50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar hepinize gunaydinn.

benim tartim bozuldu sanirim 55 kusur cikiyorum; yine haftaici sendromu da olabilir; h.sonu tartilip oyle bildirim yapicam.

yalniz cok ilginc beden olarak yarim-bir cm inceldim

sule gecenki olcuklerim sen de var, yanlis hatirliyorsam duzelt

------ pazartesi(11/10)-----cuma(15/10)
gogus--------90----------------90
bel-------------65----------------64,5
kalca----------96----------------95
ust bacak----58----------------57,5

))

kalca zumbasi ise yaradi

Son düzenleme:
demircik

seni merak ettik elbette, ama sen bir sure siteye giremem, dinlenicem demistin en son;
o yuzden bisey yazmadik cnm

fotolari tabiki sabirsizlikla bekliyoruz;

nasil, agrin,sizin var mi cnm ??

günaydınnn kızlar ben göreve çıkıyorum. anchusacım yemeğin nasıldı şekerim . kocişin ne hediye almış

peppermint bu hafta koc olabilir misin musaitsen?? Eger degilsen musait waterspider ndrcn, nilufert sizlerden birine rica edecegiz...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende tartıda sürekli düzensiz çıkıyorum..ama açıkçası tartıdaki rakamdan ziyade görüntü olarak ne kadar değişiklik oldu o önemli bana....tarıda değişiklik çok oluyo..yorgunluk..regli vs. gibi..gigiyemediklerimi yiymeye..elimi dokunduğum yerde fazlalık hissetmediğim zmana kadar zayıflamış saymıcam kendimi...oda anca 50 den aşağı düştüğümde beni mutlu eder...bu çabaylada zor kızlar benim için..homini gırtlak sürekli tembellik nasıl olcak bilemiyom.

peppermint bu hafta koc olabilir misin musaitsen?? Eger degilsen musait waterspider ndrcn, nilufert sizlerden birine rica edecegiz...

aa canim ben de sana teklif edecektim bu hafta koc olabilirim diye.

ok canim olurum

ben yarın bildirim yapıyım o zaman canım bir umut düşerim belki:S

aynen cnm ben de bir umtu yarini beklicem;

benim tartim asiri dengesiz oldu; ya ben de bi dengesizlik var ya tartida, 2 gun ustuste ayni tartmiyor meret yaa, hergun degisiyor

ama cmr.gunku kilolarimi baz aliyorum ben kac haftadir, yine oyle yapicam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…