50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben birde zara home dan yatak ortusu almak istiyorum... ben burda degilken annem aldi benim herseyimi
hic birseyi secme serefine ulasamadim. hos annemler zevklerimiz ortusur ama onun tadi baska....yatak ortumu biraz suslu almis sevmiyorum..

selam kızlar.

yeni koçumuz nilüfert sanırım, hayırlı olsun canım.
umarım ben de size faydalı olabilmişimdir.hakkıyla koçluk yapabilmişimdir.

bugün yedikleirimi yazayım.

evden çıkmadan: 1 sb yy süt

kahvaltı: çavdar ekmeğiyle yağsız tost

ara: 1 yeşil elma

öğle: tavuklu salata, soda, 1 dilim çavdar ekmeği

ara: 5 fındık, 2 kuru kayısı

akşam:daha yiyemedim.eve çok geç geldim. eşim evden çalışıyor. dışarı çıkıp bir şeyler atıştıracağız ama çorba falan olur.ağır yemem.

ay supangileye bayılırım, ben demi yapsam acaba:S

sağol tatlım.

lachessss öldürüm şekerim seni.yok tatlı falanayy ben dün akşam çok yemiştim boğazımı tutamıyordum bugün az yedim çünkü dün yaşadığım pişmanlığımı unutamam. ama canım şimdi çok çiko gfretimsi şeyler istiyor. yatmadan önce tarçık kaynatım diyorum

tamam canım bilmiyorumkismile

offf eşim dışarı çıkalım dedi ben ne yicem şimdi hemde bu satten sonra yaaa
ben negüzel salata yapıp yicektim,dışarınını salatalarınıda hiç sevmem sulu sulu
menüyü gelince yazarım artık

ya ben birde zara home dan yatak ortusu almak istiyorum... ben burda degilken annem aldi benim herseyimi
hic birseyi secme serefine ulasamadim. hos annemler zevklerimiz ortusur ama onun tadi baska....yatak ortumu biraz suslu almis sevmiyorum..

burda tunalıda ihraç fazlası satan yer var zaranın ama yastıkları yok fiaytı 120 tl...bende beğendim çok güzellerdi ama yastık olayını ben cok severim..

işte bugün yediklerim
sabah: 1 dilim kepekli ekmek ve kahvaltılık
öğlen: çorba ve 5 adet yaprak sarması
ara öğün: bitki çayı ve 3 adet bisküvi
bir küçük parça çikolata yedim birde napiim dayanamadım :kedi:

tabi birde yarım saat leslie ile yürüdüm

peppercik senin kalça ölçünü bilgisayara yanlış yazmışım çok özür diliyorum 96 imiş..... 95 olmuşun tebrik ederim....

ya ben sabah 20 dk bisiklet sürdüm şimdide spor yapmam lazım akşam çok yedim sanırım ama o kadar halsizim ki, kıpırdayacak halim yok, sanırım benim enerjim bitti :gitme:

sevgili koç menüm
sabah öğlen...0 yağlı süt le nesfit
ara...elma
akşam...izmir kumrusu,5 6 kaşık kumpir
((((
spor sıfır
(((

şekerim senin boyun kaç ?

Canim adini listeye ekledim ve seni kocumuza havale ediyorum. Iste bildirim yapmayanlarin neden yapmadigi belli oldu. 1.5 kilo fazlalikla sahalara geri dondun sende... niluufeeeeerrt cek kulagini zukseddin in.

evet zukseddin boy kaç canım bende merak ettim
şekerler boyumu tam olarak bilmiorum ama normalim yami türk standartlarına göre,ne çok kısayım nede normalden uzunum,minyon sayılırım ince kemikli olduğum için ben 164cm olduğunu düşünüorum,1,63,162 de olabilr o aralarda bişi ortalam bi boy iştekafamçokkarıştı
yani evet ya kocam askerden geldi bende böle cozuttum zaten alma halindeyim die bilidrim yapmıodum ama sonra dedim bu böle olmaz yüzleşmem lazım ve bildirdim bu hafta kulağımı çekin benim

canım ne güzel ya maş. dielim kızının ilk yaşı şimdiden hayırlı olsuna.s.

ayyy canım benim çok sağol
paartimiz olsun bitsin fotoları koyucam bakarsınız ozaman

herkese günaydın

ANCHUSACIM mesaj kutun doluymuş canım
burdan bildirim yapıyorum
60.6 kg- 60.4kg 200 g cık vermişim ama ona da şükür

Son düzenleme:
herkese günaydın

anchusa canım posta kutun dolmuş, bugün tartıldım geçen haftayla aynıyım, en azından almamışım diye sevindim :)

herkese günaydın

ANCHUSACIM mesaj kutun doluymuş canım
burdan bildirim yapıyorum
60.6 kg- 60.4kg 200 g cık vermişim ama ona da şükür

herkese günaydın

anchusa canım posta kutun dolmuş, bugün tartıldım geçen haftayla aynıyım, en azından almamışım diye sevindim :)

pardon kizlar
kaydettim sizi
bosaltiyorum mesaj kutumu hemen

kizlar daha bildirmeyen cok kilosunu. o yuzden galiba yine pazartesi sabaha kadar bekleyecegim...hos belli olmaz belki bugun gelir bildirimler.

SULECİM bugünkü sporlarım 30 dk leslie 40dk stepper 5dk cık ta yer hareketleri

öpüldünuz bye bye

Son düzenleme:
kızlar günaydın...
bugün sabah mükellef bi kahvaltı yaptım ki sormayın.
yumurtalar , sucuklar reçeller,ballar,peynirler,,salatalık domates yoğurt.çay.vee en önemlisi yarım ekmek.....yuuuhhh dediğinizi duyar gibiyim bende dedim zaten kendime yuhhhh...
eşim bile benim yediğimin yarısını yedi...az sonra zumba yapıcam...artı gün boyu hareketlerle devam edecem yoksa bugünün sonunu düşünemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…