günaydın herkese, ya tartıda ağır çıktım ben ya, 700 gr mafoldumben
ben tartılmayı unuttum yaaa...yani giyinmeden once tartılmayı unuttum. giyinik 52.5 çıktım, herhalde 51.9'u koruyorumdur yani bu hafta. yarın girebilirsem sabah bildirirm yaparım yine. giremezsem beni aynı yazar mısın anchusa?
mutlaka bildirim yap. fazla olsan bile...bende 600 g fazla çıktım:çok üzgünüm:
yarın bildirim yaparım artık gerçi bi değişiklik olmaz herhel ama ...
aa ben de kabul etmistim halbu ki..
neyse obur haftada ben olurum o zaman ;-)
anchusa cım ben sabah tartılcam
günaydın herkese..... haftalar sonra ilk defa kilo vermemenin sevincini yaşıyorum.....54 olmuşuum. geçen hafta 54.9 tartılmıştım........
ölçü olarakta .incelmişim
bel....:....76,,,,,,,,,,,,,,75
göbek:....82.............80
alt göbek:88.............87
basen ....91..............90
peppercik senide tabrik ederim incelmişin..... yalnız kalça ölçün değişmemiş 95 vermişin geçen haftada.... diğerlerinden incelmişin....
kızlar günaydın
kilom geçen haftayla aynı 58.5 ama anneme gitmeden önce daha az çıkıyodum aslında ama orda kaçırdım tabi birde regli oldum onun etkisi var tabi neyse önemli olan almamak korumak iyi bişey:))
koçumuz bu hafta kim belli oldumu acaba
kızlar günaydın
kilom geçen haftayla aynı 58.5 ama anneme gitmeden önce daha az çıkıyodum aslında ama orda kaçırdım tabi birde regli oldum onun etkisi var tabi neyse önemli olan almamak korumak iyi bişey:))
günaydın herkese..... haftalar sonra ilk defa kilo vermemenin sevincini yaşıyorum.....54 olmuşuum. geçen hafta 54.9 tartılmıştım........
ölçü olarakta .incelmişim
bel....:....76,,,,,,,,,,,,,,75
göbek:....82.............80
alt göbek:88.............87
basen ....91..............90
peppercik senide tabrik ederim incelmişin..... yalnız kalça ölçün değişmemiş 95 vermişin geçen haftada.... diğerlerinden incelmişin....
kızlar günaydın
muhtemelen regliden oturu. biter bitmez anlarsin gercek kilonu...onumuzdeki haftanin birincisi sen olursun gibime geliyor yine nedense...
benim benimkızlar günaydın
:))) canım benimmmm ya benim önceki koçluk dönemimde bi 15 madelik koç bildirim vardı .bulabilsem keşkekocumuz nilufert
saygi sevgi ve hurmeti eksik etmeyin lutfen kendisinden ve sozunu dinleyin....
ay çok güldürdün beni.az once iki adet ev baklavasi ve bir miktar cevizi goturmus bulunmaktayim.cok pismaniiimm . seker seviyem tavanda...
hayırlı olsun yeni koçumuz diyorum ve gene herkeze hafiffffffçecik bir hafta diliyorum kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...ne güzel incelenler kilo verenler ohhhh:))
seviyorummmm seniiiiii....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?