50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tartılmayı unuttum yaaa...yani giyinmeden once tartılmayı unuttum. giyinik 52.5 çıktım, herhalde 51.9'u koruyorumdur yani bu hafta. yarın girebilirsem sabah bildirirm yaparım yine. giremezsem beni aynı yazar mısın anchusa?

bende 600 g fazla çıktım:çok üzgünüm:
yarın bildirim yaparım artık gerçi bi değişiklik olmaz herhel ama ...
mutlaka bildirim yap. fazla olsan bile...
aa ben de kabul etmistim halbu ki..
neyse obur haftada ben olurum o zaman ;-)

tmam haftaya koc sensin. nilufert senden once cevaplayinca onu koc ilan ettim bile..

günaydın herkese..... haftalar sonra ilk defa kilo vermemenin sevincini yaşıyorum.....54 olmuşuum. geçen hafta 54.9 tartılmıştım........

ölçü olarakta .incelmişim

bel....:....76,,,,,,,,,,,,,,75
göbek:....82.............80
alt göbek:88.............87
basen ....91..............90

peppercik senide tabrik ederim incelmişin..... yalnız kalça ölçün değişmemiş 95 vermişin geçen haftada.... diğerlerinden incelmişin....

kızlar günaydın
kilom geçen haftayla aynı 58.5 ama anneme gitmeden önce daha az çıkıyodum aslında ama orda kaçırdım tabi birde regli oldum onun etkisi var tabi neyse önemli olan almamak korumak iyi bişey:))
koçumuz bu hafta kim belli oldumu acaba

aa oyle mi, ajandama 96 yazmisim :-(
neyse, haftaya cuma
bel 63
kalca 93
ust bacak 56 cikicam bakn gorunnn

;-)))
guclubacismile

vereliniortak asil ben seni tebrik ederim cnm,
hem kilo vermissin, hem de cok iyi incelmissin valla alkisalkisalkis

reglinin kesin etkisi var cnm,
57,5 plabilirsin normalde ben ce

koc nilufert oldu bu hafta

kocumuz nilufert
saygi sevgi ve hurmeti eksik etmeyin lutfen kendisinden ve sozunu dinleyin....

simdilik birincilik senin sule ulku. bugunku sporumu yazdin di mi? 50 dk fitness

muhtemelen regliden oturu. biter bitmez anlarsin gercek kilonu...onumuzdeki haftanin birincisi sen olursun gibime geliyor yine nedense...

hayırlı olsun yeni koçumuz diyorum ve gene herkeze hafiffffffçecik bir hafta diliyorum kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...ne güzel incelenler kilo verenler ohhhh:))

benim benim
kocumuz nilufert
saygi sevgi ve hurmeti eksik etmeyin lutfen kendisinden ve sozunu dinleyin....
:))) canım benimmmm ya benim önceki koçluk dönemimde bi 15 madelik koç bildirim vardı .bulabilsem keşke
az once iki adet ev baklavasi ve bir miktar cevizi goturmus bulunmaktayim.cok pismaniiimm . seker seviyem tavanda...
ay çok güldürdün beni.
ya bende akşam kendimi şaşırdım. yapişmanlıktan üzüntüden ağlıcaktım anchusa çocuk gibi.
hayırlı olsun yeni koçumuz diyorum ve gene herkeze hafiffffffçecik bir hafta diliyorum kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...ne güzel incelenler kilo verenler ohhhh:))

masa başı hareketleri falan yaptırırm ben bak ona göre şekerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…