50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepepercim bak ne güzel demişsin
hayırlısı hayırlısı hiç sinirlenme

canim sagoll

sagol anchusacigimm
cnm aslinda goz bu,
parasi hic onemli degil ama sinan gokerden hem istedigin zamana rand.bulmak zor hem de ben evime yakin olsun istiyorum biraz da.

lensi birakmadim cnm,
bi yere karar vereyim, ordaki doktor su kadar zaman takma desin, o kadar sure gozluk takicam ben de.
şakkıdı

lachesis gule gule kullan canim cicilerini, neler aldin???

anchusa benzetmen hakikaten komik, ben telastan onu bile farketmemisim ))

bence bir an once birak. dogru kornea kalinligi olcumu icin ne kadar erken birakirsan o kadar iyi... bazi doktorlar 3 ay once birak diyor bazilari 2 hafta once.. ben bu konuda bayagi arastirma yapmistim. ve gercekten 2 haftanin yetmeyecegine ikna oldum. Musterileri kacirmamak icin 2 hafta diyor doktorlar ama sonra uzun uzun bir goz doktoru arkadasimla konusunca bana gercekleri soylemisti...

o zaman bu h.sonundan itibaren birakayim bari.

ayy hic de sevmiyorum gozluk takmayi :-((

bak goruyormusun canimi istettin. benim de gidesim var ikeaya...

benim de temizlik vardi bugun evimde. ev eve benzedi sonunda...

ya eşim forumda bir gömlek aldı küçük gelmiş yine gidicez galiba haftasonu:S

lachesis gule gule kullan canim cicilerini, neler aldin???

sağol canım, siyah yatak örtüsü aldım, acaip şık bir diz battaniyesi(sarılıp geziyorum), tencere aldım çok orjinaldi. yine çok değişik peçetelikler aldım, kepçe kapak vs gibi mutfak eşyaları aldım bir de.

küçük şeyler hepsi ama çok sevdim. eşyayı sevmezsem işe yarasa da atasım gelir benim, o yüzden sevdiğim eşya olunca mutlu oluyorum:)

tam tipik ikea sendromu yasamissin. ben de baharatlik alicam, ah bir de bonzaimin biri oldu onun yerine bir bonzai daha almak istiyorum...

Son düzenleme:
Teşşekür ederim kızlar....
Lancesis kuşum iyi günlerde kullan ciciklerini...
anchusa şekercim sende iyi günlerde pislet evini
Pepercim ameliyat oldunmu gözden??????

Buarada benim hastalığımın son günü haftaya tartılcam ok mi...bildirim yapmayacam anchusacım

ayy cok tatli hepsi de. ben de senin gibiyim cnmm

cnm ben de gunlluk kullanim icin bi yatak ortusu istiyorum,
english home mu neydi bir magaza var ya orda 120-130 tl civariydi,
sen kaca aldin sormasi aiyp cnm ?

tam tipik ika sendrmu yasamissin. ben de baharatlik alicam, ah bir de bonzaimin biri oldu onun yerine bir bonzai daha almak istiyorum...

bonzai katili seni, niye kıydın şuncacık çiçeğe. ya ben küçük bonzaileri pek sevmiyorum ya ağaç gibi adam boyunda olanlarını seviyorum :)
yoksa seninki büyüktü de mi öldü, yazık ettin dağ gibi çiçeğe o zaman :)

ya ben de tabaklarımdan sıkıldım ya atasım geliyor. dün çok süper bir yemek takımı vardı ama gerçeği kalmamış teşhir ürünü vardı sadece içimde kaldı mafoldumben

ülkerkim sağol bebeğim gel bir öpeyim Şeniz

ayy cok tatli hepsi de. ben de senin gibiyim cnmm

cnm ben de gunlluk kullanim icin bi yatak ortusu istiyorum,
english home mu neydi bir magaza var ya orda 120-130 tl civariydi,
sen kaca aldin sormasi aiyp cnm ?

aslında yatak örtüleri o fiyat normalmiş gayet, ben birtanesine 500 verdim şimdi nefret ediyorum atasım geliyor :) diğerleri 100 civari falandı.
ya bu aldığım 30 ya da 50 çok ucuz yani. ama normal yatak örtüsü gibi düşünme, simsiyah bir örtü. ben onu serdim üstüne iki kırmızı kare yastıkla çok süper oldu.
benim evimin tarzına uygun oldu bilmiyorum sen sever misin, resim çekip eklerim istersen canım. ben kalın tafta nakışlı vs yatak örtülerini evime uyduramadığım için aldım, ama annem falan görse bu ne ya der, kaldırır diğerlerinden örter

ay kızlarrrr bu ikram hazırlığı beni bozucak sanırım sayfa sayfa yemk tarifleri geziyorum nette çok güzel şeyler varrrr hepsini yapıp yiyesi geliyo insanın
ben böyle değildim ne oldu banaaaaa
regli beni bozdu sanırım
zaten birgün önce nasıl üşüyorum hava güzel ama elim ayağım buzzz akşam şömine yaktırdım eşime bide yetmedi kaltım supangile yaptım oturdum yedim anlamam lazımmış regli olcağımı

yok benimki saksi bonzaisi
topragini degsitirip buyuk saksiya alalim dedik oldurduk valla .. bir de yere dustu... bonzainin basina gelmeyen kalmadi.biraz da fazla budamisiz gaza gelip.... zaten benim evde kaktus ve bambu disinda birsey yasamiyor...
ben de yemek takimimi hic sevmiyorumm.. ama yapacak birsey yok daha bir yil olmadi kullanmaya baslayali, eskisinde oyle alayim diyorumm..

Son düzenleme:

ay supangileye bayılırım, ben demi yapsam acaba:S

yeni eşyalarrr
güle güle kullannın,

sağol tatlım.

ben sevmiyorum topraklı çiçek ya, yaprakları falan dökülenler var bir de heryer pisleniyor, en son bir kalanchoe vardı bitki çok dayanıklı çıktı hep çiçek verdi ama toprakları beni gıcık etti balkona koydum ordan yerde düşmüş garip

o gün bügündür daha da bambu dışında bitki beslemem sanıyorum.

yemek takımlarının eskimesi lazım evet tencereler de eskisin. ya ben karacadan tencere almıştım böyle dışı desenli pek hoşuma gitmişti, hep renkleri soldu, teflonu da çizildi, onun da eskimesini iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…