benim benim
:))) canım benimmmm ya benim önceki koçluk dönemimde bi 15 madelik koç bildirim vardı .bulabilsem keşke
ay çok güldürdün beni.
ya bende akşam kendimi şaşırdım. yapişmanlıktan üzüntüden ağlıcaktım anchusa çocuk gibi.
masa başı hareketleri falan yaptırırm ben bak ona göre şekerim
kızlar
öğlen
1 adet kıymalı biber dolması
1 kase ayran
yarım kase çorba
nasıl kızlar?
sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin.
1 bardak çay......
öğle
yaklaşık bir porsiyon tavuk sote (çatalla yedim tavuklarını sadece.)
1 dlm kepek ekmek
3 y.kaşığı kadar havuçlu pirinç pilavı.
minicik bir kutu dondurma...
ara için bir mandalinam var
akşama da yoğurt ve meyveyle geçiştireceğim kızlarr...
artık öğle yemeklerimi iş yerinde yiyorum böyle daha iyi oldu..
bu sabahta eşimde erken gidecekti işe kahvaltımı o hazırladı sağolsun sayesinde simit poğaçadan yırttım bugün....
yeni koçumuz hayırlı olsun....serbest bırakma bizi koç cozutuyoz hemen...
saol canım ekmek yoktu bende.
bende öğlenleri işyerinde yeme kararı aldım.çünkü aşçıya az koy dedinmi gidip tekrar doldurtma şansın yok bikere. eve gidince yiyorum. geçen bizim işyerindede tavuk sote vardı bende çatalla yedim. iş yerindeki tek sorun yağları muhtemelen çiçek yağı ben evde sadece z.yağı kullnırımda .
ay bizim işyerindede bisimit pohaça furyası var. ama bugün sadece bir lokma aldım
ya ben de kabuk tarçın var bu kabuk tarçınlar üsrtüste kulllanılırmı?
demeleme açısından söylüyorsun galiba..ama kabuk tarçın eriyodu sanki ..olumunekankayizsmileben kışın normal çaya koyuyodum çok sıcağa maruz kalınca erimişti hatırladığım kadarıyla...
kızlar meraba gerçeklerle yüzleşip bu hafta kilo bildirmi yapmaya karar verdim tam tamına 51buçuk kiloyum.1buçuk kilo aldım ama bunları çok geç olmadan vermem lazım bu haftaki koç bana yardımcı ol lütfen
Canim adini listeye ekledim ve seni kocumuza havale ediyorum. Iste bildirim yapmayanlarin neden yapmadigi belli oldu. 1.5 kilo fazlalikla sahalara geri dondun sende... niluufeeeeerrt cek kulagini zukseddin in.kızlar meraba gerçeklerle yüzleşip bu hafta kilo bildirmi yapmaya karar verdim tam tamına 51buçuk kiloyum.1buçuk kilo aldım ama bunları çok geç olmadan vermem lazım bu haftaki koç bana yardımcı ol lütfen
kızlar benim bu hafta son haftam
yani doğum yapalı tam 1 yıl olucak bu cuma ve ben hamilelik öncesi kiloma varamadım 1.5 kilo ile hedefimi tutturamıcam gibi jet bi diyet falan bilen varmı ya
ben 57 ile gebe kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?