ben sevmiyorum topraklı çiçek ya, yaprakları falan dökülenler var bir de heryer pisleniyor, en son bir kalanchoe vardı bitki çok dayanıklı çıktı hep çiçek verdi ama toprakları beni gıcık etti balkona koydum ordan yerde düşmüş garip
o gün bügündür daha da bambu dışında bitki beslemem sanıyorum.
yemek takımlarının eskimesi lazım evet tencereler de eskisin. ya ben karacadan tencere almıştım böyle dışı desenli pek hoşuma gitmişti, hep renkleri soldu, teflonu da çizildi, onun da eskimesini iple çekiyorum
ay dün ikeadan aldığım şeyleri yerleştirdim evim pek güzel oldu, nasıl mutluyum :) ufak detaylar ama evin havasını değiştirdi:)
bu arada benim gün içinde kilom azaldı, şuan geçen haftaki gibiyim sanırım, yarın sabah ne olurum bilemiyorum:S
ay supangileye bayılırım, ben demi yapsam acaba:S
sağol tatlım.
lachessss öldürüm şekerim seni.yok tatlı falanayy ben dün akşam çok yemiştim boğazımı tutamıyordum bugün az yedim çünkü dün yaşadığım pişmanlığımı unutamam. ama canım şimdi çok çiko gfretimsi şeyler istiyor. yatmadan önce tarçık kaynatım diyorum
ya ben birde zara home dan yatak ortusu almak istiyorum... ben burda degilken annem aldi benim herseyimi
hic birseyi secme serefine ulasamadim. hos annemler zevklerimiz ortusur ama onun tadi baska....yatak ortumu biraz suslu almis sevmiyorum..
şekerim senin boyun kaç ?
Canim adini listeye ekledim ve seni kocumuza havale ediyorum. Iste bildirim yapmayanlarin neden yapmadigi belli oldu. 1.5 kilo fazlalikla sahalara geri dondun sende... niluufeeeeerrt cek kulagini zukseddin in.
şekerler boyumu tam olarak bilmiorum ama normalim yami türk standartlarına göre,ne çok kısayım nede normalden uzunum,minyon sayılırım ince kemikli olduğum için ben 164cm olduğunu düşünüorum,1,63,162 de olabilr o aralarda bişi ortalam bi boy iştekafamçokkarıştıevet zukseddin boy kaç canım bende merak ettim
nilüfert önümüzdeki cuma canım yani tam 1 haftam var
reglim bitince ozamana kadar belki kilomda değişir ama bakalım
buarada çok teleşlı hetcanlı bir işmiş bu ilk doğumgünü çok güzel bir parti hazırlıyorum kızıma
elbisesini aldım dün birsürü parti malzemesi aldım süsler balonlar tabak bardak peçete ayyy hepsi doğumgünü parti temalı,davetiye bile yaptım kızıma sonra üstünde eluşun resmi olan hatıralaık sabun yaptırmayı planlıyorum
ikramlıkları düşünüyorum şimdi değişik bişeyler yapmalıyım şeker hauruyla renkli 1 şekilli kurabiye yapıcam cupcake yapayım gene renkil kremalı falan güzel süsülü bi pasta
ayy çok güzel bişeymiş
herkese günaydın
ANCHUSACIM mesaj kutun doluymuş canım
burdan bildirim yapıyorum
60.6 kg- 60.4kg 200 g cık vermişim ama ona da şükür
herkese günaydın
anchusa canım posta kutun dolmuş, bugün tartıldım geçen haftayla aynıyım, en azından almamışım diye sevindim :)
kizlar daha bildirmeyen cok kilosunu. o yuzden galiba yine pazartesi sabaha kadar bekleyecegim...hos belli olmaz belki bugun gelir bildirimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?