pepepercim bak ne güzel demişsin
hayırlısı hayırlısı hiç sinirlenme
ya gokten dolu yagsa gozunun ustune denk gelse, sen de refleksle gozunu kapatamasan da kor olabilirsin. ama bunun ihtimali ne kadar dusukse o ameliyatta da ihtimal cok dusuk
goreceksin o kadar rutinlemsi bir ameliyatki 15 dk da dort kisiyi ameliyat ediyorlar. fabrikada kaliba girecek biskuvi hamuru gibi hissediyorsun kendini. demek isteigim cok rutine bindi artik.
benim etrafimdaki herkes istanbul cerrahide olmustu. Ama fiyat gercekten cok artmis hic gerek yok
Ameliyat biraz stresli bir ameliyat. sonucta goz kapagin aciliyor ve icinde birseyler yapiliyor. ama sonra coook rahat edeceksin
lensi biraktin degil mi?
bence bir an once birak. dogru kornea kalinligi olcumu icin ne kadar erken birakirsan o kadar iyi... bazi doktorlar 3 ay once birak diyor bazilari 2 hafta once.. ben bu konuda bayagi arastirma yapmistim. ve gercekten 2 haftanin yetmeyecegine ikna oldum. Musterileri kacirmamak icin 2 hafta diyor doktorlar ama sonra uzun uzun bir goz doktoru arkadasimla konusunca bana gercekleri soylemisti...canim sagoll
sagol anchusacigimm
cnm aslinda goz bu,
parasi hic onemli degil ama sinan gokerden hem istedigin zamana rand.bulmak zor hem de ben evime yakin olsun istiyorum biraz da.
lensi birakmadim cnm,
bi yere karar vereyim, ordaki doktor su kadar zaman takma desin, o kadar sure gozluk takicam ben de.
şakkıdı
bence bir an once birak. dogru kornea kalinligi olcumu icin ne kadar erken birakirsan o kadar iyi... bazi doktorlar 3 ay once birak diyor bazilari 2 hafta once.. ben bu konuda bayagi arastirma yapmistim. ve gercekten 2 haftanin yetmeyecegine ikna oldum. Musterileri kacirmamak icin 2 hafta diyor doktorlar ama sonra uzun uzun bir goz doktoru arkadasimla konusunca bana gercekleri soylemisti...
o zaman bu h.sonundan itibaren birakayim bari.
ayy hic de sevmiyorum gozluk takmayi :-((
bak goruyormusun canimi istettin. benim de gidesim var ikeaya...
benim de temizlik vardi bugun evimde. ev eve benzedi sonunda...
lachesis gule gule kullan canim cicilerini, neler aldin???
ya eşim forumda bir gömlek aldı küçük gelmiş yine gidicez galiba haftasonu:S
sağol canım, siyah yatak örtüsü aldım, acaip şık bir diz battaniyesi(sarılıp geziyorum), tencere aldım çok orjinaldi. yine çok değişik peçetelikler aldım, kepçe kapak vs gibi mutfak eşyaları aldım bir de.
küçük şeyler hepsi ama çok sevdim. eşyayı sevmezsem işe yarasa da atasım gelir benim, o yüzden sevdiğim eşya olunca mutlu oluyorum:)
ya eşim forumda bir gömlek aldı küçük gelmiş yine gidicez galiba haftasonu:S
sağol canım, siyah yatak örtüsü aldım, acaip şık bir diz battaniyesi(sarılıp geziyorum), tencere aldım çok orjinaldi. yine çok değişik peçetelikler aldım, kepçe kapak vs gibi mutfak eşyaları aldım bir de.
küçük şeyler hepsi ama çok sevdim. eşyayı sevmezsem işe yarasa da atasım gelir benim, o yüzden sevdiğim eşya olunca mutlu oluyorum:)
tam tipik ika sendrmu yasamissin. ben de baharatlik alicam, ah bir de bonzaimin biri oldu onun yerine bir bonzai daha almak istiyorum...
ayy cok tatli hepsi de. ben de senin gibiyim cnmm
cnm ben de gunlluk kullanim icin bi yatak ortusu istiyorum,
english home mu neydi bir magaza var ya orda 120-130 tl civariydi,
sen kaca aldin sormasi aiyp cnm ?
cevabini sonra okurum cnm
simdi cikmam lazim,
hepinizi optum canlarim benimmm
bonzai katili seni, niye kıydın şuncacık çiçeğe. ya ben küçük bonzaileri pek sevmiyorum ya ağaç gibi adam boyunda olanlarını seviyorum :)
yoksa seninki büyüktü de mi öldü, yazık ettin dağ gibi çiçeğe o zaman :)
ya ben de tabaklarımdan sıkıldım yaatasım geliyor. dün çok süper bir yemek takımı vardı ama gerçeği kalmamış teşhir ürünü vardı sadece içimde kaldı mafoldumben
ülkerkim sağol bebeğim gel bir öpeyim Şeniz
ay kızlarrrr bu ikram hazırlığı beni bozucak sanırım sayfa sayfa yemk tarifleri geziyorum nette çok güzel şeyler varrrr hepsini yapıp yiyesi geliyo insanın
ben böyle değildim ne oldu banaaaaa
regli beni bozdu sanırım
zaten birgün önce nasıl üşüyorum hava güzel ama elim ayağım buzzz akşam şömine yaktırdım eşime bide yetmedi kaltım supangile yaptım oturdum yedim anlamam lazımmış regli olcağımı
yeni eşyalarrr
güle güle kullannın,
yok benimki saksi bonzaisi
topragini degsitirip buyuk saksiya alalim dedik oldurduk valla .. bir de yere dustu... bonzainin basina gelmeyen kalmadi.biraz da fazla budamisiz gaza gelip.... zaten benim evde kaktus ve bambu disinda birsey yasamiyor...
ben de yemek takimimi hic sevmiyorumm.. ama yapacak birsey yok daha bir yil olmadi kullanmaya baslayali, eskisinde oyle alayim diyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?