50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anacim yedigim baklavalari bastirsin diye kahve iceyim dedim. Agzimdaki seker tadi notrlensin azicik diye. esim de bir organik kahve getirmis, denemek istedim. iyy o da sekerli kahveymis.... allak bullak oldum valla.. Simdi bunun ustune tuzlu ve baharatli doritos panco yersem agzim notrlenir ancak....ama yapmicam bu sefer kotu yola dusmeyecegim...

sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin.
1 bardak çay......

öğle
yaklaşık bir porsiyon tavuk sote (çatalla yedim tavuklarını sadece.)
1 dlm kepek ekmek
3 y.kaşığı kadar havuçlu pirinç pilavı.
minicik bir kutu dondurma...

ara için bir mandalinam var
akşama da yoğurt ve meyveyle geçiştireceğim kızlarr...

artık öğle yemeklerimi iş yerinde yiyorum böyle daha iyi oldu..
bu sabahta eşimde erken gidecekti işe kahvaltımı o hazırladı sağolsun sayesinde simit poğaçadan yırttım bugün....

yeni koçumuz hayırlı olsun....serbest bırakma bizi koç cozutuyoz hemen...

saol canım ekmek yoktu bende.

bende öğlenleri işyerinde yeme kararı aldım.çünkü aşçıya az koy dedinmi gidip tekrar doldurtma şansın yok bikere. eve gidince yiyorum. geçen bizim işyerindede tavuk sote vardı bende çatalla yedim. iş yerindeki tek sorun yağları muhtemelen çiçek yağı ben evde sadece z.yağı kullnırımda .
ay bizim işyerindede bisimit pohaça furyası var. ama bugün sadece bir lokma aldım

o kadarcıktan bişi olmaz tatlım yaa..keşke onlarla sınırlı kalsa ...gene bi arkadaş çikolata dağıtmıştı kaçgündür masamda duruyordu yemeyim dedim.ama h.sonu griyo diye gözüme battı durdu hooppp mideye...bi lokmalıktı ama gereksizdi...bende az ver diyom hatta pilavın yarısını geri boşalttım adam doyacanmı diye dalga geçti...onların gözüne komik gelen porsiyonlar ne yazıkki bize kilo aldırıyo çok wahim çookkk....bu akşam gidip spor yapcam zumba üzerine dans kendimce inş.caymammm...kaydirigubbakcemile2delikafadulden

Zayıflama ve kilo verme meselesi, insülin üretimi ve metabolizma hızı ile doğrudan alakalı olduğuna göre tarçın tüketimi doğal olarak zayıflama işine de yaramaktadır. Vücudumuzdaki yağ hücreleri yüksek insülin düzeylerinde parçalanmakta ve enerjiye dönüşmektedir. Bu nedenle aşırı kiloların vücutta yağ dokusu olarak depolandığı yağ dokuları, Tarçın veya Tarçın çayı içilerek kolaylıkla eritilebilir. Özellikle karın bölgesi bölgesel zayıflaması için Tarçın gibi zayıflatan bir bitki elbette çok etkili olacaktır. Tarçın içerisindeki enzimler, karın bölgesindeki kan damarlarını uyararak özellikle karın zayıflaması ve göbek eritme sürecini hızlandırmaktadır.
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
Prof. Dr. Adnan Saraçoğlu’nun kitabında dediğine göre tarçın çayı karaciğer çalışmasını düzenleyerek sivilce oluşumuna engel oluyor. Ben denedim gerçekten tarçın sivilcelere çok iyi geliyor. Çayın hazırlanışı şöyle

Bir fincan kaynar suya 1-2 kabuk tarçın atın 10 dk demleyin. Sonra kabuk tarçınları çıkartın. Çayın üzerine biraz toz tarçın serpin. İsterseniz bir tatlandırıcıyla tatlandırabilirsiniz ama tatlandırıcısız içmek daha iyidir

b[B]akınırken gördüm sizinle paylaşmak istediğim...daha bir çok yaraı saymakla bitmez ..tek bir zaraı yok tabi uygun miktarda tüketilirse... bende çaycımıza söledim tarçın varmı diye yaptı içerken birde ne yararı var bakayım dedim..bunları buldum...[/B]

ya ben de kabuk tarçın var bu kabuk tarçınlar üsrtüste kulllanılırmı?

demeleme açısından söylüyorsun galiba..ama kabuk tarçın eriyodu sanki ..olumunekankayizsmileben kışın normal çaya koyuyodum çok sıcağa maruz kalınca erimişti hatırladığım kadarıyla...

demeleme açısından söylüyorsun galiba..ama kabuk tarçın eriyodu sanki ..olumunekankayizsmileben kışın normal çaya koyuyodum çok sıcağa maruz kalınca erimişti hatırladığım kadarıyla...

evet canım onu kaynatmak lazımmış araştırdım bende şimdi

bu hafta pembiş değilim ama haftaya iddalıyım...:)
hemen gidip tarçın almalıyım....

kızlar meraba gerçeklerle yüzleşip bu hafta kilo bildirmi yapmaya karar verdim tam tamına 51buçuk kiloyum.1buçuk kilo aldım ama bunları çok geç olmadan vermem lazım bu haftaki koç bana yardımcı ol lütfen

Canim adini listeye ekledim ve seni kocumuza havale ediyorum. Iste bildirim yapmayanlarin neden yapmadigi belli oldu. 1.5 kilo fazlalikla sahalara geri dondun sende... niluufeeeeerrt cek kulagini zukseddin in.

kızlar benim bu hafta son haftam
yani doğum yapalı tam 1 yıl olucak bu cuma ve ben hamilelik öncesi kiloma varamadım 1.5 kilo ile hedefimi tutturamıcam gibi jet bi diyet falan bilen varmı ya
ben 57 ile gebe kalmıştım

bebişin doğum günümü yani bugün yoksa haftayamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…