50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onlar da akmıyor mu kuşum ya, zaten benim gözümden herşey akar
akmayan bir kalem de bulamadım

lachesis canım ev hayırlı olur ınsaallah. cok sagol .cüzdanım için bayağı hayırlı olacak orası kesin de :))))

napsak cidden yaa bu konuyu dusunmelıyız cıddı cıddı ruşeym falan iştahı kapatıyrmu denediniz mi

yok denemedim de burdan deneyen çok oldu işe yarasa söylerlerdi sanırım. ya aslında benim iştahımı fındık acaip kapıyor, 2-3 fındık ardından bir iki bardak su şişiyorum resmen, ben yarın fındık alıyım :)

akşam yemeğini kaçta yiyorsun canım geç yiyorsan belki o etkiliyordur yoksa menülerin süper, karar verdim ben artık çok az yiycem, umarım kararımdan dönmem. :S

ay inşallah az yersin.az yesen bu sporlarla hemenistediğin kiloya düşersin.

akşam yemeğini genelde 18: 30-19:00 gibi yiyorum.daha mı erkene yemem gerek?mesela şimdi çok açıım. dayanıyroum.yatacağım artık yememek için.

yooo gayet iyi bir saatmiş. o zaman hep aynı döngüde olduğun için metabolizman şaşırmış. boş olduğun bir gün yemek düzenini boz. erken saatlerde ye, ara öğün yapma ve aynı gün çok spor yap bünyeni şaşırt biraz istersen. sen hep aynı düzende yiyorsun vücut mekaniğe bağlamıştır belki.

mesela ben bişey keşfettim şimdi atıyorum 57de 4-5 ay kaldı vücut fazla yesen de almıyorsun vüct 57ye ayarlıyor, az yesen de yakmıyor vücut ideal kilonu sabitlemeye çalışıyor, o yüzden arada şaşırtmak lazım

mesela benim eşim 2 gün yemese de bir gün 5 günlük yese de hep aynı kilo, yıllardır aynı kilo olduğundan vücut sabitlemiş sanırım:)

sağol tatlım tavsiyelerin için deneyeceğim. metabolizmamı şaşırtmayı denemiştim .bir gün çoook yemiştim.ama benimkine kilo olarak geldi o şaşırtmaç sonra onu vermeye uğraştım.bir de böyle deneyyeim.

yok sporunu da yap, atıyorum 300 kalorilik yedikten sonra 300 kalorilik spor yap falan ki sonradan uğraşma

iyi geceler hayatım opuyorumnanaktan

watercım yeni evin hayırlı olsun.içinde hep güzellikler yaşarsıın.

kızlar bir yandan ev topladıgım ıcın hemen cvp yazamyrm. aminnnn canım insaallah.
o farkı harcama o zaman, direk kenara koy

ben ofark ıcın bırkac bırsey begendım magzalardan:))) yaa ben dehset alısverıs kolıgımdır bırsey gordugum zaman aklımda kalır ıllakı almam gerekır yazlık ayakkabı gormustum almadım ve halen o ayakkabıyı dusunyrm. fakat sımdı daha cok param artacagı ıcın kenara koyacak param da olacak ınsaallah

Merhabalar ben 60-69 topığınden 2 ay kadar bir mücadele sonrası 67 den 59 a düştüm şükür ve buraya transfer oldum benide aranıza kabul edermisiniz..

bu mevsimde ne yazlık ayakkabısı ya boşver, giyene kadar sıkılırsın ondan.

Merhabalar ben 60-69 topığınden 2 ay kadar bir mücadele sonrası 67 den 59 a düştüm şükür ve buraya transfer oldum benide aranıza kabul edermisiniz..

hoşgeldin canım, tebrik ederim iyi kilo vermişsin

ben kaçıyım biraz test falan çöziyim, iyi geceler herkese, öpüldünüz opuyorumnanaktan

ay evet canım ya ne kadar spor yapsam da çok yediğimden ancak kilomu koruyor zayıflayamıyorum. mafoldumben

hoşgeldin canım, ben kendi adıma aynı bıraktığın yerde sayıyorum

aman be tatlım zaten senn kilon iyiydi verme daha korusan o bile yeter...olumunekankayizsmile

selam kızlar yoğun istek üzerine yine burdayım deeermişim valla melahat dışında arayan soran yok saolun yanee unuttunus dimi beniiii ayy insan merak eder bu kızın son durumu ne diye bi foto ekle der fln hiç gelmio aklınıza neyyse ben ekleyeyimde görün bari nasılım dieeee 53 kiloyum şu an 3 kilom kaldı kasmıyorum onuda bi ara veririm naaapimm bu aralar depresyondayım sanırım yaa hayatla bağlantımda kopukluklar yaşıyorum doktora gideceğim çok sıkıcı ve tatsız bir durum neyyse boşverin ameliyat sonrası sendromu heralde geçerrr foto koyacağım haber veririm koyunca ok öpüldünüssss:))))

dünkü menüme ek olarak akşam:4 adet balık(çinekok) 2 dilim kadar ekmek
salata+limonata
1 bardak çay
ara:üzüm +1 adet inicir..
ayy çok yedim çokkk 1 günde 3 günlük kalorimi aldım...nasıl yapcam bilmiyorum....
helllppppp....mafoldumben
laches neyapcaz biz yaa. ben şuaralar birde annemlerde kalıyorum hazır yemek falan
bende yiyiorum
ay başa döncem bu gi,dşle
.ay çok moralim bozuk
verirsin inşallah canım gene moralini bozma ..olur öyle arada azimlisin sen...

ben hamile olsa spor da yapamam, yemeğim de ikiye katlanır fil gibi olurum artık eyvahedigeldismile
ayy bende dün tam öyle düşündüm ..şimdi bi iştah varki sorma hamiş kalsam ne olcam bilmiyorum valla.spor zaten yok..yaylana yaylana yürürüm artık:)offfofffff

selam canım...hoş geldin.unutmadık unuturmuyuz....opuyorumnanaktanhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…