nilüfert önümüzdeki cuma canım yani tam 1 haftam var
reglim bitince ozamana kadar belki kilomda değişir ama bakalım
buarada çok teleşlı hetcanlı bir işmiş bu ilk doğumgünü çok güzel bir parti hazırlıyorum kızıma
elbisesini aldım dün birsürü parti malzemesi aldım süsler balonlar tabak bardak peçete ayyy hepsi doğumgünü parti temalı,davetiye bile yaptım kızıma sonra üstünde eluşun resmi olan hatıralaık sabun yaptırmayı planlıyorum
ikramlıkları düşünüyorum şimdi değişik bişeyler yapmalıyım şeker hauruyla renkli 1 şekilli kurabiye yapıcam cupcake yapayım gene renkil kremalı falan güzel süsülü bi pasta
ayy çok güzel bişeymiş
nilüfert önümüzdeki cuma canım yani tam 1 haftam var
buarada çok teleşlı hetcanlı bir işmiş bu ilk doğumgünü çok güzel bir parti hazırlıyorum kızıma
elbisesini aldım dün birsürü parti malzemesi aldım süsler balonlar tabak bardak peçete ayyy hepsi doğumgünü parti temalı,davetiye bile yaptım kızıma sonra üstünde eluşun resmi olan hatıralaık sabun yaptırmayı planlıyorum
ikramlıkları düşünüyorum şimdi değişik bişeyler yapmalıyım şeker hauruyla renkli 1 şekilli kurabiye yapıcam cupcake yapayım gene renkil kremalı falan güzel süsülü bi pasta
ayy çok güzel bişeymiş
kaydettim tamam..Merhaba kızlar
Ben aynıyım, 54.1 kilo, ama zımbırtımın 3. günü
Kime mesaj atıyoruz?
ne guzel bir telas buuunilüfert önümüzdeki cuma canım yani tam 1 haftam var
ayy çok güzel bişeymiş
kizlar;
goz ameliyati icin hastane arayisindan kafayi yemis durumdayim...
bugun amerikan hast.ne gittim gorusmeye bilgi almaya,
goz kliniginde bitane doktor yok bilgi verecek; biri yurtdisindaymis, biri ameliyattaymis;
sinir oldum, cok ilgisizlerdi..
biraz kismet isi sanirim;
karar verip bi hastaneye gidicez ve gerisini Allah'a birakicaz..
sakin ol. rahatlarsan her sey yolunda gider, panik olursan olmayacak aksilikler gelir basina..
dogru soyluyosun canim sagoll..
canim sana ameliyattan once iyice anlatmislar miydi? bu ameliyatta riskler cok dusuk degil mi?
oyle kalici olarak gorme kaybi riski falan yok diy mi Allah korusun
su dikkatimi cekti bir de,
sen ist.cerrahide olsun ameliyat, cok memnunsun,
sule baska bi hast.de oldu o da memnun,
bizim sirkette bir bey acibadem goz de olmus, memnun,
sema hast.nde oldu kuzenim memnun
burdan cikardigim sonuc turkiye de bu ameliyatlarin iyi yapildigi ve de asagi yukari her hastanenin ayni kalite standardini yakaladigi yonunde,
hakli miyim sence.
iyi bilinen bir goz hastanesine ic rahatligiyla gidip ameliyatimi olabilirim diy mi cnm ?
dogru soyluyosun canim sagoll..
canim sana ameliyattan once iyice anlatmislar miydi? bu ameliyatta riskler cok dusuk degil mi?
oyle kalici olarak gorme kaybi riski falan yok diy mi Allah korusun
su dikkatimi cekti bir de,
sen ist.cerrahide olsun ameliyat, cok memnunsun,
sule baska bi hast.de oldu o da memnun,
bizim sirkette bir bey acibadem goz de olmus, memnun,
sema hast.nde oldu kuzenim memnun
burdan cikardigim sonuc turkiye de bu ameliyatlarin iyi yapildigi ve de asagi yukari her hastanenin ayni kalite standardini yakaladigi yonunde,
hakli miyim sence.
iyi bilinen bir goz hastanesine ic rahatligiyla gidip ameliyatimi olabilirim diy mi cnm ?
anchusa ayyy çok güldüm kalıba gircek bisküvi hamura
hhaaaahaaayy kırk yıl düşünsem bu benzetme gelmezdi aklım
çok yaşa emi...
ay dün ikeadan aldığım şeyleri yerleştirdim evim pek güzel oldu, nasıl mutluyum :) ufak detaylar ama evin havasını değiştirdi:)
bu arada benim gün içinde kilom azaldı, şuan geçen haftaki gibiyim sanırım, yarın sabah ne olurum bilemiyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?