50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilüfert önümüzdeki cuma canım yani tam 1 haftam var
reglim bitince ozamana kadar belki kilomda değişir ama bakalım
buarada çok teleşlı hetcanlı bir işmiş bu ilk doğumgünü çok güzel bir parti hazırlıyorum kızıma
elbisesini aldım dün birsürü parti malzemesi aldım süsler balonlar tabak bardak peçete ayyy hepsi doğumgünü parti temalı,davetiye bile yaptım kızıma sonra üstünde eluşun resmi olan hatıralaık sabun yaptırmayı planlıyorum
ikramlıkları düşünüyorum şimdi değişik bişeyler yapmalıyım şeker hauruyla renkli 1 şekilli kurabiye yapıcam cupcake yapayım gene renkil kremalı falan güzel süsülü bi pasta
ayy çok güzel bişeymiş

ahh canim benim, ne mutlu ne guzel heyecanlar bunlar.

simdiden hayirli ugurlu olsun yeni yasi kizinin

bize davteiye yok mu? ;-))

bugun ben de cok yedim snairim

sabah
kepekli mini panini sandwich (labne,z.ezmesi,kasar,domates,dana jambon)
limonlu yesil cay

ara
-

ogle
1 kase ezogelin corbasi
yarim dilim tavuklu sebzeli talas boregi
1 bardak ayran

(arkadasimin profiterolunden 2 catal aldim)

ara
cay, 1 ad. galete

ara
sutum var, mandalinam var

aksam
?

ne güzel ve tatlı bir uğraştır eminim..allah isteyen herkesi hem çocuktan hemde onla yaşayacağı duygulardan mahrum etmesin inşallah.
senin boy kaç...

davetiye sizede var canım haftaya başlıcam davet işelrine ozaman sizinde haberiniz olucak:))

kizlar;

goz ameliyati icin hastane arayisindan kafayi yemis durumdayim...

bugun amerikan hast.ne gittim gorusmeye bilgi almaya,

goz kliniginde bitane doktor yok bilgi verecek; biri yurtdisindaymis, biri ameliyattaymis;
sinir oldum, cok ilgisizlerdi..

biraz kismet isi sanirim;
karar verip bi hastaneye gidicez ve gerisini Allah'a birakicaz..

Merhaba kızlar

Ben aynıyım, 54.1 kilo, ama zımbırtımın 3. günü

Kime mesaj atıyoruz?
kaydettim tamam..

ne guzel bir telas buuu

sakin ol. rahatlarsan her sey yolunda gider, panik olursan olmayacak aksilikler gelir basina..

sakin ol. rahatlarsan her sey yolunda gider, panik olursan olmayacak aksilikler gelir basina..

dogru soyluyosun canim sagoll..

canim sana ameliyattan once iyice anlatmislar miydi? bu ameliyatta riskler cok dusuk degil mi?
oyle kalici olarak gorme kaybi riski falan yok diy mi Allah korusun

su dikkatimi cekti bir de,
sen ist.cerrahide olsun ameliyat, cok memnunsun,
sule baska bi hast.de oldu o da memnun,
bizim sirkette bir bey acibadem goz de olmus, memnun,
sema hast.nde oldu kuzenim memnun

burdan cikardigim sonuc turkiye de bu ameliyatlarin iyi yapildigi ve de asagi yukari her hastanenin ayni kalite standardini yakaladigi yonunde,
hakli miyim sence.

iyi bilinen bir goz hastanesine ic rahatligiyla gidip ameliyatimi olabilirim diy mi cnm ?

ya gokten dolu yagsa gozunun ustune denk gelse, sen de refleksle gozunu kapatamasan da kor olabilirsin. ama bunun ihtimali ne kadar dusukse o ameliyatta da ihtimal cok dusuk
goreceksin o kadar rutinlemsi bir ameliyatki 15 dk da dort kisiyi ameliyat ediyorlar. fabrikada kaliba girecek biskuvi hamuru gibi hissediyorsun kendini. demek isteigim cok rutine bindi artik.
benim etrafimdaki herkes istanbul cerrahide olmustu. Ama fiyat gercekten cok artmis hic gerek yok
Ameliyat biraz stresli bir ameliyat. sonucta goz kapagin aciliyor ve icinde birseyler yapiliyor. ama sonra coook rahat edeceksin
lensi biraktin degil mi?

anchusa ayyy çok güldüm kalıba gircek bisküvi hamura
hhaaaahaaayy kırk yıl düşünsem bu benzetme gelmezdi aklım
çok yaşa emi...

canım olay doktor beceresinden çok teknolojiyle bağlantılı olduğu için aynı standartlarda olmaları normal. doktor ilgisi vs gibi değişkenler vardır sanırım sadece.

ay dün ikeadan aldığım şeyleri yerleştirdim evim pek güzel oldu, nasıl mutluyum :) ufak detaylar ama evin havasını değiştirdi:)

bu arada benim gün içinde kilom azaldı, şuan geçen haftaki gibiyim sanırım, yarın sabah ne olurum bilemiyorum:S

anchusa ayyy çok güldüm kalıba gircek bisküvi hamura
hhaaaahaaayy kırk yıl düşünsem bu benzetme gelmezdi aklım
çok yaşa emi...

Canim biz ayni anda 4 hasta girdik ameliyata.. gercekten 15-20 dk da bes kisi ameliyat olduk, ben bir sey anlamadan ciktim valla 10 dk da ameliyat odasindan gayet cirkin ve kara bir gozlukle...gercekten cok hizliydi...

bak goruyormusun canimi istettin. benim de gidesim var ikeaya...

benim de temizlik vardi bugun evimde. ev eve benzedi sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…