ki spor yapıyorsun .çünkü kilo alırsın yoksa.
kızlar ben geldim yine =)
nasılsınız..hepiniz hoşsunuz inşallah...
bndeniz kiloları vermeye devam ediyorum ...
hepinizi öpüyorum..
ben de menümü yazayım.
evden çıkmadan bir bardak yy süt
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeğine light peynirli yağsız tost
ara: 1 armut
öğle: 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaaşık yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
ara: 2 tane kuru kayısı
akşam: 1 kaşık erişte, 4-5 kaşık patlıcan yemeği,2 tane fırında mantar, 1 soda
ara:çatal ucuyla tatlı
menüm bu kızlar.ne zamandır sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.ama tartıda değişmiyor. spor yapmadan bu menüyle zayıflanmaz mı? bir akıl verin.
watercım sen hala 50 misin ?
ya yemeklerin az olduktan sonra 1 çikolata falan çok değil bence
tatlım yeni evin hayırlı olsun. kutlaman gerekmiş olur o kadar ben hem bir sürü köfte patates yedim hem tatlı
aynen, ne yapsak bilmiyorum ki, yemekten önce 3 bardak su içsek iştahımız kapanır mı acaba. midemiz dolar yer kalmaz belki, ben de 2 tabak falan yiyorum sevdiğim yemek olunca. sofraya oturmadan önce iştahımızı kapatıcak bişeyler yapmamız lazım ama ne :uhm:
kızlar ben dün şu küçük kadınlar diye bi didzi var orda oynayan bi kız var dizide adı yelizmiş gerçek adıda fulya zenginlermi öle bişey aahhhahh. kız maşallah zaten çok güzeldide birde zayıflığını görseydiniz hast aoldum resmen o kızın zayıflığını görünce.
hani zayıf ama sıska değil çok zayıf vede çok yakışmış kemikleri ince demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?